-
να το παρεις !!!
-
http://www.worldcarfans.com/109072320630/updated-mazda-rx-8-headed-for-frankfurt
'An **extensive update **of the Mazda RX-8 is expected to be introduced at the Frankfurt Motor Show in September.' -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/109072320630/updated-mazda-rx-8-headed-for-frankfurt
'An **extensive update **of the Mazda RX-8 is expected to be introduced at the Frankfurt Motor Show in September.'Το επίσημο λανσάρισμα του RX8 facelift εννοεί και πιο συγκεκριμένα της έκδοσης R3.
-
-
Λύνεται με νέου τύπου (μοντέλου +2008)φλάτζας αν και δεν παρουσιάζεται σε όλα τα -2008 αλλά σε ένα μικρό ποσοστό λόγο διάβρωσης της φλάτσας, κόστος φλάτσας 40Ε περίπου.
-
δε ξερω αν ηταν λιγα παντως πρεπει να ειναι γνωστο προβλημα, εγω μονο εχω τον τελευταιο χρονο εχω παρατηρησει 3 το ενα μαλιστα ηταν γυαλα, θα μπορουσε να εχει και ψαρακια
και σε αλλα αυτοκινητα εχει γινει κατι τετοιο , αλλα στα rx πρεπει να ειναι πιο συχνο το φαινομενο
γιατι δε πανε να το φτιαξουν ομως αφου ειναι τοσο φθηνο ? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω κατι , γιατι παλι το ειδα και δεν κρατηθηκα να μη ρωτησω...αυτο το πραγμα τελικα λυνεται καπως ή ειναι μια μονιμη καταρα των rx 8?
Ειδα ενα προχθες και μονο τα χρυσοψαρα ελειπαν..σχεδον το μισο φαναρι ειχε κανονικο νερο μεσα..οχι υδρατμους και τετοια νερο τρεχουμενο.. αφου απορεσα πως ακομα δουλευουν τα πισω φωτα του..
-
και στη γυαλα που ειχα δει εγω παλι δουλευαν..αφου δε μενουν χωρις πισω φωτα παλι καλα
-
Οτι κ να λεμε , πολυ ριζοσπαστικο αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Οτι κ να λεμε , πολυ ριζοσπαστικο αυτοκινητο...καλα αυτο ειναι πταισμα και μακαρι να ειναι μονο αυτο το προβλημα του..
απλα ειναι αστειο
-
Γτ ρε συ , μπορεις να γινεις κ φιλοζωος ...? Στο ενα φως να βαλεις μονομαχους , στο αλλο φως να βαλεις silversharks ....
-
Λυπάμαι που έδωσα σοβαρή απάντηση για αστειότητες αυτού του τύπου.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Λυπάμαι που έδωσα σοβαρή απάντηση για αστειότητες αυτού του τύπου.ενταξει μην τρελαινεσαι, πλακιτσα καναμε ως συνηθως.. ολα τα αυτοκινητα πρεπει να κοροιδευονται που και που
-
Λυπάμαι που έδωσα σοβαρή απάντηση για αστειότητες αυτού του τύπου.
A φιλε μου δεν μας ξερεις καλα ....Αν δεν γελοιοποιησουμε κ λιγο τα εκαστοτε μοντελα ...δεν εχεο νοημα να γραφουμε ...
-
To fl παντως εχει ασυλληπτα φωτα πισω! Το ειδα πριν λιγες μερες, σου δινει την εντυπωση
απο μακρια για πολυ ακριβοτερο Ιαπωνικο του στυλ GT-R με τα στρογγυλα Led...
Ειναι πολυ καλοστημενο και με τα 205αλογα και την βελτιωμενη διαχειριση, ραβει απο λιγο χαμηλοτερα, σε σχεση με πριν.
Δυστυχως ομως εχει δυο βασικοτατα μειον για να αποτρεψει καποιον απο το να το παρει ως καινουργιο. Εξι χρονια στην αγορα, και πολυ υψηλη μεση καταναλωση...
Αν ειχαν τουλαχιστον μειωσει με καποιο τροπο κατα πολυ την καταναλωση, θα αξιζε για
αγορα ως νεο. Τωρα πλεον απευθυνεται σε πολυ πυροβολημενο κοινο. -
ΟΚ, η σάτυρα είναι το αλατοπίπερο της ζωής, άλλωστε κάθε αυτοκίνητο έχει τα + και - και το RX8 έχει και απ΄τα δυό, σε αποζημιώνει όμως όταν είσαι τρελαμένος και το πας μια τσιτάτη βόλτα.
-
αυτο δε νομιζω να το αμφισβητει κανεις.. καλυτερη καταναλωση να ειχε και θα ηταν το απολυτο deal
-
Σαν 1300ρι σου γλυτωνει αρκετα €, ωστε να ισοσταθμισεις την καταναλωση
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σαν 1300ρι σου γλυτωνει αρκετα €, ωστε να ισοσταθμισεις την καταναλωσηειναι σα τα ντιζελ πιστευω , αναλογα τα χλμ που κανεις συμφερει ή οχι το επιπλεον κοστος..
αν το εχεις μονο για βολταδικο τοτε καλως, αν οχι πρεπει να το ξανασκεφτεις..
εκτος και αν δε σε νοιαζουν τοσο τα εξοδα.. οχι βεβαια οτι εγω που μιλαω καιω και τοσο λιγοτερο , αλλα το βλεπω και λιγο διαφορετικα (τι καις για τα αλογα που εχεις) , γουστα ειναι αυτα
-
Mazda RX-8 facelift