-
Ο χρήστης ozzy1948 έγραψε:
Γεια σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα a112 abarth που εχω βρει με σκοπο να το αναπαλαιωσω.
Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως να προσεξω στο πλαισιο κυριως αλλα και απο ποια σημεια μπορω να καταλαβω οτι οντως ειναι το abarth και οχι απομιμηση. Γνωριζω τον αριθμο πλαισιου αν βοηθαει πουθενα αυτο. Ευχαριστω.επισης αν το αυτοκινητο ανηκει σε καποια απο τις πρωτες 5 σειρες εχουν διαφορετικους σιδηροδρομους στα καθισματα τα abarth απο τα απλα .Το μοτερακι του μπορει να ειναι abarth αλλα κατα τα αλλα μετατροπη και οι σιδηροδρομοι ειναι ενα σημειο που δυσκολα θα το αλλαζε καποιος
επισης δες εδω καπου μεσα αναφερει για αριθμους πλαισιου αλλα ειναι μονο για τα πρωτα μοντελα -
Για να πω την αληθεια δεν ψαχνω autobianchi abarth ουτε εψαχνα.Ομως βρηκα τυχαια ενα το οποιο ειναι εγκαταλελημενο με πινακιδες και γνωριζοντας την ιστορια του σκεφτομαι να το παρω για να ασχοληθω σα χομπυ μαζι του. Το αυτοκινητο εξωτερικα δεν εχει σκουριες και εκτος απο το χρωμα και καποια πλαστικα ειναι σε καλη κατασταση. Ακομα δεν εχω βρει τον ιδιοκτητη και θελω πριν μπω στον κοπο να τον ψαξω να ειμαι σιγουρος οτι προκειται οντως για abarth. Εμφανησιακα ειναι 7ης σειρας. Ποια ειναι η σωστη πιεση λαδιου? Αριθμο μηχανης εχω εναν 37762. Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας.
-
Ακομα να ρωτησω. Ανταλακτικα βρισκονται?
-
μηχανικα ναι, φανοποιια απο ελαχιστα εως τιποτα!
-
Με ποιον τροπο μπορω να βρω σε ποιον ανηκει? Εχει πινακιδες πανω.
-
Χμμμ... αν έχεις φίλο ασφαλιστή θα μπορούσε ενδεχομένως να σου δώσει αυτός τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αν του δώσεις τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος.
-
Πηγαίνεις σε κάποιο υπουργείο συγκοινωνιών κάνεις την ανάλογη αίτηση και σου δίνουν τα στοιχεία του κατόχου. Πές τους το στα ίσα, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και θέλω να βρώ σε ποιόν ανήκει.
-
Αυτο το στα ισα ομως θα δουλεψει ;
-
Ναι έχει δουλέψει...πού το περίεργο, δε μπορώ να καταλάβω? Απόρρητα είναι αυτά τα στοιχεία?
-
Θεωρητικα ναι ..
-
Όχι βέβαια! Δεν είναι απόρρητα! Μην τρελαθούμε...
-
Καλη φαση τοτε
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Πηγαίνεις σε κάποιο υπουργείο συγκοινωνιών κάνεις την ανάλογη αίτηση και σου δίνουν τα στοιχεία του κατόχου. Πές τους το στα ίσα, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και θέλω να βρώ σε ποιόν ανήκει.πηγα σημερα στο υπουργειο αλλα μου ειπαν οτι χρειαζομαι αδεια απο εισαγγελεα ειναι προσωπικα δεδομενα κτλ...........ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΓΡΑΦΩΣ
ομως η εξυπηρετικη κυρια μου ειπε με γυρισμενο το μονιτορ με τα στοιχεια στο μερος μου οτι μπορω να τα δω μονος μου............. -
Α έτσι? Το έχουν αλλάξει λοιπόν... ευτυχώς που έπεσες σε εξυπηρετική κυρία (και Αύγουστο...μπράβο!)
-
Σε ποιο γραφειο ειναι η κυρια ειπαμε ;
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Πστ, σε σένα με το A112 με ζάντα 127 μιλάω...Ξέχασα να σας ενημερώσω avvocato Dimakis ότι άλλη μία αφορμή χλευασμού έχει εκλέιψει από τις αρχές του καλοκαιριού χάρη στον μάστρο Βαγγέλη - ΚΡ61 και τις οδηγίες του ritmo130tc.
-
Αντε,με το καλό και σύντομα οι υπόλοιπες λεπτομέριες για να γίνει ένα σωστό Elite.
-
Υπάρχει μια δύσκολη χοντρολεπτομέρεια για να γίνει σωστό όπως λές ELITE: το χρώμα!
-
Ας φτίαξουμε τα υπόλοιπα,και μετά θα λέμε ότι βάλαμε και εμείς την πινελιά μας.Μήπως θα το πάμε στήν ASI?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ξέχασα να σας ενημερώσω avvocato Dimakis ότι άλλη μία αφορμή χλευασμού έχει εκλέιψει από τις αρχές του καλοκαιριού χάρη στον μάστρο Βαγγέλη - ΚΡ61 και τις οδηγίες του ritmo130tc.Εύγε!
Classic Autobianchi