-
θα ριξω μια ματια σε μια μερια και θα σου πω
-
http://www.scarazzai.com/ScarGlass/aScarGlassIT.html
ειναι κατασκευαστης παρμπριζ. εχει για το a112 , εφοσον κατασκευαζει κιολας...γιατι να μην το κανει μπρονζε? λεω εγω τωρα... -
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταποκρισή σου . Θα τον ρωτήσω ως τελευταία επιλογή, όμως ψάχνω μήπως και καταφέρω να βρώ το original .
Είτε σε καινούριο είτε απο μεταχειρισμένο προς απόσυρση.
Οποιος έχει κατι υπ όψη του...... -
μηπως εχετε υπόψη σας που μπορουμε να βρουμε τα μεταλικα νικελενια δακτυλιδια που περναγαμε παλια στις ζαντες τις σιδερενιες? στην Ελλαδα παντα..στο εξωτερικο τα εχω ηδη εντοπισει.
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θέλοντας να απαντήσω στον φίλο που ψάχνει για εταιρεία μετακομίσεων, μπορεί να ρίξει μία ματιά στο link http://www.metakomiseis.com.gr. Δεν είμαι σίγουρη αν αναλλαμβάνει και για εξωτερικό, αλλά για εντός συνόρων, είμαι βέβαιη ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τώρα που απέκτησα την αργκόν, ψάχνω για μενα φαρδύ 'Η' μήκους 50-60 εκατοστών και έναν μασίφ σωλήνα διαμέτρου κουτιού ρεντμπουλ. Από πέρυσι το είχα ζητήσει απο έναν φίλο και κατασκευαστή που έχουμε εδώ και απο πέρυσι πάει στην αποθήκη και μου το φέρνει...
Επειδή δεν θέλω να γίνομαι και ενοχλητικός αποφάσισα να κατέβω Αθήνα και να το βρώ σε καταστήματα που έχουν σίδερα...αν είναι και μεταχ/μενα ακόμα καλύτερα...αν είναι και κάπου στα Βόρεια...ζάχαρη!
Το 'Η' θα ήθελα να έχει φάρδος 10+ εκατοστά έως 15, δεν ξέρω ποιές είναι οι στάνταρ διαστάσεις...
Όλο αυτό θα παίξει ρόλο αμονιού, που δεν μπορώ να βρω με τίποτα και θα είναι κάπως έτσι:
Τώρα είδα το πόστ, συνήθως οι εμπορίες σιδήρου δεν κόβουν τις βέργες, εδώ θα βρείς τα πάντα σε ότι κομμάτι θέλεις, μπορείς και να το παραγγείλεις με e-mail.
http://www.vetasa.gr/0010000014/ε% ... CF%85.html
-
Το έψαξα το site και έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ασχολείται με μονάδες ή χρειάζεται πολλά κομμάτια...
Όπως και νάχει θα πάρω να ρωτήσω...Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το έψαξα το site και έχει πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ασχολείται με μονάδες ή χρειάζεται πολλά κομμάτια...
Όπως και νάχει θα πάρω να ρωτήσω...Ευχαριστώ!Θα έχει ρετάλια... Η VETA είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των σιδηροκατασκευών (και όχι μόνο) με πολλούς και γνωστούς πελάτες (μεταξύ των οποίων και η raycap, που λέγαμε κάπου αλλού) άρα λογικά πολλές φορές θα τους ξεμένουν υπόλοιπα. Νομίζα ότι αυτά τα επέστρεφαν στα χυτήρια αλλά αν λέει ο Μαστροπαναγιώτης ότι τα διαθέτουν προφανώς και θα υπάρχει πολύ ρετάλι...
Tsargy, κάνε τη γύρα σου και αν δεν καταφέρεις να βρεις τίποτε πες μου να κοιτάξω και εγώ μπας έχει ξεμείνει τίποτα στην αποθήκη από τις κατασκευές που φτιάχνουμε εμείς (θα είναι ΙΡΕ, όμως). -
ΟΚ Σας ευχαριστώ όλους
-
Αγόρασα βιαστικά έναν κώνο τιμονιού της ASTRALI για Fiesta mk1 χωρίς να ξέρω ότι δεν ταιριάζει με κανένα συγχρονο τιμόνι και τώρα έιμαι σε αναζήτηση τιμονιού....
Ισως ένα Successor II κανείς??
Διάβασα κάπου ότι ίσως ταιριάζει και η κλασσική σειρά της Mountney.
-
Ψαχνω μια ταπα ηλεκτρικου παραθυρου νο 2
το υψος δεν με πειραζει μια και δεν εχει καθολου μηχανισμο παραθυρου
-
Ψάχνω το ελατήριο νο 21, αλλά και τα κομμάτια 22,39 και 40 που το συνοδεύουν. Δεν θα έλεγα όχι και για τα 18,19 και 20. Πρόκειται για τον κλασικό bialbero της Fiat που έχει χρησιμοποιηθεί και σε Alfa / Lancia. Δύσκολο αλλά...
-
Μηπως καποιος απο σας ξερει που μπορω να βρω αυθεντικες ζωνες για μερσεντες W110 - W111;;;; Ας ειναι και μεταχειρισμενες σε καλη κατασταση. Δυστυχως απο οτι φαινεται στη γερμανια αυτες οι ζωνες ειναι απαγορευμενες ακομα και για τα κλασσικα αυτοκινητα λογω του οτι δεν ειναι αυτοματες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
-
θα ριξω μια ματια...ειχα πετυχει στο ιντερνετ καπου...μεταχειρισμενες.... αν ξαναβρω τη σελιδα θα στη στειλω. επισης ειδα σε ενα αγγλικο σαιτ, κατι ζωνες για κλασσικα αυτοκινητα...δεν ξερω αν ηταν αυτοματες, αλλα επιαναν με αγκραφα, οπως οι παλιες
-
-
Ψάχνω καπάκι ντιστιρμπιτέρ (εντός Ελλάδας) από Fiat 124 Sport ή Spider σαν αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-124-SPOR ... 19cfe98629
-
Ίδιο πήρα για το Marbella με την τετράγωνη εγκοπή* στο πλάϊ για το Marbella στην Ηλιούπολη, στο Φιατάδικο που έχει ξαναναφερθεί για 17€...Έχει και άλλα πολλά...
Αν δεν είχα βρεθεί τυχαία Ηλιούπολη, σίγουρα θα πήγαινα στον Γιαννίκο στην Λιοσίων...*Αυτό με την τετράγωνη εγκοπή είναι για πλατίνες και χωρίς αυτήν είναι για τον αισθητήρα της ηλεκτρονικής
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Καλησπέρα σας κύριοι! Άμεση ανταπόκριση, σας παραδέχομαι. Fronte είναι, σωστα το διορθωσε ο Niga. Ναι, σαν της φώτο απο πάνω είναι, είχαμε αφήσει τον κινητήρα στο Γκάζι πριν χρόνια σε ένα μερακλή μάστορα, τώρα πλεον πρπ να είναι το Σοσιαλίστα εκει, ή καποιο απο τα διπλανά του. Καπούτ απο κινητήρα, αλλα έχουμε διάθεση να το φιξάρουμε.
Ανταλλακτικα απο το εξωτερικό οκ, αλλα έχουμε λινκς? Και επόμενη ερώτηση: υποψιάζεται κανείς αν μπορούμε να μοντάρουμε κάτι πιο σύγχρονο σε κινητήρα μέσα στο κτήνος μας?
θενκ γιου κύριοι
Πέρνα μια Δευτέρα απόγευμα απο την λέσχη microcars ( http://www.classicmicrocars.gr/ ) αν κατάλαβα καλά το μοντέλο, νομίζω οτι ο πρόεδρος της έχει ανακατασκευάσει ένα τέτοιο μπλέ οπότε σίγουρα θα έχει άκρες και know how...
Δημητρη είσαι ο ανθρωπος μου. Ευχαριστω πολύ, ελπ'ιζω να φανεί χρήσιμη η πληροφορία σου
γενικα πάντως κυριοι χρόνος υπάρχει, χρήμα όχι. Και θεωρουμε σωστό να τοποθετήσουμε κινητήρα παρεμφερη με τον ορίτζιναλ. Μοτερ δεν υπάρχει, σε απαντηση φίλου πιο πριν.
-
Ψάχνω Lancia Beta Coupe με καθαρό πάτωμα (κάνω και χιούμορ) για να τη χρησιμοποιήσω για δότη.
Δεν με ενδιαφέρουν άλλα μέρη εκτός από πάτωμα, καπό και ποδιά (αν και τα τελευταία λιγότερο). -
Ψάχνω μάστορα 'γκουρού' στα Lada στη Θεσσαλονίκη (κάτι αντίστοιχο με τον Χρηστακίδη στην Αθήνα).
Ψάχνετε κάτι?