-
Τελείως ΑΜΑΝ σκηνικό!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σήμερα είδα μετά από πολύ καιρό αυτοκίνητο σχολής οδηγών, να.... πηγαίνει μόνο του!
Τουλάχιστον έτσι νόμιζα στην αρχή!
Τελικά οδηγούσε ο δάσκαλος από τη θέση του συνοδηγού..
Το σενάριο γνωστό: μόλις άφησε το μαθητή και σου λέει τώρα για 5 λεπτάκια θα κανω το κόπο να κατέβω για να μπω στη θέση του οδηγού??
Μιλάμε για μεγάλα ζώα....Πολλές φορές...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σήμερα είδα μετά από πολύ καιρό αυτοκίνητο σχολής οδηγών, να.... πηγαίνει μόνο του!
Τουλάχιστον έτσι νόμιζα στην αρχή!
Τελικά οδηγούσε ο δάσκαλος από τη θέση του συνοδηγού..
Το σενάριο γνωστό: μόλις άφησε το μαθητή και σου λέει τώρα για 5 λεπτάκια θα κανω το κόπο να κατέβω για να μπω στη θέση του οδηγού??
Μιλάμε για μεγάλα ζώα....Και φυσικά αν τον σταματούσε η τροχαία και του αφαιρούσε άδεια, δίπλωμα, κτλ, μην πω και την άδεια εκπαιδευτή, θα έβριζε μετά λέγοντας ότι τον καταστρέφουν επαγγελματικά
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ζωο εγω και μεγαλο,που σε μια γλιστερη στροφη στο Κοσμος,την πηρα με καμια 15 χιλιομετρα παραπανω,μου εβγαλε πολλα μουτρα,αλλα ευτυχως κταφερα και το μαζεψα
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνοΤι κανεις ρε φιλαρακο θα μας σκοτωσεις,μαλακας εισαι??
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Παλι καλα που δεν στο ειπε απο το μεγαφωνο!
Καλά που είμαστε λίγοι και συνεννοούμαστε.
Από το μεγάφωνο του το είπε.
Για να σβησει καθε ειδους αμφιβολια
Ο συμπαθεστατος γυφτος ,αφου εκανα την ταρζανια,με το μεγαφωνο φωναξε,με πολυ καλη γυφτικη προφορακαλα ρε φιλαρακι τι κανεις,θα μας σκοτωσεις.μαλακας εισαι?
πραγματικα ειχε πολυ γελιο η ολη φαση,αν και εκανα μαλακια εγωεγώ γιατί το κατάλαβα με την πρώτη ?
-
Λίγο ψιλοάσχετο, αλλά έχει να κάνει με ζώα τετράποδα κ δίποδα:Υπάρχει νόμος που απαγορεύει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να τα βγάζουν να χέζουν στα πεζοδρόμια?Θα φάει που θα φάει χέσιμο ο ιδιοκτήτης, τουλάχιστον ν καλύπτομαι κ νομικά!
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ζωο εγω και μεγαλο,που σε μια γλιστερη στροφη στο Κοσμος,την πηρα με καμια 15 χιλιομετρα παραπανω,μου εβγαλε πολλα μουτρα,αλλα ευτυχως κταφερα και το μαζεψα
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνοΤι κανεις ρε φιλαρακο θα μας σκοτωσεις,μαλακας εισαι??
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Καλά που είμαστε λίγοι και συνεννοούμαστε.
Από το μεγάφωνο του το είπε.
Για να σβησει καθε ειδους αμφιβολια
Ο συμπαθεστατος γυφτος ,αφου εκανα την ταρζανια,με το μεγαφωνο φωναξε,με πολυ καλη γυφτικη προφορακαλα ρε φιλαρακι τι κανεις,θα μας σκοτωσεις.μαλακας εισαι?
πραγματικα ειχε πολυ γελιο η ολη φαση,αν και εκανα μαλακια εγωεγώ γιατί το κατάλαβα με την πρώτη ?
Ε καλα δεν εχουμε ολοι και το ιδιο IQ
-
Mίλησε τώρα το χαζόσκυλο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Καλα μλκ δειξε λιγο ΕΛΕΟΣ,σε παρακαλω δλδ..
-
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του άτυχου αρρώστου που προσπαθούσε εχθές το βράδυ να μεταφέρει στο νοσοκομείο το ασθενοφόρο ΑΛΛΑ δεν μπορούσε να προχωρήσει κανονικά επειδή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ηλίθια ΖΩΑ είχαν κατασκηνώσει στην λωρίδα εκτάκτου ανάγκης του Κιφισού...
Αποτέλεσμα ήταν να παλεύουν οι οδηγοί των υπόλοιπων λωρίδων να ανοίξουν χώρο προκειμένου να περάσει ανάμεσα το ασθενοφόρο με μεγάλη δυστυχώς καθυστέρηση στην κίνηση του.
Από το ύψος της λαχαναγοράς εκεί που κατηφορίζει ο δρόμος έβλεπα το εν λόγο όχημα να παλεύει να ελιχθεί ανάμεσα στα ακινητοποιημένα οχήματα.
Μέχρι την στροφή του Αλλού είχαν περάσει περίπου 5 λεπτά και ακόμα έβλεπα τα φώτα του....ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του άτυχου αρρώστου που προσπαθούσε εχθές το βράδυ να μεταφέρει στο νοσοκομείο το ασθενοφόρο ΑΛΛΑ δεν μπορούσε να προχωρήσει κανονικά επειδή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ηλίθια ΖΩΑ είχαν κατασκηνώσει στην λωρίδα εκτάκτου ανάγκης του Κιφισού...Αποτέλεσμα ήταν να παλεύουν οι οδηγοί των υπόλοιπων λωρίδων να ανοίξουν χώρο προκειμένου να περάσει ανάμεσα το ασθενοφόρο με μεγάλη δυστυχώς καθυστέρηση στην κίνηση του.
Από το ύψος της λαχαναγοράς εκεί που κατηφορίζει ο δρόμος έβλεπα το εν λόγο όχημα να παλεύει να ελιχθεί ανάμεσα στα ακινητοποιημένα οχήματα.
Μέχρι την στροφή του Αλλού είχαν περάσει περίπου 5 λεπτά και ακόμα έβλεπα τα φώτα του....ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.....Αν μέσα στο ασθενοφόρο που εμποδίζεται βρεθεί κάποτε η μάνα ή η αδελφή τους, ΙΣΩΣ βάλουν μυαλό αυτά τα ΖΩΑ
-
πρέπει να βάλουν μόνιμες κορίνες κατά μήκος της ΛΕΑ και καρφιά που σου σκάνε τα λάστιχα και μόνο οχήματα Ε.Α. να μπορούν να τα παρακάμψουν με κάποιο κλειδί/τηλεχειρισμό ...
δεν είναι κατάσταση αυτή
-
Απο τα πλεον ενοχλητικα προβληματα των Ελληνικων δρομων....
Απορω ρε γμτ με το τι μυαλα (δεν) κουβαλανε στα κεφαλια τους αυτοι οι καφροι.....
Δεν εχω δει εντωμεταξει ποτε μου τη τροχαια να κοβει κλησεις για κινηση στη ΛΕΑ....
-
πηραν το διπλωμα πριν κάτι μέρες απο εναν φιλο μου λογω κινησης σε ΛΕΑ!
Παρ'ολα αυτά εγώ γενικά δεν βλέπω τώρα τελευταία να κόβουν κλήσεις. Θυμάμαι όταν βγήκε ο νέος ΚΟΚ που έγραφαν πολύ κόσμο..
-
Καλά του κάνανε. Ρίξτου κι από μένα μερικές μπούφλες, να μάθει να κάνει μαλακίες.
-
ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του...πόσες φορές έχω δει ταρίφα να το σκίζει μέσα στην ΛΕΑ και ξαφνικά να κόβει απότομα και χωρίς φλας χωρίς τίποτα να μπαίνει μπροστά μου...και φυσικά το χεράκι του έξω απο το παράθυρο ήσυχος και χαλαρός...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πρέπει να βάλουν μόνιμες κορίνες κατά μήκος της ΛΕΑ και καρφιά που σου σκάνε τα λάστιχα και μόνο οχήματα Ε.Α. να μπορούν να τα παρακάμψουν με κάποιο κλειδί/τηλεχειρισμό ...
δεν είναι κατάσταση αυτή
ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!
edit Ακόμα καλύτερο: τα καρφιά δεν θα είναι πάντα deployed... Θα έχει προειδοποιητικές πινακίδες οτι ΜΠΟΡΕΙ σε κάποια τυχαία στιγμή να ανοίξουν. Ετσι οποιο ζώο νιώθει τυχερό, θα περνάει απο ΛΕΑ και οι άλλοι θα απολαμβάνουν το θέαμα
-
Τελικά εκτός του οτι πρέπει να κρατάμε διπλασια απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα ταξί λόγω των συνηθισμένων απότομων στάσεων θα πρέπει να σταματάμε και τελείως για να μπουν στο ρευμα μας από στενά.
Συγγεκριμένα 'επαγγελματίας-εγκληματίας' οδηγός ταξί αποφάσισε τελευταία στιγμή να μπεί στο ρευμα καθόδου που κινόμουν από ενα στενό αριστερά μου χωρίς να κοιτάξει καθόλου το ρευμα καθόδου στο οποιο θ έμπαινε.
Αποτέλεσμα να ψάχνω τρόπο αποφυγής του ζώου καθώς επίσης και προσπαθεια αποφυγής των παρκαρισμένων.
Ευτυχώς το Abs με έσωσε καθώς και το ελάχιστο κενό πριν τα παρκαρισμένα που μου έδωσε την δυνατότητα αποφυγής του ταξιτζή.
Εχω πετύχει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις οδηγών να μην ελέγχουν και τα 2 ρευματα όταν εξέρχονται από στενά.
Ο εγκέφαλος μάλλον δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τις εικόνες και από τα 2 ρευματα και μαλλον γι'αυτο βγίνουν έτσι. -
Ζώο κάτοχος του υπαριθμόν ΖΖΥ **** VW Golf ΙΙ έχει εδώ και 10-12 ώρες κλειστό το υπόγειο γκαράζ της απέναντι πολυκατοικίας. Τι κόρνες ακούστηκαν δεν περιγράφεται και αυτός... κοιμάται. Μέσα κλεισμένα σχεδόν 10 αυτοκίνητα.
Και δεν καλούν την αστυνομία ακόμα, γιατί τον λυπούνται για το τι θα πληρώσει μετά. Εύχομαι αύριο το πρωί (που αποφασίστηκε να την καλέσουν) να το έχει ακόμα εκεί και να του το πάει ο γερανός στα παλιοσίδερα. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν εχω δει εντωμεταξει ποτε μου τη τροχαια να κοβει κλησεις για κινηση στη ΛΕΑ....Ένα απογευματάκι επιστροφής από Χαλκιδική (δηλαδή μάλλον Σάββατο ή Κυριακή θα ήταν, δεν θυμάμαι ακριβώς), η Τροχαία περίμενε στη ΛΕΑ στο ύψος του Ρυσίου...Excellent choice...τι κόσμος είχε αρπάξει τότε κλήσεις...το καλύτερο ήταν πώς πανικόβλητοι προσπαθούσαν να πάνε στη δεξιά από τη ΛΕΑ για να αποφύγουν τους Τροχαίους και οι νόμιμοι δεξιοί δεν άφηναν χιλιοστό!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν εχω δει εντωμεταξει ποτε μου τη τροχαια να κοβει κλησεις για κινηση στη ΛΕΑ....
Ένα απογευματάκι επιστροφής από Χαλκιδική (δηλαδή μάλλον Σάββατο ή Κυριακή θα ήταν, δεν θυμάμαι ακριβώς), η Τροχαία περίμενε στη ΛΕΑ στο ύψος του Ρυσίου...Excellent choice...τι κόσμος είχε αρπάξει τότε κλήσεις...το καλύτερο ήταν πώς πανικόβλητοι προσπαθούσαν να πάνε στη δεξιά από τη ΛΕΑ για να αποφύγουν τους Τροχαίους και οι νόμιμοι δεξιοί δεν άφηναν χιλιοστό!
Θερμα συγχαρητηρια για την ευρηματικοτητα της τροχαιας Θερμης. Αμα εκανε το ιδιο και η Καλλικρατεια καθε σαββατοκυριακο ο Θεσσαλονικιος οδηγος θα την ειχε κοψει τη μ@λ@κια αυτη.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]