-
Πάντως, εμένα μου είπαν ότι μοιάζω για 38...μετά το κέρασμα που προσέφερα, σκέφτηκα ότι μοιάζω κατα ένα χρόνο μεγαλύτερος από το Μορεττι...Αρα είναι αντίκα φαινομενικά...
Και μην κάνετε λογ/μους να βρείτε την ηλικία μου...γιατί λείπει η ακριβής χρονολογία του Μορεττι -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πάντως, εμένα μου είπαν ότι μοιάζω για 38...μετά το κέρασμα που προσέφερα, σκέφτηκα ότι μοιάζω κατα ένα χρόνο μεγαλύτερος από το Μορεττι...Αρα είναι αντίκα φαινομενικά...
Και μην κάνετε λογ/μους να βρείτε την ηλικία μου...γιατί λείπει η ακριβής χρονολογία του Μορεττιεύκολο,βρίσκουμε πότε πρωτοκυκλοφόρησαν τα Μορετι αφαιρούμε από σήμερα και βρίσκουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
όσο για μένα γεννήθηκα 11συναπτα έτη προτού τσουλήσει τις ρόδες του το πρώτο R8GORDINI άρα είμαι -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Και μην κάνετε λογ/μους να βρείτε την ηλικία μου...γιατί λείπει η ακριβής χρονολογία του Μορεττιεύκολο,βρίσκουμε πότε πρωτοκυκλοφόρησαν τα Μορετι αφαιρούμε από σήμερα και βρίσκουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
όσο για μένα γεννήθηκα 11συναπτα έτη προτού τσουλήσει τις ρόδες του το πρώτο R8GORDINI άρα είμαιμεγάλε ομολόγησε την ηλικία σου, γιατί αν υπολογίσουμε πότε ξεκίνησε ο moretti να κατασκευάζει τροχοφόρα δεν σε συμφέρει καθόλου
http://en.wikipedia.org/wiki/Moretti_Motor_Company. -
Ωχ την πατήσαμε...καλά 48 είμαι και το Μορεττι του 71....
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ωχ την πατήσαμε...καλά 48 είμαι και το Μορεττι του 71....τώρα μπήκε το νερό στο αυλάκι .
-
AR Giulietta 1.6 (συζητησιμη)
http://www.car.gr/classifieds/cars/bigimages/220259 -
Ο χρήστης Simon έγραψε:
μου χαριζουν μια w123 μερκ, που ΦΥΣΙΚΑ και δεν θελω διοτι μου φαινεται πολυ φρεσκαδουρα
αν ενδιαφερει καποιον σοβαρα, να επικοινωνησει μαζι μουΚάποιος φίλος μου ενδιαφέρεται να μπεί στην οικογένεια των ιστορικών αυτοκινήτων. Υπάρχει ακόμη η προσφορά?
τελικα ναι, υπαρχει ακομα η 123, εχει καποια σαπακια, αλλα ολα τα αλλα ισχυουν
τα υπολοιπα με τηλεφωνο -
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
BMW 2002..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/244491koukouroukou......!!!! Ibridio...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
koukouroukou......!!!! Ibridio...
Τι εννοεις ιστορικε? Εκτος του οτι ειναι μοντ.71(!) με τετραγωνα και εχει χαλια φουσκωματα?
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/246674
Γερμανία γίναμε...
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
koukouroukou......!!!! Ibridio...
Τι εννοεις ιστορικε? Εκτος του οτι ειναι μοντ.71(!) με τετραγωνα και εχει χαλια φουσκωματα?
mmm δεν τα βλεπεις θες και επισημανση... φτερακια εσωτερικο...το πεντακαθαρο σασσι μονο αυτος το βλεπει..κτλ
-
Παντως εχει σωστο καπω για'71
-
Οι ζάντες που φοράει, οι συγκεκριμένες, εχουν τρέξει παλάδιο το 78
το αυτοκίνητο μηχανικά ήταν άψογο, εμφανισιακά έχει τις κλασσικές αβαρίες, άλλες ποδιές κλπ
τα λεφτά μάλλον είναι πάρα πολλά -
Κι αλλη ΑΝΤΙΚΑ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/239706 -
-
Μια υπενθυμιση, εχω μια καινουρια μασκα απο Fiat 127 Sport , οποιος τη θελει να μου πει
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Μια υπενθυμιση, εχω μια καινουρια μασκα απο Fiat 127 Sport , οποιος τη θελει να μου πειαν περιμένεις να μου φέρουν το 127 που μου έχουν τάξει, θα την πάρω εγω
-
Καλό απόγευμα σε όλους.Προ διετίας στο μαγαζί του μηχανικού μου, έγινε ένα engine swap σε μια 92άρα Corolla.Η Corolla φόραγε κινητήρα 2Ε 12βάλβιδο με καρμπυρατέρ.Το μοτεράκι αυτό, μου χαρίστηκε για την περίπτωση που χρειαστώ ανταλλακτικά στο δικό μου Starlet ΕP-82 το οποίο είναι ψεκαστό.Το Starlet δεν δείχνει να χαλάει με τίποτα και από το μοτεράκι που έλυσα και καθάρισα, δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα.Επειδή μου πιάνει χώρο στο μαγαζί αποφάσισα, μιας και στο υποφόρουμ των κλασσικών κυκλοφορούν μακράν τα καλύτερα παιδιά, να τα χαρίσω όλα.Το σετ λοιπόν περιλαμβάνει:Kορμό, κεφαλή,(ταιριάζει μόνο με καρμπυρατέρ όχι ψεκαστά μοντέλα από Starlet και Corolla) στροφαλοφόρο, εκκεντροφόρο, πιστόνια, μπιέλες, μεταλλάκια στροφάλου, αντλία νερού, ψευτοκάπακο βαλβίδων, κάρτερ και αντλία λαδιού.Τα πάντα λύθηκαν, καθαρίστηκαν και φυλλάσονταν 2 χρόνια, μέσα σε νάυλον σακκούλες αφού πρώτα ψεκάστηκαν ενδελεχώς με ψιλό λαδάκι.Τα ψιλολόγια, μαζί με μπιέλες και πιστόνια, κολυμπούσαν σε δοχείο με καθαρό πετρέλαιο.Είναι πράγματα που μπορεί κάποιος να τα βρει και στο εμπόριο, άλλα ευκολότερα άλλα δυσκολότερα, αλλά αν έχει αυτός ο κάποιος χώρο ή τα θέλει για άμεση τοποθέτηση, θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση αφού χαρίζονται.Ξεκαθαρίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων, πως προτεραιότητα στο χάρισμα έχει ο φίλος KP-61.Αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πλευράς του τότε, όσοι τα ζητήσουν θα μπουν σε κλήρωση που θα γίνει στο μαγαζί μου, παρουσία μόνο του εαυτού μου .Ελπίζω ότι η τιμιότητά μου στα της πιθανής κληρώσεως δεν θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Καλό απόγευμα και πάλι σε όλους.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Καλό απόγευμα σε όλους.Προ διετίας στο μαγαζί του μηχανικού μου, έγινε ένα engine swap σε μια 92άρα Corolla.Η Corolla φόραγε κινητήρα 2Ε 12βάλβιδο με καρμπυρατέρ.Το μοτεράκι αυτό, μου χαρίστηκε για την περίπτωση που χρειαστώ ανταλλακτικά στο δικό μου Starlet ΕP-82 το οποίο είναι ψεκαστό.Το Starlet δεν δείχνει να χαλάει με τίποτα και από το μοτεράκι που έλυσα και καθάρισα, δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα.Επειδή μου πιάνει χώρο στο μαγαζί αποφάσισα, μιας και στο υποφόρουμ των κλασσικών κυκλοφορούν μακράν τα καλύτερα παιδιά, να τα χαρίσω όλα.Το σετ λοιπόν περιλαμβάνει:Kορμό, κεφαλή,(ταιριάζει μόνο με καρμπυρατέρ όχι ψεκαστά μοντέλα από Starlet και Corolla) στροφαλοφόρο, εκκεντροφόρο, πιστόνια, μπιέλες, μεταλλάκια στροφάλου, αντλία νερού, ψευτοκάπακο βαλβίδων, κάρτερ και αντλία λαδιού.Τα πάντα λύθηκαν, καθαρίστηκαν και φυλλάσονταν 2 χρόνια, μέσα σε νάυλον σακκούλες αφού πρώτα ψεκάστηκαν ενδελεχώς με ψιλό λαδάκι.Τα ψιλολόγια, μαζί με μπιέλες και πιστόνια, κολυμπούσαν σε δοχείο με καθαρό πετρέλαιο.Είναι πράγματα που μπορεί κάποιος να τα βρει και στο εμπόριο, άλλα ευκολότερα άλλα δυσκολότερα, αλλά αν έχει αυτός ο κάποιος χώρο ή τα θέλει για άμεση τοποθέτηση, θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση αφού χαρίζονται.Ξεκαθαρίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων, πως προτεραιότητα στο χάρισμα έχει ο φίλος KP-61.Αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πλευράς του τότε, όσοι τα ζητήσουν θα μπουν σε κλήρωση που θα γίνει στο μαγαζί μου, παρουσία μόνο του εαυτού μου .Ελπίζω ότι η τιμιότητά μου στα της πιθανής κληρώσεως δεν θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Καλό απόγευμα και πάλι σε όλους.thumbs up για σένα φίλε
αν είχαμε και εικονίδιο με τυπάκι που βγάζει το καπέλο, θα το χρησιμοποιούσα!
εύγε και για τον κάπαπι αλλά και για τα υπόλοιπα. that's the spirit!
Βρηκατε κατι?