Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
ο D-Jet και ΚΡης μου έχουν κάνει φροντιστήριο δια ζώσης
ο κανόνας για εμένα είναι να μην πιστεύεις κανένα και για τίποτα.
ρώτα συνεχώς σε βαθμό ενόχλησης μέχρι να βεβαιωθείς οτι αυτός που κάνει κάτι ξέρει τι κάνει και γιατί
αν μπορείς να είσαι εκεί, ειδικά κατά το λύσιμο δέσιμο, να είσαι και να παίρνεις φωτό κρατάς σημειώσεις και οτι μπορείς γενικά για να ελαχιστοποιήσεις τα περιθώρια για 'αυτοσχεδιασμούς'
Αυτό φίλε wannabe είναι η κλασική περίπτωση ελληνικού 'ξερολισμού'.
'Ο μπατζανάκης του παππού της γιαγιάς μου που έχει 18 κλασικά μου είπε να μη ρίξεις κουβανέζικο αστάρι αλλά κογκολέζικο τα δικά του έτσι τα έχει φτιάξει και είναι όλα στην πένα'
'πρόσεξε μη γδάρεις το χρώμα κάτω απο το σώμα θα σαπίσει όλο το αυτοκίνητο. Εδώ γιατί λείπει το λαστιχάκι?? Αυτή η βίδα γιατί είναι άλλεν?είναι εκτός προδιαγραφών. Η ασφάλεια της πλαφονιέρας γιατί είναι Νασουσίρο και όχι Στούκας όπως η αρχική?'
Εννοείται ότι δεν τα λέω αυτά για να προσβάλλω εσένα (δε σε ξέρω) ή τους φίλους D-Jet και ΚΡ (τους ξέρω... ) αλλά επειδή αυτή είναι η δουλειά μου (μηχανικός) και ενοχολούμαι αφάνταστα όταν κάποιος α)δε με εμπιστεύεται (και γιατί μου έφερες το αυτοκίνητο???Χάρη μου το χρωστάς?) β) προσπαθεί να επιβάλλει σε εμένα τον τρόπο σκέψης και τις απόψεις τρίτων ατόμων (που δε θα έχουν επαφή με το τελειωμένο αυτοκίνητο. γ) είναι πάνω απο το κεφάλι μου την ώρα που δουλεύω (θα τολμούσε να το κάνει αυτό στον λογιστή του? )
Τα παραπάνω λοιπόν αποβαίνουν συνήθως καταστροφικά για την πορεία μιας ανακατασκευής. Το κλειδί είναι αυτή η ενεργή συμμετοχή του ιδιοκτήτη που περίγραψες, αλλά ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. Προσωπικά χαίρομαι πραγματικά όταν ο ιδιοκτήτης ρωτάει σε βαθμό ενόχλησης και εκθέτει τις απόψεις /προτιμήσεις του ή άλλων) προτού αρχίσει μία μεγάλης έκτασης δουλειά ή τουλάχιστον στις αρχές, ώστε τυχόν απορίες/σκοτεινά σημεία/εναλλακτικές λύσεις να ξεκαθαριστούν. Και βέβαια μισώ τη συμπεριφορά 'σου δίνω τα διπλά απο όσα ζητάς, φτιάξε μου το καλύτερο, τα λέμε όταν το τελειώσεις'.
βασικά νομίζω οτι πρέπει να διαχωρίσουμε τις εργασίες σε 2 ή 3 κατηγορίες
1.Φαναρτζοδουλειά, Βαψίματα
2.Μηχανικά
3.Εσωτερικό (το βάζω ξεχωριστή κατηγορία γιατί ενώ σε ένα καινούριο απλά παραγγέλνεις το ανταλλακτικό σε παλιά ίσως να είναι πολύ ακριβό ή να μην υπάρχει οπότε καταφεύγεις σε μτχ και παίζει ρόλο ο μάστορας στην επιλογή του.)
Για τα μηχανικά πιστεύω οτι μπορείς να έχεις μια αίσθηση πόσο σωστή δουλειά έχει γίνει ή τουλάχιστον ο μηχανικός να αναγνωρίζει το λάθος ή παράλειψη του οπότε συνεχίζεις να το πηγαίνεις σε αυτόν ή αλλάζεις
Για το εσωτερικό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα πιστεύω και είναι περισσότερο θέμα να αναπτύξεις σχέσεις συνεργασίας με όσους έχουν τα σχετικά με το μοντέλο σου πράγματα ή αν δεν μπορείς εσύ να βρεις κάποιους (μια λέσχη πχ) που να ασχολείται ή αν είσαι τελείως μισάνθρωπος και απροσάρμοστος υπάρχει και το e-bay.
κοινώς υπάρχει λύση.
Για το 1 υπάρχει όμως σοβαρό θέμα. πρέπει ή να ξέρεις ή να ξέρεις κάποιον που ξέρει ή να ρισκάρεις και να μάθεις με το δύσκολο ή το δυσκολότερο τρόπο.
εσύ σαν μάστορας δεν μπορείς να σκεφτείς με πόσους τρόπους μπορεί να την πατήσει ένας αρχάριος και αν είσαι καλός και έχεις χ ευχαριστημένους πελάτες σκέψου τους ψ κακούς επαγγελματίες με τους ψ*ω δυσαρεστημένους πελάτες που απλώνουν την φήμη και ενισχύουν την επιφυλακτικότητα
προφανώς δεν εννοώ να είσαι ενοχλητικός στον μηχανικό σου, αλλά πρέπει (εφόσον πας ψάχνοντας και κανείς δεν σου δίνει εγγύηση) να κάνεις μια αξιολόγηση του ανθρώπου που θα αφήσεις να ασχοληθεί και να πληρώσειες βεβαίως γιαυτό. Πάντα πριν απο οποιαδήποτε συμφωνία έτσι, εκ των υστέρων δεν έχει αξία άλλωστε.
κάπου εδώ έρχεται και το φροντιστήριο των 'παιδιών' οι οποίοι μου είπαν μερικά tips για να καταλαβαίνω όσο το δυνατόν πιο εύκολα τι έχει γίνει σε ένα αυτοκίνητο απο βαψίματα και που να κοιτάω για σκουριές και άλλες οφθαλμοφανείς ατέλειες (τελείως εισαγωγικό μάθημα δηλ και χάρη μου έκαναν)
το γεγονός οτι στην Ευρώπη ο κύκλος εργασιών σχετιζόμενος με ιστορικά είναι υπολογίσιμος και υγιής οφείλεται βεβαίως και στην εκπαίδευση του hobbιστα στην σωστή δουλειά.
εγώ ας πούμε δεν ξέρω ποια είναι η σωστή δουλειά και ποια είναι η διεργασία για να γίνει αυτή και πόσο κοστίζει.
μήπως αντί να αναλλωνόμαστε στο οτι υπάρχουν και καλοί μηχ/κοι και έντιμοι και με σωστές τιμές να αρχίσουμε να μιλάμε τι πρέπει να κάνει ένας μηχ/κος ώστε να θεωρείται όλα τα παραπάνω και ο καλός μηχ/κος να ξεχωρίσει και ο wannabe κλασικός να βοηθηθεί? νομίζω οτι αυτό είναι το νόημα του thread. δηλ περισσότερο συγκεκριμένες συμβουλές απο τουε γνώστες και όχι τόσο γενικές γραμμές και κατευθύνσεις όσο σωστές και αν είναι