-
Τα στρογγυλά του Φίατ με ενδιαφέρουν
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Επεσαν στα χερια μου καμια 10αρια φλασακια για autobianci (τα πλαινα του μπροστινου φτερου) τριγωνικου σχηματος, μαλλον απο τις πρωτες σειρες, καθως και 2-3 στρογγυλα μικρα μαλλον απο φιατ που επρεπε να μπαινανε σε πολλα μοντελα. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα. Στην τιμη δεν θα τα χαλασουμε
τριγωνα φλασακια σε α112 μηπως ειναι μπροστινα ?
Ειναι αυτα που μπαινανε στο μπροστινο φτερο πανω στο πλαι, απο οτι ειδα σε φωτογραφιες ανηκουν μαλλον σε πρωτη σειρα. Δεν ειναι ακριβως τριγωνικα αλλα μοιαζουν ετσι, δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα
-
Ευχαριστω για την βοηθεια,ακριβως αυτα ειναι με μαυρο περιβλημα ομως
-
Bρηκα αυτο το ελληνικο σαιτ,δειχνει να εχει ορισμενα πραγματα απο παλια μοντελα,και σε μαλλον συμφερουσες τιμες(τουλαχιστον οσον αφορα τα φιατ )
http://www.lourakis.gr/sub/list.phpΕχει βεβαια και αρκετα πραγματα απο πιο καινουρια μοντελα,οποτε θεωρω οτι εχει και γενικοτερο ενδιαφερον
-
Για όποιον ενδιαφέρεται να βγάλει κόπιες από τα κλειδιά του κλασικού του αυτοκινήτου και δυσκολεύεται να βρει στο αρχικό σχέδιο: http://www.keys4classics.com/index.html
Χρήσιμο, ίσως, σε κατόχους σπάνιων μοντέλων.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Bρηκα αυτο το ελληνικο σαιτ,δειχνει να εχει ορισμενα πραγματα απο παλια μοντελα,και σε μαλλον συμφερουσες τιμες(τουλαχιστον οσον αφορα τα φιατ )
http://www.lourakis.gr/sub/list.phpΕχει βεβαια και αρκετα πραγματα απο πιο καινουρια μοντελα,οποτε θεωρω οτι εχει και γενικοτερο ενδιαφερον
Στα αναλωσιμα ,φλαντζες ,τρομπες λαστιχοειδη ,συμπλεκτες πλατινες εχει στοκ οντως .
Ορισμενα πραγματα δεν υπαρχουν η δεν ειναι ο τυπος -μαρκα που αναφερει , οι τιμες σπανια ειναι αυτες που αναφερει μιας και ο καταλογος εχει να αναναιωθει απο τοτε που πρωτοανεβηκε πριν 4,5 χρονια. -
opel ascona b δίπορτο θέλει κάποιος πρίν παει για σκραπ?? Είναι χωρίς κινητήρα απο τι είδα,αλλα εξωτερικά φαίνεται σε καλή κατάσταση.Είναι στο Ισθμό σε μάντρα ανταλλακτικών και απορώ γιατί το έχει βάλει εκει που έχει αυτά που στέλνει για σκραπ.
-
ξερει κανενας απο ποιο αυτοκινητο ειναι αυτο το εσωτερικο?
Uploaded with ImageShack.us
-
Καλησπέρα.Νομίζω από Auto Union DKW 1000s
-
Αστερι taunus 17m στην Ανακυκλωση στην παιανια και ενα σε αρκετα καλη κατασταση στα καλυβια στον Τσιβολα .
Peugeot 404 στην ανακυκλωση στην παιανιαfulvia 4dr με ωραια ζαντολαστιχα ,beta 2dr 2series /4dr,2cv ,wartburgh στον τσιβολα !!!!
και ενα μινι με παραξενα ζαντολαστιχ ασε καλη εμφανισιακη κατασταση στην παιανια
Αυτα!!!!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Αυτα!!!!
ποια???
-
-
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Ford Capri MkI ή για ανταλλακτικά...
-
φαναρια πισω απο renault catrel καινουρια δυο δεξια δυο αρηστερα πωλουνται σε χαμιλη τιμη.
-
επισης υπαρχουν lancia fulvia φαναρια μπροστινα καινουρια σε χαμιλη τιμη.
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
επισης υπαρχουν lancia fulvia φαναρια μπροστινα καινουρια σε χαμιλη τιμη.Για ριξε καμια φωτο βρε Μπραδερ .....
Και καλοριζικο το νεο διπορτο .....
-
σε ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα! μου ειναι λιγο δυσκολο εχω κ απο αλφα ρομεο gulia . αν θες να τα δεις απο κοντα! μενιδι δεν εισαι?
-
[quote='cortinakias']Φιλος πουλαει τα ακολουθα πραγματα που κρατουσε χρονια στην αποθηκη του. Τα εσοδα προκειται να διατεθουν για πραγματικα πολυ καλο σκοπο, συγκεκριμενα την ανακατασκευη ενος Volvo amazon coupe. Παρακαλω οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα για περαιτερω λεπτομερειες.
Mε ενδιαφερει το ταμπλω... πως γινεται να μαθουμε περισσοτερα?
-
πουληθηκε δυστυχως
-
Τις προάλες σε μία εκδήλωση ιστορικών με σύστησαν με έναν κύριο, ο οποίος μου είπε ότι έχει μεγάλο στοκ ανταλλακτικών για VW σκαραβαίους. Επειδή εγώ εκείνη τη στιγμή προσπαθούσα να καλύψω την εκδήλωση δεν συγκράτησα και πολλά, εκτός του ότι μου είπε κάτι για μοτέρ και ανταλλακτικά από oval και παλιότερους. Όπως και να έχει έχω κρατήσει το τηλέφωνο του, οπότε όποιος ενδιαφέρεται αν μου στείλει ένα πμ.
Βρηκατε κατι?