-
Mini Clubman ΜΑΥΡΟ το μεσημέρι στην Καλλιθέα. Ο χαρακτηρισμός 'νεκροφόρα' (για σκύλους, ίσως) θα ήταν απλά επιεικής .
Πότε βγήκε, πότε το πήραν κιόλας ορέ ...
-
Mini Clubman ΜΑΥΡΟ το μεσημέρι στην Καλλιθέα. Ο χαρακτηρισμός 'νεκροφόρα' (για σκύλους, ίσως) θα ήταν απλά επιεικής .
-
-
Τρεις στη σειρά...
Εγώ ο... φτωχός συγγενής!
Αλλα την Μ3 δεν θα την ήθελα cabrio και την M6 φυσικά οχι μαυρη αλλά λευκή! -
Τι ανακάλυψα πάλι!!!
Sorry για την ποιότητα...
-
Μπλε Lexus GS450h με πινακίδες Ν**...
-
Τώρα τελευταία έχω δει **3 διαφορετικά Nissan Tiida **στη γειτονιά μου,και με έχουν ζώσει τα φίδια για το που οδηγείται η πατρίς!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τώρα τελευταία έχω δει **3 διαφορετικά Nissan Tiida **στη γειτονιά μου,και με έχουν ζώσει τα φίδια για το που οδηγείται η πατρίς!Ωχ ωχ ωχ. Να το προσέξεις αυτό, είναι κολλητικό.
Ως γνωστός tiido-λάγνος, θέλω να μου δώσεις στοιχεία.
4-θυρο ή 5-θυρο; Χρώμα; Επάγγελμα οδηγού/ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Mini Clubman ΜΑΥΡΟ το μεσημέρι στην Καλλιθέα. Ο χαρακτηρισμός 'νεκροφόρα' (για σκύλους, ίσως) θα ήταν απλά επιεικής .Πότε βγήκε, πότε το πήραν κιόλας ορέ ...
Xριστουγεννα ειχα δει ενα μωβ στην Κηφισσια. Ωραιο χρωμα, ουσιαστικα αυτο που το χαλαει για μενα ειναι οι ασημι πισω κολωνες. Σε γκρι χρωμα αυτοκινητου δεν ειναι τοσο ασχημες.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σημερα στο φανάρι του 'Πράπα' στη παραλιακή.
Πολλές μπλε 456GT είχαν βγει στο δρόμο σήμερα
Στην Κορίνθου-Αθηνών σήμερα το μεσημέρι σταματημένη σε βενζινάδικο
Είχε πινακίδες Α**-**** και όχι ΙΚΟ-**** σαν αυτή που τράβηξες εσύ...
Υπάρχει και μια μπλε στα ΒΠ με παλιού τύπου πινακίδες (προ 2005)
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τρεις στη σειρά...
Εγώ ο... φτωχός συγγενής!
Αλλα την Μ3 δεν θα την ήθελα cabrio και την M6 φυσικά οχι μαυρη αλλά λευκή!Στην Μεταξά στη Γλυφάδα ε;
Αν ναι τότε μάλλον θα έπρεπε να βάλεις τη φωτογραφία σε άλλο τοπικό σχετικό με την πανίδα. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τώρα τελευταία έχω δει **3 διαφορετικά Nissan Tiida **στη γειτονιά μου,και με έχουν ζώσει τα φίδια για το που οδηγείται η πατρίς!Εγω πετυχα ενα σκουρο μπλε sedan,με εξηνταπενταρη οδηγο στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Καθως περιμενε ,μαλλον για να παραλαβει καποιον,το ξεσκονιζε με ενα φτερο!!!Το ειχε στη τριχα παντως... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα τελευταία έχω δει **3 διαφορετικά Nissan Tiida **στη γειτονιά μου,και με έχουν ζώσει τα φίδια για το που οδηγείται η πατρίς!
Ωχ ωχ ωχ. Να το προσέξεις αυτό, είναι κολλητικό.
Συνταξιούχος;
Εγω πετυχα ενα σκουρο μπλε sedan,με εξηνταπενταρη οδηγο στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Καθως περιμενε ,μαλλον για να παραλαβει καποιον,το ξεσκονιζε με ενα φτερο!!!Το ειχε στη τριχα παντως...Για τα περνάει την ώρα του ξεσκονίζοντας ένας συνταξιούχος, μια χαρά είναι το Tiida
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και lexus και infinity?αυτο ειναι πραγματικα σπανιο...
Σωστά. Μπερδεύτηκα. Αφαιρούμε το Lexus λοιπόν
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σημερα στο φανάρι του 'Πράπα' στη παραλιακή.
Πολλές μπλε 456GT είχαν βγει στο δρόμο σήμερα
Στην Κορίνθου-Αθηνών σήμερα το μεσημέρι σταματημένη σε βενζινάδικο
Είχε πινακίδες Α**-**** και όχι ΙΚΟ-**** σαν αυτή που τράβηξες εσύ...
Υπάρχει και μια μπλε στα ΒΠ με παλιού τύπου πινακίδες (προ 2005)
H φερραρι που παρέθεσα δεν ειναι η 456 αλλα η 612 Scaglietti :
Συμπτωματικα, παλι στη παραλιακή αλλα στο ύψος του Φλοισβου ειδα μια άλλη μια 612 Scaglietti αλλα σε ένα άλλο μπλε 'θαλασσι'.
-
Corvette cabrio ασημί το απόγευμα στα φανάρια Καλοχωρίου.
-
-
Nissan Sunny B12 Wagon στην Καραμανλή (μπλιαχ, Εγνατία θα τη λέω) κοντά σε μια γνωστή κόκκινη Toyota Supra '89 και σε ένα γαλάζιο Nissan Stanza '91...γιάφκα αγνώστων γιαπωνέζικων.
Επίσης, 2 παρακαλώ Jetta II 2d τις τελευταίες μέρες.
Α, και η προτελευταία Celica (η διπλοφάναρη) σε μαύρο και με πίσω φώτα από RX-8!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ντινοκλή έχεις περίεργες λαγνείες....αλλά εμείς σε πάμε όπως και αν είναι...
Λοιπόν..
1 τετράθυρο,2 πεντάθυρα
2 χρυσαφιά,ένα γκρι...Είδα τον ένα οδηγό,και δεν ήταν συνταξιούχος!!!
Carspotting [#4]