-
Ο χρήστης patro έγραψε:
οντως to AVP2 ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω δει εδω και πολυ καιρο. το 1 ηταν αριστουργημα μπροστα του .ειδα και το hitman , βλεποταν.
το american gangster , νταξ σιγα την ταινια το ιδιο στορυ το χουμε δει 50 φορες.
ευχαριστη εκπληξη το resident evil 4 που μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 παραπανω.
α ναι ειδα και το tokyo drift βασικα δεν αντεξα ολοκληρο
ειμαι σιγουρος οτι ειδα μια καλη ταινια τον τελευταιο καιρο αλλα δε θυμαμαι ποια.
resident evil 4????????
Το Extinction λες;;;;Παιζει η Μιλα.... Δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο
-
μόλις είδα το saw 4. το γμσαν κ ψόφησε
-
αυτο λεω , δεν ημουν σιγουρος πως γραφεται το extinction
ναι μεγαλο κεφαλαιο η Μιλα , και τα ζομπι καλα ειναι -
Μόλις είδα το 'παιχνιδια εξουσίας'.
Το θεωρώ 'διδακτικό'..Απόψεις?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτο λεω , δεν ημουν σιγουρος πως γραφεται το extinction
ναι μεγαλο κεφαλαιο η Μιλα , και τα ζομπι καλα ειναιΤο καλο με το σεναριο ειναι οτι μπορω να εχω οσες Μιλες θελω....
απο μια μεχρι 101!
Μια για καθε μερα! -
Eιδα χτες το Γαμήλιο Πάρτυ. Εμένα μου άρεσε πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί το θάψανε έτσι στις κριτικές. Από τις πιο καλές ελληνικές ταινίες με αρκετό γέλιο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eιδα χτες το Γαμήλιο Πάρτυ. Εμένα μου άρεσε πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί το θάψανε έτσι στις κριτικές. Από τις πιο καλές ελληνικές ταινίες με αρκετό γέλιο!!υπάρχει ακόμα η νοοτροπία μερικών ότι οι ελληνικές ταινίες δεν είναι επιπέδου.. ενώ οι αμερικάνικες σαβούρες που βλέπουμε είναι..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eιδα χτες το Γαμήλιο Πάρτυ. Εμένα μου άρεσε πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί το θάψανε έτσι στις κριτικές. Από τις πιο καλές ελληνικές ταινίες με αρκετό γέλιο!!Πφφφ.... Καθεσαι κ ακους τι λενε οι Κριτικοι...
Αφου το λεει ο λαος.... Ολοι οι Κριτικοι ειναι ψευτες!!! -
Ειδικά η συγκεκριμένη κριτική... http://tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=C11&aa=1
Ο τυπάκος έχει σοβαρό πρόβλημα!!
-
Νταξ... Ο τυπος το μαμησε και ψωφισε!
Ημαρτον!
Κ εκτος απο Κριτικος ειναι και Κρητηκος.... 2 φορες ψευτης δηλ.... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μόλις είδα το saw 4. το γμσαν κ ψόφησεΕίχε ψοφήσει από το 3. Μάλλον προηγήθηκε νεκρανάσταση του 4.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λοιπον predator εχουν βγει 2....κορυφαιο ειναι φυσικα το πρωτο!alien vs predator εχουν βγει 2...το 2 δηλαδη το ρεκβιεμ ειναι σαφως πιο καλο απο το 1...αρκετη μαχη μεσα!
alien vs predator υπαρχει και πασιγνωστο παιχνιδι στο pc και αυτος ηταν ο κυριος λογος που δε πηγαν καλα και οι ταινιες...δεν ακολουθει το στορυ του παιχνιδιου...
βασικα σαν ποπ κορν movie δεν ειναι κακο το ρεκβιεμ...ειδικα απο τη στιγμη που καποιοι θα παμε να δουμε και το ραμπο για χαβαλε!
Επειδή σας βρίσκω όλους ανενημέρωτους, να σας ενημερώσω ότι υπάρχει άλλη μία ταινία της σειράς AvsP στην οποία συμμετέχει και ο ...
...
...
...
...
Batman -
Συνηθως οι κριτικες για τις Ελληνικες ταινιες δεν απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
λοιπον predator εχουν βγει 2....κορυφαιο ειναι φυσικα το πρωτο!
alien vs predator εχουν βγει 2...το 2 δηλαδη το ρεκβιεμ ειναι σαφως πιο καλο απο το 1...αρκετη μαχη μεσα!
alien vs predator υπαρχει και πασιγνωστο παιχνιδι στο pc και αυτος ηταν ο κυριος λογος που δε πηγαν καλα και οι ταινιες...δεν ακολουθει το στορυ του παιχνιδιου...
βασικα σαν ποπ κορν movie δεν ειναι κακο το ρεκβιεμ...ειδικα απο τη στιγμη που καποιοι θα παμε να δουμε και το ραμπο για χαβαλε!
Επειδή σας βρίσκω όλους ανενημέρωτους, να σας ενημερώσω ότι υπάρχει άλλη μία ταινία της σειράς AvsP στην οποία συμμετέχει και ο ...
...
...
...
...
BatmanΗΜΑΡΤΟΝ
-
Gust Avrakotos κανείς????
-
χθες ειδα το death proof...
-
Το ειδα σε θερινο το καλοκαιρι... Πολυ γελιο
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χθες ειδα το death proof...χαοτικό ε;;
από την μία μπήκε...από την άλλη βγήκε...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
λοιπον predator εχουν βγει 2....κορυφαιο ειναι φυσικα το πρωτο!
alien vs predator εχουν βγει 2...το 2 δηλαδη το ρεκβιεμ ειναι σαφως πιο καλο απο το 1...αρκετη μαχη μεσα!
...
...
...
...
BatmanΗΜΑΡΤΟΝ
+1 Ελεοοοοος
-
Αυτή την τσόντα που βγήκε με τον Σόμμερ και την Κορινθίου την είδε κανένας;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]