-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δεν ξύνει το μουνί τηςThanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.Ωραία
-
My two cents:
Αυτοκίνητο προίκα; Πεταμένα λεφτά είναι, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες. Απαξιώνεται γρήγορα και δεν ξέρεις τι είδους αυτοκίνητο θα χρειάζεται μετά το γάμο. Αν και ο άλλος έχει μικρομεσαίο-μεσαίο sedan, τι θα το κάνεις το πλοίο; Να το πουλήσεις, δεν πάει - θα χάσεις χρήματα. Να το κρατήσεις, πάλι δεν πάει - δύο μεγάλα αυτοκίνητα 'καίνε' πολύ.
Η μόνη παράμετρος που - μάλλον - παραβλέψατε όλοι, είναι ότι το αυτοκίνητο θα έρθει αφορολόγητο από το εξωτερικό, εξ ου και τα διαθέσιμα χρήματα είναι μόνο 20000 και όχι τα 30000 της πραγματικής αξίας στην Ελλάδα. Πολύ απλά, αν η κοπέλα δεν το πάρει πριν επαναπατριστεί, χάνει τη δυνατότητα έκπτωσης του ΕΤΤ, δηλαδή τη δυνατότητα να πάρει ένα καλό μεσαίο αυτοκίνητο στην τιμή ενός καλού μικρομεσαίου!
Εξυπακούεται ότι ένα μικρό αυτοκίνητο (σε αξία CIF ή/και κυβικά) έχει και μικρότερη έκπτωση, τόσο που δεν αξίζει να την εκμεταλλευτείς και να επωμιστείς τις συνέπειες (κόκκινες πινακίδες, ειδικά ασφάλιστρα από ορισμένες ασφαλιστικές, περιορισμοί στην μεταπώληση και στη δυνατότητα οδήγησης κ.λπ.). Αν χρειάζεται ένα μικρό, ας το πάρει στην Ελλάδα, χωρίς την έκπτωση - δεν χάνει πάνω από 1000 ευρώ. Ας επενδύσει τα χρήματα που περισσεύουν σε κάτι ασφαλές (π.χ. κρατικά ομόλογα, προθεσμιακή κατάθεση, αμοιβαία χαμηλού ρίσκου), ώστε να πάρει το σωστό αμάξι, όταν το χρειαστεί. Την έκπτωση του ΕΤΤ, δεν πειράζει, ας μην την αξιοποιήσει αφού δεν την χρειάζεται.
Προσωπικά, προτείνω να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο μόνο αν το χρειάζεται πραγματικά. Στην περίπτωση αυτή, ας μας πει τι απαιτήσεις έχει σε χώρους, επιδόσεις, ασφάλεια, αξιοπιστία, κόστος χρήσης, αξία μεταπώλησης και 'πουλ-μουρ', για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε καλύτερα.
-
chazlp1989
απο που είσαι;; -
1
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
chazlp1989
απο που είσαι;;Γιατί ρωτάς;
-
Τίνος είσι;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Και επιπλέον.... Μια κουζίνα για να μαγειρεύει, ένα πλυντήριο πιάτων και ένα ρούχων για να πλένει(μη χαλάει και τα νυχάκια της), και πάσης φύσεως οικιακές συσκευές...
Άντε γιατί με την απελευθέρωση των γυναικών και την 'ισότητα' μόνο αν κλονωποιήσουμε τις μανάδες μας θα δούμε ζεστό φαγητό και κανένα ρούχο να βάλουμε...
Αυτοκίνητο θα πάρει ο άντρας της...Sorry για το
Εγώ και πλένω και σκουπίζω και μαγειρεύω, κτλ, κτλ...
Και μην αρχίσετε το δούλεμα!
Και φυσικά δεν καταναλώνω το χρόνο μου σε μαλ....., όπως το να βάφω τα νύχια μου... Αν και αυτά εσείς τα θεωρείτε ωραία! Γι' αυτό μην παραπονιέστε αν οι γυναίκες σας φροντίζουν τα νύχια τους, βάφονται και γενικώς ξοδεύουν τα χρήματα σε αισθητικούς και σε κωμμωτήρια!εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα νύχια στις γυναίκες...
τα κοιτώ για να καταλάβω πόσο καθαρές είναι...
το γαλλικό είναι το καλύτερο, όπως επίσης κ τα απαλά χρωματάκια, όπως περτικαλί, μπεζ, διάφανο, βανίλια, κτλ. -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Γιατι δεν το κλειδωνει καποιος αυτο το θεμα ????Γιατί μια χαρά θέμα είναι....
Τέλος ς ς -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Και επιπλέον.... Μια κουζίνα για να μαγειρεύει, ένα πλυντήριο πιάτων και ένα ρούχων για να πλένει(μη χαλάει και τα νυχάκια της), και πάσης φύσεως οικιακές συσκευές...
Άντε γιατί με την απελευθέρωση των γυναικών και την 'ισότητα' μόνο αν κλονωποιήσουμε τις μανάδες μας θα δούμε ζεστό φαγητό και κανένα ρούχο να βάλουμε...
Και φυσικά δεν καταναλώνω το χρόνο μου σε μαλ....., όπως το να βάφω τα νύχια μου... Αν και αυτά εσείς τα θεωρείτε ωραία! Γι' αυτό μην παραπονιέστε αν οι γυναίκες σας φροντίζουν τα νύχια τους, βάφονται και γενικώς ξοδεύουν τα χρήματα σε αισθητικούς και σε κωμμωτήρια!εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα νύχια στις γυναίκες...
το γαλλικό είναι το καλύτερο, όπως επίσης κ τα απαλά χρωματάκια, όπως περτικαλί, μπεζ, διάφανο, βανίλια, κτλ.Για να έχεις βαμένα νύχια... Πρέπει στο σπίτι να υπάρχει και μία καθαρίστρια... Άλλο καθαρά και καλοσχηματισμένα κι άλλο βαμμένα! Μην κοιτάτε που όλες το Σαββατόβραδο είναι στη τρίχα! Άλλο μία μέρα και άλλο όλη τη βδομάδα! Τέσπα!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
το γαλλικό είναι το καλύτερο, όπως επίσης κ τα απαλά χρωματάκια, όπως περτικαλί, μπεζ, διάφανο, βανίλια, κτλ.Για να έχεις βαμένα νύχια... Πρέπει στο σπίτι να υπάρχει και μία καθαρίστρια... Άλλο καθαρά και καλοσχηματισμένα κι άλλο βαμμένα! Μην κοιτάτε που όλες το Σαββατόβραδο είναι στη τρίχα! Άλλο μία μέρα και άλλο όλη τη βδομάδα! Τέσπα!
Εχεις δοκιμάσει να κάνεις τις δουλειές με γάντια;
-
Iδρωνει το χερι κ χαλαει την επιδερμιδα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Iδρωνει το χερι κ χαλαει την επιδερμιδα.Υπάρχουν και κάποια με αντιδρωτική επένδυση και με υδρόφιλο βαμβάκι άμα λάχει!
-
Tι γραφετε ρεεεεεεεε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι γραφετε ρεεεεεεεεΣουτ ρεεεεε! Εγώ πασχίζω για το καλό όλων των ανδρών εδώ πέρα!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tι γραφετε ρεεεεεεεε
Σουτ ρεεεεε! Εγώ πασχίζω για το καλό όλων των ανδρών εδώ πέρα!
+κρεμα νυχτος
παντως coyot αν παρει τπτ καλο να μας τη γνωρισεις μετα
-
Nαι, εσάς περιμένει η κοπέλα!...
-
Coyot, για να σου μιλάει εσένα, μάλλον θα έχει μπόλικη τρέλα πάνω της!
-
ειναι συναδελφος..
εξ' αλλου μπορει να προσφερθηκε να βοηθησει την γυναικα να βγει απο τον προβληματισμο της! -
ρε μπας και ειναι κολπο του κογιοτ για το νεο του αμαξι?
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro