-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eλπίζω να κάνουν πλάκα εκεί μέσα.to ίδιο ακριβώς δκέφτηκα κι εγώ!
αν όχι, το έβαλα στο σωστό τόπικ πάντως! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο θέμα με τα φώτα του Audi που έγραψα πιο πάνω, ίσως έφταιγε το ότι το αυτοκλίνητο ήταν τόσο βρώμικο, προφανώς απο ταξίδι υπο βροχή, που δεν διακρίνονταν ούτε το χρώμα του! Βασικά η αυτορύθμιση των ξένον πιστεύω οτι κάνει καλή δουλειά, αλλά τα συτήματα πλύσης είναι σκέτη κοροϊδία, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να απομακρυνθεί η κολλημένη λάσπη και βρωμιά μόνο ψεκάζοντας νερό, έστω και με πίεση
Το πλυστικό κάτι καθαρίζει, αλλά επιπλέον πιτσιλάει και όλο το αμάξι μπροστά!!
Απο την άλλη και στο δικό μου Audi βγήκε μια μέρα ο οδηγός του προπορευόμενου και μου λέει ότι είναι πολύ δυνατά τα φώτα μου!!! Του είπα ότι είναι κανονικά όπως προβλέπει ο κατασκευαστής και όπως όλοι ξέρετε δεν υπάρχει διακόπτης για το ύψος δέσμης γιατί αυτό γίνεται
αυτόματα!!!! Οπότε φαντάζομαι πληρούν κάποιες προδιαγραφές!!!!Τέλος, όταν είμαστε λερωμένοι στο βενζινάδικο καθαρίζουμε τα φανάρια με το έργαλείο για τα παμπριζ.
Το θέμα με τα xenon το έχω κ εγώ.Ενώ έχω εργοστασιακά κ τα φανάρια είναι πάντα καθαρά, το βράδυ έχω αρκετούς που μου κάνουν σινιάλο.
Η πλάκα είναι οτι κάποια στιγμή που ο αναρτησάς έσπασε το ρυθμιστικό τους και τα φώτα είχαν πέσει, κάποιοι παπάρες συνέχιζαν να μου κάνουν σινιάλα. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
τι παλικαρια ειναι αυτα εκει μεσα ρεεεεεεε
και παντα ελεγα που μαζευονται ολοι αυτοι οι @#$%^$^$%
Αν ψαξετε καλα καπου εκει μεσα θα βρειτε ποστ του ratanplan να ζηταει να κανουν κοντρα
(και αν δεν υπαρχει τωρα το ποστ θα υπαρξει μολις δει τα links)
Εγω θελω να δω ποσα αμαξια θα αλλαξεις ακομα, και ποσο καλητερη αναλογια κιλλων ανα ιππο θα πρεπει να εχεις για να εισαι μπροστα μου.
για τα λινκ, τα παλικαρια 100% κανουν πλακα, μαλλον ο χρηστης που ρωταει τρωει δουλεμα, δεν εξηγητε αλλιως. Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως δλδ
Διαβασα θεικες ατακες, βγαζεις τα καθισματα αυξανεις την στρεπτικη ακαμψια.
Πρωτο σταδιο 170 αλογα στροφαλο
ΦΠΕ= φιλτρο προαγραμα εκκεντροφοροι...και οχι εξατμιση
Τα ατομα εχουν χωγραφισει δεν τα διαβασα ολα παντως, οταν εχω χρονο θα το κανω
-
Επειδή το ξέρω το forum, σας λέω ότι είναι 100% χαβαλές. Αυτό γίνεται κάθε φορά που κάποιος postάρει κάτι άσχετο ή κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των κάφρων εκεί μέσα. Οπότε έχει γέλιο μεν, αλλά όχι τόσο όσο αν ήταν πραγματικό (που θα είχε γέλιο και κλάμα μαζί).
-
Με ξενέρωσες τώρα.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Επειδή το ξέρω το forum, σας λέω ότι είναι 100% χαβαλές. Αυτό γίνεται κάθε φορά που κάποιος postάρει κάτι άσχετο ή κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των κάφρων εκεί μέσα. Οπότε έχει γέλιο μεν, αλλά όχι τόσο όσο αν ήταν πραγματικό (που θα είχε γέλιο και κλάμα μαζί).Κρίμα, και η ιδέα 'βάζω αυτοκόλλητα Lancia στο Rallye για να φορολογηθεί ως 1100άρι Υ' υποσχόταν πολλά...
-
Ναι ρε γμτ... Να πάρει ευχή.
-
ο φουστης που μου χαραξε ολη την πλευρα του αυτοκινητου μου αισθανθηκε ωραια?φτιαχτηκε?
τι καταλαβαινουν αυτοι τωρα?τη βρισκουν?
και να πω οτι προκαλω,διπλοπαρκαρω ή αλλα..ευγενη σπορ.
αν του μετρησεις τα δοντια θα σου κανει και μηνυση η μαμα του? -
screwdriver σε νιώθω απόλυτα.
@ οδηγός μηχανής, ενώ είμαι σταματημένος σε κίνηση περνάει ξυστά δίπλα από αμάξια, γδέρνει τον από πίσω μου στην πόρτα ο οποίος βγαίνει έξω να πιάσει τον μηχανόβιο, αυτός γκαζώνει να τη γλιτώσει και περνώντας δίπλα από το αμάξι μου, τραβάει μια γρατσουνιά ΝΑ στο φτερό μου με την κωλομηχανή του και εξαφανίζεται Δεν είχε και πίσω πινακίδα το νιμού Να το βρει καμένο το τριμπούρδελό του του εύχομαι
-
Σιγα τα αυγα ρε συ, εδω συνφορουμιτης δηλωνει οτι θα κλωτσαει πορτες και θα εξαφανιζεται γιατι ως μαγκας που νομιζει οτι ειναι, δεν εχει και πινακιδα στην μηχανη, στους αλλους κολλησες εσυ?
-
Ζώο ο εργολάβος που χτίζει μια οικοδομή κοντά στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Σοβάτισε τους εξωτερικούς τοίχους χωρίς να έχει βάλει κάποια προστασία γύρω γύρω από το κτίριο και έτσι το αυτοκίνητό μου που ήταν νόμιμα παρκαρισμένο μπροστά στην οικοδομή έγινε πουτ@ν@
Βλάκας και εγώ που προχτές που το είδα πώς είχε γίνει, ενώ το μετακίνησα, αφενός δεν το πήγα για πλύσιμο άμεσα, αφετέρου δε ζήτησα τα ρέστα από τον εργολάβο. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα που πήγα σε πλυντήριο να μη φεύγουν τα τσιμέντα και αφού έφτασα στην Πάτρα μετά το ταξίδι από Αθήνα κάθισα και έτριβα σαν παλαβός με σφουγγαράκι πιάτων έτσι ώστε να ξεκολλήσουν. Φυσικά δεν έφυγαν όλα και θέλει δουλειά ακόμα... ούτε από το τζάμι δεν κατάφερα να τα βγάλω όλα
Έπρεπε προχτές που το είδα να ζητούσα λεφτά για καθαρισμό και αν αρνούντο να καλούσα την αστυνομία κάνοντας μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Καλός βλάκας και γω
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο εργολάβος που χτίζει μια οικοδομή κοντά στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Σοβάτισε τους εξωτερικούς τοίχους χωρίς να έχει βάλει κάποια προστασία γύρω γύρω από το κτίριο και έτσι το αυτοκίνητό μου που ήταν νόμιμα παρκαρισμένο μπροστά στην οικοδομή έγινε πουτ@ν@Βλάκας και εγώ που προχτές που το είδα πώς είχε γίνει, ενώ το μετακίνησα, αφενός δεν το πήγα για πλύσιμο άμεσα, αφετέρου δε ζήτησα τα ρέστα από τον εργολάβο. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα που πήγα σε πλυντήριο να μη φεύγουν τα τσιμέντα και αφού έφτασα στην Πάτρα μετά το ταξίδι από Αθήνα κάθισα και έτριβα σαν παλαβός με σφουγγαράκι πιάτων έτσι ώστε να ξεκολλήσουν. Φυσικά δεν έφυγαν όλα και θέλει δουλειά ακόμα... ούτε από το τζάμι δεν κατάφερα να τα βγάλω όλα
Έπρεπε προχτές που το είδα να ζητούσα λεφτά για καθαρισμό και αν αρνούντο να καλούσα την αστυνομία κάνοντας μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Καλός βλάκας και γω
Επρεπε να παρεις τηλεφωνο....
Τωρα θα χαμε και οι δυο απο μια BMW M3..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τωρα θα χαμε και οι δυο απο μια BMW M3.....Εσένα ή την αστυνομία έπρεπε να πάρω;
Αλλά και να έπαιρνα τηλ τις Μ3 πώς θα τις παίρναμε, λογικά μέχρι βάψιμο δε θα μπορούσα να απαιτήσω;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τωρα θα χαμε και οι δυο απο μια BMW M3.....Εσένα ή την αστυνομία έπρεπε να πάρω;
Αλλά και να έπαιρνα τηλ τις Μ3 πώς θα τις παίρναμε, λογικά μέχρι βάψιμο δε θα μπορούσα να απαιτήσω;
Εμενα επρεπε να παρεις.....
Ειναι πολυ απλο....
Τσιμεντο στο παρ-μπριζ αρα ακαταλληλο οχημα.
Μεχρι να το καθαρησουν χανεις χρονο.
Αρα δεν πας στη σχολη
Αρα χανεις μαθημα
Αρα κανεις ενα παραπανω χρονο για το πτυχιο.
Μεχρι να σου επιστρεψει ο εργολαβος τα χρηματα εχεις ψυχικη οδυνη.
Εισαι φοιτητης και δεν τα βγαζεις περα με τα λεφτα που καταφερνεις να βγαζεις
Λογο αγχους χανεις κ αλλο μαθημα
Τα λεφτα τοκιζοντε, ο εργολαβος χανει το δικαστηριο και πληρωνει ψυχικες οδυνες, διαφυγοντα κερδη και με αυτα εμεις αγοραζουμε τα δυο Μ3....
Απλα πραγματα -
Wagner, μου έχει γυαλίσει το νέο GT-R...
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε...Κάποτε είχε ποστάρει ένα τιμοκατάλογο υπηρεσιών ξυλοδαρμού ο (πρώην) χρήστης sado νομίζω. Αποδοτική δουλειά, αν δέρνεις καλά
-
Βάλε μίνι φούστα και άρχισε τις βόλτες έξω από τα υπουργεία
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βάλε μίνι φούστα και άρχισε τις βόλτες έξω από τα υπουργείαΠοιος θα μου κρατάει την κάμερα;;;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε...K εμενα μου αρεσει....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε...K εμενα μου αρεσει....
Ρε Άλεξ πες και καμιά καλή ιδέα για μένα...
Που θα βρω καμιά 40αριά χιλιάρικα; Δεν ζητάω πολλά!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]