-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ναι σιγά μην το έσκισα! Κρουαζιέρα έκανα Άλλωστε είπαμε είναι άρρωστο το Audi......APR θα συνεχίσεις να μπερδεύεσαι όσο αποκαλείς τον Σετπασαν Σεβεν! Μην τον κάνεις τον Γάλλο Άγγλο! Είναι η μέγιστη προσβολή!:lol:
ωχ , εχεις δικιο φιλε μου !
Εχω βεβαια ενα ελαφρυντικο ..... το Σεβεν , ειναι το μονο Αγγλικο μοντελο , που θα μπορουσε ακομα κι ενας να πει ....χαλαλι του
-
](http://imageshack.us)
[/img]Δεν ομως NIGA μου , το δικο σου ηταν ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ομως NIGA μου , το δικο σου ηταν ?Ομολογώ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν ομως NIGA μου , το δικο σου ηταν ?
Ομολογώ!
Πολυ ωραιο μου ειχε φανει , μονον ζαντουλες δεν ειχε ε?
-
Ναι είναι καλό, αλλά δεν είναι Abarth! To είχαν φτιάξει να φαίνεται έτσι και είχαν βάλει κι αυτές τις μυστήριες ζάντες... Αμφιταλαντεύτηκα αν έπρεπε να το γυρίσω σε Elite που ήταν αρχικά ή να το κάνω να φαίνεται τουλάχιστον σωστό Abarth και αποφάσισα ότι το δέυτερο ήταν πιο απλό γιατί χρειαζόταν λιγότερες αλλαγές. Του έκανα ένα γυάλισμα, άλλαξα εξάτμιση, ταμπλώ και έβαλα και τιμονάκι abarth. Εξωτερικά μόνο οι ζάντες είναι παραφωνία αλλά πού θα μου πάει..... Το θέμα είναι τι θα κάνω με την μηχανή (965cc). Θέλω να δείχνει ενιαίο....
-
Πρέπει να βρούμε μια 1050!
Μοτεράκι τρομερό με καταπληκτικό ήχο! -
Γιάννη δεν το πήρα με σκοπό να κάνω τόσο μεγάλες δαπάνες αλλά κατά βάθος ήμουν βέβαιος ότι θα προκύψουν στην πορεία
-
Ετσι ξεκινάμε όλοι, να μην κάνουμε μεγάλες δαπάνες...και μετά προκύπτουν άλλα...
Πάντως είναι συμπαθέστατο αυτοκινητάκι με πολύ καλό χαρακτήρα, που βελτιώνεται ακόμαμ περισσότερο με 1050 μοτέρ και με ενα κλουβάκι...+2 μπακετ
+αγγιστρα
+πυροσβεστηρα
.
.
.
.
βλέπω το μικρόβιο να εξαπλώνεται -
Ε μη τρελλαθούμε κιόλας! Φαντάσου τον APR να με δει σε μπάκετ!!!! θα πάθει τίποτε ο άνθρωπος!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ετσι ξεκινάμε όλοι, να μην κάνουμε μεγάλες δαπάνες...και μετά προκύπτουν άλλα...
Πάντως είναι συμπαθέστατο αυτοκινητάκι με πολύ καλό χαρακτήρα, που βελτιώνεται ακόμαμ περισσότερο με 1050 μοτέρ και με ενα κλουβάκι...+2 μπακετ
+αγγιστρα
+πυροσβεστηρα
.
.
.
.
βλέπω το μικρόβιο να εξαπλώνεταιΒλέπεις APR γιατί ρωτάω τον NIGA?
Πάνω που (σχεδόν) λύσαμε το θέμα με το διπλό καρμπυρατέρ...θυμήθηκα ότι έχω ένα manual για το μοτερ των 70HP (1050cc) του 127 Sport το άνοιξα και βλέπω ότι το μοτέρ είναι εντελώς διαφορετικό, με επικεφαλής εκκεντροφόρο, καπελότα και τις πολλαπλές στην ίδια πλευρά (και κανονική πολλαπλή εισαγωγής). Έτσι είναι και στο Autobianchi?
-
το 127 sport φοραγε το 1050 , καμια σχεση , σχεδιαστικη με του Α112 !
Το ιδιο ειχαν τα πρωτα φιορινο .
Δεν εχουν κατι κοινο , τα μοτερ μεταξυ τους , δυστυχως .
Το προβλημα με το να γινει abarth , ειναι στο μπλοκ , και κυριως στον στροφαλο , τα υπολοιπα γινοντε , και βρησκονται .
Ψαχνω και αυτες τις μερες θα μου πει ενας τυπος για ενα μοτερ , αν υπαρχει ακομα , υπομονη λιγο
-
οχι το μοτερ των 127 ηταν αλλο και στα 1050 και στα 1300 με επικεφαλης
-
τιμη μου....ταυτοχρονα με τον φιατομαστορα
-
Μάλιστα...καλά το θυμόμουν ότι ήταν βραζιλιάνικος...
Όντως το στρόφαλο τον είχα δεί κάπου σε φωτογραφία και είναι ατσάλινος CNC αν δε με γαλάνε τα μάτια μου...πρέπει να έχει πολλά €€€€... -
τον ιδιο χρονο καναμε ΚΡ ? καλα στην επομενη ειδικη θα γινει της αλεπους
Ναι ειναι καλο στροφαλακι , αλλα το θεμα ειναι στην διαδρομη που ειναι διαφορετικος απ'τους 903 η 965 , που αυτα διαφερουν μονον στην διαμετρο κυλινδρων !
-
εχει παντως στης αγγελιες μοτερακι autobianchi abarth
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... highlight=
-
](http://imageshack.us)
[/img]Τι εγινε , τα ξεχασαμε τα μπιανκι ?
-
Αυτό είναι για το σαλόνι ότι πρέπει!
-
Ti διαφορές έχει στο αμάξωμα η πρώτη σειρά Α112 με την δεύτερη? πέρα από μάσκες και φανάρια
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Ti διαφορές έχει στο αμάξωμα η πρώτη σειρά Α112 με την δεύτερη? πέρα από μάσκες και φανάριαη βασικη διαφορα ειναι ο ουρανος
και πολλα αλλα βεβαια
επισης η δευτερη(αυτη που ολος ο κοσμος λεει δευτερη...)ειναι τριτη, γιατι οι σειρες στα α112 ειναι επτα
Classic Autobianchi