-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δλδ εδώ ο Kacey θα είχε άδικο ;Καλά εδώ έπρεπε κάποιος να τον στείλει στο νοσοκομείο τον αρχιμ@λ@κ@
-
Για γέλια και για κλάματα!
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν οδηγούσα το πίσω αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το πρωτης γενιας -λιγο ποιο κοντο- το παρκαρα καθετα στο δρομο και δεν ενοχλουσε....
BTW: Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι οι υπεύθυνοι της αυτοκινητοβιομηχανίας που βγάζει ένα ριζοσπαστικό αμαξάκι πόλης με κύριο προσόν το μικρό του μέγεθος και στην επόμενη γενιά το κάνουν ...μεγαλύτερο;;;
Στ@@ τους παρ' όλ' αυτά.
Είναι το αγωνιστικό φρόνημα του έλληνα. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους για 400 χρόνια τουρκοκρατίας...
ακτίνα 400(νταξ είναι αστρονομική απόσταση για τον Έλληνα ). Πιο εκνευριστικά απ' όλα βέβαια τα αυτοκίνητα των >60.000ευρώ των οποίων οι ιδιοκτήτες προφανώς δεν μπορούν να διαθέσουν τα 10ευρώ για το πάρκινγκ
*' καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε
νοπού δεν καταδέχονται τη γη να την πατήσουν
καβάλα παίρν' αντίδερο απ' του παπά το χέρι
καβάλα βγήκαν κι έκατσαν στης εκκλησιάς την πόρτα
*Όχι, δεν αναφέρεται στους Κολοκοτρωναίους..
Όσο για τα 5-10 ευρώ του πάρκινγκ: α)πώς νομίζεις ότι κατάφεραν να πάρουν αυτοκίνητα των >60.000 -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν οδηγούσα το πίσω αυτοκίνητο!Εγω παλι ξερω.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν οδηγούσα το πίσω αυτοκίνητο!Εγω παλι ξερω.....
Για πες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα αν οδηγούσα το πίσω αυτοκίνητο!Εγώ ξέρω, θα έκανα ότι ανοίγω την πόρτα για να κατέβω. Ή ακόμα καλύτερα, προσπερνώντας τον, ο συνοδηγός από το Punto να του έριχνε από το παράθυρο μια ξεγυρισμένη καρπαζιά...
Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που επικροτώ το ότι κάποιος θα έπρεπε να τον πλακώσει στις φάπες μήπως και συνέλθει κάπως, όπως βλέπεις από το βίντεο όμως είναι με παρέα εκεί (1ο μείον), είναι εντελώς στον κόσμο του και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ΑΛΗΤΑΡΑΣ, κάτι που τον κάνει εντελώς απρόβλεπτο (2ο και 3ο μείον).
Τελικά λοιπόν όσο και αν του άξιζε να τις φάει δε ξέρω πόσοι θα τολμούσαν να κάνουν κάτι...
@Wagner669
Πραγματικά μαζί σου και να τους πάταγες (χωρίς να σκοτώσεις κανένα βέβαια), και να τους έδερνες, κτλ, μήπως μερικές φορές ρισκάρεις πολύ όμως; -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Για πες...
Καβαλαμε την κορνα, αν δεν δειξει συμαδια IQ.... Τηλ στους μπατσους οτι το ταδε οχημα διενεργει επικινδυνους ελιγμους χαριν επιδιξεως και παρακωλει την κυκλοφωρεια.... Και μετα απο πανω του!!!
-
Για να είμαστε και σύμφωνοι με τις διατυπώσεις του νόμου... 'έκανε Οδήγηση για εντυπωσιασμό'
-
Σήμερα στις 6:30 το πρωί βάραγε ένας συναγερμός αυτοκινήτου που προφανώς είχε κολλήσει, γιατί έκανε συνεχώς loop...για 45 ολόκληρα λεπτά!
Συνεπώς έχασα τον ύπνο μου...ξύπνησα με πονοκέφαλο...και το ζώο που είχε το αυτοκίνητο αυτό...έκανε 45 ολόκληρα λεπτά να το καταλάβει.
-
To ζώο είχε πέσει σε χειμερία νάρκη......
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σήμερα στις 6:30 το πρωί βάραγε ένας συναγερμός αυτοκινήτου που προφανώς είχε κολλήσει, γιατί έκανε συνεχώς loop...για 45 ολόκληρα λεπτά!Συνεπώς έχασα τον ύπνο μου...ξύπνησα με πονοκέφαλο...και το ζώο που είχε το αυτοκίνητο αυτό...έκανε 45 ολόκληρα λεπτά να το καταλάβει.
Ένα καλοκαίρι χτυπούσε συναγερμός από σπίτι (πιο δυνατός) για 2-3 ΜΕΡΕΣ μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του.
Είχα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία (και άλλοι πρέπει να πήραν τηλέφωνο) για να πυροβολήσουν την εξωτερική σειρήνα αλλά δεν ερχόντουσαν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα στις 6:30 το πρωί βάραγε ένας συναγερμός αυτοκινήτου που προφανώς είχε κολλήσει, γιατί έκανε συνεχώς loop...για 45 ολόκληρα λεπτά!
Συνεπώς έχασα τον ύπνο μου...ξύπνησα με πονοκέφαλο...και το ζώο που είχε το αυτοκίνητο αυτό...έκανε 45 ολόκληρα λεπτά να το καταλάβει.
Ένα καλοκαίρι χτυπούσε συναγερμός από σπίτι (πιο δυνατός) για 2-3 ΜΕΡΕΣ μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του.
Είχα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία (και άλλοι πρέπει να πήραν τηλέφωνο) για να πυροβολήσουν την εξωτερική σειρήνα αλλά δεν ερχόντουσαν.
Μπορουν να το κανουν αυτο;;;;
-
σε αντίστοιχη περίπτωση με συναγερμό καταστήματος ο οποίος βαρούσε ήδη τρεις μέρες και ερχόταν τριήμερο, μετά την ενημέρωση κάποιων περίοικων ότι ο ιδιοκτήτης είχε φύγει για διακοπές :
Επικοινωνία με την εταιρεία security -> o τύπος είχε διακόψει τη συνδρομή και δεν είχαν δικαίωμα να μπούν να το κλείσουν
Επικοινωνία με την αστυνομία -> υποστήριζαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τπτ.Αποτέλεσμα :
κατέβηκα και την ξήλωσα με μια βέργα/αγκίστρι για τις τέντες καθώς με κοιτούσαν απορημένοι περαστικοί.
Εννοείται άφησ ακαι ανάλογο μύνημα με ανεξίτηλο στη βιτρίνα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης είχε κάποια 'διαφωνία' με τις ενέργειές μου -
Για τον καγκουρα:
Ειναι προφανες οτι θα τον εριχνα κατω επιτηδες. Αμα ηθελε να μιλησει μετα, θα ετρωγε και το ξυλο του. Πιθανως να ετρωγα και εγω απο τους υπολοιπους. Αλλα μην στεναχωριεστε, δεν θα ζησει για πολυ αυτος ο βλακας γιατι θα κανει και αλλα χειροτερα με το μηχανακι, και ευτυχως δηλαδη που καποια στιγμη θα ψοφησει.
Και οποιος εχει προβλημα με αυτα που λεω, χεστηκα. Η θεωρια της εξελιξης και της επιβιωσης του ικανοτερου, ισχυει ΚΑΙ για τους ανθρωπους. Ποσως λοιπον με νοιαζει αν ενα τετοιο πραγμα ψοφησει/μεινει αναπηρο/μεινει φυτο, αρκει να φυγει απο τον δρομο πριν παρει κανεναν αλλο (πχ πεζο) μαζι του ή βαλει σε μπελαδες καποιον ανυποψιαστο και αθωο οδηγο.
Ο ιδιοκτητης πιθανως (και πολυ καλα θα κανει) θα σου ζητησει να του πληρωσεις την ζημια, και αμα αρνηθεις μπορει να σου κανει αγωγη οπου εκει σιγουρα θα σου τα παρει. Του εκανες ζημια στην περιουσια του. Το οτι ετυχε να κολλησει ο συναγερμος του οταν εκεινος ελειπε, κατ΄αρχας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ. Και εγω θα σπαζουμουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ με την κατασταση αλλα θα την ταξινομουσα στην κατηγορια 'shit happens'.
Για φαντασου να κολλησει ο συναγερμος στο ΙΧ σου ενω εσυ λειπεις σε ενα ταξιδακι...Υποθετω οτι εχω καθε δικαιωμα να σου ξυλωσω την σειρηνα, πραγμα που για να κανω θα πρεπει να σου σπασω το αυτοκινητο για να φτασω μεσα στο καπω...
-
το πρόβλημά μου είναι ότι διέκοψε τη συνδρομή του και παρ' όλ' αυτά κράτησε τον εξοπλισμό με αποτέλεσμα στην 'στραβή' να μην μπορεί να γίνει απολύτως τπτ.
Τέσπα εντάξει μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην αντίδραση μου, αλλά σε περίοδο εξεταστικής -τότε- που είσαι διαρκώς κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου, κάπου μου 'γύρισε'.
Δεν επικοινώνησε μαζί μου πάντως μετά το γεγονός. Αν το έκανε, πολύ πιθανό επίσης να του το έφτιαχνα χωρίς να πάω δικαστήριο. Άλλωστε γι'αυτό του έγραψα πως να επικοινωνήσει μαζί μου.Εγώ (και)για την περίπτωση που περιγράφεις για το αυτοκίνητο πάντα αφήνω κλειδιά σε κάποιον που να έχει πρόσβαση. Γενικότερα πάντως νομίζω πως έχουμε μια άλφα υποχρέωση έναντι των ιδιόκτητων στοιχείων μας που μπορούν να επηρεάζουν τον κόσμο.
-
Βρε μαζι σου, αλλα εγω σου λεω οτι:
α) τυπικα και νομικα εχει δικιο
β) του εκατσε στραβη (το οτι εχει συναγερμο δεν σημαινει και απαραιτητα οτι πρεπει να τα σκαει στην security). -
Δεν είθισται, όταν φεύγουμε για πολλές μέρες, να μην ενεργοποιούμε καθόλου το συναγερμό και απλά να κλειδώνουμε μόνο;
-
Στο αμάξι ή στο σπίτι εννοείς;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βρε μαζι σου, αλλα εγω σου λεω οτι:α) τυπικα και νομικα εχει δικιο
β) του εκατσε στραβη (το οτι εχει συναγερμο δεν σημαινει και απαραιτητα οτι πρεπει να τα σκαει στην security).συμφωνώ. Αν με έπαιρνε τηλ. και μου έλεγε ΟΚ αλλά τώρα φτιάχτο, θα το έκανα. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι οφείλεις να έχεις φροντίσει για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων (π.χ. εμφανές τηλ επικοινωνίας)
Δεν είθισται, όταν φεύγουμε για πολλές μέρες, να μην ενεργοποιούμε καθόλου το συναγερμό και απλά να κλειδώνουμε μόνο;
Δεν νομίζω, αλλά πιστεύω πως πρέπει να έχεις φροντίσει να μη πηδ@ς και τους γύρω σου αν συμβεί κάτι (π.χ. τηλ επικοινωνίας).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο αμάξι ή στο σπίτι εννοείς;Το ίδιο είναι, μόνο που του σπιτιού χτυπάει πιο δυνατά.
Έχω ακούσει αμάξι (ευτυχώς ήταν μακριά) να χτυπάει 1-2 μέρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του. Αυτοί που έμεναν δίπλα θα ευχαριστήθηκαν.
Δεν νομίζω, αλλά πιστεύω πως πρέπει να έχεις φροντίσει να μη πηδ@ς και τους γύρω σου αν συμβεί κάτι (π.χ. τηλ επικοινωνίας).
Τελικά ο συναγερμός, αν δεν είσαι κοντά για να σε ειδοποιήσει, δεν κάνει τίποτε. Η αστυνομία ΔΕΝ έρχεται, ούτε για να δει αν πρόκειται για διάρρηξη, ούτε για να τον κλείσει (αν χτυπάει μέρες).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]