-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tώρα που είπες για DS, βρίσκεται μία σε αλάνα παλιού βενζινάδικου έξω από τα Γιαννιτσά στο δρόμο για Αξό. Είναι το λιγότερο μια 3ετία εκεί πέρα παρατημένη και φαίνεται σε κάπως καλή κατάσταση, έχει βέβαια τις σκουριές της.
Δίπλα βρίσκεται το γραφείο συγκοινωνιών της πόλης οπότε με ένα τηλεφώνημα ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.Μαύρη. Έχω περάσει άπειρες (κυριολεκτικά) φορές αλλά ποτέ δεν έβγαλα φωτογραφία. Will try to do.
-
Nαι, με μια πολύ μικρή επιφύλαξη ότι μπορεί να είναι μπλέ σκούρη.
-
Αν ενδιαφερεται κανενας η γνωριζεται καποιον με NSU Prinz υπαρχει σετ προφυλακτηρες νικελ με λαστιχο καινουργιοι
-
βρήκα μέσα στην 'σαβούρα μου' αυτό το ντιστριμπιτερ,είναι magneti mareli με ηλεκτρονική,έχει επάνω του κωδικούς,712245 και SM802AX και είναι δεξιόστροφο,δεν θυμάμαι από τι αυτοκίνητο είναι (μάλλον fiat)
αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει ΠΜUploaded with ImageShack.us
το μήκος του άξονα που μπαίνει μέσα στο μπλοκ είναι 56mm
Uploaded with ImageShack.us
-
μου θυμίζει Alfa 33 1.7
-
κααααααποτε άλλαξα μια μηχανή σε 33 ίσως να είναι από αυτή.
αλλα η μηχανη ηταν 1100 και της εβαλα 1500 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αλλα η μηχανη ηταν 1100 και της εβαλα 1500πρέπει να είναι γενικά alfa romeo 1.7 μπορεί sprint .........
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
αλλα η μηχανη ηταν 1100 και της εβαλα 1500πρέπει να είναι γενικά alfa romeo 1.7 μπορεί sprint .........
το τσέκαρα είναι από Alfa 33 1.2 1.3 1.5 1.7 83>9/88
-
Xαριζεται !!!!!
δουλευει αλλα εχει ενα προβλημα το καρμπυρατερ , πινακιδες στην εφορια .
Ειναι στο Αλιβερη Ευβοιας και μαζι ενα 2105 για ανταλλακτικα (ιδια μηχανικα μερη)
-
Δεν βρεθηκε κανεις τοσο καιρο;
viewtopic.php?f=16&t=41865&start=1665
Αν ειχα χωρο χρονο και χρηματα θα το επαιρνα εγω..αλλα δυστυχως.. -
Υπαρχουν προς διαθεση:
-Καντραν για citroen cx 2000-2200-2400 πρωτης σειρας
-Εμπρος φαναρι συνοδηγου citroen cx
-Διπλα βεντιλατερ κομπλε με τη βαση,μοτερ κτλπ για citroen cx 2500 turbo
-Τρια μοτερ εμπρος υαλοκαθαριστηρα για citroen cx
-Ζευγαρι ηλεκτρικοι καθρευπτες σε καλη αλλα οχι αριστη κατασταση citroen cx 2500 turbo
-Σφαιρες citroen cx αγνωστου καταστασης-Ημιτασιον τελειως μαυρη μασκα citroen gsa
-Ζευγαρι μπροστινα φαναρια citroen gs-a
-Εμπρος φλας μεριας συνοδηγου για citroen gs (με το νικελ περιγραμμα)Για τιμες παιδια το συζηταμε, δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις κυριως να πιασουν τοπο.
-
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Αν ενδιαφερεται κανενας η γνωριζεται καποιον με NSU Prinz υπαρχει σετ προφυλακτηρες νικελ με λαστιχο καινουργιοιεχω ενα φιλαρακι οπου ενδιαφερεται .αν θες μπορεις να μας στειλεις καποια φωτο η ενα τηλ να μιλησεται?ευχαριστω!
-
Την παρέλαβα!
Σήμερα κατέβηκα Αθήνα και παρέλαβα την αργκόν που έλεγα πριν δύο σελίδες.
Είναι αυτή:
Τελικά την βρήκα σε άλλο site με πολύ χαμηλότερη τιμή: 252 €
Βέβαια ενώ η συσκευασία έχει μανόμετρο, αυτό είναι μόνο για τις μεγάλες μπουκάλες...για τις μικρές υπάρχει άλλο μανόμετρο που χρεώνεται εχτρα (περίπου 30 €) . Για την μπουκάλα αργκόν μίας χρήσεως χρειάζονται και εκεί περίπου άλλα τόσα.
Δεν προλάβαινα να παραγγείλω, οπότε και που την έφερα εδώ, πάλι δεν μπορώ να κάνω δουλειά ακόμα...ας ελπίσω οτι μπορούν να με εξυπηρετήσουν τα τοπικά μαγαζιά, για να μην περιμένω πάλι μία εβδομάδα...
Πρός γνώστες:
Μπορώ έτσι χωρίς αέριο να κάνω κολήσεις, απλά για να αρχίσω να εκπαιδεύομαι?
Μου είπαν ότι χωρίς αργκόν δεν δουλεύει το σύστημα...Μετά που άρχισα να ζητάω διευκρινήσεις, μου είπαν ότι κολάει μεν αλλά δεν θα είναι γερές οι κολήσεις. Εγώ σκέφτομαι το σ/κ να κάνω μία εκπαίδευση με λαμαρινίτσες, έστω και αν η κόληση δεν κρατήσει, έτσι και αλλοιώς δεν με νοιάζει... Χρειάζομαι ώρες πτήσης και γιαυτό το λέω... -
αν δεν εχεις αεριο περιμενε θα το προμηθετεις και μετα θα το μαθεις σωστα κατα την γνωμη μου που δουλευα 10 χρονια στα καραβια.
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
αν δεν εχεις αεριο περιμενε θα το προμηθετεις και μετα θα το μαθεις σωστα κατα την γνωμη μου που δουλευα 10 χρονια στα καραβια.Δεκτόν...άλλωστε και άναν μήνα να είχες εμπειρία, πάλι περισσότερα απο εμένα θα ήξερες...
Απλά, με γαργαλάει... -
υπαρχουν καποιες ζαντες προς διαθεση τι βαζω εδω πρωτα μηπως υπαρξει καποιο ενδιαφερον...
alfa romeo
bmw 5'
renault 5
merk
mazda rx7?
bmw e 21
pezw 205
merk w 201 /190e
-
ειδα και καποιες ats? στο βαθος?
-
Κάτι σε σίδερο 14χ6.5 μερσεντές για το μπάρμπα;
(Αν οι μερσεντόζαντες_ οι μπαρόκ_ ήταν 15' τις έπαιρνα με 1000) -
Χαζή ερώτηση ίσως. Διατίθονται σε 4άδες ή ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες;
Οι 4μπούλωνες για e21 είναι 14άρες αν θυμάμαι καλά; -
οι ζαντες για το μαζντα ειναι πεντα μπουλονες που φαινονται η το καπακι ειναι ετσι?
εγω ψαχνω ζαντεσ εποχης 4-120,αν υπαρχει κατι η ξερει καποιος.
Βρηκατε κατι?