-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καταλαβαινω τι λες αλλα αυτοι διαμορφωνουν αντιληψεις,τοπε λεει ο Pai Mei και αυριο θα πανε ολοι να αγορασουν το καθε αμαξι που υποστηριζει αυτος
τεταρτη εξουσια τους λενενταξει ηταν λιγο ακυρη η φαση στο επιχειρημα... 'εχω και θειο που τον λεω και σε μπομπαρδιζει' στο περιπου...
φυσικα ειναι εξουσια αλλα μεταξυ μας οποιος καταλαβαινει και διαβαζει διαφορετικες αποψεις μπορει να χει δικια του γνωμη...εαν επηρεαζεται σημαντικα απο οποιονδηποτε τοτε αυτος μπορει ναναι δημοσιογραφος η αρραβωνιαρης η μπαμπας η μαμα η κανα γκομενακι της ξεπετας...
τεσπα...καταλαβαινομαστε πιστευω γιατι θα πρεπει να μαστε λιγο προσεκτικοι αμα λεμε οτι καποιος συγκεκριμενος εχει λαμβανειν...
τελος οφτοπικ απο μενα!
-
τελος και απο μενα
-
θα διάλεγα το fn2 γιατί σε 2-3 χρόνια θα αποκτήσει συλλεκτικό χαρακτήρα..
-
Ρε σεις...λίγες ώρες έλειψα και γράψατε 2 σελίδες?Δε σας προλαβαίνει κανείς...
Italiakias
συγνώμη αν σε έθιξα αλλά απλά ήσουν το παράδειγμα.
Θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν έχει βάλει παρωπίδες και βλέπει μόνο αυτά που θέλει (ή θέλουν οι άλλοι), αλλά έχει και μυαλό και κρίση για να ξεχωρίζει το σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό.Σίγουρα όμως ο καθένας από εμάς έχει κάποια προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη μάρκα.
Τέλοσπάντων.Ελπίζω ειλικρινά να μη σε έθιξα...Απλά έτυχε να σε αναφέρει ο frunky και...
end offtopic και από μένα.saxo_1100
fn2 = ?
Εννοείς το Τype-R δεύτερης γενιάς?
Και γιατί θα γίνει συλλεκτικό? -
οχι ρε γιατι να με θιξεις τι ειμαι δημοσιογραφος που δεν ειμαι δλδ
αλλα λεμε τωρα ετσι για να περναει η ωρα
λεω εγω τωρα ετσι -
fn2 εννοώ civic VIII type-r (το σημερινό)... δεν έχει πουλήσει..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τότε ΙΜΗΟ θα έπρεπε να είναι περισσότερο φαγωμένα στο πλάι παρά στο κέντρο.
πριν απο καποιο καιρο που τα ειχα ποσταρει σε καλυτερη κατασταση μου ελεγαν οτι ειναι πολυ φαγωμενα στο πλαι και λιγοτερο στο κεντρο κα μου μιλουσαν για 'πειραγμα' στο καμπερ.
τωρα μου λες το αντιθετο..
μπερδεμα η κατασταση το θεμα ειναι οτι ειναι για πεταμα, το αυτοκινητο πλεον δε μπορει να στριψει και το esp που τοσο εκραζα εχει γινει ο καλυτερος φιλος μουΗ βάναυση χρήση σε αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι στο 'φάκελο χρήσης' και δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία.
συμφωνοι, αλλα υπαρχουν και καποια ορια..αλλο να σκιζεις το αυτοκινητο σου και αλλο να εισαι σιδεροφαγος.
ακομα και πιο σπορ αυτοκινητα απο αυτα που αναφερουμε μπορουν να σου μεινουν στο χερι, απλως τα ζμπορ θα σου μεινουν πιο δυσκολαΦίλτατε Qsis αν με S3 δεν είχες γκόμενα θα ήσουν τουλάχιστον τραγικός...
ΥΓ: Πλάκα σου κάνω φίλε, μη τσιμπάς.
δε τσιμπω...
αν περιμενα παντως το αυτοκινητο να βγαλω γκομενα θα επαιρνα slk ή Ζ4
(το ΤΤ δε το αναφερω γιατι ειναι audi )
αυτη που εχω με ερωτευτηκε βλεποντας με να κυκλοφορω με τρυπιο φανελακι στη γειτονια σκιζοντας το λατρεμενο μου citroen -
Κατ'αρχήν το σεντόνι με τα 'προβλήματα' αναφέρεται στο MK1 S3.
Το τόπικ είναι για το MK2, το οποίο βρίσκεται πλέον στη δύση του, και δεν παρουσίασε ούτε τα μισά απο αυτά...Επίσης, όταν μιλάμε για αξιοπιστία, καλό θα είναι να μην λαμβάνουμε υπόψιν το δείγμα πειραγμένων/βελτιωμένων αυτοκινήτων... πόσο δε στα συγκεκριμένα που τα ποσοστά διαφοροποίησης τους απο την stock μορφή είναι μεγάλα με το 'καλημέρα'...
Τα αυτοκίνητα με oem parts μπορούν να κριθούν υπο οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τότε ΙΜΗΟ θα έπρεπε να είναι περισσότερο φαγωμένα στο πλάι παρά στο κέντρο.
πριν απο καποιο καιρο που τα ειχα ποσταρει σε καλυτερη κατασταση μου ελεγαν οτι ειναι πολυ φαγωμενα στο πλαι και λιγοτερο στο κεντρο κα μου μιλουσαν για 'πειραγμα' στο καμπερ.
τωρα μου λες το αντιθετο..
μπερδεμα η κατασταση το θεμα ειναι οτι ειναι για πεταμα, το αυτοκινητο πλεον δε μπορει να στριψει και το esp που τοσο εκραζα εχει γινει ο καλυτερος φιλος μουΕίναι αρκετά φαγωμένα στο πλάι. Στην εξωτερική μεριά λείπουν κομάτια ολόκληρα.
-
Ψάχνω να βρω φωτο από λάστιχά μου μετά από Σέρρες για να δείξω τι εννοώ 'λάστιχα φαγωμένα από στροφές' και δεν τις βρίσκω. Αυτό που είδα του QsisVTS είναι πταίσμα μπροστά σε εκείνο και επιμένω πως θα έπρεπε να είναι λιγότερο φαγωμένα στο κέντρο σύμφωνα με τη χρήση που λέει ο άνθρωπος.
Εννοείται φυσικά QsisVTS πως θέλουν άλλαγμα, τι περιμένεις, να πέσουν τα τέλη ταξινόμησης στα λάστιχα ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εννοείται φυσικά QsisVTS πως θέλουν άλλαγμα, τι περιμένεις, να πέσουν τα τέλη ταξινόμησης στα λάστιχα ?Να βγουν τα λινά...Τι άλλο?
Αφού τα αγόρασε ο άνθρωπος τα λάστιχα!Βλέπεις ότι έχουν λίγο ακόμα γόμα...Τιλες τώρα?Να τα πετάξει από τώρα?nass, πάντως μην ξεχνάς ότι μιλάμε φάγωμα ελαστικών σε οδόστρωμα ελληνικού δρόμου και όχι σε πίστα.Γι'αυτό και είναι κάπως πιο ομοιόμορφη η φθορά μεταξύ πλαϊνών και κέντρου του πέλματος.
QsisVTS, ρε φίλε...ειλικρινά τώρα...δεν αγχώνεσαι που τα βλέπεις έτσι τα λάστιχα?Εδώ τα βλέπω εγώ και αγχώνομαι...
Παρα-είναι...(χμ...πως να το πω...α ναι!!) γ@μημένα!
Αλήθεια, πόσο καιρό τα έχεις? -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Α ρε ιταλάκια να ξερες και με ποιον τα λες...Υ.Γ. Υπάρχουν πολλά κινήματα μέσα στο φόρουμ.
Ελεος πραγματικα, τετοιο κομπλεξ;
Και αληθεια καταλαβες εσυ να γινεται καποιος πολεμος εκ μερους μου απεναντι στον Ιταλακια ή σε οποιον εχει αλλη αποψη απο μενα στο παρον τοπικ; Ισα ισα 100% χαβαλε κανω, πρεπει να ηταν φανερο απο'δω μεχρι τον ηλιοΟχι απλα αυτον τον ξερουν 2-3 ατομα και εμπιστευοντε την κριση του.
-
Δεν πάμε καλά... Προφανώς και δεν λέω εσένα, προφανώς και κάνω λίγο χιούμορ, προφανώς και ο Ιταλάκιας για μένα είναι ρισπέκ γιατί λέει αυτό που σκέφτεται ωμά.
Κόμπλεξ; Εγώ; Μπα...Όταν θα έχω κόμπλεξ, να είστε σίγουροι ότι θα το αναφέρω, δεν φοβάμαι, δεν είμαι υψηλοαστός 30+ Αθηναίος που προσπαθεί να βγει από πάνω μονίμως. Είμαι ΜΠΑΟΚ και δεν έχω αξιοπρέπεια (αν είχα, ΜΠΑΟΚ θα ήμουν; ).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κόμπλεξ; Εγώ; Μπα...Όταν θα έχω κόμπλεξ, να είστε σίγουροι ότι θα το αναφέρω, δεν φοβάμαι, δεν είμαι υψηλοαστός 30+ Αθηναίος που προσπαθεί να βγει από πάνω μονίμως. Είμαι ΜΠΑΟΚ και δεν έχω αξιοπρέπεια (αν είχα, ΜΠΑΟΚ θα ήμουν; ).
Εχω την αισθηση οτι μολις με εβρισες -- και επεσες και εξω , ακου 30+.. 30+ εισαι και φαινεσαι
Απλα ρε παιδι μου ειναι ορισμενοι που συστηματικα παραπονιουνται για τις 'κλικες' στο forum. Οι οποιες υπαρχουν εν πολλοις μονο στη φαντασια τους.
Κατι τετοιο καταλαβα απ'το post σου, να με συγχωρεις αν εκανα λαθος. Αλλα οσο να'ναι να μου τη λενε 3-4 ατομα στο θεμα, να απανταω στο χαβαλε (και χωρις υποστηριξη απο καποια κλικα ) και να μου λενε οτι ειμαι και κομματι κλικας ειναι too much. -
Α, σίριουσλι έχεις τη μύγα!
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ! ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑ! ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΜΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ! ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ!
Έλεος, μη μου πεις τώρα τίποτα σχετικά με βρίσιμο ομάδας, θα βάλω τα κλάμματα!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
QsisVTS, ρε φίλε...ειλικρινά τώρα...δεν αγχώνεσαι που τα βλέπεις έτσι τα λάστιχα?Εδώ τα βλέπω εγώ και αγχώνομαι...
Αλήθεια, πόσο καιρό τα έχεις?34.000 χλμ
ρε φιλε θελω να τα αλλαξω αλλα θελω 700 ευρω
και φυσικα αγχωνομαι με τετοια λαστιχα ακομα και σ φρεναρισματα ειναι επικινδυνο πλεον -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλήθεια, πόσο καιρό τα έχεις?34.000 χλμ
ρε φιλε θελω να τα αλλαξω αλλα θελω 700 ευρω
και φυσικα αγχωνομαι με τετοια λαστιχα ακομα και σ φρεναρισματα ειναι επικινδυνο πλεονμε συγχωρεις, αλλα οταν εχεις αυτοκινητο των 40000+, δε θα επρεπει να σκεφτεσαι τα 700€ που κανουν τα λαστιχα...
αυτη τουλαχιστον ειναι η δικια μου λογικη.λαστιχα, τα οποια αν τα χρειαστεις και δε δουλεψουν οπως πρεπει, μπορουν να κατεβασουν την αξια του αυτοκινητου σου στο....0
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με συγχωρεις, αλλα οταν εχεις αυτοκινητο των 40000+, δε θα επρεπει να σκεφτεσαι τα 700€ που κανουν τα λαστιχα...
αυτη τουλαχιστον ειναι η δικια μου λογικη.Καλά...δεν είναι όλα τόσο απλοϊκά...με την ίδια λογική, όλοι όσοι έχουν ακριβό αμάξι (ανάλογα βέβαια με τι θεωρεί ο καθένας ως ακριβό) πρέπει να βάζουν 100στάρα βενζίνη γιατί τι είναι σε κάθε γέμισμα επιπλέον 3-4€?
Και επειδή έχει ακριβό αμάξι, πρέπει να έχει μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου (δηλαδή ~2000€ κόστος ασφάλισης).
Δεν πάει έτσι...
Επειδή είχε τα χρήματα κάποια στιγμή στο παρελθόν και έδωσε 40.000+€ και πήρε το αμάξι του, δε σημαίνει ότι θα τα έχει και κάθε χρόνο και άρα είναι τόοοσo large που στα @@ του τα 500-600-700€.
Και για να στο κάνω πιο απτό: αυτή τη στιγμή είμαστε και εν μέσω οικονομικής κρίσης...Μπορεί να έβγαζε κάποιος (που αγόρασε το αμάξι των 40.000+€) 5.000€ το μήνα και να αγόρασε άνετα το αμάξι που έχει και τώρα να βγάζει 2.000€ (γιατί πχ τον απέλυσαν και βγήκε αλλού δουλειά με λιγότερα λεφτά).
Επιπλέον πολλοί εργολάβοι-μηχανικοί κτλ έχουν μείνει απλήρωτοι (6 και 8 μήνες) παρότι έχουν εκτελέσει με επιτυχία το έργο που είχαν πάρει, λόγω της οικονομικής κρίσης και των εταιριών που δεν πληρώνουν (γιατί κλείνουν , γιατί δεν τις πληρώνουν ούτε αυτές οι ιδιώτες που τους έδωσαν το έργο ή είναι στα όρια της πτώχευσης ή...ή...).
Υπάρχουν λοιπόν χιλιάδες παράμετροι για τους οποίους κάποιος που έχει μία Χ οικονομική άνεση, αυτή την περίοδο (6μηνο πχ) μπορεί να ΜΗΝ έχει και να του περισσεύουν 500-600-700€.Δε λέω ότι ο QsisVTS είναι κάποιο από τα παραπάνω παραδείγματα...Προφανώς και είναι τυχαία παραδείγματα.Αλλά μην κρίνουμε από το γεγονός ότι επειδή κάποιος έχει ακριβό αμάξι, σημαίνει απαρραίτητα ότι ΤΩΡΑ έχει λεφτά και μάλιστα 'ντουκου'.
Αν και έχω τις αντιρρήσεις μου πάνω στο σκεπτικό σου,I got your point...
(δεν είναι δηλαδή ότι έχεις και πολύ άδικο...βλέπεις ότι σιγά-σιγά και προοδευτικά τα λάστιχά σου φθείρονται και άρα πρέπει έστω να κάνεις οικονομία και να μαζέψεις τα χρήματα για να τα αλλάξεις).
Επιπλέον θα συμφωνίσω απόλυτα με την τελευταία σου πρόταση:λαστιχα, τα οποια αν τα χρειαστεις και δε δουλεψουν οπως πρεπει, μπορουν να κατεβασουν την αξια του αυτοκινητου σου στο....0
Μπήκα σε S3 πάλι σήμερα για μια διαδρομή 45 λεπτών (Φάληρο-Γλυφάδα-Φάληρο)...
Πετύχαμε επίσης ένα typeR (Προηγούμενης μάλιστα γενιάς που είναι πιο γρήγορο από το τωρινο -στις ευθείες-).Έφαγε τσάι στεγνά και τις 3 φορές που ανοίξαμε σε φανάρια...μετά τα παράτησε.
(ξέρω...'ουουουου κοντράκιδες!!!' ) -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
υ.γ δεν προσεβαλα κανεναν μονο αυτον τον Pai Mei [pay me]
Καλό το λογοπαίγνιο, έχεις φαντασία τελικά!
Καθόλου δεν με προσέβαλλες, αντιθέτως δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα από το να αμφισβητείς μια εμπειρική -και άρα υποκειμενική- παρατήρηση που αντιβαίνει σε αυτά που κατέγραψαν τα δικά σου αισθητήρια. Πέραν αυτού, η αλήθεια είναι ότι η συμφωνία που είχα κάνει με την FGAH για το τιμόνι της MiTo (3Κ για τέλεια αίσθηση και μοναδική ακρίβεια, 5Κ για το καλύτερο τιμόνι όλων των εποχών) δεν τηρήθηκε εξ' ολοκλήρου, και η βαλίτσα με το ρευστό που παρέλαβα ήταν κατά πολύ ελαφρύτερη από τα συμφωνηθέντα, οπότε ανάλογα διαμορφώθηκε και η συναλλαγή εκ μέρους μου.
Τελικά, έγραψα αυτό:
'Η πληροφορία που περνάει στο γρήγορο τιμόνι είναι ικανοποιητική, με την ροπή που του δίνει το DST για να υποβοηθήσει το ανάποδο, να μην αλλοιώνει την αίσθησή του.'
-
3Κ για τέλεια αίσθηση και μοναδική ακρίβεια, 5Κ για το καλύτερο τιμόνι όλων των εποχών
Σε ρίχνουνε. Απλά ενημερωτικά το λεω...
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R