-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
περίεργο αλλά δε συνάντησα ζώα στο πέρα δώθε Αθήνα-Δερβένι. Μόνο κάτι με συμβατικά φώτα να φωτίζουν τις μπεκάτσες που περνούσανΔεν τοπιασα αυτο το τελευταιο , μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο .Δεν πιστευω να ανηκεις στους δολοφονους
-
E
O dmitspan απλά αναφέρθηκε σε αυτοκίνητα με κακορυθισμένα φώτα αλογόνου (και όχι xenon) που φωτίζαν στο θεό. Πού μπερδεύτηκες;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
EO dmitspan απλά αναφέρθηκε σε αυτοκίνητα με κακορυθισμένα φώτα αλογόνου (και όχι xenon) που φωτίζαν στο θεό. Πού μπερδεύτηκες;
Στις μπεκατσες Αφου κατεβαινει Δερβενι , ξερει αυτος
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
περίεργο αλλά δε συνάντησα ζώα στο πέρα δώθε Αθήνα-Δερβένι. Μόνο κάτι με συμβατικά φώτα να φωτίζουν τις μπεκάτσες που περνούσαν
Δεν τοπιασα αυτο το τελευταιο , μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο .Δεν πιστευω να ανηκεις στους δολοφονους
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μαλιστα το ζωο με την Σιτροεν χτυπησε το κατω μερος του προφυλακτηρα,αλλα μαλλον χαμπαρι δεν πηρε
Αυτό το πολύ πολύ να αφήσει μια γρατζουνιά σε σημείο που πρέπει να σκύψεις για να το δεις. Πιο σοβαρό βλέπω να είναι το ότι σφήνωσε τη δοκό από το καγκελάκι ανάμεσα στην εξάτμιση και τον προφυλακτήρα. Επίσης είναι παράνομα βρώμικος (δύσκολα φαίνεται η πινακίδα!)
-
Το παρόν topic με έχει κάνει αρκετά παρατηρητικό και σίγουρα εν δυνάμη ζωο και εμένα, μήπως και παλέψω την ηλίθια νοοτροπία που έχουμε όλοι μας... Και εξηγούμε....
Διαδρομή Θεσσαλονίκη-Καρδίτσα και πίσω:
-Ζώο πρώτος εγώ που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω πουθενά τα όρια ταχύτητας(θεωρητικά είμαι φυλακή και χωρίς δίπλωμα για την υπόλοιπη ζωή μου)
-Ζώα όσοι με βροχή στην εθνική δεν είχαν αναμένο κανένα φως.. Μεγαλύτερα ζώα αυτοί που παρόλο που η βροχή σταμάτησε είχαν ανοιχτά τα ομίχλης(μερικοί είχαν αναμένα και τα πίσω και ξεφεύγουν από αυτήν την κατηγορία αξίζοντας άλλο χαραχτηρισμό). Αντανακλούσαν στο βρεγμένο οδόστρωμα και σε έστελναν αδιάβαστο
-Ζώο με Jeep Compass NHΡ#### που στα Τέμπη ήθελε να παράσω μια νταλίκα και μου αναβόσβηνε τα φώτα- κολούσε στον προφυλακτήρα μου κλπ. ΒΡΕ Π@Π@Ρ@ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΥΨΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ Μ@ΜΗΣΕΙΣ;;;;
-Ζώα οι υπεύθυνοι για το 'καινουργιο' κομμάτι δρόμου Λάρισα-Καρδίτσα... Εκεί που δεν το περιμένεις και κινήσαι σε δρόμο με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, ξαφνικά γίνεται μια λωρίδα και για τους δυο. Χωρίς σήμανση. Μόνο ελλάτωση ορίου ταχήτυτας!!!
-Ζωο μέγιστο με VW Touran 1.6 IZ#####. Ρε καραγκιόζη που θες να λέγεσαι και πατέρας. Έχεις μέσα 3 παιδάκια. Πάω με 180 και μου ανάβεις τα φώτα από πίσω για να σε αφήσω να περάσεις σε στροφή(ανοικτή καμπή). Σε αφήνω, και μετά μπαίνεις μπροστά μου στη δεξιά και πηγαίνεις με 120!!!! Ξαναπάω αριστερά αναπτύσω πάλι ταχύτητα και κάνεις τα ίδια;;;;
και πολλά άλλα... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το παρόν topic με έχει κάνει αρκετά παρατηρητικό και σίγουρα εν δυνάμη ζωο και εμένα, μήπως και παλέψω την ηλίθια νοοτροπία που έχουμε όλοι μας... Και εξηγούμε....
Διαδρομή Θεσσαλονίκη-Καρδίτσα και πίσω:
-Ζώο πρώτος εγώ που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω πουθενά τα όρια ταχύτητας(θεωρητικά είμαι φυλακή και χωρίς δίπλωμα για την υπόλοιπη ζωή μου)
-Ζώα όσοι με βροχή στην εθνική δεν είχαν αναμένο κανένα φως.. Μεγαλύτερα ζώα αυτοί που παρόλο που η βροχή σταμάτησε είχαν ανοιχτά τα ομίχλης(μερικοί είχαν αναμένα και τα πίσω και ξεφεύγουν από αυτήν την κατηγορία αξίζοντας άλλο χαραχτηρισμό). Αντανακλούσαν στο βρεγμένο οδόστρωμα και σε έστελναν αδιάβαστο
-Ζώο με Jeep Compass NHΡ#### που στα Τέμπη ήθελε να παράσω μια νταλίκα και μου αναβόσβηνε τα φώτα- κολούσε στον προφυλακτήρα μου κλπ. ΒΡΕ Π@Π@Ρ@ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΥΨΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ Μ@ΜΗΣΕΙΣ;;;;
-Ζώα οι υπεύθυνοι για το 'καινουργιο' κομμάτι δρόμου Λάρισα-Καρδίτσα... Εκεί που δεν το περιμένεις και κινήσαι σε δρόμο με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, ξαφνικά γίνεται μια λωρίδα και για τους δυο. Χωρίς σήμανση. Μόνο ελλάτωση ορίου ταχήτυτας!!!
-Ζωο μέγιστο με VW Touran 1.6 IZ#####. Ρε καραγκιόζη που θες να λέγεσαι και πατέρας. Έχεις μέσα 3 παιδάκια. Πάω με 180 και μου ανάβεις τα φώτα από πίσω για να σε αφήσω να περάσεις σε στροφή(ανοικτή καμπή). Σε αφήνω, και μετά μπαίνεις μπροστά μου στη δεξιά και πηγαίνεις με 120!!!! Ξαναπάω αριστερά αναπτύσω πάλι ταχύτητα και κάνεις τα ίδια;;;;
και πολλά άλλα...Τι λες ρε φίλε;;;
-
Ζώο οδηγός περιπολικού χτες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, έδινε το καλό παράδειγμα έχοντας αναμένους τους προβολείς ομίχλης του Xsara και μου έβγαλε τα μάτια στον καθρέφτη.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τι λες ρε φίλε;;;
Δε σ΄έχω...
-
Μάλλον απλά σε συμπονεί...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τι λες ρε φίλε;;;
Δε σ΄έχω...
- Συγνώμην, με πόσα χλμ πήγαινες κατά μέσο όρο;
- Έβρεχε και πήγαινες με 180;
- Τι αμάξι έχεις;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τι λες ρε φίλε;;;
Δε σ΄έχω...
- Τι αμάξι έχεις;
- Δεν έχω trip computer. Δεν πήγαινα πάντως με 180 σε όλη τη διαδρομή. Περίπου 150 μέση στην εθνική μόνο. Στο επαρχιακό πολύ λιγότερο
- ΔΕΝ έβρεχε σε όλη τη διαδρομή... Στη βροχή ακολουθούσα τα όρια (120) το οποίο σίγουρα πάλι δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν έριχνε καρέκλες....
- mx5 2.0lt sport
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τι λες ρε φίλε;;;
Δε σ΄έχω...
- Τι αμάξι έχεις;
- Δεν έχω trip computer. Δεν πήγαινα πάντως με 180 σε όλη τη διαδρομή. Περίπου 150 μέση στην εθνική μόνο. Στο επαρχιακό πολύ λιγότερο
- ΔΕΝ έβρεχε σε όλη τη διαδρομή... Στη βροχή ακολουθούσα τα όρια (120) το οποίο σίγουρα πάλι δεν είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν έριχνε καρέκλες....
- mx5 2.0lt sport
Άμα είναι έτσι... Σε συμπονώ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
περίεργο αλλά δε συνάντησα ζώα στο πέρα δώθε Αθήνα-Δερβένι. Μόνο κάτι με συμβατικά φώτα να φωτίζουν τις μπεκάτσες που περνούσαν
Δεν τοπιασα αυτο το τελευταιο , μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο .Δεν πιστευω να ανηκεις στους δολοφονους
p.m
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ζώο οδηγός περιπολικού χτες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, έδινε το καλό παράδειγμα έχοντας αναμένους τους προβολείς ομίχλης του Xsara και μου έβγαλε τα μάτια στον καθρέφτη.Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο τη Δευτέρα νομίζω στο κέντρο της Αθήνας μόνο που ήταν πρωί και είχε αναμένους μόνο τους προβολείς...άντε μετά να περιμένεις να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με τέτοια νοοτροπία
-
Συνταγη για... επιτυχια:
Μαυρη μοτοσυκλετα, μαυρο κρανος, μαυρο δερματινο, χωρις πισω φως, κινειται με 80 στο κομματι της παραλιακης πριν το ΣΕΦ που εχουν σβηστο το φωτισμο του δρομου (για οικονομια;) και που ολοι πανε με 120 και συχναζουν αρκετοι 'αλητες-κοντρακηδες'.
-
Παιδιά προσοχή εκεί έξω γιατί κυκλοφορούν πολύ με πρόβλημα (ψυχολογικά, μαστούρια, κλπ.). Θέλω να στρίψω αριστερά χθες από στενάκι σε κεντρικό. Στον κεντρικό έρχεται αυτοκίνητο από δεξιά μου το οποίο θέλει να στρίψει στο στενάκι που βρίσκομαι και στο οποίο δε χωρά δεύτερο αυτοκίνητο. Αντί να με αφήσει να στρίψω και να μπει και αυτός στο στενάκι με την ησυχία του, έρχεται κάθετε μπροστά μου και κορνάρει!!! Ειλικρινά δε ξέρω τι περίμενε, να πάω πίσω όλο το στενάκι για να περάσει??? Αφού τελικά χώνομαι και στρίβω με τις ανάλογες κόρνες και οι δύο μας, τελικά δε στρίβει, με ακολουθεί, με προσπερνά και σταματά μπροστά μου και καλά να με καθυστερήσει. Εγώ ευτυχώς έκανα βολτίτσα χαλαρά και αν ήθελε καθόμουν και όλο το βράδυ εκεί . Αυτοκίνητο 'φτιαγμένο' Laguna με μαύρα τζάμια. Μη μπλέξεις δηλαδή!!!
Ζώο επίσης (μεγαλύτερο) ο πα-τέρας σήμερα, που είχε στο ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ του Freelander του δύο παιδάκια!!! (ανάμεσα στο πίσω κάθισμα και στο τζάμι!).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Παιδιά προσοχή εκεί έξω γιατί κυκλοφορούν πολύ με πρόβλημα (ψυχολογικά, μαστούρια, κλπ.). Θέλω να στρίψω αριστερά χθες από στενάκι σε κεντρικό. Στον κεντρικό έρχεται αυτοκίνητο από δεξιά μου το οποίο θέλει να στρίψει στο στενάκι που βρίσκομαι και στο οποίο δε χωρά δεύτερο αυτοκίνητο. Αντί να με αφήσει να στρίψω και να μπει και αυτός στο στενάκι με την ησυχία του, έρχεται κάθετε μπροστά μου και κορνάρει!!! Ειλικρινά δε ξέρω τι περίμενε, να πάω πίσω όλο το στενάκι για να περάσει??? Αφού τελικά χώνομαι και στρίβω με τις ανάλογες κόρνες και οι δύο μας, τελικά δε στρίβει, με ακολουθεί, με προσπερνά και σταματά μπροστά μου και καλά να με καθυστερήσει. Εγώ ευτυχώς έκανα βολτίτσα χαλαρά και αν ήθελε καθόμουν και όλο το βράδυ εκεί . Αυτοκίνητο 'φτιαγμένο' Laguna με μαύρα τζάμια. Μη μπλέξεις δηλαδή!!!Ζώο επίσης (μεγαλύτερο) ο πα-τέρας σήμερα, που είχε στο ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ του Freelander του δύο παιδάκια!!! (ανάμεσα στο πίσω κάθισμα και στο τζάμι!).
Καλά... Τα είχε απαγάγει;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζώο επίσης (μεγαλύτερο) ο πα-τέρας σήμερα, που είχε στο ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ του Freelander του δύο παιδάκια!!! (ανάμεσα στο πίσω κάθισμα και στο τζάμι!).Μια φορά δεν κρατήθηκα και ρώτησα ένα τέτοιο μαλάκα αν τα παιδάκια είναι ξώγαμα της γυναίκας του και θέλει να τα ξεφορτωθεί
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]