-
Εμείς έχουμε συναγερμό με εταιρεία σεκιούριτι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμείς έχουμε συναγερμό με εταιρεία σεκιούριτι.Πρίμιουμ
-
Εντελώς. Εκεί που μένουμε βέβαια, είναι απαραίτητο. Στο παρελθόν ακόμα περισσότερο...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν είθισται, όταν φεύγουμε για πολλές μέρες, να μην ενεργοποιούμε καθόλου το συναγερμό και απλά να κλειδώνουμε μόνο;Εγω που οταν ακουω και ξενο συναγερμο βγαινω να δω τι εχει συμβει και αν χρειαζεται να κανω κατι γιατι οντως υπαρχει λογος που χτυπαει ο συναγερμος, ειμαι απο τους τελευταιους ρομαντικους?
Αφου κανω αυτο, οχι δεν απενεργοποιουμε τον συναγερμο οταν λειπουμε, γιατι ο γειτονας θα δρασει αμα χτυπησει ο δικος μου συναγερμος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντελώς. Εκεί που μένουμε βέβαια, είναι απαραίτητο. Στο παρελθόν ακόμα περισσότερο...Με το 424 είχατε προβλήματα και εσείς, ε; Έχω ακούσει και εγώ φήμες για στρατιωτικά εγκλήματα πολέμου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εντελώς. Εκεί που μένουμε βέβαια, είναι απαραίτητο. Στο παρελθόν ακόμα περισσότερο...
Με το 424 είχατε προβλήματα και εσείς, ε; Έχω ακούσει και εγώ φήμες για στρατιωτικά εγκλήματα πολέμου.
Δηλ.???????
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
... το rixnoun tin xontri (οι γονείς τους τι κάνουν?)Καλά να πάθει η χοντρή. Έσκασε πάνω στη γωνία του πεζοδρομίου, θα μπορούσε να έχει ανοίξει η χοντροκεφάλα της και αυτή τάχα μου του τη λέει χαζογελώντας
Όσο για τους γονείς τους, πιθανότατα θα είναι σπίτι τους, απόλυτα ικανοποιημένοι με τα καμάρια τους και θα προσπαθούν να διαιωνίσουν περαιτέρω το είδος τους, γνωστό και ως 'homo an[o/i]malus'
-
τουλαχιστον οποιος θελει να τη ριξει ξερει τι να κανει...
-
Ειδατε ποσο κοντα περασε το κεφαλι της απο τη γωνια του πεζοδρομιου??Ακομα σε κωμα θα ηταν...Οτι να΄ναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω που οταν ακουω και ξενο συναγερμο βγαινω να δω τι εχει συμβει και αν χρειαζεται να κανω κατι γιατι οντως υπαρχει λογος που χτυπαει ο συναγερμος, ειμαι απο τους τελευταιους ρομαντικους?Δεν ξέρω αν είσαι ή όχι, αλλά αν το έκανα εγώ αυτό, κάθε λίγο και λιγάκι θα έπρεπε να τρέχω...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω που οταν ακουω και ξενο συναγερμο βγαινω να δω τι εχει συμβει και αν χρειαζεται να κανω κατι γιατι οντως υπαρχει λογος που χτυπαει ο συναγερμος, ειμαι απο τους τελευταιους ρομαντικους?
Δεν ξέρω αν είσαι ή όχι, αλλά αν το έκανα εγώ αυτό, κάθε λίγο και λιγάκι θα έπρεπε να τρέχω...
αν από το μπαλκόνι (if applicable) έχεις καλή θέα, δεν είναι και τόσο τρομερό... κι εγώ το κάνω όσο μπορώ, κι ας μην έχς δει ποτέ τπτ περίεργο.
-
Ήμουν το μεσημέρι έξω από τον Πύργο,στη διασταύρωση Λαστε'ί'κων και περίμενα να ανοίξει σε πράσινο το φανάρι.Δίπλα μου από αριστερά είχε σταματήσει ένα Golf 2001-2002 μοντέλο και μάλλον 1.800,λίγο καγκουρεμένο και σαφώς με ''πειραγμένη'' μηχανή.
Εγώ ήμουν με το αμάξι ενός ξάδερφού μου ένα Peugeot 306 1.400.Γύρισα και κοίταγα το Golf,όταν ξαφνικά ο σχετικά νεαρός οδηγός του,γύρω στα 25,κατεβάζει το παράθυρο και μου λέει:
''Ωραίο το Peugeot,είσαι για μια κοντρούλα;''
''Αμέ του λέω και βέβαια είμαι!'' .Άρχισε αυτός τα μαρσαρίσματα,βρουμ και βρουμ,ανοίγει το φανάρι σε πράσινο,φεύγει αυτός μαλλιοκούβαρα ευθεία προς Πάτρα,ξεκινάω και εγώ με το Peugeot και....... στρίβω δεξιά προς τα Λαστέικα όπου και πήγαινα να πάρω κάτι πράγματα.
-
-
Χαιρετισμούς στον Ντοά!
-
Σταματαω στην δεξια λοριδα, πριν απο φαναρι χθες βραδυ και δεν υπηρχε ψυχη στη διασταυροση.
Βλεπω να ρχεται πισω μου ενα Aygo...
Κοβει.... Κοβει.... Το κοβει αριστερα, με προσπερναει -αρχηζω τα καντηλια εγω- και το περναει στην ψυχρα....
Ελα που τον πετυχα και στα επωμενα 3~4 φαναρια και τα οποια τα σφαξε χωρις λογο...
Τι να πω -
Ζώο ο οδηγός του δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη (ο οποίος βρισκόταν στο δεξί κάθισμα αλλά δεν αντέδρασε), που σήμερα το πρωί (αν θυμάμαι καλά, γύρω στις 8:30), για να αφήσει μια κυρία που καθόταν στο πίσω κάθισμα της υπηρεσιακής Mercedes, διπλοπαρκάρισαν - έστω και για λίγο - στην πολύπαθη στάση λεωφορείου μπροστά από το ζαχαροπλαστείο 'Το Σπιτικό' στην πλατεία Δικαστηρίων.
Ξέρω ότι εκεί διπλοτριπλοπαρκάρουν ΟΛΟΙ. Αλλά, όταν το ίδιο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου διπλοπαρκάρει - ανεξαρτήτως διάρκειας στάσης ή στάθμευσης - σε τέτοιο σημείο και ο δήμαρχος δεν αντιδρά σε μια τέτοια κίνηση, αυτομάτως υπονομεύεται σημειολογικά κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας για πάταξη της γαϊδουριάς.
Όταν λοιπόν από την ίδια τη δημοτική αρχή εκφράζεται μια τέτοια αδιαφορία προς τις βασικές αρχές διευκόλυνσης των ΜΜΜ και των πεζών και υιοθετείται μια τόσο απαράδεκτη συμπεριφορά (το διπλοπαρκάρισμα), πώς θα παραδειγματισθεί ο πολίτης;
Και μετά λέτε ότι γενικεύω όταν λέω πως όλοι οι πληθυσμοί έχουν τις ηγεσίες που τους αρμόζουν...
-
Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα, διπλοπάρκαρε κανονικά για ώρα ή κάποια λεπτά έστω ή απλά σταμάτησε για να κατέβει η επιβάτης και συνέχισε ;;;;
-
Ζωο χθες ο οδηγος του παπακιου που περασε με χιλια κ αφρεναριστος στενο που επρεπε να παραχωρησει προτεραιοτητα...Ευτυχως που παντα φρεναρω σε τετοια κωλοστενακια γιατι θα τους ειχα παρει παραμαζωμα κ δεν φοραγαν κρανη....
Συγχαρητηρια βλακεντιε....
-
Ξέχασα να γράψω για ένα ζώο που είδα όταν πήγαινα Ζαγόρια (23 Δεκεμβρίου).
Λίγο μετά τη Χαλκίδα...και ενώ ο δρόμος είναι ακόμα με δύο ρεύματα προς Λαμία, στηθαίο και άλλο ένα καθόδου από την άλλη...ενώ είμαι κυριλέ στη δεξιά...βλέπω σε κάποια φάση στα 200 μέτρα μπροστά να κάνει έναν απότομο ελιγμό ένα SUV και να πηγαίνει από την αριστερή, απότομα στη δεξιά.
Λέω...γίναμε...βγάζω αλάρμ...κόβω σιγά-σιγά γιατί κατάλαβα ότι κάτι παίζει...και τι βλέπω ρε σεις??? Δε θα το πιστέψετε...ένα παλιό λευκό φορτηγάκι mitsubishi σαν αυτά που έχουν οι γύφτοι...να ανεβαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρεύμα της καθόδου...όταν ο κόσμος πάει με 140+
Μίλησα με ένα φίλο μου πάντως...και μου είπε ότι είναι ένας εκεί κλασσικά που πάντα ανάποδα και έχει τρακάρει καμιά 20αριά φορές!! Απορώ γιατί ακόμα δε του παίρνουν το δίπλωμα...ΕΛΕΟΣ!!!
Αααα...και το κορυφαίο...είδα 5-6κμ πιο κάτω μετά έναν μπάτσο να βολτάρει στον παράδρομο
-
Μα γιατι δεν βρισκεται μια νταλικα να τους βαλει σημαδι και να τους εκτελεσει να τους ξεφορτωθουμε?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]