-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κων. Παπαχρόνης: «Εφυγε» πρόωρα
Ναυτεμπορική, Τεταρτη, 3 Δεκεμβριου 2008 07:00
Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, και ενώ επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο. Αν και φορούσε κράνος, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και εξέπνευσε λίγο αργότερα. Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη.Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης μόλις 31 ετών, εραστής της μουσικής, κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος Rockin' Bones - και λάτρης της θεατρικής τέχνης, πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Το ξύπνημα της Άνοιξης» του Εθνικού Θεάτρου.
Έχει παίξει στην ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους» -που δεν έχει προβληθεί ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες-, καθώς και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Πάλι απ' την αρχή», «Μοβ-ροζ», «Έτσι ξαφνικά», «Βαθύ Κόκκινο». Στο θέατρο -μεταξύ άλλων- έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις Ο Δον Ζουάν στο Σόχο, Δαίμονες και Δαιμονισμένοι, Οθέλλος, Το Γάλα, Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ.
Η αυλαία για τον άτυχο ηθοποιό θα πέσει αύριο στις 11.30 π.μ. στη γενέτειρά του Κατερίνη.
Η μηχανή εκεινείτο λέει στην λωρίδα που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία στην Λ. Αμαλίας . Δεν ξέρω αν αυτό είναι παράνομο ή όχι και συγκρούστηκε λέει με άλλο όχημα που και αυτό πήγαινε παράνομα. Δεν ξέρω μήπως το ΙΧ είχε μπεί ανάποδα τελείως στην λεφορειολωρίδα στην Λ. Αμαλίας.
Αν μπεις από ενα στενάκι της Φιλελήνων πριν την εκκλησία αριστερά πέφτεις υποχρεωτικά στην λεωφορειολωρίδα.
Οι μηχανές μπορούν να χρησιμοποιούν την λεφορειολωρίδα το βράδυ? Αυτο το κομμάτι της Αμαλίας είναι λεφορειολωρίδα ή όχι? -
Tα δίτροχα χρησιμοποιούν νομίμως τις λεωφορειολωρίδες. Το πρόβλημά τους είναι ότι βλέποντάς τις άδειες, τις διασχίζουν με πολλά και είναι έκθετοι σε όσους ΙΧδες βγαίνουν από παρακείμενους δρόμους χωρίς καλή ορατότητα. Θέλει προσοχή ΚΑΙ από τους μηχανόβιους.
-
Κρίμα για το παληκάρι !
Είχα ρίξει το γέλιο με τις ατάκες του στο Πάλι απ΄την αρχή! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tα δίτροχα χρησιμοποιούν νομίμως τις λεωφορειολωρίδες. Το πρόβλημά τους είναι ότι βλέποντάς τις άδειες, τις διασχίζουν με πολλά και είναι έκθετοι σε όσους ΙΧδες βγαίνουν από παρακείμενους δρόμους χωρίς καλή ορατότητα. Θέλει προσοχή ΚΑΙ από τους μηχανόβιους.Αυτό ισχύει και για τις 'περίεργες' λεωφορειολωρίδες αντίθετης κατεύθυνσης; Ή εκεί έχει ειδικό σήμα που επιτρέπει μόνο στα ΜΜΜ ; Δεν θυμάμαι...
-
Για τις αντίθετες δεν γνωρίζω αλλά στην Αμαλίας είναι κανονικής φοράς και σ' αυτές επιτρέπεται όλο το 24ωρο η πρόσβαση από τα δίκυκλα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Tα δίτροχα χρησιμοποιούν νομίμως τις λεωφορειολωρίδες. Το πρόβλημά τους είναι ότι βλέποντάς τις άδειες, τις διασχίζουν με πολλά και είναι έκθετοι σε όσους ΙΧδες βγαίνουν από παρακείμενους δρόμους χωρίς καλή ορατότητα. Θέλει προσοχή ΚΑΙ από τους μηχανόβιους.
Αυτό ισχύει και για τις 'περίεργες' λεωφορειολωρίδες αντίθετης κατεύθυνσης;
Όχι. Εξαιρείται η οδός Κυψέλης που δεν είναι ζωγραφισμένη 'κόκκινη'.
Ο ΟΑΣΑ το λέει, όχι εγώ.
-
Ας ξαναεπισημανθεί η τραγικά άσχετη συμπεριφορά των ΜΜΕ σε ότι αφορά τα θύματα της ασφάλτου σε καθημερινή βάση.
Αναλύσεις επί αναλύσεων, γραφήματα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ερωτήσεις, υποθέσεις... για ότι πουλάει.
Καρβέλας-Μπάμια, Βανδή με Πόρσε του σκοτωμού στη Κηφησίας, 2η μπόμπα στην έκθεση του επώνυμου Μ., η τραγική απώλεια ενός ΑΚΟΜΑ! νέου παιδιού.
Ότι πουλάει στο ίδιο τσουβάλι, γαρνιρισμένο με πένθιμη μουσική και σλόου μόσιον στιγμιότυπα συνδυασμένα με σακατεμένα από την απόγνωση πρόσωπα.
Κι εντάξει, για τους τηλεοπτικούς πακιστανικούς στάβλους της μεσημεριανής ζώνης, το καταλαβαίνω. Απευθύνονται σε ανεπρόκοπους και φτιάχνονται από αποτυχημένους.
Αλλά στα σοβαρά κατά τα άλλα, δελτία ειδήσεων, γιατί δεν αφιερώνουν 1', ναι ένα, λεπτό για τον ημερήσιο απολογισμό της μάχης της ασφάλτου?
Δηλαδή όσοι σκοτώνονται δεν είναι υποσχόμενοι νέοι? Δεν είναι 'επώνυμοι?'*edit:Την 28η Νοεμβρίου μόνο, 12 άνθρωποι, 12!! σκοτώθηκαν στους δρόμους.
http://www.astynomia.gr/images/stories/ ... 112008.pdf -
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21936
Προσοχή στις τιμονιές! Αν είναι ζώο ίσως είναι καλύτερα να το κοπανήσουμε με φρένα!
-
ρε παιδια δεν το πιστευω...βλεπω το site της αστυνομιας και ολο τον δεκεμβριο καθε μερα εχουμε νεκρους.δεν μπορω να χωνεψω οτι καθε μερα σκωτονεται καποιος σε ολη την Ελλαδα.
χτες σκωτοθηκαν 6 ατομα.το ενα πεζος στην αθηνων λαμιας...τι να πεις..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ρε παιδια δεν το πιστευω...βλεπω το site της αστυνομιας και ολο τον δεκεμβριο καθε μερα εχουμε νεκρους.δεν μπορω να χωνεψω οτι καθε μερα σκωτονεται καποιος σε ολη την Ελλαδα.χτες σκωτοθηκαν 6 ατομα.το ενα πεζος στην αθηνων λαμιας...τι να πεις..
οσο μακαβριο και αν ακουγεται, πιστευω οτι εχουμε λιγους νεκρους σε σχεση με το πως οδηγουμε εκει εξω στους δρομους...
σκεψου το πολυ απλο: ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τυφλος, κουφος, τρελος, ανεκπαιδευτος, ανικανος κτλ κτλ, ΜΠΟΡΕΙ να βγαλει διπλωμα οδηγησης!!! Το πολυ πολυ να χρειαστει να λαδωσει. Ακομη και αν δε το παρει, οδηγει χωρις διπλωμα, και οι πιθανοτητες να τον πιασουν ειναι περιπου ιδιες με αυτες που εχει να σκοτωθει ο ιδιος σε ατυχημα που ο ιδιος προκαλεσε.
εγω πραγματικα απορω πως δεν εχουμε 50 νεκρους/μερα.
-
Στα παραπάνω και ο ιδιαίτερα επιθετικός - εγωιστικός τρόπος οδήγησης πολλών χρηστών του δρόμου που αν δεν χωθούν, δεν προσπεράσουν πάνω σε στροφή, δεν περάσουν με κόκκινο δεν νιώθουν ευχαριστημένοι. Πολλοί μόλις πιάνουν τιμόνι σεληνιάζονται. Λες και κάποιος τους τηλεφώνησε την ώρα που πιάνουν το τιμόνι και τους είπε: 'Τρέχα γρήγορα κάποιος στο σπίτι σου πηδ@ει τη γυναίκα σου'.
Κρίμα για τον κόσμο που χάνεται, κρίμα για τον πόνο που μένει σε συγγενείς και φίλους. -
κατα τι 02.00 το πρωι στο υψος του ΙΚΕΑ στον Κηφισο,ταριφας με Μερκ 'παρκαρε' πανω στην διαχωριστικη νησιδα!
πως τα καταφερνουν?
ευτυχως δεν εσκασε στο αλλο ρευμα,να εχουμε επαναληψη του προηγουμενου τραγικου ατυχηματος λιγο πιο κατω... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω πραγματικα απορω πως δεν εχουμε 50 νεκρους/μερα.Ειλικρινά κι εγώ έχω την ίδια απορία.
Καλά αντανακλαστικά; Ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το ένστικτο αυτοσυντήρησης; Δεν εξηγείται διαφορετικά... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
εγω πραγματικα απορω πως δεν εχουμε 50 νεκρους/μερα.
Ειλικρινά κι εγώ έχω την ίδια απορία.
Καλά αντανακλαστικά; Ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το ένστικτο αυτοσυντήρησης; Δεν εξηγείται διαφορετικά...Έχουμε απλά προσαρμοστεί στις συνθήκες χάους.
-
Ενας νεκρός σε τροχαίο στη συμβολή Συγγρού και Αμφιθέας
Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την Αμφιθέας, στο ρεύμα καθόδου.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Συγγρού εξαιτίας του δυστυχήματος.
πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Θαύμα που δεν έχουμε καθημερινά θανατηφόρα στο συγκεκριμένο σημείο.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ενας νεκρός σε τροχαίο στη συμβολή Συγγρού και ΑμφιθέαςΕνας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την Αμφιθέας, στο ρεύμα καθόδου.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Συγγρού εξαιτίας του δυστυχήματος.
Μα στο ρευμα καθόδου, δεν υπάρχει συμβολή των 2 λεοφόρων
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Ενας νεκρός σε τροχαίο στη συμβολή Συγγρού και Αμφιθέας
Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την Αμφιθέας, στο ρεύμα καθόδου.
Μα στο ρευμα καθόδου, δεν υπάρχει συμβολή των 2 λεοφόρων
Κι μένα μου έκανε εντύπωση αυτό...μήπως εννοεί κάπου κάτω στη γέφυρα, όπως βγαίνει από Συγγρού προς Αμφιθέας...αλλά εκεί που έγινε τροχαίο και δη θανατηφόρο?
Είναι μια διασταύρωση από κάτω που είναι κάπως περίεργη (για τα Ελληνικά δεδομένα) καθώς δεν υπάρχει φανάρι, αλλά λωρίδα.
-
Πιθανώς εννοεί τον συλλεκτήριο (Αχιλλέως). Εκτός κι αν έγινε ακριβώς πάνω από την ανισόπεδη.
-
Στο σημείο εκείνο γίνεται η γνωστή ταρζανιά 'από την αριστερή θα διασχίσω 2 λωρίδες για να στρίψω δεξιά' και ταυτόχρονα ξεκινάει κάποιος ταριφ που μόλις έχει αφήσει κόσμο ή βγαίνει (παρανόμως) κάποιο αυτοκίνητο από τον παράδρομο (αμέσως μετά το saturn) και εάν προσπαθήσει να πιάσει αριστερή στη Συγγρού (για Πειραιά) παρατηρούνται 'τσαρουχώματα' στα φρένα και αψυχολόγητες αλλαγές λωρίδας.
Τουλάχιστον εγώ κάπως έτσι το έχω φτιάξει στο μυαλό μου το σενάριο.
-
Μπήκε στο λάθος ρεύμα της εθνικής οδού και σκοτώθηκε
24 Δεκεμβρίου 2008, 12:11Θανατηφόρο τροχαίο έγινε χθες λίγο μετά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Ένας 60χρονος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη στο ύψος των Τεμπών και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο οδηγούσε μία κοπέλα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 60χρονος και ευτυχώς ελαφρά η κοπέλα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη zougla.gr o διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, κ. Λουκόπουλος, η υπάλληλος των διοδίων του Μοσχοχωρίου ανέφερε ότι ο οδηγός πέρασε τα διόδια κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να σταματήσει καθόλου.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#