-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ξεχάστο. Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας πια. Το καθάρισαν το μέροςΑρα πάει και το γαλάζιο το 100αρι ε?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ξεχάστο. Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας πια. Το καθάρισαν το μέρος
Αρα πάει και το γαλάζιο το 100αρι ε?
Ναι πάει. Αλλά ήταν 1600άρι 75-76 δεν μου έκανε και τίποτα. Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα ένα μέτριο νίκελ που μου έλειπε από το κόκκινό μου.
-
Ψάχνω μηχανισμούς εσωτερικούς για τις πορτες τού Αlpine , που είναι οι ίδιοι με του Caravelle / Floride και ίσως του Dauphine.
Αν ξέρει κάποιος καμμιά μάντρα ή κανα παρατημένο Caravelle , παρακαλώ ας ενημερώσει -
Ένα 'παρατημένο' μπορντώ Caravelle / Floride βρίσκεται στο Μπουρνάζι. Για την ακρίβεια σε μία κάθετο του κεντρικού δρόμου που ενώνει Μπουρνάζι με Σεπόλια. Συγκεκριμένα βγαίνεις από Εθνική στην έξοδο για Μπουρνάζι, και πηγαίνεις προς την πλατεία. Κάποια στιγμή στο αριστερό σου χέρι θα δεις ένα γωνιακό φανοποιείο (που θα ξεχωρίσεις γιατί έχει από έξω ένα λυμένο αμερικάνικο (βάρκα κανονική τελών 60 ) και κάτι Fiat 126, καθώς επίσης και επειδή είναι περιφραγμένο με κάγκελα λες και είναι φυλακή). Το αμάξι που σου λέω είναι μέσα στο στενό στο αριστερό σου χέρι μέσα σε ένα χωράφι.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχουν αρκετά κοπρόσκυλα στο χωράφι λυμένα (και γενικά στην περιοχή, και δεν εννοώ μόνο τις κορασίδες που διασκεδάζουν στην περιοχή... ) και δε συμπαθούν καθόλου τους επισκέπτες. Μία φωτό το έχω το κακόμοιρο, και αυτό τρέχοντας να γλιτώσω.
Ένα ακόμα θυμάμαι να έχω δει σε 'γνωστή' μάντρα στη Λ. Νάτο, σε άθλια κατάσταση, αλλά πιθανών να έχει αυτό που ζητάς. Δυστυχώς θέλει ψάξιμο, γιατί δε θυμάμαι σε ποιο διάδρομο το είχα δει. Η μάντρα είναι η γνωστή που είχε κάτι παλιά τρόλλεϋ και διάφορα αυτοκίνητα πάνω σε κοντέινερ. Από ότι έχω καταλάβει είναι από τους παλιότερους στην περιοχή.
-
-
Στο δρόμο που χάραξε ο Mr. Bean ε...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
:lol:Στο δρόμο που χάραξε ο Mr. Bean ε...
Οχι βεβαια, θα ειναι το πρωτο Αlpine - Moke( ) με αλυσσιδιτσα στις πορτες ,μεσα σε πρασινο σωληνα νερου ....
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ένα 'παρατημένο' μπορντώ Caravelle / Floride βρίσκεται στο Μπουρνάζι. Για την ακρίβεια σε μία κάθετο του κεντρικού δρόμου που ενώνει Μπουρνάζι με Σεπόλια. Συγκεκριμένα βγαίνεις από Εθνική στην έξοδο για Μπουρνάζι, και πηγαίνεις προς την πλατεία. Κάποια στιγμή στο αριστερό σου χέρι θα δεις ένα γωνιακό φανοποιείο (που θα ξεχωρίσεις γιατί έχει από έξω ένα λυμένο αμερικάνικο (βάρκα κανονική τελών 60 ) και κάτι Fiat 126, καθώς επίσης και επειδή είναι περιφραγμένο με κάγκελα λες και είναι φυλακή). Το αμάξι που σου λέω είναι μέσα στο στενό στο αριστερό σου χέρι μέσα σε ένα χωράφι.ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπάρχουν αρκετά κοπρόσκυλα στο χωράφι λυμένα (και γενικά στην περιοχή, και δεν εννοώ μόνο τις κορασίδες που διασκεδάζουν στην περιοχή... ) και δε συμπαθούν καθόλου τους επισκέπτες. Μία φωτό το έχω το κακόμοιρο, και αυτό τρέχοντας να γλιτώσω.
Ένα ακόμα θυμάμαι να έχω δει σε 'γνωστή' μάντρα στη Λ. Νάτο, σε άθλια κατάσταση, αλλά πιθανών να έχει αυτό που ζητάς. Δυστυχώς θέλει ψάξιμο, γιατί δε θυμάμαι σε ποιο διάδρομο το είχα δει. Η μάντρα είναι η γνωστή που είχε κάτι παλιά τρόλλεϋ και διάφορα αυτοκίνητα πάνω σε κοντέινερ. Από ότι έχω καταλάβει είναι από τους παλιότερους στην περιοχή.
φεύγω για εκεί που λες, εφοδιασμένος με καρέκλα,μαστίγιο και γλυκίσματα σκύλων.(τα πήρα από τον δικό μου)
-
Περιμένω να μου πεις τα αποτελέσματα...
-
Μήπως έχει κανείς υπ' όψην που θα μπορούσα να βρω καθαρό ταμπλώ Lada 2105 ?
-
Στον Ασπρόπυργο δοκίμασε, επί της Λ. Νατο αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση απο τις μάντρες, υπήρχε (πρέπει να είναι ακόμη εκεί) καλτ μαγαζί ανταλλακτικών Lada, ανοιχτό σχεδόν 24 ώρες, και Κυριακές Δε θυμάμαι αριθμό, αλλά όποιον και να ρωτήσεις θα το ξέρει.
-
Εντελως ασχετο με το φορουμ,αλλα μηπως ξερετε που μπορω να βρω βιντεο με την τελευταια μερα της παλιας αποσυρσης(με τα αυτοκινητα να σπρωχνονται,τρακαρουν κλπ)? Ευχαριστω
-
Υπάρχει τέτοιο βίντεο;
-
Κοιτα να δεις που το θυμαμαι πολυ πολυ πολυ πιτσιρικος να το βλεπω αυτο το video σε δελτιο ειδησεων ή σε καποιο κοροιδευτικο βιντεακι της εκπομπης της Μαλβινας και να στεναχωριεμαι.. Απο τοτε φαινεται ειχα αγαπη για τα παλια αυτοκινητα.. Τι μου θυμησατε..
-
Γειά σας, ψάχνω πόρτες και ταμπλό από fiat 132 της πρώτης σειράς ( 1972-1973) το οποίο είναι μάχιμο ακόμα και τώρα αλλά με πολλά κομμάτια του αλλαγμένα, κατά την μόδα της εποχής του, από τα επόμενα 132. Πρόκειται να το κρατήσω και σκοπεύω να το φέρω στην αρχική του μορφή. Μαζεύω εδώ και χρόνια ανταλλακτικά αλλά σε αυτά που αναφέρω έχω κολλήσει και δεν βρίσκω τίποτα.
-
Ξερετε κανενα μαγαζι εντος λεκανοπεδιου που να πουλαει(εφοσον βεβαια παραγεται ακομα)σωληνακι τροφοδοσιας cavis 7*12(η και μεγαλυτερο);Ειναι ουσιαστικα το πρασινο ημιδιαφανες σωληνακι που χρησιμοποιουσαν παλαιοτερα κυριως σε Fiat και συναφη,και που εξακολουθει να σωζεται ακομα και σημερα σε πολλα μη αναπαλαιωμενα αυτοκινητα.Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ξερετε κανενα μαγαζι εντος λεκανοπεδιου που να πουλαει(εφοσον βεβαια παραγεται ακομα)σωληνακι τροφοδοσιας cavis 7*12(η και μεγαλυτερο);Ειναι ουσιαστικα το πρασινο ημιδιαφανες σωληνακι που χρησιμοποιουσαν παλαιοτερα κυριως σε Fiat και συναφη,και που εξακολουθει να σωζεται ακομα και σημερα σε πολλα μη αναπαλαιωμενα αυτοκινητα.Ευχαριστω.Στην Ηλιούπολη υπάρχει κάποιος, αλλά πρέπει αύριο να δω την διεύθυνση και θα σου την γράψω...
edit: Στο fiat classic στο ποστ του kosbill που γράφει για μαγαζιά-πηγές αντ/κων, αναφέρει ένα μαγαζί στην Ηλιούπολη...αυτό θα πρέπει να είναι...και εγω΄απο τον Κώστα το είχα μάθει...Αλλά ρίξε και μία ματιά και στις διευθύνσεις που είχα δώσει εγώ...ανάλογα με την περιοχή που σε βολεύει... -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ξερετε κανενα μαγαζι εντος λεκανοπεδιου που να πουλαει(εφοσον βεβαια παραγεται ακομα)σωληνακι τροφοδοσιας cavis 7*12(η και μεγαλυτερο);Ειναι ουσιαστικα το πρασινο ημιδιαφανες σωληνακι που χρησιμοποιουσαν παλαιοτερα κυριως σε Fiat και συναφη,και που εξακολουθει να σωζεται ακομα και σημερα σε πολλα μη αναπαλαιωμενα αυτοκινητα.Ευχαριστω.Έχει ο Παναγόπουλος, είναι μαγαζί με βιομηχανικά είδη, ρουλεμάν κλπ στη Μεσογείων ακριβώς μετά την ΕΡΤ όπως ανεβαίνουμε προς Σταυρό. Δεν θυμάμαι όμως αν βγαίνει σε 7mm εσωτερική διάμετρο. Επίσης, πλέον δεν είναι Cavis αλλά Akron (την εξαγόρασε, προφανώς).
-
Πιθανότατα να βρεις και σε κάποιο μαγαζί στην Σπύρου Πάτση , σε αυτά που έχουν βιομηχανικά και μη είδη , έχουν σχεδόν τα πάντα.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ξερετε κανενα μαγαζι εντος λεκανοπεδιου που να πουλαει(εφοσον βεβαια παραγεται ακομα)σωληνακι τροφοδοσιας cavis 7*12(η και μεγαλυτερο);Ειναι ουσιαστικα το πρασινο ημιδιαφανες σωληνακι που χρησιμοποιουσαν παλαιοτερα κυριως σε Fiat και συναφη,και που εξακολουθει να σωζεται ακομα και σημερα σε πολλα μη αναπαλαιωμενα αυτοκινητα.Ευχαριστω.
Έχει ο Παναγόπουλος, είναι μαγαζί με βιομηχανικά είδη, ρουλεμάν κλπ στη Μεσογείων ακριβώς μετά την ΕΡΤ όπως ανεβαίνουμε προς Σταυρό. Δεν θυμάμαι όμως αν βγαίνει σε 7mm εσωτερική διάμετρο. Επίσης, πλέον δεν είναι Cavis αλλά Akron (την εξαγόρασε, προφανώς).
Αμάν, και τον Τάκη ξέρεις ? Τάκης πατέρας, Σάκης ο γιός, ο άλλος γιός ο Νίκος έχει ίδιο μαγαζί στο δρόμο για Μαρκόπουλο, εκεί στις Intracom.
Ψάχνετε κάτι?