-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε μπας και ειναι κολπο του κογιοτ για το νεο του αμαξι?Σίγουρα φταίει αυτός. Βλέπει η κοπέλα το Νίκο να τρελαίνεται με τα αμάξια και σκέφτεται ότι όλοι οι άνδρες θεωρούν πολύ σημαντική την ύπαρξη του αυτοκινήτου.
Χωρίς πλάκα, όπως έχεις πλυντήριο στο σπίτι έτσι χρειάζεται και το αμάξι. Αν έχει η κοπέλα αμάξι δεν χρειάζεται να έχει ο γαμπρός. Φτάνει το αμάξι να εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειας (και τις οδηγικές ανησυχίες του γαμπρού). Γι αυτό γίνεται και η ερώτηση (έμμεσα μέσω του αγαπητού Coyot) τι αμάξι να πάρει μέχρι 30Κ.
-
Έχετε ξεφύγει τελείως!
Ο τρόπος πάντως που έθεσα το ζήτημα αποτελεί δική μου (εγνωσμένης παράνοιας! )χιουμοριστική επιλογή! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο τρόπος πάντως που έθεσα το ζήτημα αποτελεί δική μου (εγνωσμένης παράνοιας! )χιουμοριστική επιλογή!Είναι πολύ σωστός αυτός ο τρόπος.
Οι γελοίες/ηλίθιες προτάσεις είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ στη λήψη αποφάσεων. Αν κάποιος προσπαθήσει να αξιολογήσει ΓΙΑΤΙ αυτές οι προτάσεις δεν είναι σωστές, καταλήγει σε ένα ΚΡΙΤΗΡΙΟ με το οποίο θα μπορέσει να αξιολογήσει τη τελική πρόταση. Χωρίς παρόμοια διαδικασία δεν γίνεται σωστή αξιολόγηση των προτάσεων.
leonp copyright
-
να κανω μια αντιστροφη ερωτηση?
coyot η κοπελα ειναι εχμ ευπαρουσιαστη η τελειως σαυρα?
θα μπορουσε δλδ να εχει τιτλο το νημα
'Για ποιο αυτοκινητο προικα μεχρι τα 30.000 θα παντρευοσασταν ενα μπαζο?'αλλα τοτε μαλλον θα το χα ανοιξει εγω
-
Και λέει να αποδειχθεί ότι έχει τις προδιαγραφές της Monica Bellucci... Τι κάνεις τότε; Καταπίνεις τη γλώσσα σου ή αρχίζεις να μασάς ό,τι τσίχλα βρεις μπροστά σου;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και λέει να αποδειχθεί ότι έχει τις προδιαγραφές της Monica Bellucci... Τι κάνεις τότε; Καταπίνεις τη γλώσσα σου ή αρχίζεις να μασάς ό,τι τσίχλα βρεις μπροστά σου;Tις έχει...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Και λέει να αποδειχθεί ότι έχει τις προδιαγραφές της Monica Bellucci... Τι κάνεις τότε; Καταπίνεις τη γλώσσα σου ή αρχίζεις να μασάς ό,τι τσίχλα βρεις μπροστά σου;
Tις έχει...
Ε τοτε ρε φιλε τι αμαξια και ιστοριες μας λες? Ας παρει οτι θελει η κοπελα....γαμπρο θα βρει και με καρτα απεριοριστων διαδρομων
Τωρα αν θελει καποιον γαμπρο της καλης κοινωνιας ας αγορασει καποιο πριμιουμ (ας πουμε μινι κουπερ ς) η καποιο μεταχειρο ενος ετους για περισσοτερη πριμιουμιλα στα ιδια λεφτα!
Αν αρχισανε να ψαχνουν οι ωραιες γυναικες για καλο αμαξι για γαμο...τι να πουν και οι ασχημοι αντρες χωρις αμαξια δλδ....αυτα ακουει το κιντ και δνε λεει να αφησει τα γκει κλαμπ!
-
Κοπέλα με προδιαγραφές, με καλή δουλειά και με φίλο τον Coyot δεν έχει ανάγκη κανένα αμάξι! Να φέρει ένα και να το πουλήσει αμέσως! Ο γαμβρός ν'αναλάβει πάραυτα τα έξοδα!
Θα της μείνουν και λεφτά στην άκρη! -
Όμορφη, εργαζόμενη, με διάθεση να 'προσφέρει' στον σύζηγο κάρο 30κ(διότι την νοιάζει το τι θα εκτιμήσει ο άντρας).
Τα τινά:
1)Έχει λιγότερο IQ από τα σκυλιά μου
2)Κάποια αναπηρία
3)Όταν γνωρίζει κάποιον παράλληλα διαβάζει το εκαθαριστικό του και το Ε9
4)Όλα τα παραπάνωΑν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, και ο θεός αποφάσισε να ξαναπλάσει την Ελληνίδα(όχι τη γυναίκα γενικότερα), φέρτε τσίχλες να μασάω...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Όμορφη, εργαζόμενη, με διάθεση να 'προσφέρει' στον σύζηγο κάρο 30κ(διότι την νοιάζει το τι θα εκτιμήσει ο άντρας).
Τα τινά:
1)Έχει λιγότερο IQ από τα σκυλιά μου
2)Κάποια αναπηρία
3)Όταν γνωρίζει κάποιον παράλληλα διαβάζει το εκαθαριστικό του και το Ε9
4)Όλα τα παραπάνωΑν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, και ο θεός αποφάσισε να ξαναπλάσει την Ελληνίδα(όχι τη γυναίκα γενικότερα), φέρτε τσίχλες να μασάω...
Εξίσου έξυπνη κίνηση θα είναι να αγοράσει σήμερα ένα αμάξι με 30 χιλιάρικα που σε 2 χρόνια δεν θα εξυπηρετεί την οικογένεια και να το πουλήσει 17 χιλιάρικα.
Ζημιά 13 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tις έχει...
Τότε τι ανάγκη έχει να πάρει premium αυτοκίνητο για να βρει γαμπρό; Μήπως παίζει κάτι άλλο που έχει σχέση με το επίπεδο κοινωνικοποίησης της οικογένειάς της;
-
Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γενικά όταν αγοράζεις αυτοκίνητο χάνεις το κεφάλαιο που έβαλες. Δηλαδή αν πάρει ένα οικογενειακό που θα χρησιμοποιεί για άλλα 5 χρόνια(σύνολο 7), πόσα θα έχει χάσει;;
Και επειδή αυτό το θέμα εχουμε σκίσει(από την τοποθέτησή ως ερώτημα του φαινόταν ) αυτό που προτείνω:
Πάρε βρε κοπέλα μου όποιο αυτοκίνητο σου αρέσει με βάση τα δικά σου κρητήρια αυτή τη στιγμή. Σε τραβάει cabrio; Πήγαινε πάρε ένα MX-5 που ως παντρεμένη δε θα το πάρεις ποτέ. Σου αρέσουν τα μικρά; mini cooper. Και κάντο όσο πιο ξεχωριστό μπορείς(έχει πολλές επιλογές).
Αν δεν παντρευτεί στην επόμενη 5ετία, θα κυκλοφορεί δηλαδή με τη μαούνα που φορτώθηκε ως μελλοντική σύζηγος;;
Και ξανά: Πάρε όποιο σου αρέσει σήμερα.
Αν του αντρούλη δεν του κάθεται καλά, ας μην το οδηγάει -
Τι άλλο θα ακούσω ο άνθρωπος. Θέλει να αγοράσει ακριβό αυτοκίνητο για να προσελκύσει πλούσιο γαμβρό;;; Που φτάσαμε.... Καλύτερα να αγοράσει κάτι απλό με το οποίο θα την εξυπηρετεί στις μετακινήσεις της και να βαλει τα υπόλοιπα στην τράπεζα, εκτός απο την απαξίωση θα έχει να πληρώνει και τα ακριβά σέρβις την υψηλή κατανάλωση που ενδεχομένος να εχει ένα πρίμιουμ αυτοκίνητο ή ακομη καλύτερα να τα βάλει στην τράπεζα να της δωσουν ακόμη άλλα τόσα οι γονείς της και να πάρει ενα σπίτι. Και πες ό,τι βρίσκει τον πλούσιο γαμβρο και χωρίσουν μετά απο 5 χρόνια. Ιι θα το κάνει το πρίμιουν μετά;
-
Πού έγραψε ρε σεις ο Coyot ότι η κοπέλα θέλει να αγοράσει ακριβό αυτοκίνητο για να προσελκύσει πλούσιο γαμπρό;
Έγραψε απλά ότι την έπεισε ότι καλό θα είναι να πάρει κάποιο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να παράσχει και οικογενειακές υπηρεσίες εφόσον απαιτηθεί.
Αυτό:
'Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.'
σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι υπονοεί ότι η κοπέλα ποντάρει στο να βρει γαμπρό μέσω του αυτοκινήτου, αλλά ότι απλά το ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εφόσον χρειαστεί ως οικογενειακό θα είναι ένα συν ΑΦΟΥ βρει το γαμπρό. Όχι δηλαδή ότι θα τον βρει μέσω αυτού.
Πραγματικά έχουν γραφτεί 11 σελίδες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, όπου έχει κατηγορηθεί μια κοπέλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Μέχρι και μπάζο έφτασαν κάποιοι να τη χαρακτηρίσουν
Σοβαρευτείτε βρε σεις... θα θέλατε να σας κοροϊδέυουν χωρίς να σας ξέρουν από κάτι που έγραψε κάποιος άλλος και το οποίο το πιο πιθανό είναι ότι έχει παρερμηνευτεί.
Κάντε τις προτάσεις σας για την επιλογή του αυτοκινήτου και μη βγάζετε τις κακίες σας χωρίς λόγο.
Υ.Γ. Σόρρυ για το 'επιθετικό' ύφος, αλλά νομίζω ότι η συζήτηση έχει βγει πραγματικά εκτός ορίων.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tις έχει...
Πότε με το καλό ο γάμος; Ή το παίζεις δύσκολος ακόμα;
-
Έλα ντε... Πού θα το βάλει μετά το premium;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πού έγραψε ρε σεις ο Coyot ότι η κοπέλα θέλει να αγοράσει ακριβό αυτοκίνητο για να προσελκύσει πλούσιο γαμπρό;
Έγραψε απλά ότι την έπεισε ότι καλό θα είναι να πάρει κάποιο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να παράσχει και οικογενειακές υπηρεσίες εφόσον απαιτηθεί.
Αυτό:
'Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.'
σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι υπονοεί ότι η κοπέλα ποντάρει στο να βρει γαμπρό μέσω του αυτοκινήτου, αλλά ότι απλά το ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εφόσον χρειαστεί ως οικογενειακό θα είναι ένα συν ΑΦΟΥ βρει το γαμπρό. Όχι δηλαδή ότι θα τον βρει μέσω αυτού.
Πραγματικά έχουν γραφτεί 11 σελίδες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, όπου έχει κατηγορηθεί μια κοπέλα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Μέχρι και μπάζο έφτασαν κάποιοι να τη χαρακτηρίσουν
Σοβαρευτείτε βρε σεις... θα θέλατε να σας κοροϊδέυουν χωρίς να σας ξέρουν από κάτι που έγραψε κάποιος άλλος και το οποίο το πιο πιθανό είναι ότι έχει παρερμηνευτεί.
Κάντε τις προτάσεις σας για την επιλογή του αυτοκινήτου και μη βγάζετε τις κακίες σας χωρίς λόγο.
Υ.Γ. Σόρρυ για το 'επιθετικό' ύφος, αλλά νομίζω ότι η συζήτηση έχει βγει πραγματικά εκτός ορίων.
Aυτό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτό:
οπα ρε Ρομποκοπ που που εσπευσες αμεσως να αποκαταστησεις την ταξη!
1.Ο τιτλος Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro ,ειναι σαφης ως προς τη χρηση που το προοριζει η κοπελα,τουλαχιστον ως προς την αρχικη διατυπωση.ασχετο αν τα μαζεψε μετα ο coyot.ΒΤW η προικα ως θεσμος ειναι παρωχημενος
2.Η εισαγωγη και το υφος του coyot(χωρις να τον ψεγω) ηταν αυτα που επεφεραν την κατρακυλα του τοπικ στο βορβορο του χαβαλε
3.>σε καμία περίπτωση δε νομίζω ότι υπονοεί ότι η κοπέλα ποντάρει στο να βρει γαμπρό μέσω του αυτοκινήτου, αλλά ότι απλά το ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εφόσον χρειαστεί ως οικογενειακό θα είναι ένα συν ΑΦΟΥ βρει το γαμπρό. Όχι δηλαδή ότι θα τον βρει μέσω αυτού.
Ετσι μπορει να το αντιληφθηκες ΕΣΥ.Συγχωρεσε μας εμας τους ταπεινους που καταλαβαμε αλλα...
4.>Σοβαρευτείτε βρε σεις... θα θέλατε να σας κοροϊδέυουν χωρίς να σας ξέρουν από κάτι που έγραψε κάποιος άλλος και το οποίο το πιο πιθανό είναι ότι έχει παρερμηνευτεί.
σιγα ρε μη βγαλαμε και φωτογραφιες ντοκουμεντα για να την εκθεσουμε.Μπορει να ναι και φανταστικο το προσωπο,και να μιλαμε σε υποθετικη βαση
5.>Κάντε τις προτάσεις σας για την επιλογή του αυτοκινήτου και μη βγάζετε τις κακίες σας χωρίς λόγο.
εγω δεν ειδα καμμια κακια.Αν μη τι αλλο τα περισσοτερα ποστ κινηθηκαν προς την κατευθυνση της δικιας σου σκεψης δλδ πως η χρηση ως 'προικα' ειναι αναχρονιστικη και υποτιμητικη για την ιδια την κοπελα και πως θα πρεπε να ιεραρχησει διαφορετικα τις αναγκες της
-
Παντως μαλακια αν δινουν ακομη και σημερα προικα...πρεπει να ξανακανω μια συζητηση πολυ συντομα!
-
H προίκα ως γνωστόν δεν υπάρχει, εδώ και χρόνια.
Φαίνεται πως ούτε και αίσθηση του χιούμορ υπάρχει.Whatever
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro