Ο Αύγουστος θα πρέπει να φέρει: τα πρώτα ΥΝΝ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, τα πρώτα ΙΝΧ μετά τα
μέσα του μήνα και βέβαια τα πρώτα ΜΗΒ, όποιος μπορέσει να πετύχει κανένα... Έπειτα θα υπάρξει ένα
κενό μέχρι τους νέους συνδυασμούς της Αθήνας, ΙΚΕ κέντρο, ΙΚΝ νότια, ποιος ξέρει τι στην ανατολική και
μόνο οι Μοίρες μπορεί να δώσουν κάτι νέο, ας πούμε τα πρώτα ΗΚΤ.
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο στη διεύθυνση συγκοινωνιών του νομού και το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι μόλις πήραν μια παρτίδα του ΚΧΥ αλλά κανείς υπάλληλος απο τους 5 που μίλησα δεν ήξερε τα ακριβή νούμερα,απο πού ξεκινάει και που τελειώνει η παρτίδα.Τέλος πάντων εντός της εβδομάδας θα κάνω ένα πέρασμα απο Θεσσαλία και θα διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τι δίνεται(ελπίζω..).
Ωραία. Πως σου ήρθε να πάρεις εκεί; Μέχρι στιγμής ήμουν ο μόνος που είχε φτάσει το χόμπι μας σε τόσο
προχωρημένο επίπεδο. Σκόπευα μάλιστα να πάρω σιγά-σιγά όλες τις διευθύνσεις για να μάθω διάφορα
στοιχεία και, όπου μου το ζητούσαν να κάνω σχετική αίτηση. Έχω όμως αρχίσει να απογοητεύομαι από τον
τρόπο που κάποιοι με αντιμετωπίζουν και είμαι στο τσακ να τα παρατήσω όλα. Ενέργειες (και ποστ) σαν το
δικό σου μου δίνουν (λίγο) θάρρος. Καλά να περάσεις στο ταξίδι, καλές παρατηρήσεις και πάντα με προσοχή!
Μάνο δεν τίθεται (προς το παρόν) θέμα έλλειψης, τυχόν χαρτιά είναι συμπτωματικά. Μέσα στο Νοέμβρη τα
πρώτα ΡΕΜ.
@pjathan: το ΗΑΝ το βλέπω για μέσα/τέλη Γενάρη. Άλλη μία παρατήρηση ΜΟΥ-93 Πιερίας, δεν πρέπει να
υπάρχει πια αμφιβολία για το που δόθηκε όλη η εκατοντάδα.