-
-
Εντάξει, τον αδίκησα. Προφανώς έχει μείνει από λάστιχο και είναι η ρεζέρβα πίσω δεξιά.
-
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/239529πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τους μαστορες που κανουν τις μοντιφιές...
αφού υπάρχουν ετοιμα προιοντα για το 6 τι πηγαινουν και βαζουν προφυλακτηρα Bomex Supra σε αυτο? -
Ούτε τι αμάξι έχει δεν ξέρει; 6 είναι αυτό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρόδα. Δεν βλέπουμε αν υπάρχει η αριστερή.Μαθηματικός είσαι;
(Το ανέκδοτο με το μισό μαύρο πρόβατο στην Αυστρία θα στο εξηγήσει ΔουρουΝτίνος...)
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/239529Είναι ανησυχητικό που μου αρέσουν οι πόρτες έτσι όπως ανοίγουν?
Δε θα το έκανα ποτέ στο αμάξι μου, όμως είναι ωραίο αυτού του τύπου το άνοιγμα...ΥΓ:Αν δεν το θεωρούσα καγκουριά ή αν ήξερα ότι δε θα με κοροϊδευαν, μπορεί να τις είχα κάνει κι εγώ τις πόρτες μου να ανοίγουν έτσι.
-
Eσυ ησουν που σου αρεσε και ενα Celica το οποιο το πανω μερος ηταν λευκο και το κατω κοκκινο??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eσυ ησουν που σου αρεσε και ενα Celica το οποιο το πανω μερος ηταν λευκο και το κατω κοκκινο??Όχι...δεν έχουν διαστρευλωθεί τόσο τα γούστα μου! (ακόμα τουλάχιστον )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Είναι ανησυχητικό που μου αρέσουν οι πόρτες έτσι όπως ανοίγουν?Ναι!
-
γαματη φωτο!!
-
-
-
Το γκρι Mazda 6 που φαίνεται στο βάθος στην 1η φωτό είναι το δικό μου
-
Που να 'ξερε το αμοιρο οτι στα γεραματαα του θα καταντησει ετσι...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το γκρι Mazda 6 που φαίνεται στο βάθος στην 1η φωτό είναι το δικό μουΣτην αρχη νομιζα το γκρι 6ρι με τις ορθιες πορτες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στην αρχη νομιζα το γκρι 6ρι με τις ορθιες πορτες
PWND ο ast
-
Στην αρχη νομιζα το γκρι 6ρι με τις ορθιες πορτεςΡε τι λές?Αυτό είναι το μελλοντικό μου αμάξι!
-
Στην αρχη νομιζα το γκρι 6ρι με τις ορθιες πορτες
Όχι, αλλά είναι τ' όνειρο μου να το κάνω έτσι.
-
Australia Uber Alles!!!!! [#4]