-
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Την τάπα σκεφτόμουνα να την βάψω
-
Μιας και το γυρίσαμε στα λιπαντικά, εσείς τι λάδι βάζετε στα Ιστορικά σας;
Ρωτάω διότι για το δικό μου οι γραφές λένε 15W-30 ή 20W-40 αλλά δεν βλέπω να είναι τόσο εύκολο να βρεθούν. Οι μεγάλες εταιρίες [ΒΡ, Shell, Valvoline] έχουν ορυκτέλαια 20W-50 αλλά μέχρις εκεί. Πιο κοντά σε ιξώδη είναι κάποια λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες, αλλά δεν ξέρω τι κάνει ένα λάδι κατάλληλο για diesel ή βενζίνη.
Φώτα pls!
-
http://www.trade-wind.gr ειναι το e-shop του Λαμπριανιδη που μπορεις να τα παραγγειλεις και απο εκει.Εχει και δωρεαν αποστολη πανω απο ενα ποσο αγορων.
-
Θα περάσω μια βόλτα
-
oσον αφορα τα λιπαντικα...για να ειμαι ειλικρινης, στη β βαζω 20/50 castrol. σαν αυτο που βαζω στο πουλμαν.. ζεσταμα το πρωι..με ηρεμια και ολα καλα. 15/40 δε τα συνιστω...ειδικα το καλοκαιρι... πολυ ματζουνι... το πανε. σε συζητηση που ειχα παλαιοτερα, για αυτο το θεμα, ναι μεν οκ το 15/40 θα κανει καλυτερη λιπανση, αλλα θα αυξησει τη καταναλωση λαδιου. 20/50 με καλο ζεσταμα χωρις βιασυνες
-
Εγώ στο 1700 βάζω ό,τι λέει ο κατασκευαστής, γιατί είναι ακόμη στην εγγύηση.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Εγώ στο 1700 βάζω ό,τι λέει ο κατασκευαστής, γιατί είναι ακόμη στην εγγύηση. -
Τότε να κάνω κι εγώ μια επέκταση εγγύησης να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Πιο σοβαρά: κι εγώ θα έβαζα ό,τι λέει ο κατασκευαστής αν έβρισκα. Εσείς βρίσκετε ή συμβιβάζεστε με 20W-50;
-
τι να σας πω, δε θεωρω συμβιβασμο, απο τη στιγμη που δεν εχω προβληματα καταναλωσης λαδιου, και περαν τουτου εχω καλη πιεση λαδιου. αλλωστε αν εξαιρεσεις το φετεινο χειμωνα, με τις θερμοκρασιες που εχουμε καλα μου εχει κατσει το 20/50. ζεστο κλιμα εχουμε, επελεξα το επαγγελματικο ντηζελολαδο, λογω του οτι ειναι για φορτια και ισχυρες καταπονησεις κινητηρα. με αυτα δεν εχω προβλημα. καλα ειμαι, στο παρελθον εχω δοκιμασει λαδια, που.. ηθελαν περισσοτερη ωρα να ζεσταθουν, ή που με τις ζεστες..γινοντουσαν ζουμι και ηθελαν πολυ πιο τακτικη αλλαγη. για τα ιταλικα μοτερ, αν το βρειτε συνιστω ανεπιφυλακτα το Rol Oil 20/50, λιπαντικο απο Ιταλια, το χρησιμοποιησα για αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα στην Ιταλια σε Lancia Delta Turbo 1.6 HF prima serie(με καρμπυρατερ) και ειχα μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος. Αν το βρειτε...θα το βρειτε φτηνα 5 λιτρα με 17 εως 21-22 ευρω, γιατι εδω στη χωρα μας σα λιπαντικο δεν ειναι γνωστο και δεν το ζηταει κανεις. Φιλος που τα εβρισκε... τα χρησιμοποιησε για 5 χρονια χωρις κανενα προβλημα σε Fiat Punto 75 mk1. πλεον δε τα βρισκουμε στην Αμαλιαδα. επισης ειχα δοκιμασει Bardhall αλλα δε θυμαμαι περισσοτερα στοιχεια. θυμαμαι ομως οτι στα κρυα ηταν ακομα καλυτερο κι απο το Rol Oil.
-
Ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες.
Τα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες, λοιπόν, έχουν κάποια πρόσθετα που τα κάνουν πιο ανθεκτικά σε φορτία και καταπονήσεις. Γι' αυτό ορισμένα γράφουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε βενζινοκινητήρες.
Χάριν ευκολίας ανεύρεσης θα πάω σε κάποια από τις γνωστές μάρκες και βλέπουμε.
-
Τα λιπαντικα ειναι μεγαλη ιστορια και αν ειναι καλα η οχι θα φανει μετα απο πολλες χιλιαδες χιλιομετρα.ΟΙ καλυτερες εταιριες σε λιπαντικα ειναι παντα αμερικανικες.AMSOIL,TORCO,MOBIL 1 μερικες απο τις κορυφαιες σε πραγματικα φουλ συνθετικα λαδια.Δοκιμαστε το amsoil 10-40 heavy duty που ειναι απο τα κορυφαια ισως και το καλυτερο.Και να θυμασται παντα αλλαγη στα 5000 χιλιομετρα η 6 μηνες κανει δεν κανει χιλιομετρα.
-
αλλαγη λαδιων κανω καθε 6 χιλιαδες χιλιομετρα. δε τη παω στα κοκκινα αλλα δε λεει και τιποτα. τοσα και τοσα αρμεγει ο Βενιζελος και η παρειτσα του, ας αρμεξει κι η β λιγο λαδακι φρεσκο παραπανω, χαλαλι της
-
Πριν...
..τώρα
κόστος 20 ευρώ ο ξυλουργός ('δώσε ότι νομίζεις') και 5 ευρώ τα 3 μέτρα φύλλο καπλαμά
-
Πολλλλύ ωραία δουλειά!
-
Ωραίος!!!
-
Ωραιο εγινε, μπραβο.
Απο της αγαπημενες μου δουλειες οταν αγοραζω μεταχειρισμενο ειναι η 'αφαιρετικη'. Ο καθαρισμος του αυτοκινητου απο τις πινελιες των προηγουμενων ιδιοκτητων.
Κανει τεραστια διαφορα, και δεν κοστιζει σχεδον τιποτα. -
+1
-
στο ascona μου του 84 ειναι τοποθετησα ενα weber dmtl 32/34 και θελω να ρυθμισω σωστα τι βιδα του μειγματος(mixture screw) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο στο ποσο να βιδωσω/ξεβιδωσω την βιδα.Γνωριζει κανεις?
-
κόστος 20 ευρώ ο ξυλουργός ('δώσε ότι νομίζεις') και 5 ευρώ τα 3 μέτρα φύλλο καπλαμά [/quote]
Πέρα από πολύ ωραία ήταν και οικονομική!
Νομίζω ότι το επόμενο πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένα μαύρο μπουλ για το λεβιέ. -
πολλά και διάφορα χρειάζομαι ακόμα.. όσον αφορά την 'αφαιρετική' απλά και μόνο για να ξεκολλήσω όλων των ειδών τα αυτοκόλλητα από τζάμια (ίσως και 10ετιών) πρέπει να φαγα κανα 2ωρο συνολικά και κανα μπουκάλι οινόπνευμα
Πάντως ο καινουριος καπλαμάς είναι πολύ πιο εύθραυστος από τον παλιό και δεν ξέρω τι θα γίνει αν χρειαστεί να ξαναβγεί για οποιοδήποτε λόγο..
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων