-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μουσειακά κομμάτια.
Βλέπω έβαλαν και την στολή αρματιστού όταν έσκασαν οι γαλονάδες.
ΥΓ: Πίκρα η Καλλονή σαν Μονάδα.Ακόμη πίκρα είναι?Τότε που ήμουν εκεί είχε τους πιο απάλευτους στρατιώτες,με το δίκιο τους μάλλον!Εγώ πάντως την είχα απολαυσει την εβδόμαδα βολών μαζί τους καθότι guest(ο δικός τους γιατρός είχε άδεια) και είχα ρίξει με όλα τα όπλα
-
Από ότι ακούω ακόμα πίκρα είναι... κλασική αξία!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ότι ακούω ακόμα πίκρα είναι... κλασική αξία!Αποζημιωνεσαι απο τη σαρδελα και το ουζο
-
-
Η αλήθεια είναι πως πάντα κερδίζαμε σε όλες τις ασκήσεις. Ποτέ δεν χάσαμε από τα βαρέλια (στόχοι)!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Από την παρέλαση στη Κύπρο την 1η του μήνα....Back to the future
Τί είναι αυτοί και τί φοράνε...?
παλιότερα έκανε ένα άγημα παρέλαση με τη στολή της Ελδυκ όπως αυτή αποβιβάστηκε στο νησί το 1960, αυτοί όμως για εθνοφρουροι μου κάνουν, ίσως έγινε κάποια αλλαγή
Βασικά μοιάζουν με εθνοφρουροί του 74
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πιου πιου, μπαμ μπαμ τσοουυυυφ!
Γκαγκαγκαγκαγκα!
ΜΠΟΥΜ,
Νικησαμε!Ειδα και bmp's,οπως και χαμηλες διελευσεις Α7. Ευτυχος πηγα στρατο και ειδα οτι δεν ειναι ολα τοσα ροδινα, τοσο με τη καλη οσο και με την κακη πλευρα.
-
και για να μην ξεχναμε τι ακριβως προσπαθουν να κλεισουν εδω και μερες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και για να μην ξεχναμε τι ακριβως προσπαθουν να κλεισουν εδω και μερες
Τι να κλείσουν από το nEUROn ακριβώς;
Πειραματικό είναι, δεν προβλέπεται παραγωγή.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ολα απο πειραματικα ξεκινανε... Δεν νομιζω πως το αναπτύσσουν για να περνά η ώρα ή ως καθαρά development exercise.
-
Αν κλείσει η ΕΑΒ πάει για σίγουρη ακύρωση το nEUROn
LOL
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ολα απο πειραματικα ξεκινανε... Δεν νομιζω πως το αναπτύσσουν για να περνά η ώρα ή ως καθαρά development exercise.
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Το πρόγραμμα nEUROn δε θα αποδώσει τίποτα περισσότερο από τεχνογνωσία και συμπεράσματα σχετικά με την τεχνολογία που απαιτείται.
Δε θα το παράξουν. Και προφανώς δεν είμαστε σε συζητήσεις να το παραγγείλουμε.
-
υπαρχουν παραγγελειες για αυτο για πανω απο 110 κομματια μεχρι στιγμης (Militaryphotos.net)εκτως και αμα αλλαξε κατι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχουν παραγγελειες για αυτο για πανω απο 110 κομματια μεχρι στιγμης (Militaryphotos.net)εκτως και αμα αλλαξε κατιχρεωκοπήσαμε
-
Θα ταιριαζε ίσως και στο Περί Θητείας, αλλά το βαζω εδω τεσπά....
Ας δουμε τί άλλο έχουν να μας πουν οι Ολλανδοί εκτος απο αυτά που λέει ο drifter....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
υπαρχουν παραγγελειες για αυτο για πανω απο 110 κομματια μεχρι στιγμης (Militaryphotos.net)εκτως και αμα αλλαξε κατι
χρεωκοπήσαμε
Εμεις ναι αλλα αυτα τα 200εκκ απο το προγραμμα ειμαι σιγουρος οτι θα τα παρει η γερμανια:roll:
-
-
-
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)