-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
...το ερωτημα ειναι, πως θα γινει η διαιωνιση του ειδους .Ανόητε, οι βρυκόλακες δαγκάνουν - δεν πηδάνε.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...το ερωτημα ειναι, πως θα γινει η διαιωνιση του ειδους .
Ανόητε, οι βρυκόλακες δαγκάνουν - δεν πηδάνε.
Να εισαι καλα , ησυχασα τωρα
-
Είναι ψαγμένο το σενάριο, δεν είναι τυχαίο.
-
είδα χθες τη μούμια 3. καραπροβλέψιμο και μία απ'τα ίδια με το προηγούμενο και αρκετά στοιχεία return of the king
-
Lat Den Ratte Komma In [Let The Right One In]
και γαμώ τα θρίλερ
Σουηδική ταινία, με απίστευτη σκηνοθεσία και αισθητική, υποβοηθούμενη από τα σχεδόν απόκοσμα τοπία και το ξεχωριστό άκουσμα των σουηδικών.ούτε μια τρίχα απ τα @@ του το χόλλυγουντ
θρίλερ δεν θα το έλεγα σε καμμία περίπτωση.
Σίγουρα εκτός των κλασσικών χολλυγουντιανών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις [η επίθεση των γατιών όμως ήταν θεϊκή ]Αν σου αρέσουν ξεχωριστά ακούσματα γλωσσών [γλωσσών λέμε, μην πάρουν θάρρος μερικοί ] και απόκοσμα σκηνικά, τότε η πρόταση είναι σαφής : Riget [The Kingdom] I & II
Lars von Trier στα καλύτερά του
Στο μονο που διεφερε απ'αλλες παπαριες του ειδους ,ηταν ο ευνουχισμενος βρυκολακας .
Βρυκολακα να μην πηδαει πρωτη φορα βλεπω κ το ερωτημα ειναι, πως θα γινει η διαιωνιση του ειδους .Σε ποια ταινία αναφέρεσαι εσύ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Lat Den Ratte Komma In [Let The Right One In]
και γαμώ τα θρίλερ
Σουηδική ταινία, με απίστευτη σκηνοθεσία και αισθητική, υποβοηθούμενη από τα σχεδόν απόκοσμα τοπία και το ξεχωριστό άκουσμα των σουηδικών.ούτε μια τρίχα απ τα @@ του το χόλλυγουντ
θρίλερ δεν θα το έλεγα σε καμμία περίπτωση.
Σίγουρα εκτός των κλασσικών χολλυγουντιανών, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις [η επίθεση των γατιών όμως ήταν θεϊκή ]Αν σου αρέσουν ξεχωριστά ακούσματα γλωσσών [γλωσσών λέμε, μην πάρουν θάρρος μερικοί ] και απόκοσμα σκηνικά, τότε η πρόταση είναι σαφής : Riget [The Kingdom] I & II
Lars von Trier στα καλύτερά του
Στο μονο που διεφερε απ'αλλες παπαριες του ειδους ,ηταν ο ευνουχισμενος βρυκολακας .
Βρυκολακα να μην πηδαει πρωτη φορα βλεπω κ το ερωτημα ειναι, πως θα γινει η διαιωνιση του ειδους .Σε ποια ταινία αναφέρεσαι εσύ;
Στην επιθεση των γατιων
-
Στην επιθεση των γατιων
Έπρεπε να το είχαν κρατήσει για μεταφρασμένο ελληνικό τίτλο
[νταξ εγώ στη σκηνή αυτή είχα πεθάνει στο γέλιο στο cinema νομίζω δεν με συμπάθησαν πολύ οι γύρω μου ]Ο ευνουχισμένος βρυκόλακας πάντως ποιος ήταν;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στην επιθεση των γατιων
Έπρεπε να το είχαν κρατήσει για μεταφρασμένο ελληνικό τίτλο
[νταξ εγώ στη σκηνή αυτή είχα πεθάνει στο γέλιο στο cinema νομίζω δεν με συμπάθησαν πολύ οι γύρω μου ]Ο ευνουχισμένος βρυκόλακας πάντως ποιος ήταν;
Η μικρη . Τι ηταν τελικα ,αγορι η κοριτσι .
Στην σκηνη που αλλαζει φορεμα η μικρη (βρυκολακας )κ παιρνει ματι ο μικρος ,βλεπει στην θεση που επρεπε να ηταν το γνωστο 'σκιουρακι ',ενα φερμουαρ .
Μαλλον σε ειχε παρει ο υπνος κ εχασες το καλυτερο . -
Φερμουάρ ήταν αυτό ;
Όχι ρε γμτ... πάντα έτσι χάνω τα καλύτερα Με την άκρη του ματιού μου για σκιουράκι το πέρασα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Με την άκρη του ματιού μου για σκιουράκι το πέρασαΕίχε τπτ γατάκια τριγύρω στο σινεμά και σου τραβηξαν το βλέμμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Με την άκρη του ματιού μου για σκιουράκι το πέρασα
Είχε τπτ γατάκια τριγύρω στο σινεμά και σου τραβηξαν το βλέμμα
Δεν ξέρω για γατάκια, αλλά ούτε φερμουάρ είχαν ούτε σκιουράκι
-
Νέες επιπτώσεις από την «πρόωρη» πειρατεία του «Wolverine»
Ο ήρωας της Marvel κάνει αρθρογράφο να χάσει τη δουλειά του.Αμερικανός κριτικός κινηματογράφου με εμπειρία δέκα χρόνων στο χώρο χάνει τη δουλειά του λόγω παρουσίασης της παράνομης κόπιας του «X-Men Origins: Wolverine».
Ο Ρότζερ Φρίντμαν, ο οποίος συνεργαζόταν επί σειρά ετών με την ιστοσελίδα κινηματογραφικών νέων της 20th Century Fox, προχώρησε σε παρουσίαση της ταινίας βασιζόμενος στη θέαση από μέρους του της παράνομης κόπιας η οποία είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Διαδίκτυο.
Άμεση ήταν η αντίδραση της εταιρείας, εκπρόσωποι της οποίας ανέφεραν ότι «ήταν αμοιβαία η απόφαση της αποχώρησης» του Φρίντμαν.
Ο κριτικός, ο οποίος, σημειωτέον, χαρακτήρισε την ταινία ως «εκπληκτική», αντέδρασε με χιούμορ: «ήταν πιο εύκολο να κατεβάσω την ταινία από ότι να βγω στη βροχή για να αποκτήσω μια νόμιμη κόπια». Επίσης, είπε πως σκέφτεται να κάνει το ίδιο και με άλλες νέες ταινίες, για να σχηματίσει άποψη πριν από τους άλλους.
Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Χιου Τζάκμαν, μάλλον διαφωνεί με αυτή τη στάση: «πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα που είναι επίσης εξαιρετικά απογοητευτικό. Μου ράγισε την καρδιά», είπε ο «Wolverine» σε συνέντευξη που παρέδωσε κατά τη διάρκεια διεθνούς περιοδείας για την προώθηση της ταινίας.
Επίσης, δήλωσε πως του κάνει εντύπωση πώς μπορούν κάποιοι να παρακολουθούν μια μη-ολοκληρωμένη κόπια της ταινίας: «είναι σαν μια άβαφη Φεράρι».
Η ταινία, που είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στα τέλη του Απριλίου, έκανε την εμφάνισή της σε ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων (file-sharing torrent sites) και την κατέβασαν πάνω από 100.000 χρήστες του Ίντερνετ μέσα στο πρώτο 24ωρο.
Το FBI και η Ένωση Αμερικανών Κινηματογραφιστών (MPAA: Motion Picture Association of America) ανέφεραν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εντοπισμού αυτού που ευθύνεται για την αρχική «διαρροή».
http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από BBC, AFP
Η κατάσταση με τις πειρατικές ταινίες είναι πλέον εκτός ελέγχου!!!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Η κατάσταση με τις πειρατικές ταινίες είναι πλέον εκτός ελέγχου!!!Να το γυρίσουν στο θέατρο...
_
-
Είναι βέβαια το workprint, χωρίς εφέ, μουσικές κλπ κλπ. IMHO δεν είναι η 'ταινία' αυτή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι βέβαια το workprint, χωρίς εφέ, μουσικές κλπ κλπ. IMHO δεν είναι η 'ταινία' αυτή.Έχεις εν μέρει δίκιο
THIS IS REAL and the FULL MOVIE
Audio: 10
Video: 10
note:
In case you didn't know... this is the pre-release stage of the movie (ALL versions available for download are). It's the full movie with end credits and everything BUT the CG is in pre-release stage. Basically the animated special effects have no detail... so for example: if a CG rock is falling it looks like a round gray ball falling with no texture. Explosions and real special effects are all there though.
However this movie does not have a but load of CG so it doesn't effect much.
This is the only DVD quality version of the movie we are going to see until aXXo of FXG comes out with one... and that's not until at least Xmas so yeah. -
Την κατέβασα από περιέργεια.
Μουσικη έχει κανονικά, τα εφέ σε κάποια σημεία είναι γελοία, δλδ δεν είναι καν εφέ, βλέπεις τα γραφικά του υπολογιστή.
Η εικόνα είναι καλή πάντως. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Την κατέβασα από περιέργεια.
Μουσικη έχει κανονικά, τα εφέ σε κάποια σημεία είναι γελοία, δλδ δεν είναι καν εφέ, βλέπεις τα γραφικά του υπολογιστή.
Η εικόνα είναι καλή πάντως.Ανέβασε ρε συ κανένα screen shot να δούμε!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είναι βέβαια το workprint, χωρίς εφέ, μουσικές κλπ κλπ. IMHO δεν είναι η 'ταινία' αυτή.
Έχεις εν μέρει δίκιο
THIS IS REAL and the FULL MOVIE
Audio: 10
Video: 10
note:
In case you didn't know... this is the pre-release stage of the movie (ALL versions available for download are). It's the full movie with end credits and everything BUT the CG is in pre-release stage. Basically the animated special effects have no detail... so for example: if a CG rock is falling it looks like a round gray ball falling with no texture. Explosions and real special effects are all there though.
However this movie does not have a but load of CG so it doesn't effect much.
This is the only DVD quality version of the movie we are going to see until aXXo of FXG comes out with one... and that's not until at least Xmas so yeah.Σε R5 release θα μας χαλασει;28 Mαίου θα βγει!
http://r5dates.org/dates.htm -
http://www.thebrunomovie.com/bruno-movi ... trailer-2/
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.thebrunomovie.com/bruno-movie/bruno-movie-trailer-2/Θεός.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]