-
Δημητρακη έχω στα χέρια μου αυτά που βλέπεις στην φώτο,ενδιαφέρεσαι η να τα πετάξω στα σκουπίδια. (που λεει ο λογος δηλαδη)
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Δημητρακη έχω στα χέρια μου αυτά που βλέπεις στην φώτο,ενδιαφέρεσαι η να τα πετάξω στα σκουπίδια. (που λεει ο λογος δηλαδη)
Uploaded with ImageShack.us
Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις βρε Σήφη????
-
δεν μου απαντάς ευκρινώς στην ερώτηση αλλά υποθέτω πως τα θέλεις.
έμπαση περίπτωσή.
πες μου που και πως σε βρίσκω τα πρωινάτα σήματα είναι προσφορά του Πάνου ZX
-
άντε να φύγουνε μέσα από την citroen και να πάω να της κάνω ένα ευχέλαιο-εξορκισμό
άκου γιαπωνέζικα σήματα μέσα σε γαλλικό αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
έμπαση περίπτωσή.
πες μου που και πως σε βρίσκω τα πρωινάΑν δεις έναν άσπρο σκαραβαίο έξω από το σπίτι σου από νωρίς το πρωί μην παραξενευτείς...
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
έμπαση περίπτωσή.
πες μου που και πως σε βρίσκω τα πρωινάΑν δεις έναν άσπρο σκαραβαίο έξω από το σπίτι σου από νωρίς το πρωί μην παραξενευτείς...
-
Φιλος εχει κρατησει καποια ανταλλακτικα απο Simca & συγκεκριμενα δισκους συμπλεκτη απο horizon ,βαλβιδες και ακρομπαρα TRW ,μπαλακια,για simca & τα πουλαει αν ενδιαφερεται καποιος.
-
-
Για πες για το πρωτο το pioneer?
-
παιδια ψαχνω ολοκληρο αμαξι η ανταλακτικα για μαζντα 1500-1800 μοντελο 1967-1974.ξερει κανεις κατι?ευχαριστω.
-
παιδια ψαχνω ολοκληρο αμαξι η ανταλακτικα για μαζντα 1500-1800 μοντελο 1967-1974.ξερει κανεις κατι?ευχαριστω.
-
Το μονο που εχω υποψιν μου αυτη τη στιγμη για ανταλλακτικα. Αν εισαι Αθηνα κανε και μια βολτα απο τη Λ.Νατο, θα βρεις ανταλλακτικα.
http://ikosilan.car.gr/parts/view/1343662/ -
εχω να ανεβω καιρο αθηνα,ειχα ανεβει περυσι κ πηρα ενα πρασινωπο απο του ιερωθεου επι της λεωφορου νατο.αν ξερει κανεις κανενα τηλ απο κει,καλως.ξερω οτι υπηρχαν 2 ακομα ενα κοκκινο κ ενα γκρι σε δυο διαφορετικες μαντρες.
-
-
Μπα δεν νομιζω να τα εχω ανεβασει εγω .Οι φωτο παντως μου φαινεται οτι ειναι τραβηγμενες στον Καρασουλη(καπως ετσι)που εχει μια fulvia απο εξω
-
εχουμαι τηλ απο την μαντρα με το κοκκικνο?το αλλο που φαινεται το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια αλλα δεν αξιζε κ πολλα απο αποψι λαμαρινας.ειχαν σαπισει ολα.κρατησα τα απαρετητα κ το υπολοιπο σκραπ
-
στο χω πει το κόκκινο, είναι απέναντι από τη μάντα που έχει το γκρι ταξί. είναι μοντέλο του 1967, από τα πρώτα, με το λεβιέ στο χέρι. κατέληξε εκεί το 2006 και μέχρι τότε κυκλοφορόύσε σε πολύ καλή κατάσταση. Τηλέφωνο δεν έχω. Το ss (το πράσινο) ήταν στον παπανίκο. Το γκρί που ξέρειςέίναι στη γωνιακή πιο κάτω με τα παλιά υπερυψωμένα. Ακριβώς απέναντι στη μικρή μάντρα είναι το κόκκινο.
-
το ssτο χα παρει.πηρα κ ρωτησα για το γκρι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει,ετσι μου ειπαν δλδ.για το κοκκινο μου εδωσαν ενα τηλ αλλα ηταν λαθος.οποτε μια μικρη βοηθεια αν ειναι ευκολο οποια κ να ναι.ευχαριστω.
-
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για ένα τέτοιο (βέβαια σε κατάσταση για ανακατασκευή):
http://www.fiat500.ch/de/500/derivate-a-l/cap/dokumentation/
Αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου πει.
-
Τι γνώμη έχετε γιαυτό το εργαλειάκι?
http://www.e-ergaleio.gr/product_info.p ... s_id=12522
Σχέδιο:
Ανεβάζω το παροπλισμένο μου Transit εδώ...αρχίζω να μαζεύω τα μικρής έκτασης σαπάκια που έχει (σκαλοπάτι οδηγού-συνοδηγού, λίγο στο πάτωμα του οδηγού και κλασικά στα φρύδια των πίσω φτερών). Με αυτόν τον τρόπο αποκτώ εμπειρία στην κόληση χωρίς να κάνω μεγάλες ζημιές.
Μετά αρχίζω με το Moretti...Η ερώτηση είναι: Κάνει για ερασιτεχνικές δουλειές? ή θα μου καεί αν ζοριστεί λίγο περισσότερο?
Συμπληρωματικές ερωτήσεις:
Υπάρχουν δύο ειδών σύρματα...το απλό και το CrNi...σε τι χρησιμεύει το καθένα?
Βρηκατε κατι?