-
-
MOO-8951,8896
-
Πώς φαινεται οτι εχει αλλαξει ιδιοκτητης στη Europcar. Τέλος τα Αθηναϊκα νουμερα πλέον.
ΗΚΡ 472* με πολλά Focus. -
ΙΗΚ-860*
ΙΚΚ-863*
ΙΜΑ-614* σε Transit -
ΙΜΑ-625* επαγγελματικό
ΜΗΟ-586*
ΜΗΟ-93** (δυστυχώς δεν πρόλαβα τους 2 τελευταίος αριθμούς)
ΜΗΟ-940* σε Avensis τελευταίας γενιάς με πλαίσιο «ΣΤΕΡΓΙΟΥ».
Παρόμοιο πλαίσιο έχει και το Avensis προηγούμενης γενιάς του πατέρα μου, πρόκειται για έμπορο της Toyota στο Ίλιον.
Δημήτρη ξέχασα να το γράψω, το ΜΟΟ-517* ήταν σε Ford S-max.
-
ΒΟΧ-76
@www2000: χαίρομαι που το χθεσινό μου ξενύχτι πιάνει τόπο! Σκέψου πάντως πως κι εγώ στα κιτάπια μου
δεν είχα την κατάσταση συγκεντρωμένη όπως εδώ για τις κόκκινες.@greo: ΜΟΟ-44 έχει δοθεί προ πολλού από μισό σε Καβάλα και Λάρισα, η δε Δράμα όπως βλέπεις από το
πρώτο ποστ έχει πάρει επιπλέον αρκετές κόκκινες σε σχέση με τις αρχικές κατανομές. Λογικά εγώ που είμαι
δίπλα στη Δράμα, τόσον καιρό όλο και κάτι περίεργο θα είχα εντοπίσει από εκεί.Με τις παρατηρήσεις του rafi κλείνει και το θέμα ΜΟΟ-88/89 σε Χαλκιδική-Χανιά.
Τι σας έλεγα για τα ΙΗΚ, ΙΚΚ πως θα πάνε χεράκι-χεράκι μέχρι τέλους...
@guru: θενξ, άρα και στη Βοιωτία τα παλιότερα τυπωμένα ΜΟΟ δίνονται μετά τα μεταγενέστερα ΡΑΟ, αν
και εδώ έχουμε δύο κλάδους και ίσως παίζει κάτι πιο πολύπλοκο. Με προβληματίζει όμως το ΜΗΟ-586*
σου... -
ΧΚΝ-97* και ένα ΜΗΟ-868* στην Κασσάνδρα χωρίς πλαίσιο.
-
@thaliarque με ειχες ρωτήσει αν το ΚΧΟ 953 ήταν πρόσφατο, μόλις σήμερα το είδα. Ναι πρόσφατο ήταν, στην Αθήνα το είδα, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν.
Ενημερώθηκα ότι το ΡΟΤ κυκλοφόρησε, **ΡΟΤ **1000 είναι ένα κόκκινο κάμπριο της Όπελ.
Για πόσο καιρό θα κρατήσει το ΡΟΤ (ή εναλλακτικά πότε περιμένουμε το ΡΟΧ?) -
TΡΖ 322* σημερα.
-
ΙΗΚ-912*
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@thaliarque με ειχες ρωτήσει αν το ΚΧΟ 953 ήταν πρόσφατο, μόλις σήμερα το είδα. Ναι πρόσφατο ήταν, στην Αθήνα το είδα, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν.Ομολογώ πως δεν έχω δει ΚΧΟ-9***, ούτε από αυτά των Σερρών που δεν είναι και τόσο πρόσφατα (κάπου
από το 2000 ως το 2005 πρέπει να δίνονταν). Τίποτα όμως πια δε μου κάνει εντύπωση με τις κόκκινες...Ενημερώθηκα ότι το ΡΟΤ κυκλοφόρησε, **ΡΟΤ **1000 είναι ένα κόκκινο κάμπριο της Όπελ.
Το πρώτο ΡΟΤ σε κόκκινο γερμανικό αυτοκίνητο! Τυχαίο;...
Για πόσο καιρό θα κρατήσει το ΡΟΤ (ή εναλλακτικά πότε περιμένουμε το ΡΟΧ?)
Το ΡΟΡ άρχισε το Δεκέμβρη του 2006, το ΡΟΤ τον Ιούνη του 2008, άρα το ΡΟΧ φυσιολογικά θα εμφανιστεί
το νωρίτερο στα τέλη του 2009. -
ΙΜΑ 7877 φρεσκότατο
-
Ένα ΡΑΥ-476* σε Ssang Yong Kyron αλλά δεν τα κατάφερα να δω πλαίσιο ενώ είχε.
-
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
Ένα ΡΑΥ-476* σε Ssang Yong Kyron αλλά δεν τα κατάφερα να δω πλαίσιο ενώ είχε.....και μάλλον θα έγραφε Γρεβενά όπου σύμφωνα με τις κατανομές δίνεται η εκατοντάδα ΡΑΥ-4701/4800.
Πολύ καλή/σπάνια παρατήρηση! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ενημερώθηκα ότι το ΡΟΤ κυκλοφόρησε, **ΡΟΤ **1000 είναι ένα κόκκινο κάμπριο της Όπελ.
Το πρώτο ΡΟΤ σε κόκκινο γερμανικό αυτοκίνητο! Τυχαίο;...
Για πόσο καιρό θα κρατήσει το ΡΟΤ (ή εναλλακτικά πότε περιμένουμε το ΡΟΧ?)
Το ΡΟΡ άρχισε το Δεκέμβρη του 2006, το ΡΟΤ τον Ιούνη του 2008, άρα το ΡΟΧ φυσιολογικά θα εμφανιστεί
το νωρίτερο στα τέλη του 2009.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
Ωραία, στο περίπου να ξέρω πότε θα έρθει το ΡΟΧ
ΙΜΑ 773*, ΜΗΟ 1190 και ΜΗΟ 8855 (Αθήνα) -
ΑΗΜ-1484 χθες και ΑΗΥ 233 σε δίκυκλο σήμερα, έτοιμα προς παράδοση.
ΜΗΟ-880* του guru προ δεκαημέρου και το χθεσινό ΜΗΟ-8855 του www2000 πρέπει να είναι από τον ίδιο, νέο
κλάδο της Αθήνας, κατά πάσα πιθανότητα από Δυτική Αθήνα, ενώ τα ΜΗΟ-84 και 85 που έχουν αναφερθεί
είναι λογικά από άλλον κλάδο (αφού δεν έχουμε δει 86 και 87), ίσως Πειραιά. -
ANK 685* μαυρο AUDI sedan. Τωρα, Α4 ηταν, Α5, Α6 θα σας γελασω...
-
ΗΑΜ 876* σε Opel Astra cabrio.
-
ΡΑΟ-721* στην Τριπολη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΡΑΟ-721* στην Τριπολη.Σε Mitsubishi ;
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008