-
Σπακανόπιτα.
-
Το πρώτο Predator το είχα βρει κορυφαίο για την εποχή του, όπως και τα Allien 1 και 2. Τα υπόλοιπα (Predator 2, Allien 3, 4 και ΑvsP) τα είδα περισσότερο από κεκτημένη ταχύτητα, στη μικρή οθόνη, και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με κάποιο.
Τώρα, τι παραπάνω έχει να μας πει το AvsP #2.... μάλλον θα περιμένω να το μάθω όταν το βρω στο δίσκο μου. -
First look: 'X-Files' returns to theaters, minus alien mythology
http://www.usatoday.com/life/movies/new ... iles_N.htm
-
[quote='nidosan'][quote='aserf']Όσον αφορά το 'Alien vs Predator' απλά κλαίω τα 7
-
[quote='nidosan'][quote='aserf']Όσον αφορά το 'Alien vs Predator' απλά κλαίω τα 7
-
λοιπον predator εχουν βγει 2....κορυφαιο ειναι φυσικα το πρωτο!
alien vs predator εχουν βγει 2...το 2 δηλαδη το ρεκβιεμ ειναι σαφως πιο καλο απο το 1...αρκετη μαχη μεσα!
alien vs predator υπαρχει και πασιγνωστο παιχνιδι στο pc και αυτος ηταν ο κυριος λογος που δε πηγαν καλα και οι ταινιες...δεν ακολουθει το στορυ του παιχνιδιου...
βασικα σαν ποπ κορν movie δεν ειναι κακο το ρεκβιεμ...ειδικα απο τη στιγμη που καποιοι θα παμε να δουμε και το ραμπο για χαβαλε!
-
ποιοι βλαμμένοι άραγε;
-
Οχι παααααααλι
-
Για χαβαλέ και γω θα πάω να δω το Ράμπο... και το Alien vs Predator 2 αυτός που με έπεισε να πάμε να το δούμε μου είχε πει ότι και μούφα να είναι θα γελάσουμε με τις τραγικές σκηνές, τα φρικιά, κτλ. Ε το μόνο που μου προκάλεσε η ταινία ήταν αηδία...
-
περιμενω την νεα ταινια του Σπηλμπεργκ με ηρωα τον Ιντιανα Τζοουνς......
http://www.imdb.com/title/tt0367882/ -
death sentence...
kevin bacon=good
οικογενειαρχης τα βαζει με συμμορια που σκοτωσε το γιο του...φλιπαρει σε καποια φαση και γινεται το ελα να δεις...
οχι για σινεμα αλλα κατεβασια καλη φαση...ειναι καλτ!
-
περιμένω πως κ πως την νέα ταινία με τους Γαλάτες...Αστερίξ & Οβελίξ...
παίζουν ενδιαφέροντες τύποι μέσα ...βλέπε αλογομούρη Ζαν Τοντ, πρωην παγκόσμιο Σουμάχερ, Αλαίν Ντελόν, Ντεπαρτιέ χαλλλαρά κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
περιμένω πως κ πως την νέα ταινία με τους Γαλάτες...Αστερίξ & Οβελίξ...παίζουν ενδιαφέροντες τύποι μέσα ...βλέπε αλογομούρη Ζαν Τοντ, πρωην παγκόσμιο Σουμάχερ, Αλαίν Ντελόν, Ντεπαρτιέ χαλλλαρά κτλ κτλ.
Και εγω την περιμενω.Μαλλον θα εχει γελιο...
-
τον αλογομούρη περιμένετε ή την Αντριάνα?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
τον αλογομούρη περιμένετε ή την Αντριάνα?αυτή όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο κούκλα...
-
4-0
-
είδα το Boat trip που προτάθηκε..
Εντέλως χαζοταινία, αλλά κάτι τέτοιες θέλω να ρίξω γέλιο -
Ειδα το Michael Clayton με τον Κλουνει.Βαρεθηκα.Δε μου αρεσε ,δε θα τη προτεινα.
-
Kαποιες φορές η ζωή επιμένει να σου θυμίζει ότι είναι ένας συνεχής αγώνας,μια διαρκής πάλη με τον εαυτό,τις φοβίες και τις φιλοδοξίες...ίσως σε αυτή την πάλη να παίζουν ως δευτεραγωνιστές τρίτα πρόσωπα ως κομιστές των δυσκολιών αλλά και βασάνων,βαθειά μέσα μας όμως,οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι είναι ο εαυτός μας που πρέπει να αντιπαλέψουμε και να συμφιλιωθούμε...
Είναι κάποιες τέτοιες μέρες που ο δικός μου εαυτός θυμάται ότι δεν έχει πια την παλιά του αισιοδοξία,δεν χαμογελά ανέφελα,δεν αντέχει τα χτυπήματα και με την ίδια θέρμη να τα ανταποδώσει πίσω,στη ζωή,και στις εμμμονές μου...
Τότε,μέσα στην ημερήσια πτώση μου έρχεται η Τέχνη να με λυτρώσει,να με σύρει μακριά,να με ελευθερώσει και,γιατί όχι,να με δυναμώσει δια της απαγωγής στο υποσυνείδητο..
Ζητώ πολλά από τις Τέχνες που αγαπώ,και είναι αλήθεια ότι ο ποιών την Τέχνη δεν είναι πάντοτε αντάξιος των δικών μου παράλογων απαιτήσεων..όταν όμως συμβαίνει......
όταν συμβαίνει,η ανάταση είναι μοναδική και η εμπειρία καθηλωτική..Είχα την τύχη να τη βιώσω εχθές,πηγαίνοντας να δω την θεατρική παράσταση 'Το Γάλα' στο θέατρο Βασιλάκου,όπου παρακολούθησα ένα συγκλονιστικό στη γραφή και την ερμηνεία,έργο, με γλώσσα άμεση,κοφτερη και αληθινή,με ερμηνείες τόσο πραγματικές,τόσο γήινες και συνάμα απογειωτικές,που ειλικρινά φτάνει στο όριο του επώδυνου για τον ηθοποιό..
όποιος αγαπά το καλό Θέατρο,του συστήνω ανεπιφύλακτα να οδεύσει στο Μεταξουργείο..
-
οντως to AVP2 ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω δει εδω και πολυ καιρο. το 1 ηταν αριστουργημα μπροστα του .
ειδα και το hitman , βλεποταν.
το american gangster , νταξ σιγα την ταινια το ιδιο στορυ το χουμε δει 50 φορες.
ευχαριστη εκπληξη το resident evil 4 που μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 παραπανω.
α ναι ειδα και το tokyo drift βασικα δεν αντεξα ολοκληρο
ειμαι σιγουρος οτι ειδα μια καλη ταινια τον τελευταιο καιρο αλλα δε θυμαμαι ποια.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]