-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήγα, με την κόρη μου, και είδαμε το 'Σκοτεινός Κώδικας'.Καλό σαν σύλληψη, καλές ερμηνείες, ωραία γυρισμένο. Αλλά δεν θα πήγαινα να το ξαναδώ.
Παρεπιμπτόντως. Τι τους έχει πιάσει όλους με το τέλος του κόσμου?
Καθόσασταν διπλα διπλα η εσύ ήσουν σε αποστολή?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πήγα, με την κόρη μου, και είδαμε το 'Σκοτεινός Κώδικας'.
Καλό σαν σύλληψη, καλές ερμηνείες, ωραία γυρισμένο. Αλλά δεν θα πήγαινα να το ξαναδώ.
Δίπλα δίπλα ρε εγκάθετοι! Εγω και το παιδί μου είμασταν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό σαν σύλληψη, καλές ερμηνείες, ωραία γυρισμένο. Αλλά δεν θα πήγαινα να το ξαναδώ.
OK, OK.
Nice -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πω πω χαζομπαμπάς! Εμένα ο δικός μου εάν πάει σινεμά θα κοιμηθεί στο αμάξι πηγαίνοντας, όχι να δει ταινία.
-
Είδα το Slumdog Millionaire.
Συγγνώμη, σας άρεσε αυτή η μπούρδα? -
πολυ καλη ταινια!
-
+1
-
Συμπαθητική τη βρήκα, δε βαρέθηκα, το τέλος ήταν λίγο Χολυγουντιανό αλλά ΟΚ, απλά με τίποτα δε θα τη χαρακτήριζα 'το αριστούργημα των 7 Όσκαρ' (αν θυμάμαι καλά και της έδωσαν τόσα).
-
http://www.youtube.com/watch?v=CcdGSECk ... re=related
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Συγγνώμη, σας άρεσε αυτή η μπούρδα?...κι εγώ κατάφερα να το δω την προηγούμενη βδομάδα. Πολύ καλή ταινία και καταπληκτική σκηνοθεσία.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Συγγνώμη, σας άρεσε αυτή η μπούρδα?Περι ορέξεως....εγώ την βρήκα εξαιρετική!
-
Παρόλο που δεν ήθελα να το δω, με έπεισαν και τελικα μου άρεσε...
-
Lat Den Ratte Komma In [Let The Right One In]
και γαμώ τα θρίλερ
Σουηδική ταινία, με απίστευτη σκηνοθεσία και αισθητική, υποβοηθούμενη από τα σχεδόν απόκοσμα τοπία και το ξεχωριστό άκουσμα των σουηδικών.ούτε μια τρίχα απ τα @@ του το χόλλυγουντ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Lat Den Ratte Komma In [Let The Right One In]και γαμώ τα θρίλερ
Σουηδική ταινία, με απίστευτη σκηνοθεσία και αισθητική, υποβοηθούμενη από τα σχεδόν απόκοσμα τοπία και το ξεχωριστό άκουσμα των σουηδικών.ούτε μια τρίχα απ τα @@ του το χόλλυγουντ
θρίλερ δεν θα το έλεγα σε καμμία περίπτωση.
Σίγουρα εκτός των κλασσικών χολλυγουντιανών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις [η επίθεση των γατιών όμως ήταν θεϊκή ]Αν σου αρέσουν ξεχωριστά ακούσματα γλωσσών [γλωσσών λέμε, μην πάρουν θάρρος μερικοί ] και απόκοσμα σκηνικά, τότε η πρόταση είναι σαφής : Riget [The Kingdom] I & II
Lars von Trier στα καλύτερά του
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κωμωδία; κοινωνική; αστυνομική; φιλμ νουαρ; αισθηματική κομεντί;
-
εχει μπεί στη λίστα μετά απο τη σύσταση η άνωθεν
(τα δανέζικα μοιάζουν πολύ με τα, ξέρεις Τους καταλαβαίνουμε άνετα )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν σου αρέσουν ξεχωριστά ακούσματα γλωσσών [γλωσσών λέμε, μην πάρουν θάρρος μερικοί ] και απόκοσμα σκηνικά, τότε η πρόταση είναι σαφής : Riget [The Kingdom] I & II
Μην διανοηθει κανεις και κατεβασει το αμερικανικο κακέκτυπο του με τιτλο 'The Kingdom Hospital', ειναι μια βλακεια και μιση
-
Ζήτω το εύφλεκτο NO που κάνει μπαμ με τον αναπτήρα!!
FnF4 speakin'. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήγα, με την κόρη μου, και είδαμε το 'Σκοτεινός Κώδικας'.Καλό σαν σύλληψη, καλές ερμηνείες, ωραία γυρισμένο. Αλλά δεν θα πήγαινα να το ξαναδώ.
Τα δύο χοντρά, μαζικά στούκια, ήταν συγκλονιστικά.
Κατά τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο, απλώς πέρασε ευχάριστα η ώρα, για χαβαλέ μια χαρά ήταν... Το φινάλε ό,τι πιο γελοίο έχω δει ποτέ σε ταινία... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Lat Den Ratte Komma In [Let The Right One In]
και γαμώ τα θρίλερ
Σίγουρα εκτός των κλασσικών χολλυγουντιανών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις [η επίθεση των γατιών όμως ήταν θεϊκή ]Αν σου αρέσουν ξεχωριστά ακούσματα γλωσσών [γλωσσών λέμε, μην πάρουν θάρρος μερικοί ] και απόκοσμα σκηνικά, τότε η πρόταση είναι σαφής : Riget [The Kingdom] I & II
Στο μονο που διεφερε απ'αλλες παπαριες του ειδους ,ηταν ο ευνουχισμενος βρυκολακας .
Βρυκολακα να μην πηδαει πρωτη φορα βλεπω κ το ερωτημα ειναι, πως θα γινει η διαιωνιση του ειδους .
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]