-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Ζώο τυπάς με τζιπάκι μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που επειδή βαριέται να περπατήσει, το βάζει μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και πάρα πολλές φορές καβαλά και το πεζοδρομιάκι που βγαίνει 'έξω' από την είσοδο για να βάζουμε το χαλάκι. Αν το πετύχω καμιά μέρα θα του τα χώσω άσχημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορούμε να βγούμε-μπούμε στο πάρκινγκ, όταν βρέχει αρχίζει το μεγάλο πάρτυ όπου δεν χωράς και εσύ και η ομπρέλα σου να περάσετε για να μπείτε ή να βγείτε από την πολυκατοικεία.Εγω λεω να 'χωρεσεις' με το ζορι 2-3 φορες, με την ομπρελα αναμεσα στην πορτα, να δεις για ποτε 8α πιασει το νοημα. Ειπαμε, τα ζωα τα αντιμετωπιζεις μονο με τον τροπο που καταλαβαινουν.
[quote='aserf']..... την επόμενη φορά όμως θα καλέσω απευθείας την τροχαία και θα κάτσω και εκεί να την περιμένω (για όσους απορείτε ΝΑΙ έχω όρεξη). Ε δε μπορεί... τα 67,5
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....
Ζώο τυπάς με τζιπάκι μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας που επειδή βαριέται να περπατήσει, το βάζει μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ και πάρα πολλές φορές καβαλά και το πεζοδρομιάκι που βγαίνει 'έξω' από την είσοδο για να βάζουμε το χαλάκι. Αν το πετύχω καμιά μέρα θα του τα χώσω άσχημα γιατί εκτός του ότι δεν μπορούμε να βγούμε-μπούμε στο πάρκινγκ, όταν βρέχει αρχίζει το μεγάλο πάρτυ όπου δεν χωράς και εσύ και η ομπρέλα σου να περάσετε για να μπείτε ή να βγείτε από την πολυκατοικεία.Εγω λεω να 'χωρεσεις' με το ζορι 2-3 φορες, με την ομπρελα αναμεσα στην πορτα, να δεις για ποτε 8α πιασει το νοημα. Ειπαμε, τα ζωα τα αντιμετωπιζεις μονο με τον τροπο που καταλαβαινουν.
[quote='aserf']..... την επόμενη φορά όμως θα καλέσω απευθείας την τροχαία και θα κάτσω και εκεί να την περιμένω (για όσους απορείτε ΝΑΙ έχω όρεξη). Ε δε μπορεί... τα 67,5
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είμαι σε κόκκινο φανάρι σε κάθετο της Κηφισίας που ανοίγει μια φορά κάθε πέντε λεπτά και είμαι το πέμπτο αυτοκίνητο στην σειρά και ξέρω ότι το περνάω αν πάνε όλα καλά!!!!
Έλα όμως που δεν πήγαν!!!!!
Μισό λεπτό πριν ανοίξει το φανάρι η γιαγιά του τετάρτου αυτοκινήτου αποφασίζει να αγοράσει λέλουδα από τον παρακείμενο πακιστανό!!!!!!!!!
Ανοίγει το φανάρι μέχρι να κάνει το deal πέρνει τα λέλουδα και περνάει το φανάρι τελευταία με κόκκινο και εγώ έμεινα μαζί με τον πακιστανό για το επόμενο φανάρι!!!!!!Στην Ελικωνος εισουνα? Στο υψος του Π.Ψυχικου, το φαναρι που ηταν το κτηριο του BCA?
Φανάρι Κολεγίου
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χτες το πρωϊ χάρηκα ιδιαίτερα το εξής σκηνικό...Φεύγοντας ο αδερφός μου το πρωϊ είδε μια BMW έξω από ένα κτίριο της Eurolife στη Ν. Σμύρνη που ήταν παρκαρισμένο κάθετα πάνω στο πεζοδρόμιο και το είχε κλείσει ολόκληρο. Μπήκε μέσα στο κτίριο και είπε στις securit-άδες που ήταν εκεί να φωνάξουν τον ιδιοκτήτη του να το πάρει αλλιώς θα καλέσει την τροχαία.
...Σε αυτές τις περιπτώσεις ή παίρνεις τηλέφωνο χωρίς καμία ειδοποίηση ή καθόλου. Κι άσε τους μετά να ψάχνονται ποιος πήρε τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
....
-
Υπάρχουν πολλοί μπούφοι που δεν καταλαβαίνουν ότι εμποδίζουν (ή δεν τους ενδιαφέρει). Με 2-3 χαρτάκια (όχι ευγενικά) συνετίζονται.
-
Λεωνίδα είναι αργά να συνετιστούν, ότι δεν έκανε το σπίτι τους τώρα δεν μπορεί μάλλον να κάνει κάποιος άλλος. Είναι ζώα και δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
...
Αυτόν αν τον βγάλεις 2 φωτογραφίες εκείνη τη στιγμή, μια που να φαίνεται πράσινο το φανάρι σου και εκείνον να διασχίζει τη διασταύρωση παραβιάζοντας το δικό του (αν φαίνεται το δικό του κόκκινο φανάρι υπό την γωνία που είσαι ακόμα καλύτερα) και μια από πίσω όταν θα έχει περάσει να φανεί η πινακίδα του, και την στείλεις στην τροχαία τι γίνεται άραγε;
Ελα ρε Βασιλη τωρα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
Αυτόν αν τον βγάλεις 2 φωτογραφίες εκείνη τη στιγμή, μια που να φαίνεται πράσινο το φανάρι σου και εκείνον να διασχίζει τη διασταύρωση παραβιάζοντας το δικό του (αν φαίνεται το δικό του κόκκινο φανάρι υπό την γωνία που είσαι ακόμα καλύτερα) και μια από πίσω όταν θα έχει περάσει να φανεί η πινακίδα του, και την στείλεις στην τροχαία τι γίνεται άραγε;
Ελα ρε Βασιλη τωρα...
To πας πολύ μακρυά το θέμα...καταρχάς πρέπει να τον τραβήξεις με αναλογική κάμερα, να βρεις αστυνομικό να ασχοληθεί και αν ασχοληθεί αν θα βρεις χρόνο να τον κυνηγήσεις δικαστικά (γιατί αυτεπάγγελτα δεν γίνεται) και μετά χρόνο να έχεις να ασχοληθείς...(φυσικά πολύ απλοϊκά τα περιγράφω )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...
Ελα ρε Βασιλη τωρα...
To πας πολύ μακρυά το θέμα...καταρχάς πρέπει να τον τραβήξεις με αναλογική κάμερα, να βρεις αστυνομικό να ασχοληθεί και αν ασχοληθεί αν θα βρεις χρόνο να τον κυνηγήσεις δικαστικά (γιατί αυτεπάγγελτα δεν γίνεται) και μετά χρόνο να έχεις να ασχοληθείς...(φυσικά πολύ απλοϊκά τα περιγράφω )
Εντάξει αστειευόμενος το έγραψα.
Αλλά το κακό με αυτούς που περνάνε αρκετά δεύτερα μετά το 'κόκκινο', έχει παραγίνει.
-
Εγκληματίας ταρίφας 2 το βράδυ στη Μεσογείων.
Ενώ κινούμαι στην δεξιά λωρίδα (όχι στη λεωφορειολωρίδα, στην κανονική δεξιά) βγάζω φλας να στρίψω στο δεύτερο στενό δεξιά πριν το μετρό της Εθνικής Άμυνας. Έχω εντοπίσει ότι υπάρχει ταρίφας πίσω δεξιά μου στα 15 μέτρα πάνω στη λεωφορειολωρίδα. Με το που ανάβω το φλας και ενώ άρχισα να επιβραδύνω για να στρίψω πλησιάζοντας το στενό, το **@#$(&@#$ ** επιταχύνει προκειμένου να με περάσει από δεξιά πριν στρίψω!
Για να μη σκοτωθούμε, επειδή δεν προλάβαινε με καμία δύναμη να με περάσει, αφήνω τα φρένα και στρίβω με όσα χιλιόμετρα έχω! (πολλά) Περνάω ξυστά από μπροστά του και φρενάρω να σταματήσω στο στενό για να πάρω ανάσα (άγιο είχα και δεν έπεσα σε κανένα παρκαρισμένο μέσα στο στενό), αυτός πατάει κόρνα μανιασμένα σταματάει πιο κάτω στη Μεσογείων, κάνει όπισθεν πάνω στη λεωφορειολωρίδα και έρχεται στο ύψος του στενού όπου άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για την οικογένειά μου και ό,τι έχω και δεν έχω και πως όφειλα να τον αφήσω να περάσει. Είπα να μην κατέβω και γίνει μακελειό γιατί προτιμούσα το ζεστό μου κρεβατάκι από το να χαλαστώ για αυτό το νιμού. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ενώ κινούμαι στην δεξιά λωρίδα (όχι στη λεωφορειολωρίδα, στην κανονική δεξιά) βγάζω φλας να στρίψω στο δεύτερο στενό δεξιά πριν το μετρό της Εθνικής Άμυνας. Έχω εντοπίσει ότι υπάρχει ταρίφας πίσω δεξιά μου στα 15 μέτρα πάνω στη λεωφορειολωρίδα. Με το που ανάβω το φλας και ενώ άρχισα να επιβραδύνω για να στρίψω πλησιάζοντας το στενό, το **@#$(&@#$ ** επιταχύνει προκειμένου να με περάσει από δεξιά πριν στρίψω!
Για να μη σκοτωθούμε, επειδή δεν προλάβαινε με καμία δύναμη να με περάσει, αφήνω τα φρένα και στρίβω με όσα χιλιόμετρα έχω! (πολλά) Περνάω ξυστά από μπροστά του και φρενάρω να σταματήσω στο στενό για να πάρω ανάσα (άγιο είχα και δεν έπεσα σε κανένα παρκαρισμένο μέσα στο στενό), αυτός πατάει κόρνα μανιασμένα σταματάει πιο κάτω στη Μεσογείων, κάνει όπισθεν πάνω στη λεωφορειολωρίδα και έρχεται στο ύψος του στενού όπου άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για την οικογένειά μου και ό,τι έχω και δεν έχω και πως όφειλα να τον αφήσω να περάσει. Είπα να μην κατέβω και γίνει μακελειό γιατί προτιμούσα το ζεστό μου κρεβατάκι από το να χαλαστώ για αυτό το νιμού.Τελος.... Τα πες ολα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Για να μη σκοτωθούμε, επειδή δεν προλάβαινε με καμία δύναμη να με περάσει, αφήνω τα φρένα και στρίβω με όσα χιλιόμετρα έχω! (πολλά) Περνάω ξυστά από μπροστά του και φρενάρω να σταματήσω στο στενό για να πάρω ανάσα (άγιο είχα και δεν έπεσα σε κανένα παρκαρισμένο μέσα στο στενό), αυτός πατάει κόρνα μανιασμένα σταματάει πιο κάτω στη Μεσογείων, κάνει όπισθεν πάνω στη λεωφορειολωρίδα και έρχεται στο ύψος του στενού όπου άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για την οικογένειά μου και ό,τι έχω και δεν έχω και πως όφειλα να τον αφήσω να περάσει. Είπα να μην κατέβω και γίνει μακελειό γιατί προτιμούσα το ζεστό μου κρεβατάκι από το να χαλαστώ για αυτό το νιμού.Κι όμως, δεν έχεις δίκιο εδώ. Μετά τις 9 το βράδυ καθημερινής, τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου και τις Κυριακές και τις αργίες η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα, οπότε ο ταρίφας νομίμως εκινείτο στη λεωφορειολωρίδα. Μπορεί να ήταν αγενές που δεν σε άφησε να στρίψεις αλλά είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλλά το κακό με αυτούς που περνάνε αρκετά δεύτερα μετά το 'κόκκινο', έχει παραγίνει.Το μεγάλο πρόστιμο δεν έχει καμία σημασία αν δεν σε πιάσουν ποτέ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για να μη σκοτωθούμε, επειδή δεν προλάβαινε με καμία δύναμη να με περάσει, αφήνω τα φρένα και στρίβω με όσα χιλιόμετρα έχω! (πολλά) Περνάω ξυστά από μπροστά του και φρενάρω να σταματήσω στο στενό για να πάρω ανάσα (άγιο είχα και δεν έπεσα σε κανένα παρκαρισμένο μέσα στο στενό), αυτός πατάει κόρνα μανιασμένα σταματάει πιο κάτω στη Μεσογείων, κάνει όπισθεν πάνω στη λεωφορειολωρίδα και έρχεται στο ύψος του στενού όπου άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για την οικογένειά μου και ό,τι έχω και δεν έχω και πως όφειλα να τον αφήσω να περάσει. Είπα να μην κατέβω και γίνει μακελειό γιατί προτιμούσα το ζεστό μου κρεβατάκι από το να χαλαστώ για αυτό το νιμού.Κι όμως, δεν έχεις δίκιο εδώ. Μετά τις 9 το βράδυ καθημερινής, τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου και τις Κυριακές και τις αργίες η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα, οπότε ο ταρίφας νομίμως εκινείτο στη λεωφορειολωρίδα. Μπορεί να ήταν αγενές που δεν σε άφησε να στρίψεις αλλά είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Σωστο αλλα ασχετο γιατι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, και πρωι να ηταν που οι λεωφορειολωριδες ειναι μονο για τα λεωφορεια, ΚΑΙ ΠΑΛΙ αυτοι που θελουν να στριψουν δεξια οχι μονο επιτρεπεται να κινηθουν μεσα σε αυτες αλλα επιβαλλεται να το κανουν. Αυτο ελειπε να στριβουν ολοι δεξια απο την μεσαια λωριδα της Μεσογειων, μπαχαλο θα γινοταν.
Και φυσικα εσυ ωφειλες, εφ'οσον θες να στριψεις δεξια,να εισαι στην λεωφορειολωριδα και οχι να στριβεις απο την 'κανονικη δεξια' που στην προκειμενη περιπτωση ειναι η μεσαια της Μεσογειων.
Τυπικα εχετε και οι δυο αδικο, εσυ επειδη εστριψες δεξια απο την μεσαια, αυτος επειδη επιταχυνε ενω εχεις βγαλει φλας που δειχνει οτι θες να μπεις στην ιδια λωριδα με αυτον, και ΞΑΝΑ εσυ που και να μην επιταχυνε εκεινος ΠΑΛΙ θα τον εκλεινες ή τουλαχιστον θα τον αναγκαζες να φρεναρει επειδη ηρθες ουρανοκατεβατος απο την μεσαια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τυπικα εχετε και οι δυο αδικο, εσυ επειδη εστριψες δεξια απο την μεσαια, αυτος επειδη επιταχυνε ενω εχεις βγαλει φλας που δειχνει οτι θες να μπεις στην ιδια λωριδα με αυτον, και ΞΑΝΑ εσυ που και να μην επιταχυνε εκεινος ΠΑΛΙ θα τον εκλεινες ή τουλαχιστον θα τον αναγκαζες να φρεναρει επειδη ηρθες ουρανοκατεβατος απο την μεσαια.Εδώ μου τα χαλάς...Το φλας δεν είναι υποχρέωση αλλά προειδοποίηση...
Αν δω πχ εσένα να ανάβεις φλας να μπεις δεξιά 'στη λωρίδα μου', δεν είμαι υποχρεωμένος να σε αφήσω να μπεις.Με το να ανάψεις φλας απλά με προειδοποιείς ότι θες να μπεις στη λωρίδα μου και τίποτα περισσότερο.
Επίσης αν τρακάρουμε, η ασφαλιστική σου θα με δικαιώσει και θα με πληρώσεις, γιατί αυτός που αλλάζει λωρίδα έχει πάντα άδικο.
Τώρα βέβαια υποτίθεται ότι όλοι οδηγούμε αμυντικά και διάφορα άλλα τέτοια, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. -
Εισαι υποχρεωμενος ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ. Φυσικα συμφωνουμε στο οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να κοψεις για να με αφησεις να μπω αν ερχεσαι πιο γρηγορα, αλλα ο ταριφας, ενω ειχε κενο και μπορουσε να μπει ο Neos, πατησε γκαζι το οποιο απαγορευεται. Φυσικα και να μην το εκανε παλι θα τον εκοβε ο Neos και παλι ηταν σε λαθος θεση οποτε ειναι διπλα λαθος.
Επισης συμφωνουμε στο οτι οποιος αλλαζει λωριδα εχει αδικο, αλλα δεν συμφωνουν τα δικαστηρια απο οτι φαινεται. Εδω δεν μας ειχε πει καποιος οτι αναγκασαν νταλικιερη να πληρωσει καποιον που μπηκε σφηνα απο την ΛΕΑ και εσκασε πανω του ενω αυτος πηγαινε κανονικα στην δεξια λωριδα, επειδη 'ηταν απο δεξια του'?
-
Καταρχήν κανένας μας δεν ήταν εκεί για να ξέρει ακριβώς αν η απόσταση μεταξύ neos - ταρίφας ήταν 10-15 ή 5 μέτρα, όπως και κανένας δεν γνωρίζει με τί ταχύτητα κινούνταν τα οχήματα ή την διαφορά των ταχυτήτων που είχαν.
Από εκεί και μετά όλοι υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε βασιζόμενοι στην μία πλευρά της ιστορίας που ακούσαμε.
ΔΕΝ θέλω να πώ κάτι στον neos επειδή είναι γνωστό σε όλους ΚΑΙ το απύθμενο κόμπλεξ που κουβαλάνε πολλοί οδηγοί και θεωρούν την λωρίδα όπου κινούνται κτήμα και ιδιοκτησία τους.
-
Ο ταρίφας πήγαινε αργά στην λεωφορειολωρίδα, η απόσταση των 15 μέτρων άνοιγε συνεχώς γιατί κινούμενος στη λωρίδα μου τον είχα προσπεράσει. Η πρόθεσή μου ήταν να μπω πρώτα στη λεωφορειολωρίδα και μετά να στρίψω και φυσικά όχι να στρίψω διαγώνια. Αλλά ελέγω και βλέπω τον ταρίφα να είναι πίσω και η απόστασή μας να μεγαλώνει γιατί πήγαινα πιο γρήγορα, βγάζω το φλας και πάω να αλλάξω λωρίδα και ξαφνικά τον βλέπω από εκεί που ήταν 15 μέτρα πίσω μου, τώρα να είναι στο 1 μέτρο τη στιγμή που ο μισός έχω μπει στη λεωφορειολωρίδα και μάλιστα να επιταχύνει για να προσπαθήσει να με περάσει ξυστά από δεξιά! Αν πατούσα φρένα για να στρίψω θα έσκαγε σίγουρα πάνω μου οπότε όπως είμαι με καμιά 70άρα στρίβω δεξιά κι αυτός περνάει στον πόντο από εμένα. Εν τω μεταξύ ούτε να γυρίσω στη λωρίδα μου γινόταν γιατί εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ακριβώς δίπλα μου άλλο αμάξι που πατούσε ανάμεσα σε αριστερή και δεξιά λωρίδα. Γενικώς, με πήγε αίμα
-
ειναι προφανες οτι για να βγαζαμε συμπερασμα πρεπει να ξεραμε ολα αυτα που διευκρινησε τωρα ο Neos.
Επισης ειναι προφανες τωρα οτι ο ταριφας εκανε μλκια. Απλα αυτο που ειπα εγω ειναι οτι αμα θελουμε να στριψουμε, ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μεσα στην λεωφορειολωριδα ασχετως της ωρας της ημερας.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]