-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Wagner, μου έχει γυαλίσει το νέο GT-R...
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε...K εμενα μου αρεσει....
Ρε Άλεξ πες και καμιά καλή ιδέα για μένα...
Που θα βρω καμιά 40αριά χιλιάρικα; Δεν ζητάω πολλά!Συγγρού...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τι λες να κάνω για να βρω τα 100.000+ ευρά που θα κάνει; Για λέγε, για λέγε...K εμενα μου αρεσει....
Μπορεί και 'γραμματειακή υποστήριξη' αν έχει τα προσόντα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορεί και 'γραμματειακή υποστήριξη' αν έχει τα προσόντα...
Εγώ είμαι καλό κορίτσι... Δεν κάνω τέτοια πράγματα...
-
Που θα βρω καμιά 40αριά χιλιάρικα; Δεν ζητάω πολλά!σιγα το δυσκολο, πλουσιος γαμπρος.
-
φφφ τετριμμένα.... κάτι πιο εξαντρίκ βρε παιδί μου
-
Καλα ρε καφροι...αν κατεβουν οι γυναικες Συγγρου, taurus τι θα κανει? Παλι θα ψαχνει για βραδυνη δουλεια?
Ο χρήστης Neos έγραψε:
screwdriver σε νιώθω απόλυτα.@ οδηγός μηχανής, ενώ είμαι σταματημένος σε κίνηση περνάει ξυστά δίπλα από αμάξια, γδέρνει τον από πίσω μου στην πόρτα ο οποίος βγαίνει έξω να πιάσει τον μηχανόβιο, αυτός γκαζώνει να τη γλιτώσει και περνώντας δίπλα από το αμάξι μου, τραβάει μια γρατσουνιά ΝΑ στο φτερό μου με την κωλομηχανή του και εξαφανίζεται Δεν είχε και πίσω πινακίδα το νιμού Να το βρει καμένο το τριμπούρδελό του του εύχομαι
Ρε φιλε σορρυ, αν θυμαμαι καλα εσυ δεν εκανες το αμαξι μεσα στο σκατο? Αυτο σου ετυχε τωρα προσφατα ή παλια? αν σου ετυχε χτες προστες, απλα περιμενε να τριτωσει.
-
2πλο ποστ
-
Βλακόσκυλο, πάλι παραλογίζεσαι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βλακόσκυλο, πάλι παραλογίζεσαι?Όπως πάντα...
-
Βλακόσκυλο, πάλι παραλογίζεσαι?
Όπως πάντα...
Σεβασμό εσύ, είσαι μικρή ακόμα για να μιλάς έτσι για τον σκύλο.
-
Στην pub όλοι σας!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φιλε σορρυ, αν θυμαμαι καλα εσυ δεν εκανες το αμαξι μεσα στο σκατο? Αυτο σου ετυχε τωρα προσφατα ή παλια? αν σου ετυχε χτες προστες, απλα περιμενε να τριτωσει.
Εγώ είμαι, δεν με πάει καθόλου τελευταία. Ποιος ξέρει τι άλλο θα μου τύχει.
Δεν πτοούμαι πάντως, πήγα και άλλαξα ζαντολάστιχα σήμερα
-Δεν φαντάζεσαι πόσο ξενερώνω να θέλω να το χαζέψω με τα νέα του παπουτσάκια και να βλέπω τη γρατσουνιά Νιώθω απαίσια -
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
screwdriver σε νιώθω απόλυτα.@ οδηγός μηχανής, ενώ είμαι σταματημένος σε κίνηση περνάει ξυστά δίπλα από αμάξια, γδέρνει τον από πίσω μου στην πόρτα ο οποίος βγαίνει έξω να πιάσει τον μηχανόβιο, αυτός γκαζώνει να τη γλιτώσει και περνώντας δίπλα από το αμάξι μου, τραβάει μια γρατσουνιά ΝΑ στο φτερό μου με την κωλομηχανή του και εξαφανίζεται Δεν είχε και πίσω πινακίδα το νιμού Να το βρει καμένο το τριμπούρδελό του του εύχομαι
Αν και ξερω οτι οι διτροχοι θα ξεσηκωθουνε τωρα, γιατι δεν τον κοπανησες με το αμαξι σου τον πουστη? Αν καταλαβα καλα ειχες παρει χαμπαρι τι ειχε συμβει, λοιπον οπως χωνεται αναμεσα σου κοψε λιγο το τιμονι και κλεισε του τη διοδο και αστον μετα να ζητα τα ρεστα και απο σενα και απο τον απο πισω σου (η διηθηση απαγορευεται)... Το ξυλο - αν και προαιρετικο - ειναι σιγουρο, οπως επισης και η αποζημιωση, αν τωρα σπασει κανενα χερι, κανενα ποδι, ή ακομα και κεφαλι, ας προσεχε...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
screwdriver σε νιώθω απόλυτα.
@ οδηγός μηχανής, ενώ είμαι σταματημένος σε κίνηση περνάει ξυστά δίπλα από αμάξια, γδέρνει τον από πίσω μου στην πόρτα ο οποίος βγαίνει έξω να πιάσει τον μηχανόβιο, αυτός γκαζώνει να τη γλιτώσει και περνώντας δίπλα από το αμάξι μου, τραβάει μια γρατσουνιά ΝΑ στο φτερό μου με την κωλομηχανή του και εξαφανίζεται Δεν είχε και πίσω πινακίδα το νιμού Να το βρει καμένο το τριμπούρδελό του του εύχομαι
Αν και ξερω οτι οι διτροχοι θα ξεσηκωθουνε τωρα, γιατι δεν τον κοπανησες με το αμαξι σου τον πουστη? Αν καταλαβα καλα ειχες παρει χαμπαρι τι ειχε συμβει, λοιπον οπως χωνεται αναμεσα σου κοψε λιγο το τιμονι και κλεισε του τη διοδο και αστον μετα να ζητα τα ρεστα και απο σενα και απο τον απο πισω σου (η διηθηση απαγορευεται)... Το ξυλο - αν και προαιρετικο - ειναι σιγουρο, οπως επισης και η αποζημιωση, αν τωρα σπασει κανενα χερι, κανενα ποδι, ή ακομα και κεφαλι, ας προσεχε...
Δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο μακριά, εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να σκεφτώ τίποτα πέρα από το
'ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο Π00ΣΤΗΣ!!! '
την ώρα που ακαριαία γκάζωσε για να ξεφύγει από τον από πίσω που έβγαινε για να τον σπάσει και τελικά έξυσε και εμένα φεύγοντας. Ελπίζω η επόμενη φορά να του βγει πικρή του μπάσταρδου. -
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Αν και ξερω οτι οι διτροχοι θα ξεσηκωθουνε τωρα, γιατι δεν τον κοπανησες με το αμαξι σου τον πουστη? Αν καταλαβα καλα ειχες παρει χαμπαρι τι ειχε συμβει, λοιπον οπως χωνεται αναμεσα σου κοψε λιγο το τιμονι και κλεισε του τη διοδο και αστον μετα να ζητα τα ρεστα και απο σενα και απο τον απο πισω σου (η διηθηση απαγορευεται)... Το ξυλο - αν και προαιρετικο - ειναι σιγουρο, οπως επισης και η αποζημιωση, αν τωρα σπασει κανενα χερι, κανενα ποδι, ή ακομα και κεφαλι, ας προσεχε...Εύκολο να το λες... δύσκολο να το κάνεις
-
Καλα εσυ ή εισαι μαλακας ή τον παριστανεις .-
Να σε ενημερωσω οτι αυτο στο δικαστηριο ειναι απο προκληση σωματικων βλαβων απο αμελεια μεχρι οτι τον σκοτωσες με ενδεχομενο δολο. Το πιθανοτερο ειναι οτι τπτ κακο για εσενα δεν θα γινει στο δικαστηριο παρα μονο θα πληρωσει η ασφαλιστικη σου και θα φας καποια μηνακια με εξαγορα, παρολα αυτα το οτι με τοση ευκολια κληνεις λιγο την πορεια σου να ριξεις την μηχανη κατω επι τουτου με τρομαζει για την κοινωνια μας.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα εσυ ή εισαι μαλακας ή τον παριστανεις .-Να σε ενημερωσω οτι αυτο στο δικαστηριο ειναι απο προκληση σωματικων βλαβων απο αμελεια μεχρι οτι τον σκοτωσες με ενδεχομενο δολο. Το πιθανοτερο ειναι οτι τπτ κακο για εσενα δεν θα γινει στο δικαστηριο παρα μονο θα πληρωσει η ασφαλιστικη σου και θα φας καποια μηνακια με εξαγορα, παρολα αυτα το οτι με τοση ευκολια κληνεις λιγο την πορεια σου να ριξεις την μηχανη κατω επι τουτου με τρομαζει για την κοινωνια μας.
Πας καλα;;;
Εκανε διηθηση, επεσε στον πισω σου και θα σου πουν οτι εφταιγες κιωλας;;;;;
Εχασε την ισοροποια του ... ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εύκολο να το λες... δύσκολο να το κάνεις
Ειναι θεμα συγχρονισμου..... Και να τον πετυχεις...
-
Όχι πάλι!
-
Ρε μάγκες όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι λέει ο σοφός λαός. Με αυτή τη λογική ένας τύπος που τον είχε βρίσει ένας μηχανόβιος κάτι χρόνια πριν τον έκλεισε στις μπαριέρες της Κηφησίας και έχασε και τα δυο του πόδια (ο μηχανόβιος).
Δεν είναι λογική αυτή λες και παίζουμε videogame. Αν μπορείς να τον βρεις και να τον σαπίσεις στο ξύλο ή να του κάνεις μύνηση ή ακόμα καλύτερα να του σπάσεις το μηχανάκι ναι αλλά να τον εμβολίσεις έτσι στην ψύχρα είναι ανεπίτρεπτο να το σκεφτόμαστε καν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]