-
Για πολλες μαπες.... Με κατι βαρυ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για πολλες μαπες.... Με κατι βαρυΜε σίδερο σιδερώματος που μόλις το'βγαλες απ'την πρίζα ίσως;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
καποιοι με σμαρτ νομιζουν οτι εχουν γρηγορα αυτοκινητα που στριβουν?
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ
Οι εσωτερικοί χώροι αυτού του μίνι οχήματος πρέπει να ερευνηθούν οπωσδήποτε. Δε μπορεί σε τόσο μικρό χώρο να χωράει τόση μαλακία.
-
+1
-
Τι θυμήθηκα τώρα...
Πάει σχεδόν ένας χρόνος από το περιστατικό...
Είχα πάει φροντιστήριο και απέξω από το φροντιστήριό μας είναι μονόδρομος.
Καθώς είχαμε βγει έξω για διάλειμμα, έρχετε ένα ''ΖΩΟ'' από την αντίθετη κατεύθυνση... Και δεν φτάνει που ήταν παράνομος έτρεχε και με 90χλμ περίπου... Στο δρόμο αυτό υπάρχουν 5 φροντιστήρια και το Γυμνάσιο/Λύκειο της πόλης. Τον βλέπω εγώ και αφού τον παρασημοφορώ με μία μούντζα, γυρνάω και του λέω:- Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
Τραβάει επί τόπου χειρόφρενο, σταματάει λίγα μέτρα πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο έρχεται προς το μέρος μου, και μου λέει: - Ποιόν είπες μ@λ@κ@ μωρή πουτ...;
Και σα να μην έφτανε αυτό, μου τραβάει και ένα χαστούκι! Γυρνάω λοιπόν, του ρίχνω κι εγώ μία μπουνιά στα μούτρα(τα 'θελε... μην μου πείτε το αντίθετο!). Και πιανόμαστε στα χέρια. Αν δεν είχε έρθει ο καθηγητής μου να μας χωρίσει, θα φτάναμε στην αστυνομία! Η κατάληξη ήταν να φύγω με ανοιγμένη μύτη και αυτός με μαυρισμένο μάτι...
- Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
-
μήπως είναι στημένο?
αν κ τους έχω ικανούς για το χειρότερο.....Θεσσαλονικη κέντρο ΕΡμού κοντά στην πλατεία αριστοτέλους. πάω να πάρω τη μηχανή μου από τις ειδικές θέσεις παρκαρίσματος μονο για μηχανάκια κ βλέπω έναν να σπρώχνει ένα μηχανάκι κλειδωμένο.. μετά παρατηρώ ότι έκανε χώρο για να παρκάρει το focus του δίπλα .(ο κωλος του περνούσε πάνω από τις τσιμεντογωνίες που εμποδίζουν τα αυτοκίνητα κ γιαυτό κούνησε το μηχανάκι...)
το καταπίνω.....κ μετά συνηδητοποιιώ ότι εκεί που πάρκαρε όχι μόνο ότι απαγορεύεται αλλά είναι χώρος στάθμευσης ασθενοφόρου!!!!
κατεβαίνει ο φίλος μας βλέπει μήπως βρήκε το μπουρί του στη τσιμεντογωνία...οπότε βλέπει κ το σήμα....
-για να δω τι θα κάνει..δε μπορεί...λέω στα 100 μέτρα από εκεί έχει αστυνομικό τμήμα....ο φρουρός από εκεί ουσιαστικά μπορεί να μας δει....ανοίγει το παλουκάρι το πορτ μπαγκαζ κάτι σκαλίζει.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΩ.....
ναι είχε βγάλει κ τις 2 πινακίδες του μόνος του κ τις έβαζε στο πορτμπαγκάζαν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα....κ άρχισα να βράζω...
φιλαράκι του λέω ωραίος είσαι μπράβο σου....του λέω
Εεεεε να έχει δυο μέρες που πήρα τις πινακίδες πίσω ψελλίζειΚαι παρκάρεις λέω σε χώρο για ασθενοφόρο για άρρωστους δηλαδή λέω....
Εεεεε να 4 λεπτάκια θα κάνω εδώ δίπλα θα είμαι...προσπαθεί να δικαιολογήσει...Καλά του λέω ξέρεις που θα πάω εγώ κ δείχνω το τμήμα.......
Έφυγε με τις πινακίδες στο πορτμπαγκάζ....Μετάνιωσα όμως........έπρεπε να κρατούσα τον αριθμό να τον άφηνα να φύγει κ μετά στο τμήμα κ άστον να ψάχνεται...
ΥΓ τι κυρώσεις θα είχε κάποιος σε αυτή την περίπτωση ξέρει κανείς??
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
μήπως είναι στημένο?
αν κ τους έχω ικανούς για το χειρότερο.....Θεσσαλονικη κέντρο ΕΡμού κοντά στην πλατεία αριστοτέλους. πάω να πάρω τη μηχανή μου από τις ειδικές θέσεις παρκαρίσματος μονο για μηχανάκια κ βλέπω έναν να σπρώχνει ένα μηχανάκι κλειδωμένο.. μετά παρατηρώ ότι έκανε χώρο για να παρκάρει το focus του δίπλα .(ο κωλος του περνούσε πάνω από τις τσιμεντογωνίες που εμποδίζουν τα αυτοκίνητα κ γιαυτό κούνησε το μηχανάκι...)
το καταπίνω.....κ μετά συνηδητοποιιώ ότι εκεί που πάρκαρε όχι μόνο ότι απαγορεύεται αλλά είναι χώρος στάθμευσης ασθενοφόρου!!!!
κατεβαίνει ο φίλος μας βλέπει μήπως βρήκε το μπουρί του στη τσιμεντογωνία...οπότε βλέπει κ το σήμα....
-για να δω τι θα κάνει..δε μπορεί...λέω στα 100 μέτρα από εκεί έχει αστυνομικό τμήμα....ο φρουρός από εκεί ουσιαστικά μπορεί να μας δει....ανοίγει το παλουκάρι το πορτ μπαγκαζ κάτι σκαλίζει.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΩ.....
ναι είχε βγάλει κ τις 2 πινακίδες του μόνος του κ τις έβαζε στο πορτμπαγκάζαν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα....κ άρχισα να βράζω...
φιλαράκι του λέω ωραίος είσαι μπράβο σου....του λέω
Εεεεε να έχει δυο μέρες που πήρα τις πινακίδες πίσω ψελλίζειΚαι παρκάρεις λέω σε χώρο για ασθενοφόρο για άρρωστους δηλαδή λέω....
Εεεεε να 4 λεπτάκια θα κάνω εδώ δίπλα θα είμαι...προσπαθεί να δικαιολογήσει...Καλά του λέω ξέρεις που θα πάω εγώ κ δείχνω το τμήμα.......
Έφυγε με τις πινακίδες στο πορτμπαγκάζ....Μετάνιωσα όμως........έπρεπε να κρατούσα τον αριθμό να τον άφηνα να φύγει κ μετά στο τμήμα κ άστον να ψάχνεται...
ΥΓ τι κυρώσεις θα είχε κάποιος σε αυτή την περίπτωση ξέρει κανείς??
Να λες ευτυχώς που δεν σου βγήκε και από πάνω!
ΖΩΑ να φάνε κι οι κότες, τελικά! -
Βλέπω αρκετούς που βγάζουν τις πινακίδες τους (παρκάρουν μέσα στα Λαδάδικα). Έναν τον είχαν γράψει από το σήμα της ασφάλειας. Άλλος πιο προχωρημένος έχει τις πινακίδες συρταρωτές (κι αυτός Λαδάδικα παρκάρει).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βλέπω αρκετούς που βγάζουν τις πινακίδες τους (παρκάρουν μέσα στα Λαδάδικα). Έναν τον είχαν γράψει από το σήμα της ασφάλειας. Άλλος πιο προχωρημένος έχει τις πινακίδες συρταρωτές (κι αυτός Λαδάδικα παρκάρει).Ναι, είναι το νέο κόλπο! Το έχω δει κι εγώ...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Βλέπω αρκετούς που βγάζουν τις πινακίδες τους (παρκάρουν μέσα στα Λαδάδικα). Έναν τον είχαν γράψει από το σήμα της ασφάλειας. Άλλος πιο προχωρημένος έχει τις πινακίδες συρταρωτές (κι αυτός Λαδάδικα παρκάρει).
Ναι, είναι το νέο κόλπο! Το έχω δει κι εγώ...
Κατά τα άλλα, αν τους βάλουν δυο δαγκάνες στους τροχούς μέχρι να εμφανισθούν στην τοπική τροχαία, θα είναι αντιδημοκρατικό το κράτος και θα καταπατά τα δικαιώματα του πολίτη
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κατά τα άλλα, αν τους βάλουν δυο δαγκάνες στους τροχούς μέχρι να εμφανισθούν στην τοπική τροχαία, θα είναι αντιδημοκρατικό το κράτος και θα καταπατά τα δικαιώματα του πολίτη
Πες τα ρε φίλε... Για να μην τα πω εγώ!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ο κωδικός του Parking, το σήμα του πίσω αυτοκινήτου και κάτι στο οδόστρωμα έχουν αφαιρεθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό; Από τη φωτογραφία μαντεύω το μέρος (δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις), γνωρίζω ότι είναι νύχτα και υποθέτω ότι είναι πρόσφατα. Από τη στιγμή όμως που (σωστά ΙΜΟ) δίνεις τη πινακίδα του ζώου, τι νόημα έχει η απόκρυψη των άλλων στοιχείων (το πού ακριβώς πάρκαρε δηλαδή)?
ΒΤW, ο τύπος μια χαρά είναι παρκαρισμένος. Ακριβώς κάθετα στην εφαπτομένη του κράσπεδου!
Βασικα νωμιζουν πως εχουν αυτοκινητα και νωμιζουν κ αλλα πραγματα οπως π.χ. οτι βραδυ καθημερινης μπορουν να πηγαινουτν το ενα διπλα στο αλλο με 40, να παρκαρουν οπως να ναι κ οπου να ναι κ αλλα τετοια ευχαρηστα....
Οι κακοί οδηγοί Smart μου θυμίζουν πολύ έντονα τους κακούς αναβάτες σκούτερ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ο κωδικός του Parking, το σήμα του πίσω αυτοκινήτου και κάτι στο οδόστρωμα έχουν αφαιρεθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό; Από τη φωτογραφία μαντεύω το μέρος (δεν χρειαζόταν καν να το γράψεις), γνωρίζω ότι είναι νύχτα και υποθέτω ότι είναι πρόσφατα. Από τη στιγμή όμως που (σωστά ΙΜΟ) δίνεις τη πινακίδα του ζώου, τι νόημα έχει η απόκρυψη των άλλων στοιχείων (το πού ακριβώς πάρκαρε δηλαδή)?
ΒΤW, ο τύπος μια χαρά είναι παρκαρισμένος. Ακριβώς κάθετα στην εφαπτομένη του κράσπεδου!
Για αστείο είναι φίλε.
Έκρυψε τις πινακίδες που ουσιαστικά δεν αφορούν προσωπικά δεδομένα... (και ά φησε τα υπόλοιπα) -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εστω οτι....
Παθαινει κατι συγγενικο σου προσωπο, φτνεις και διπλοπαρκαρεις και ανεβαινεις πανω να βοηθισεις το προσωπο να κατεβει.Ερχεται περιπολικο και σου κλειδωνει την ροδα.
Τι κανεις;;;;;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τι θυμήθηκα τώρα...
Πάει σχεδόν ένας χρόνος από το περιστατικό...
Είχα πάει φροντιστήριο και απέξω από το φροντιστήριό μας είναι μονόδρομος.
Καθώς είχαμε βγει έξω για διάλειμμα, έρχετε ένα ''ΖΩΟ'' από την αντίθετη κατεύθυνση... Και δεν φτάνει που ήταν παράνομος έτρεχε και με 90χλμ περίπου... Στο δρόμο αυτό υπάρχουν 5 φροντιστήρια και το Γυμνάσιο/Λύκειο της πόλης. Τον βλέπω εγώ και αφού τον παρασημοφορώ με μία μούντζα, γυρνάω και του λέω:- Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
Τραβάει επί τόπου χειρόφρενο, σταματάει λίγα μέτρα πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο έρχεται προς το μέρος μου, και μου λέει: - Ποιόν είπες μ@λ@κ@ μωρή πουτ...;
Και σα να μην έφτανε αυτό, μου τραβάει και ένα χαστούκι! Γυρνάω λοιπόν, του ρίχνω κι εγώ μία μπουνιά στα μούτρα(τα 'θελε... μην μου πείτε το αντίθετο!). Και πιανόμαστε στα χέρια. Αν δεν είχε έρθει ο καθηγητής μου να μας χωρίσει, θα φτάναμε στην αστυνομία! Η κατάληξη ήταν να φύγω με ανοιγμένη μύτη και αυτός με μαυρισμένο μάτι...
Δεν λες παλι καλα που δεν πεσαν μπαλοθιες;;;;
- Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
-
Αφιερωμένο σε όλα τα ζώα....
http://www.greektube.org/content/view/14641/2/ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εστω οτι....
Παθαινει κατι συγγενικο σου προσωπο, φτνεις και διπλοπαρκαρεις και ανεβαινεις πανω να βοηθισεις το προσωπο να κατεβει.Ερχεται περιπολικο και σου κλειδωνει την ροδα.
Τι κανεις;;;;;
Αν έχεις πινακίδες και δεν προσπαθείς να το παίξεις 'μάγκας' & 'ξύπνιος' κρύβοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου, τρως μόνο κλήση αλλά δε σε απασχολεί γιατί έχεις σημαντικότερα ζητήματα να ασχοληθείς.
Αν δεν έχεις ούτε πινακίδες ούτε σήμα τελών κυκλοφορίας ούτε ασφάλιστρο - κάτι τέλος πάντων που να αποδεικνύει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, τότε κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου και είσαι άξιος της μοίρας σου. -
Τι γίνεται σήμερα ρε φούστη μου?
Οι δρόμοι στο κέντρο είναι απάλευτοι...
Έπρεπε να πάω στο Λαικό νοσοκομείο από τον Ευαγγελισμό και έκανα 45' από Βασ.Σοφίας...
Με βλέπω να μετακομίζω στο Νεπάλ
ή να πάω καλύτερα στο Θιβέτ με το φίλο Δαλάι -
Τι ήθελες να έχει να γίνει... Τα γνωστά...
Έχουν βγει όλοι στους δρόμους. Ψώνια, τράπεζες κτλ.
Φυσικά μόλις είδαν λίγο κρύο και υποψία χιονόνερου, αμέσως να το παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ απ'έξω από το σημείο που τους ΒΟΛΕΥΕΙ.
Δείτε το πρωί η Λ.Πεντέλης
Η μια λωρίδα κλειστή τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο. Να πως δημιουργείται κίνηση και κυκλοφοριακό χάος από το πουθενά...
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 86#1100686
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]