-
Μαύρο opel gt χτες το απόγευμα στο Γαλάτσι
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γερμανικες πινακιδες ειχε.
Το τι καγκούρεμα βλέπει κανείς στη Γερμανία στις άμοιρες 911, δεν περιγράφεται
Βασιλιάδες του kitch οι γερμανοίΤο τι καγκουρεμα βλεπει κανεις στην Ελλαδα γενικως σε ολα τα αυτοκινητα επισης δεν περιγραφεται.
Τολμώ να πω ότι οι γερμανοί είναι χειρότεροι. Εδώ οι κάγκουρες ξεφτιλίζουν συνήθως φθηνά αυτοκίνητα, με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια. Εκεί θα δεις καγκουρεμένες 911, Ferrari, 600άρες Μερτσέντες κλπ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το τι καγκούρεμα βλέπει κανείς στη Γερμανία στις άμοιρες 911, δεν περιγράφεται
Βασιλιάδες του kitch οι γερμανοίΠροφανός άμα ένα αμάξι κυκλοφορεί τόσο συχνά σχεδόν στον δρόμο όπως τα ταξί, ο κάθε 'άμοιρος' ιδιοκτήτης προσπαθεί να 'ξεχωρίσει' κάπως...έστω και έτσι...
Gemballa, RUF, ABT, Brabus, κλπ.:
Οίκοι βελτιώσεων που για τα ελληνικά γούστα σχεδόν πάντα θα θεωρούνται κιτς...όχι όμως και στην Αλεμάνια...Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Σήμερα στις 15:00 περίπου στην Αριστοτέλους (Αθήνα) μπλε καινούργια Lotus Elise (ΙΝΗ πινακίδα).
-
Hummer H2 με νεουορκέζικες πινακίδες που έγραφαν JESUS
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Hummer H2 με νεουορκέζικες πινακίδες που έγραφαν JESUSΤο έχω δει κι εγώ, λατέρνα!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
http://img137.imageshack.us/img137/1445/image0382dq0.jpgΜην μπερδεύετε το carspotting με τους Αυστραλούς.... Αυτό είναι καγκουριά ολκής
-
Nαι οντως εκει επρεπε να το βαλω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην μπερδεύετε το carspotting με τους Αυστραλούς.... Αυτό είναι καγκουριά ολκής
Με τέτοια φανάρια και σ'αυτό το χρώμα είχε παρουσιαστεί πριν χρόνια στην έκθεση της Γενευης, όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Speedster, απο διάσημο βελτιωτή (νομίζω Rinspeed).
-
-
-
Πολύ 'ΔΟΚ' βρε παιδάκι μου.
-
Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο μια EB110 στην Ελλάδα (μπλε)
-
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
:help:
Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο μια EB110 στην Ελλάδα (μπλε)υπαρχει τετοιο διαμαντι στο Ελλαντα?ποιος το εχει?Θα μου πειτε εδω εχουμε slr carrera GT ΑΛΛΑ οταν βγηκε αυτο ο Ελληνας ηταν με το seat gredos(ενω τωρα εχει αυτοκινητιστικη παιδεια μουαχαχ)
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ξέρω μόνο ότι είναι Aston Martin... Οι περισσότερο γνώστες ας πούνε μοντέλο....
ΑΑΑΑ... Παραλία Νικήτης(Χαλκιδική)
V8 Vantage είναι...
Ξέρουμε καμιά τιμούλα για αυτό; Καινούργιο με ελληνικές πινακίδες, γιατί μεταχειρισμένο τετραετίας σαν και αυτό έμαθα από τον ιδιοκτήτη...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ξέρω μόνο ότι είναι Aston Martin... Οι περισσότερο γνώστες ας πούνε μοντέλο....
ΑΑΑΑ... Παραλία Νικήτης(Χαλκιδική)
V8 Vantage είναι...
Ξέρουμε καμιά τιμούλα για αυτό; Καινούργιο με ελληνικές πινακίδες, γιατί μεταχειρισμένο τετραετίας σαν και αυτό έμαθα από τον ιδιοκτήτη...
Ενδιαφέρεσαι;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ενδιαφέρεσαι;
Ενδιαφέρεσαι που ενδιαφέρεται;
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
:help:
Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο μια EB110 στην Ελλάδα (μπλε)υπαρχει τετοιο διαμαντι στο Ελλαντα?ποιος το εχει?Θα μου πειτε εδω εχουμε slr carrera GT ΑΛΛΑ οταν βγηκε αυτο ο Ελληνας ηταν με το seat gredos(ενω τωρα εχει αυτοκινητιστικη παιδεια μουαχαχ)
Το είχα αναφέρει και στο παρελθόν ότι πέραν των άλλων Bugatti EB110 υπάρχει στο γκαράζ του 'παλατιού' της σιδηράς κυρίας
-
Μια ιδια cobra δε ξερω αν ηταν αυτη) ειδα χθες το απογευμα στη κηφισια
Carspotting [#4]