-
thaliarque όποτε μπορέσεις απάντα μου στο e-mail για το πρόγραμμα γιατί έχω φάει ώρες και δεν έχω καταφέρει τίποτα να κάνω φίλε
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Επίσης τα Τρίκαλα πήραν προσφάτως ΚΧΥ σε κόκκινες αλλά κανείς δε ξέρει ποιά χιλιάδα/εκατοντάδα απο τη διεύθυνση συγκοινωνιών.
Τι ακριβώς εννοείς;
Πήρα τηλέφωνο στη διεύθυνση συγκοινωνιών του νομού και το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι μόλις πήραν μια παρτίδα του ΚΧΥ αλλά κανείς υπάλληλος απο τους 5 που μίλησα δεν ήξερε τα ακριβή νούμερα,απο πού ξεκινάει και που τελειώνει η παρτίδα.Τέλος πάντων εντός της εβδομάδας θα κάνω ένα πέρασμα απο Θεσσαλία και θα διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τι δίνεται(ελπίζω..).
-
ΗΑΜ 900* σε Mini, ΜΟΥ 452* σε BMW X5,χωρίς πλαίσιο και ΜΟΥ 933* σε Peugeot 807 με πλαίσιο: ''ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ''.
-
PEK 907* Golf
ANK 300* Zafira αλλά...χάρτινοκαι ΧΧΖ σε μηχανή
-
Ο Αύγουστος θα πρέπει να φέρει: τα πρώτα ΥΝΝ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, τα πρώτα ΙΝΧ μετά τα
μέσα του μήνα και βέβαια τα πρώτα ΜΗΒ, όποιος μπορέσει να πετύχει κανένα... Έπειτα θα υπάρξει ένα
κενό μέχρι τους νέους συνδυασμούς της Αθήνας, ΙΚΕ κέντρο, ΙΚΝ νότια, ποιος ξέρει τι στην ανατολική και
μόνο οι Μοίρες μπορεί να δώσουν κάτι νέο, ας πούμε τα πρώτα ΗΚΤ.Ο χρήστης ss500 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο στη διεύθυνση συγκοινωνιών του νομού και το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι μόλις πήραν μια παρτίδα του ΚΧΥ αλλά κανείς υπάλληλος απο τους 5 που μίλησα δεν ήξερε τα ακριβή νούμερα,απο πού ξεκινάει και που τελειώνει η παρτίδα.Τέλος πάντων εντός της εβδομάδας θα κάνω ένα πέρασμα απο Θεσσαλία και θα διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τι δίνεται(ελπίζω..).Ωραία. Πως σου ήρθε να πάρεις εκεί; Μέχρι στιγμής ήμουν ο μόνος που είχε φτάσει το χόμπι μας σε τόσο
προχωρημένο επίπεδο. Σκόπευα μάλιστα να πάρω σιγά-σιγά όλες τις διευθύνσεις για να μάθω διάφορα
στοιχεία και, όπου μου το ζητούσαν να κάνω σχετική αίτηση. Έχω όμως αρχίσει να απογοητεύομαι από τον
τρόπο που κάποιοι με αντιμετωπίζουν και είμαι στο τσακ να τα παρατήσω όλα. Ενέργειες (και ποστ) σαν το
δικό σου μου δίνουν (λίγο) θάρρος. Καλά να περάσεις στο ταξίδι, καλές παρατηρήσεις και πάντα με προσοχή!Μάνο δεν τίθεται (προς το παρόν) θέμα έλλειψης, τυχόν χαρτιά είναι συμπτωματικά. Μέσα στο Νοέμβρη τα
πρώτα ΡΕΜ.@pjathan: το ΗΑΝ το βλέπω για μέσα/τέλη Γενάρη. Άλλη μία παρατήρηση ΜΟΥ-93 Πιερίας, δεν πρέπει να
υπάρχει πια αμφιβολία για το που δόθηκε όλη η εκατοντάδα. -
Σημερα ειδα Daihatsu με τετραγωνη πισω πινακιδα νεου τυπου ΒΟΧ-17**
-
PIY-507*
-
ΝΗΥ-4343,ΝΗΥ-5555 εκτός σειράς και τυπωμένα και τα δύο και εντός σειράς ΝΗΥ-379* χάρτινο.
-
ΖΧΗ-516*
ΙΚΜ-660* -
XAA 566* Μαύρο Megane
-
ΗΑΜ 901* σε Peugeot 308 και ΗΑΜ 902* επίσης σε Peugeot,αλλά αυτό ήταν μεταχειρισμένο 206.
@ thaliarque:για το ΗΑΝ,υπολόγιζα για αρχές ή μέσα Φλεβάρη,αλλά εσύ ξέρεις καλλίτερα.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
...ΗΑΜ 902* επίσης σε Peugeot,αλλά αυτό ήταν μεταχειρισμένο 206.@ thaliarque:για το ΗΑΝ,υπολόγιζα για αρχές ή μέσα Φλεβάρη,αλλά εσύ ξέρεις καλλίτερα.
Δεν ξέρω τίποτα, απλώς υπολογίζω με βάση τις περσινές παρατηρήσεις και την υπόθεση ότι οι ρυθμοί δεν θα
αλλάξουν. Αν επιβραδυνθούν αυτοί τότε έχεις πέσει εσύ μέσα.Το ΙΚΜ-660* του vasgti πρέπει να ήταν επαγγελματικό.
-
ΧΝΧ 569* μαλλον Swift
-
HKO 360* αγρότης μονό διαφορικό!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν αυτα; -
ΙΜΒ-2629 επαγγελματικό, ΙΜΒ-274* επιβατικό, άρα η τρέχουσα παρτίδα των επαγγελματικών της ανατολικής
Αθήνας είναι από ΙΜΒ-2450 ως 2649 ή 2699.Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKO 360* αγρότης μονό διαφορικό!!!!!!!!!!!!!!
Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν αυτα;Αν του αρκεί για τη δουλειά του...
-
ΚΧΥ-6898 και ΚΧΥ-6899 σημερινές ταξινομήσεις στα Γιαννιτσά σε Outlander diesel
-
Πριν 2 περίπου ωρας δοθηκε ΗΚΡ 604* Sedici στη FIAT
-
ΝΗΥ-571* στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης και εντός σειράς ΝΗΥ-384*.Επίσης ΚΧΥ-522* σε πλαίσιο Παζαρόπουλου,ΚΧΥ-704* άγνωστο απο πού και ένα παλιότερο ΜΟΥ-247* μάλλον απο Φλώρινα αλλά σε πλαίσιο Γιαννιτσών.
-
Στην Αθήνα ΜΟΥ-462* (μάλλον πολύ φρέσκο) σε Lada Niva και σε γουρούνα ΑΜΑ 784 παλιού τύπου,
έμοιαζε όμως πρόσφατηΤαξίδι για Μάνη και...
ΥΝΜ-9430 επαγγελματικό, ΙΗΧ-502*, ΚΧΧ-1285, ΡΖΗ-6686, σε δίκυκλο ΑΤΚ 636 μικρή,
στην Καλαμάτα ΚΜΝ-7263 ενώ σε δίκυκλο είδα σίγουρα ΚΜΥ 50* και σχεδόν σίγουρα 90*, σε κάθε περίπτωση
το ΜΖΑ και η έλλειψη είναι προ των πυλών στη Μεσσηνία.Ο χρήστης Ernest έγραψε:
ΚΧΥ-6898 και ΚΧΥ-6899 σημερινές ταξινομήσεις στα Γιαννιτσά σε Outlander diesel...οπότε λέω: στο τέλος της εβδομάδας μετά το 6900 τι θα ακολουθήσει, 6901 ή κάτι νέο; Πάντως ΚΧΥ-69 δεν
πρέπει να έχει ως τώρα αναφερθεί. -
XAA 568* ΜΤΧ Smart πριν από λίγο.
Είδα και Fabia του κουτιού χθες χωρίς πινακίδες αλλά με ασφάλεια. Ηθέλα να κατέβω να δω αλλά ήταν
ο ιδιοκτήτης μέσα.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008