-
Σε δίκυκλα ΟΒΒ 236 και ΒΖΧ 50, το δεύτερο στη Μιχαλακοπούλου, ίσως παραδινόταν εκείνη τη στιγμή.
ΜΟΥ-4580 σε Χ5 4.8i Δεν υπάρχει όριο στα κυβικά των κόκκινων;
-
@thaliarque : Μάλλον όχι , είχα ακούσει πιο παλιά πως είχε θεαθεί Corvette με κόκκινες , το αν ήταν αλήθεια
η αστικός μύθος κανείς δεν ξέρει.- Το μεγάλο αστείο είναι με τις πινακίδες των offshore - ΕΥΥ αν δεν κάνω λάθος - . Δύο φορές έχω πετύχει τέτοιες και η μία ήταν σε 360 Modena και η άλλη σε Merc SL55 AMG παρκαρισμένες και οι δύο έξω από τα
δικαστήρια της Χαλκίδας. Λες οι κάτοχοι τους να ήταν εντός του κτιρίου στο εδώλιο κατηγορούμενοι για ξέπλυμα?
- Το μεγάλο αστείο είναι με τις πινακίδες των offshore - ΕΥΥ αν δεν κάνω λάθος - . Δύο φορές έχω πετύχει τέτοιες και η μία ήταν σε 360 Modena και η άλλη σε Merc SL55 AMG παρκαρισμένες και οι δύο έξω από τα
-
Σε δίκυκλα OAK 969 και ΚΡΥ 969 (σύμπτωση).
Λοιπόν η πινακιδοσυνάντηση θα γίνει αύριο απόγευμα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ για να
κανονίσουμε.Ο χρήστης D1FF έγραψε:
...Το μεγάλο αστείο είναι με τις πινακίδες των offshore - ΕΥΥ αν δεν κάνω λάθος - . Δύο φορές έχω πετύχει τέτοιες και η μία ήταν σε 360 Modena και η άλλη σε Merc SL55 AMG παρκαρισμένες και οι δύο έξω από τα
δικαστήρια της Χαλκίδας. Λες οι κάτοχοι τους να ήταν εντός του κτιρίου στο εδώλιο κατηγορούμενοι για ξέπλυμα?...ή μήπως ήταν οι δικαστές; Τα μάθατε πως διπλασίασαν προσφάτως τους μισθούς τους;
-
Για το νέο σύστημα πάντως θα προτιμούσα να διαχωρίζει πάλι τους νομούς,να μην είναι εννιαίο γιατί μου αρέσει λίγο το τοπικιστικό στοιχείο και εξάλλου δείχνει και το μέγεθος των πωλήσεων του κάθε νομού.Όμως θα ήθελα τα αφορολόγητα να είναι στην ίδια σειρά και αν θέλουν να τα ξεχωρίζουν να είναι άλλου χρώματος όπως και τώρα(π.χ. ΝΙΝ-1000)
-
ΜΙΡ 764* σε Mercedes 200,ΑΖΒ 399* σε Ford Focus,ΑΖΒ 402* σε Suzuki Ignis,IKB 510* Toyota Avensis και ένα ΑΑΖ 89* σε scooter στο Σκαγιοπούλειο,στην Πάτρα όλα αυτά.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Σε δίκυκλα ΟΒΒ 236 και ΒΖΧ 50, το δεύτερο στη Μιχαλακοπούλου, ίσως παραδινόταν εκείνη τη στιγμή.ΜΟΥ-4580 σε Χ5 4.8i Δεν υπάρχει όριο στα κυβικά των κόκκινων;
Αν δεν κάνω λάθος ισχύει ότι μέχρι 2000 κυβικά απαλλάσσονται από το 100% του ΕΤΤ ενώ στα παραπάνω από το 25 ή το 50%
Τα ΟΒΒ σα να άργησαν, νομίζω... -
ΜΗΟ-260* σε πλαίσιο Ημαθίας μου ανέφερε ο Κόλλιας.
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Για το νέο σύστημα πάντως θα προτιμούσα να διαχωρίζει πάλι τους νομούς,να μην είναι εννιαίο γιατί μου αρέσει λίγο το τοπικιστικό στοιχείο και εξάλλου δείχνει και το μέγεθος των πωλήσεων του κάθε νομού.Όμως θα ήθελα τα αφορολόγητα να είναι στην ίδια σειρά και αν θέλουν να τα ξεχωρίζουν να είναι άλλου χρώματος όπως και τώρα(π.χ. ΝΙΝ-1000)Μην ανησυχείτε (κι εσύ και ο greo), δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε ενιαίο σύστημα γιατί, αν κατάλαβα
καλά, στις αρχικές προθέσεις τους είναι να φαίνεται η προέλευση του οχήματος. Αλλά και έτσι να μην ήταν,
ενιαίο σύστημα δε νοείται όσο ο προμηθευτής βρίσκεται σε ένα σημείο σε χώρα με 50 νομούς και 20
υποδιευθύνσεις σε νησιά... Εγώ θα το πρότεινα για τρεις λόγους:- για να σταματήσω το ηλίθιό μου χόμπι,
- για να ΜΗΝ φαίνεται η προέλευση του οχήματος, που μόνο κακό φέρνει σε διάφορες περιπτώσεις,
- για να ξέρει το υπουργείο τι του γίνεται από αποθέματα αριθμών, ακόμα και αν εξακολουθήσει το παρόν
σύστημα προμήθειας πινακίδων και κατανομής αριθμών σε κάθε διεύθυνση.
Σε κάθε περίπτωση σκοπεύω να προτείνω μεταβατικό σύστημα που θα προβλέπει νέους συνδυασμούς μόνο
για τα δίκυκλα και μόνο όπου εμφανιστεί ανάγκη. Για τα αυτοκίνητα το παρόν σύστημα θα δίνει αριθμούς
για αρκετά χρόνια ακόμα, σκεφτείτε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχουν δοθεί πάνω από τους μισούς (για να μην πω
ένα τρίτο) συνδυασμούς που έχουν προβλεφθεί.Για τα αφορολόγητα το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά με δεδομένες τις χάλια μέχρι τώρα κατανομές (βλ.
τετράγωνες, δίκυκλα κυρίως κλπ), απλώς θα προστεθεί άλλος ένας λόγος εκνευρισμού με τις σαχλαμάρες
που θα βλέπουμε σε περιόδους έλλειψης σε κάποιες περιοχές. Ας μείνουν λοιπόν οι κόκκινες στους
εξαιρούμενους συνδυασμούς των 'αργών' περιοχών, εγώ θα προτείνω σχετικά την ολοκλήρωση του ΜΗΥ και
τους ΜΗΗ, ΜΗΙ, ΡΑΑ, ΕΥΙ, ΕΥΟ, ΗΝΙ κλπΜΙΡ 764* σε Mercedes 200... ένα ΑΑΖ 89* ...
Μυρίζει Αταλάντη και Αίγιο αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση θα βρωμίσει έλλειψη (στη Λαμία) πολύ
σύντομα. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος ισχύει ότι μέχρι 2000 κυβικά απαλλάσσονται από το 100% του ΕΤΤ ενώ στα παραπάνω από το 25 ή το 50%
Τα ΟΒΒ σα να άργησαν, νομίζω...Μάλιστα... Το επόμενο βήμα είναι δούμε καμιά Bentley με κόκκινες.
Για τα ΟΒΒ μην ξεχνάς πως η ανατολική Αθήνα έχει μικρότερους ρυθμούς από τη νότια (και φυσικά από το
κέντρο) στα δίκυκλα. Μπορεί πάντως τις επόμενες μέρες μέχρι να (ξανα)φύγω από την Αθήνα να δω κάτι
καλύτερο. Η Αθήνα στερείται τον Ιούλιο από καλούς παρατηρητές. -
XAA 559* Smart Χθες το Βράδυ.
-
ΙΚΒ-525* σε Octavia
ΜΗΟ-932*
ΜΗΟ-946* -
Συγγνώμη αν είναι χαζή η ερώτησή μου, αλλά τώρα παρατήρησα το topic σας...
Λέτε για το σύστημα που δείχνει την προέλευση του οχήματος, αλλά με τις πινακίδες leasing Ι** που έχει γεμίσει η Ελλάδα από Εβρο μέχρι Κρήτη, δεν έχει χαθεί η μπαλα με την προέλευση των αυτοκινήτων???
Και γιατί τα Leasing δεν μπορούν να βγουν με τοπικές πινακίδες? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Λέτε για το σύστημα που δείχνει την προέλευση του οχήματος, αλλά με τις πινακίδες leasing Ι** που έχει γεμίσει η Ελλάδα από Εβρο μέχρι Κρήτη, δεν έχει χαθεί η μπαλα με την προέλευση των αυτοκινήτων???
Και γιατί τα Leasing δεν μπορούν να βγουν με τοπικές πινακίδες?Μηπως γιατι η εδρα της εταιριας ειναι στην Αθηνα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και γιατί τα Leasing δεν μπορούν να βγουν με τοπικές πινακίδες?Μηπως γιατι η εδρα της εταιριας ειναι στην Αθηνα;
Οχι, μιλάω για τοπικές εταιρείες...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Οχι, μιλάω για τοπικές εταιρείες...
H εταιρια leasing εχει εδρα την Αθηνα.
-
ΜΗΟ-621*,ΝΙΟ-517* χάρτινο.
-
EHO 27* Σε Ηοnda μάλλον
Ερώτηση : Είδα και ένα ΔΟΚ 1111 ( αρκετά ταλαιπωρημένες οι πινακίδες ) σε μπιμπικωτό Οutlander.
Με τις προϋποθέσεις παίρνει κάποιος ΔΟΚ και για πιο λόγο? Υπάρχει κάποια ενδεικτική κατανομή ανά Νομό και μέχρι τι έχει τυπωθεί? -
Είδα νωρίτερα ένα MOY 900* σε Mitsubishi Colt με πλαίσιο MOBILITY και δίπλα τηλέφωνο Αθήνας.
Και από δίκυκλα ΑΙΕ και ΑΚΗ τετραψήφιες.Με τα ΔΟΚ έχω δει εδώ κυρίως σε αυτοκίνητα που ανήκουν σε αντιπροσωπείες και δεν ξέρω πως μοιράζονται γιατί είναι σε ΔΟΚ 1***,ΔΟΚ 5*** και σε διάφορες άλλες.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Με τα ΔΟΚ έχω δει εδώ κυρίως σε αυτοκίνητα που ανήκουν σε αντιπρωσοπείες και δεν ξέρω πως μοιράζονται γιατί είναι σε ΔΟΚ 1***,ΔΟΚ 5*** και σε διάφορες άλλες.
Καθε εμπορος παιρνει μερικα κομματια και τα βαζει στα αμαξια που θελει να κινησει,νομιζω.
-
ΚΖΤ-38**
ΙΚΜ-647* επαγγελματικόΚΧΥ-817*
ΕΗΟ 28*
ΧΧΖ 45*
ΟΒΒ 35*Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Ερώτηση : Είδα και ένα ΔΟΚ 1111 ( αρκετά ταλαιπωρημένες οι πινακίδες ) σε μπιμπικωτό Οutlander.
Με τις προϋποθέσεις παίρνει κάποιος ΔΟΚ και για πιο λόγο? Υπάρχει κάποια ενδεικτική κατανομή ανά Νομό και μέχρι τι έχει τυπωθεί?Δες κι αυτό: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=28662&p=1266719#p1266719
-
ZXH-499*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008