-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ρωτάει έμμεσα (και με αποτυχημένο σχόλιο) αν παίρνει (κρυφά) bonus για τα test αυτοκινήτων που κάνει...Κλασσικός έλλην...Όποτε λέει κάτι που μας αρέσει 'αυτός τα λέει σωστά'.Όποτε λέει κάτι που δεν στέκει σύμφωνα με τη δική μας σκέψη 'καλά...αυτός τα παίρνει χοντρά για να τα γράψει αυτά'.
Ας μην επεκταθώ στο σχολιασμό.Ακριβώς αυτό κάνεις και εσύ τώρα για τον italakia!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειλικρινα θα τρελαθω ρε φιλε μου! δεν λεω μπορει να σου φανηκε οτι εχει αισθηση αλλα .............δεν εχει!!!! απλα!!!
Να το πουλησω δηλαδη;
φυσικα και οχι απλα να ξερουμε τι λεμε ,τι αγοραζουμε και που ειναι εξαιρετικο και που οχι!!!
απο στυλ και αναρτησεις ειναι Nουμερο ενα απο τιμονι μετριο !!!αυτη ειναι η αληθεια! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ασε λοιπον τα περι αξιοπιστιας και τα 'ξερω εναν... ξερεις εναν...' γιατι αν το παμε ετσι κι εγω οπως εχω ξαναπει ξερω οντως εναν που εσπασε μοτερ s2k και εναν αλλον που το αυτοκινητο του απο κατω ειναι τερμα στη σκουρια..
τι παει να πει αυτο??μαλλον οτι δεν προσεχαν καθολου τα αυτοκινητα τουςπαλια s3 κυκλοφορουν ακομα απειρα και πολλα απο αυτα με εξαφηφιο αριθμο χλμ, οποτε αν θες να κατακρινεις καποιον για αξιοπιστια μαλλον ψαχνεις σε λαθος εταιρεια..
δε λεμε οτι δεν υπαρχουν προβληματα, ομως με σωστη μεταχειριση δεν υπαρχουν και τα ακραια προβληματα που περιγραφεις.
και τα χοντα που λιωνονται εχουν συγκεκριμενη αντοχη, τιποτα δεν ειναι αλεξισφαιρο
(να σε ρωτησω, το τριξιμο το θεωρουμε βλαβη ή οχι??? )
[..τριξιμο δεν εχω διαπιστωσει στο νεο R,τα προβληματα δεν ειναι λογια αερα,ουτε φιλων μου,ειναι γραμμενα στο club των αουντικαδικων και ειναι πολλα,ευχομαι να μην σου βγαλει τιποτα εσενα και να κανεις απειρα χιλιομετρα
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακριβώς αυτό κάνεις και εσύ τώρα για τον italakia!Καταρχάς εγώ δεν είπα ότι κάποιος τα παίρνει ή όχι.
Δεύτερον νομίζω ότι γενικά εγώ με τον italiakia δεν συμφωνούμε.Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι τον προσέβαλα ούτε υπονόησα ότι ο italiakias τα παίρνει για να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι είτε ισχύουν είτε όχι) .
Επιπλέον εγώ πιστεύω ότι σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια (τα οποία προφανώς δεν είναι αντικειμενικά ούτε πιστεύω ότι πρέπει όλοι να τα ασπαστούν, έτσι?) ότι αυτό το αμάξι είναι καλύτερο από κάποιο άλλο.
Δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος το ποιό αμάξι είναι καλύτερο.
Γενικά για μένα 'καλύτερο' = όποιο εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου (όποιες) ανάγκες.
Μπορεί ο άλλος να γουστάρει να κοπανιέται και να κ@υλώνει κάθε φορά που νιώθει ακόμα και την τσίχλα που πατάει στο δρόμο και αυτό να το ονομάζει 'καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση'.Εγώ δεν το γουστάρω, οπότε για μένα αυτό είναι 'Χτυπιέμαι σαν το φραπέ' κάθε φορά που παίρνω το αμάξι μου.
Επιπλέον ο italiakias (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι λίγο κολλημένος με τα ιταλικά αμάξια αλλά όχι ότι κάποια πράγματα που λέει ότι δεν ισχύουν (βλέπε υπερεκτιμημένα κάποια αμάξι του vag group ).Αλλά δε θα βγω να πω ότι τα παίρνει από τις ιταλικές φίρμες για να μπαίνει εδώ και να γράφει ό,τι γράφει!
Με το καλό βέβαια ο άνθρωπος να τα παίρνει και να του πω κι εγώ 'καλοφάγωτα' και να τα χαίρεται και με το παραπάνω, έτσι?Αλλά Ο.Κ. ... υπάρχουν και όρια στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.Άλλο ξέρω και λέω και άλλο υποθέτω ότι ο άλλος λαδώνεται.Άλλο να λογομαχίσεις με κάποιον και άλλο να τον προσβάλεις.και το πρώτο ειδικά είναι πολύ λογικό μέσα στο forum.Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τα δικά του κριτήρια με τα οποία κρίνει και φιλτράρει τα πράγματα, οπότε λογικό είναι να υπάρχει γενικά μια θετική(?- ΟΚ όχι πάντα) αντιπαράθεση.Η προσβολή όμως δείχνει έλλειψη σεβασμού.
Τέλοσπάντων...Είμαι τελείως offtopic και δε συνεχίζω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.φυσικα και οχι απλα να ξερουμε τι λεμε
Ρε πέστου 'ναι', να δούμε τι θα απαντήσει...
-
Του κάνετε πόλεμο επειδή δεν σας χαϊδεύει τα αυτιά...Για αυτό είμαι μαζί του, επειδή δεν έχει μαλλιά στη γλώσσα!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειλικρινα θα τρελαθω ρε φιλε μου! δεν λεω μπορει να σου φανηκε οτι εχει αισθηση αλλα .............δεν εχει!!!! απλα!!!
Να το πουλησω δηλαδη;
Ας μην επεκταθώ στο σχολιασμό.
Ελευθερα ρε
Οχι, μια χαρα αυτοκινητο ειναι, εχει πολυ κοφτερο τιμονι, αλλα αυτο με την
αισθηση τι ηθελες και το ειπες, αφου απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα,
και τουλαχιστον στα περισσοτερα, ακομα και σε ξενα περιοδικα το αναφερουν:
μετρια αισθηση, ασαφεια γυρω απο την ευθεια, αλλα τουλαχιστον αρκετα γρηγορο. -
επισης πες μου πώς ειναι δυνατον να μην εχω κανει καμια βλαβη εχοντας τετοια εμπρος λαστιχα σε 4κινητο???
http://www.imageshack.gr/files/4fkwouy15gqgf00qc8bm.jpg
http://www.imageshack.gr/files/e9i56z9tyqi3b6lrp3ce.jpgΉ κάνεις κόντρες ή θέλεις λιγότερη πίεση
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Να το πουλησω δηλαδη;
Ας μην επεκταθώ στο σχολιασμό.
Ελευθερα ρε
Οχι, μια χαρα αυτοκινητο ειναι, εχει πολυ κοφτερο τιμονι, αλλα αυτο με την
αισθηση τι ηθελες και το ειπες, αφου απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα,
και τουλαχιστον στα περισσοτερα, ακομα και σε ξενα περιοδικα το αναφερουν:
μετρια αισθηση, ασαφεια γυρω απο την ευθεια, αλλα τουλαχιστον αρκετα γρηγορο.αυτο λεω γιατι αυτο ενιωθα ....αντε μπραβο γιατι νομιζα πως άρχισα να τρελαίνομαι και ενιωθα μοναχουλης στον κοσμο αυτο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
επισης πες μου πώς ειναι δυνατον να μην εχω κανει καμια βλαβη εχοντας τετοια εμπρος λαστιχα σε 4κινητο???
http://www.imageshack.gr/files/e9i56z9tyqi3b6lrp3ce.jpgΉ κάνεις κόντρες ή θέλεις λιγότερη πίεση
βαζω ακριβως οτι λεει ο κατασκευαστης, κοντρες σε φαναρια δεν πολυκανω αλλα κι εκει δε σπιναρει για να φαγωθουν ετσι.
ο,τι εγινε εγινε σε στροφες.@giannis-R φιλε μου εγω δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθουμε και σε ευχαριστω για τα πολλα χλμ που μου ευχεσαι να κανω, το ιδιο σου ευχομαι κι εγω..
απλα μην εισαι τοσο απολυτος για το θεμα της αξιοπιστιας.
Κατα βαθος κι εγω συμφωνω οτι τα honda ειναι πιο ανθεκτικα αυτοκινητα απο τα audi ομως και τα γερμανικα δεν ειναι χαρχαλα..
το οτι εχουν αναφερθει ζημιες ειναι αδιαμφισβητητο, ομως ποσες απο αυτες οφειλονται σε βαναυση χρηση, σε κακη βελτιωση και ποσες ειναι αυτες οι ζημιες στο συνολο των αυτοκινητων?καποια ηλιθια προβληματα οπως τα ταμπλω στα s3 και TT προηγουμενης γενιας αφορουσαν πολυ κοσμο..
ομως το πισω διαφορικο πχ αφορουσε οσους πετουσαν ολη την ωρα κωλους.
τα υπολοιπα τα θεωρω τυχαια. -
βαζω ακριβως οτι λεει ο κατασκευαστης, κοντρες σε φαναρια δεν πολυκανω αλλα κι εκει δε σπιναρει για να φαγωθουν ετσι.
ο,τι εγινε εγινε σε στροφες.Τότε ΙΜΗΟ θα έπρεπε να είναι περισσότερο φαγωμένα στο πλάι παρά στο κέντρο.
Κατα βαθος κι εγω συμφωνω οτι τα honda ειναι πιο ανθεκτικα αυτοκινητα απο τα audi ομως και τα γερμανικα δεν ειναι χαρχαλα..
Και τα δύο που λες είναι προφανή.
το οτι εχουν αναφερθει ζημιες ειναι αδιαμφισβητητο, ομως ποσες απο αυτες οφειλονται σε βαναυση χρηση, σε κακη βελτιωση και ποσες ειναι αυτες οι ζημιες στο συνολο των αυτοκινητων?
Η βάναυση χρήση σε αυτά τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι στο 'φάκελο χρήσης' και δεν θα έπρεπε να είναι δικαιολογία.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ακριβώς αυτό κάνεις και εσύ τώρα για τον italakia!
Καταρχάς εγώ δεν είπα ότι κάποιος τα παίρνει ή όχι.
Δεύτερον νομίζω ότι γενικά εγώ με τον italiakia δεν συμφωνούμε.Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι τον προσέβαλα ούτε υπονόησα ότι ο italiakias τα παίρνει για να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι είτε ισχύουν είτε όχι) .
Επιπλέον εγώ πιστεύω ότι σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια (τα οποία προφανώς δεν είναι αντικειμενικά ούτε πιστεύω ότι πρέπει όλοι να τα ασπαστούν, έτσι?) ότι αυτό το αμάξι είναι καλύτερο από κάποιο άλλο.
Δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος το ποιό αμάξι είναι καλύτερο.
Γενικά για μένα 'καλύτερο' = όποιο εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου (όποιες) ανάγκες.
Μπορεί ο άλλος να γουστάρει να κοπανιέται και να κ@υλώνει κάθε φορά που νιώθει ακόμα και την τσίχλα που πατάει στο δρόμο και αυτό να το ονομάζει 'καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση'.Εγώ δεν το γουστάρω, οπότε για μένα αυτό είναι 'Χτυπιέμαι σαν το φραπέ' κάθε φορά που παίρνω το αμάξι μου.Επιπλέον ο italiakias (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι λίγο κολλημένος με τα ιταλικά αμάξια αλλά όχι ότι κάποια πράγματα που λέει ότι δεν ισχύουν (βλέπε υπερεκτιμημένα κάποια αμάξι του vag group ).Αλλά δε θα βγω να πω ότι τα παίρνει από τις ιταλικές φίρμες για να μπαίνει εδώ και να γράφει ό,τι γράφει!
Με το καλό βέβαια ο άνθρωπος να τα παίρνει και να του πω κι εγώ 'καλοφάγωτα' και να τα χαίρεται και με το παραπάνω, έτσι?Αλλά Ο.Κ. ... υπάρχουν και όρια στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.Άλλο ξέρω και λέω και άλλο υποθέτω ότι ο άλλος λαδώνεται.Άλλο να λογομαχίσεις με κάποιον και άλλο να τον προσβάλεις.και το πρώτο ειδικά είναι πολύ λογικό μέσα στο forum.Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τα δικά του κριτήρια με τα οποία κρίνει και φιλτράρει τα πράγματα, οπότε λογικό είναι να υπάρχει γενικά μια θετική(?- ΟΚ όχι πάντα) αντιπαράθεση.Η προσβολή όμως δείχνει έλλειψη σεβασμού.
Τέλοσπάντων...Είμαι τελείως offtopic και δε συνεχίζω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.φυσικα και οχι απλα να ξερουμε τι λεμε
Ρε πέστου 'ναι', να δούμε τι θα απαντήσει...
ουτε τα παιρνω ουτε ειμαι κολλημενος με τα ιταλικα οσο νομιζεις.
μαλλον οι δοκιμαστες και οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν και μας εχουν κανει προβατα.
τα περιοδικα γραφουν απο κει που τα παιρνουν και αμα λαχει γραφουν επιτηδες σαν να εκβιαζουν την καθε εταιρια,σαν να της λενε ,εεε που σαι αμα θελεις καλη κριτικη φερε το μαρουλακι και μερικες φορες οι εταιριες τα παιρνουν στο κρανιο με ορισμενα περιοδικα και δεν διαφημιζονται επιτηδες πραγμα που σημαινει μειωμενα εξοδα για τα περιοδικα ,γιατι απο κει ζουνε τα περιοδικα απο τις διαφημισεις και το λαδωμα.παντου ολα τα τεστ ακομα και για λαστιχα,αναρτησεις και οτι χαζοτεστ κανουν ειναι στημενο.
και φυσικα δεν το κανουν μονο τα αυτοκινητιστικα αλλα ολων των ειδων περιοδικα.
ξερω θα μου πειτε για αποδηξεις γιαυτα που λεω αλλα δυστηχως δεν εχω τουλαχιστον στα χαρτια
Τελος χεστικα πραγματικα αν η μιτο που θελει να λεγεται αλφα ρομεο εχει καλο τιμονι η οχι
μηπως εβγαλε τα τελευταια 30 χρονια κανα αμαξι ισαξιο της ιστοριας της.
ακομα και το φιατ κουπε ηταν πιο αλφα απο την αλφα.
ευτυχως που δεν πηρα την αλφα gt γιατι θα με περναγαν και τα γιουγκο με μοτερ δελτα 1.3 στα φαναριαυ.γ δεν προσεβαλα κανεναν μονο αυτον τον Pai Mei [pay me]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Του κάνετε πόλεμο επειδή δεν σας χαϊδεύει τα αυτιά...Για αυτό είμαι μαζί του, επειδή δεν έχει μαλλιά στη γλώσσα! -
italakia συμμαζεψε λιγο τα περι 'μπαξισιου'...τουλαχιστον πες οτι ολοι οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν (αυτο και αν ειναι τρελο ψεμα) και οχι ειδικα προς συγκεκριμενο ατομο...
ο καθενας εχει την αποψη του και τη γραφει οπως θελει...αν ο Τσακ Νορις γραφει καλα και σαρεσει τοτε καλως...αν δε σαρεσει απλως δε τον διαβαζεις...αλλα να κατηγορεις παει πολυ...
βασικα ουτε πολυκαταλαβα γιατι ο skye το ανεφερε αλλα τεσπα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
italakia συμμαζεψε λιγο τα περι 'μπαξισιου'...τουλαχιστον πες οτι ολοι οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν (αυτο και αν ειναι τρελο ψεμα) και οχι ειδικα προς συγκεκριμενο ατομο...ο καθενας εχει την αποψη του και τη γραφει οπως θελει...αν ο Τσακ Νορις γραφει καλα και σαρεσει τοτε καλως...αν δε σαρεσει απλως δε τον διαβαζεις...αλλα να κατηγορεις παει πολυ...
ενταξει το συμμαζευω.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
γιατι ετσι για αυτον τον Pai Mei
τοσο σπουδαιος ειναι; -
και καλα να ειστε μονοι σας αν εχετε καμια κοπελια μαζι?8α περνει κ το ματι του ο expreservas τσαμπε?
εγω φιλε τουλαχιστον εχω γκομενα να παιρνει και κανας κακομοιρης ματι.. εσενα σε εχει φαει μαλλον η 'εσωτερικη αναζητηση' εε?
δε λεω υγιεινο ειναι, αλλα με ρεγουλα
κανε και καμια βολτουλα το αμαξακι σου θα αραχνιασει..Φίλτατε Qsis αν με S3 δεν είχες γκόμενα θα ήσουν τουλάχιστον τραγικός...
ΥΓ: Πλάκα σου κάνω φίλε, μη τσιμπάς.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
italakia συμμαζεψε λιγο τα περι 'μπαξισιου'...τουλαχιστον πες οτι ολοι οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν (αυτο και αν ειναι τρελο ψεμα) και οχι ειδικα προς συγκεκριμενο ατομο...
ο καθενας εχει την αποψη του και τη γραφει οπως θελει...αν ο Τσακ Νορις γραφει καλα και σαρεσει τοτε καλως...αν δε σαρεσει απλως δε τον διαβαζεις...αλλα να κατηγορεις παει πολυ...
τοσο σπουδαιος ειναι;ιδεα δεν εχω φιλε μου αλλα να πω και ο italakias τα παιρνει και τι να λεει...?
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω! ενω τωρα εισαι cooler than north pole! 'ολοι οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν' ειναι κινημα η φαση!
-
καταλαβαινω τι λες αλλα αυτοι διαμορφωνουν αντιληψεις,τοπε λεει ο Pai Mei και αυριο θα πανε ολοι να αγορασουν το καθε αμαξι που υποστηριζει αυτος
τεταρτη εξουσια τους λενε -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τοσο σπουδαιος ειναι;Οχι απλα αυτον τον ξερουν 2-3 ατομα και εμπιστευοντε την κριση του.
-
Α ρε ιταλάκια να ξερες και με ποιον τα λες...
Υ.Γ. Υπάρχουν πολλά κινήματα μέσα στο φόρουμ.
-
δεν γνωριζω για τα κινηματα του φορουμ
AUDI S3 Ή HONDA CIVIC TYPE-R