-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, εγώ θα ήθελα να γίνει μια συνολική μελέτη για αναδιαμόρφωση του τρόπου παρκαρίσματος στην Αθήνα...
Γιατί ρε συ μιλάς μόνο για την Αθήνα;
Εμείς που μένουμε στις άλλες πόλεις και έχουμε εξίσου το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να πάμε να κόψουμε το λαιμό μας;Γιατί σε αυτή την πόλη μετακινούμαι, δε γνωρίζω αν είναι ίδιες οι συνθήκες σε άλλες πόλεις...
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει, εγώ θα ήθελα να γίνει μια συνολική μελέτη για αναδιαμόρφωση του τρόπου παρκαρίσματος στην Αθήνα...
Εμείς που μένουμε στις άλλες πόλεις και έχουμε εξίσου το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να πάμε να κόψουμε το λαιμό μας;Γιατί σε αυτή την πόλη μετακινούμαι, δε γνωρίζω αν είναι ίδιες οι συνθήκες σε άλλες πόλεις...
Εντάξει τότε, αλλά και εμείς (και το λέω εκπροσωπόντας όλους τους υπόλοιπους), δικαιούμαστε τα ίδια, γιατί απλώς είμαστε ίσοι με εσάς...
-
Εντάξει τότε, αλλά και εμείς (και το λέω εκπροσωπόντας όλους τους υπόλοιπους), δικαιούμαστε τα ίδια, γιατί απλώς είμαστε ίσοι με εσάς...
Προφανέστατα! Δεν αναφέρθηκα στην Αθήνα ως προτεραιότητα, απλά έχοντάς την ως παράδειγμα για το πώς είναι η κατάσταση και το τι θεωρώ ότι θα βοηθούσε.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Προφανέστατα! Δεν αναφέρθηκα στην Αθήνα ως προτεραιότητα, απλά έχοντάς την ως παράδειγμα για το πώς είναι η κατάσταση και το τι θεωρώ ότι θα βοηθούσε.
Εντάξει... Τότε λύθηκε η παρεξήγηση!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:rant: Αχαρακτήριστος ο κύριος (?) με το ασημί Τουότα Rav4 που παραβίασε στοπ μιλώντας στο κινητό του σε δρόμο της Καλαμαριάς και έστειλε το κουριερ επάνω στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτα πέρα απο την τρομάρα ...
ΥΓ. Πραγματικά έχω αρχίσει να γίνομαι ρατσιστής με αυτό το συγκεκριμένο όχημα ... έχω δει πολλές περιπτώσεις με RAV4 και τους νεόπλουτους τυπάδες τους που νομίζουν ότι οδηγάνε Hammer τουλάχιστον το Η1 ή το Η2 .... Υπάρχει άραγε κανένας φυσιολογικός ή ζητάει η αντιπροσωπία κανένα ιδιαίτερο χαρτί απο ψυχίατρο ή κτηνίατρο ....άλλος ένας ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑ-μ@λ@κ@ς οδηγός SUV στην καλαμαριά πέρασε διασταύρωση με stop χωρίς να ελέγξει χθες το απόγευμα με καμιά 50 χαω σαν να μην έτρεχε τίποτα... σαν να του έσκαγε η φούσκα ένα πράγμα κ έπρεπε να βρει τουαλέτα... 10 μέτρα πιο μπροστά να ήταν ο αδερφός μου, θα είχανμ αλλη τροπή τα πράγματα... δε θα προλάβαινε να φρενάρει ο ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑ-μ@λ@κ@ς οδηγός SUV... Ρε τί ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑ-μ@λ@κ@ς οδηγοί υπάρουν εκεί έξω? όλα αυτά στην καλαμαριά...
-
Πριν από λίγα λεπτά άκουσα στο ραδιόφωνο είδηση που ανέφερε ότι ένας δικηγόρος εμπλεκόμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας μπροστά από ένα φορτηγό στην Λ. Ποσειδώνος.
ΖΩΟ λοιπόν ο εν λόγω 'κύριος' ο οποίος πέραν του ότι δεν έχει τα 'άντερα' να αυτοκτονήσει (αν ήθελε πραγματικά με ένα πιστόλι θα έκανε αυτό που ήθελε άμεσα και σίγουρα) θέλησε μέσω της απόπειρας αυτοκτονίας να εμπλέξει και έναν άνθρωπο που δε του έφταιγε σε τίποτα και τη συγκεκριμένη στιγμή ίσως δούλευε κιόλας.
-
Από ότι φαίνεται πάντως επέζησε. Οπότε κάπως ελαφρύτερα τα πράγματα για τον φορτηγατζή...
-
Ο φορτηγατζής μπορεί να μην τιμωρηθεί καθόλου...
Αποδείχτηκε ότι ήταν απόπειρα! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από ότι φαίνεται πάντως επέζησε. Οπότε κάπως ελαφρύτερα τα πράγματα για τον φορτηγατζή...Να τον αφήσουν άμεσα ελεύθερο τον άνθρωπο να πάει σπίτι του... θα τρελαθούμε κιόλας δηλαδή αν είναι να πληρώνουμε έστω και ελαφρώς τις ενέργειες άλλων.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πριν από λίγα λεπτά άκουσα στο ραδιόφωνο είδηση που ανέφερε ότι ένας δικηγόρος εμπλεκόμενος στην υπόθεση Ζαχόπουλου προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας μπροστά από ένα φορτηγό στην Λ. Ποσειδώνος.ΖΩΟ λοιπόν ο εν λόγω 'κύριος' ο οποίος πέραν του ότι δεν έχει τα 'άντερα' να αυτοκτονήσει (αν ήθελε πραγματικά με ένα πιστόλι θα έκανε αυτό που ήθελε άμεσα και σίγουρα) θέλησε μέσω της απόπειρας αυτοκτονίας να εμπλέξει και έναν άνθρωπο που δε του έφταιγε σε τίποτα και τη συγκεκριμένη στιγμή ίσως δούλευε κιόλας.
Τελικά πόσοι εμπλέκονται στην υπόθεση??? Το λέω γιατί κινδυνεύουμε πλέον σαν οδηγοί!!!!
-
δεν κοιτάμε παίδες μόνο τα ποινικά...σκεφτείτε μόνο το σοκ και το τρέξιμο του ανθρώπου...αυτό μόνο φτάνει ...
-
Παιδιά μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.
(drdino ποσώς με ενδιαφέρει εάν επέζησε. Από τη στιγμή που ήθελε (; ) να αυτοκτονήσει ας το έκανε χωρίς να εμπλέξει κανέναν άλλο)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.(drdino ποσώς με ενδιαφέρει εάν επέζησε. Από τη στιγμή που ήθελε (; ) να αυτοκτονήσει ας το έκανε χωρίς να εμπλέξει κανέναν άλλο)
+1000
Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζει να ζουν. -
(drdino ποσώς με ενδιαφέρει εάν επέζησε. Από τη στιγμή που ήθελε (; ) να αυτοκτονήσει ας το έκανε χωρίς να εμπλέξει κανέναν άλλο)
+1000
Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζει να ζουν.Αυτό κατάλαβες από το πόστ μου ή απλά γράφεις για να γράψεις;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
+1000
Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζει να ζουν.Αυτό κατάλαβες από το πόστ μου ή απλά γράφεις για να γράψεις;
Όχι...
Δεν κατάλαβα αυτό! Συμφωνώ μαζί σου και λέω και την άποψή μου...
Είναι κακό να πω τι πιστεύω; -
Δεν είπα ότι είναι κακό, αλλά ότι αυτό που έγραψα δεν έχει σχέση με αυτό που βάζεις εσύ σαν συμπέρασμα - γνώμη σου.
Χωρίς το '+1000' δε θα έδινα καν σημασία στο τι έγραψες. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τελικά πόσοι εμπλέκονται στην υπόθεση??? Το λέω γιατί κινδυνεύουμε πλέον σαν οδηγοί!!!! -
Καλα μονο τα τραβηγματα που θα εχει ο ανθρωπακος που στα καλα καθουμενα επεσε ενας μπροστα του, πραγματικα τον λύπαμε.
Πριν χρονια επεσε μια στην Γουναρη στην γλυφαδα μπροστα στο αμαξι μου (σκουντουφλησε) και εφτυχως ρολαρε στο πλαι του αμαξιου μου και επεσε απο την πλευρα του πεζοδρομιου, αν ημουν 5 μετρα πιο πισω θα την ειχα πατησει, και ολα αυτα με 40 χλμ
-
Γνωστός μου έχει σκοτώσει γιαγιά στο κέντρο με 45-50 χαω.
Η οποια γιαγια δεν ήταν στα καλά της, του πετάχτηκε στα 2 μέτρα και προς τιμή τους οι συγγενείς της το παραδέκτηκαν και το παιδί σώθηκε. Αλλά από τις τύψεις σώζεσαι? -
Πελατης μου (μην διαβασω καμια μ@λακια ) που του ειχα πουλησει ενα φοκους, ειχε 10-15 χρονια να οδηγησει (δεν ειχε καν αμαξι) οταν πατησε ενα παπου απο το πουθενα με ενα ζασταβα που ειχε τοτε, ο παπους παραδεχτηκε οτι εκανε μαλακια κλπ κλπ, το παληκαρι πηγαινε καθε μερα για καποιο καιρο στο σπιτι του παπου και τον εβλεπε, και του λεγανε μην ανυσηχεις παληκαρι μου κλπ κλπ κλπ, φυσικα ο παπους εμαθε απο καποιο δικηγορο οτι μπορει να βγαλει καποια λεφτα (εχασε το ποδι του ο παπους) και τον εσκισε τον τυπο. Τι να λεμε τωρα ρε συ, απο το πουθενα μπλεγμενος.
Το χειροτερο ηταν ποτι κατσανε 2-3 μαλακιες με το αμαξι του ανθρωπου και παλι ηταν ευγενεστατος, χωρις φωνες κλπ, τι να πεις αμα δεν σε θελει η τυχη.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]