-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Ferrari F430 Scuderia σήμερα το απόγευμα στην Καλαμαριά!!!Είναι σε περίοδο στρωσίματος
-
Εκτος απο τν λαμπο ....αλλου ειναι το ζουμι...........
Κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μακρυαααααααααααααα πισωωωωωωωωωωωω στη κολωνα....
εκει ειναι η αμαξαρα
Η ΑΓΩΝΙΑΡΑ ΤΟΥ Car... -
Porsche Boxster RS60 Spyder σε βιτρίνα στο Χαλάνδρι..
Έρωτας με την πρώτη ματιά !!
...μου ήρθε και απότομο γιατί δεν το περίμενα,οπότε καταλαβαίνετε!!
-
-
Aυτή ναι!
Απίστευτη από κοντά!
-
Μαύρη Μ6 με πινακίδες Καβάλας χθές στην Κοζάνη. Ωραίος ήχος απο τον V10!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πες μου οτι μένεις Leeds και οχι bradfordK oμως..
Χτες παρ'ολο που χιονιζε ειδα 3 κλασσικα: λευκο MG-B, κοκκινη Jaguar XK120(140?), κ ενα pre-50's που δεν αναγνωρισα μαρκα.
-
MILF?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μαμά (που πήγε να πάρει το παιδί της) με λευκή 997 GT3 στο σχολείο της κόρης μου.....Ποια η λογική για κάτι τέτοια ρε γμτ; Θα περάσει από τα Μέγαρα ή από τα λιμανάκια με το παιδί πριν πάνε σπίτι; Επίδειξη
-
To 911 GT3 δεν θα έπρεπε να είναι πρώτο στην πρόταση;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μαμά (που πήγε να πάρει το παιδί της) με λευκή 997 GT3 στο σχολείο της κόρης μου.....
Ποια η λογική για κάτι τέτοια ρε γμτ; Θα περάσει από τα Μέγαρα ή από τα λιμανάκια με το παιδί πριν πάνε σπίτι; Επίδειξη
Αυτό έχουν οι άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά τους, τι να κάνουν να πάρουν ταξί;
-
Το ΣΚ έγινε της F430
F430 κόκκινη παρκαρισμένη στη Μητροπόλεως το Σάββατο μπροστά στο Social υπό βροχή. Μου έκανε εντύπωση πως η πόρτα του οδηγού είχε κάτι μικρά άσπρα σημαδάκια σαν μικρά χτυπήματα.
F430 κόκκινη χτες το απόγευμα στην Μ. Αντύπα κοντά στο Praktiker. Νομίζω πως ήταν γνωστός φορουμίστας.
F430 κόκκινη το βράδυ στην Β. Γεωργίου πέρασε από μπροστά μου (περίμενα σε κάθετο δρόμο) χωρις να δω στοιχεία.
Και είδα και αυτό:
-
άρα άκυρο
-
Ξέχασα να το αναφέρω πριν, Κόκκινη 911 GT3 με κεραμικούς δίσκους (ταψιά κυριολεκτικά) χθες στο πάρκινγκ του Μακεδονία Παλλάς.
-
-
911 Targa?
-
τι ολίγον....έκτρωμα την έκανε ο ιερόσυλος ΒΑΝΔΑΛΟΣ!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
911 Targa?911 (993) Speedster ....ολίγον καγκουρεμένη....
Ακριβως,δεν ειναι η targa,κατεβαινει ολη η οροφη αλλα το σημειο εκεινο το καλυψε.
Γερμανικες πινακιδες ειχε. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γερμανικες πινακιδες ειχε.Το τι καγκούρεμα βλέπει κανείς στη Γερμανία στις άμοιρες 911, δεν περιγράφεται
Βασιλιάδες του kitch οι γερμανοί -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γερμανικες πινακιδες ειχε.
Το τι καγκούρεμα βλέπει κανείς στη Γερμανία στις άμοιρες 911, δεν περιγράφεται
Βασιλιάδες του kitch οι γερμανοίΤο τι καγκουρεμα βλεπει κανεις στην Ελλαδα γενικως σε ολα τα αυτοκινητα επισης δεν περιγραφεται.
Carspotting [#4]