-
To αυτοκίνητο θα είναι το μόνο της, άρα προορίζεται διά πάσαν χρήσιν.
Γκάζι ναι, αλλά μόνο για ασφαλές προσπέρασμα (ως εκεί).
Το στυλ και η όποια αποκλειστικότητα δεν την αφήνει αδιάφορη (θηλυκό είναι). Η αξιοπιστία την ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί δουλεύει πολύ. Δεν ξύνει το μουνί της, ούτε έχει πλούσιο μπαμπά.Δεν θα τη χάλαγε να κατέβει απ' τα 30 χιλιάρικα, αλλά θα μπορούσε να ανέβει και στα 35, αν πιεσθεί καταλλήλως.
Θα το κρατήσει καιρό, και επειδή σκέπτεται, όπως είναι ανθρώπινο στην ηλικία της, και τον γάμο, θα ήθελε να της είναι χρήσιμο ως 'προίκα'.Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.
Δεν βάζω ψηφοφορία, για να έχουμε ανοιχτό μυαλό.
Της εξήγησα ήδη ότι Μερσεντές και Όπελ πρέπει να κλείσουν.
Η ίδια αν και γουστάρει BMW-1, διαπίστωσε ότι δεν επαρκούν οι χώροι.Μιλάμε μόνο για καινούργιο, αφορολόγητο από εξωτερικό (οι ελληνικές τιμές είναι ενδεικτικές) - αλλιώς θα της είχα ήδη δώσει την τετρακίνητη Οκτάβιά μου, να 'χει να με θυμάται με τα εγγονάκια της.
Εγώ της πρότεινα Α3 Sportback, 1,8 τούρμπο για φθηνό ή 2,0 τούρμπο τετρακίνητο για 'και τέλοςςςς'.
-
Το στυλ και η όποια αποκλειστικότητα δεν την αφήνει αδιάφορη (θηλυκό είναι). Η αξιοπιστία την ενδιαφέρει πρωτίστως, γιατί δουλεύει πολύ. Δεν ξύνει το μουνί της, ούτε έχει πλούσιο μπαμπά.Δεν θα τη χάλαγε να κατέβει απ' τα 30 χιλιάρικα, αλλά θα μπορούσε να ανέβει και στα 35, αν πιεσθεί καταλλήλως.
Θα το κρατήσει καιρό, και επειδή σκέπτεται, όπως είναι ανθρώπινο στην ηλικία της, και τον γάμο, θα ήθελε να της είναι χρήσιμο ως 'προίκα'.Ως προς το τελευταίο, την έχω πείσει (η κοπέλα είναι απλώς φίλη μου και συνάδελφος) ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστες βενζινόπουτσες που τρώνε τα λεφτά τους σε σπορ-διθέσιες κατασκευές, οπότε αν ποτέ μπουν στον κόπο να παντρευτούν, πολύ θα εκτιμούσαν ως προίκα ένα αμάξι αν όχι καθαρόαιμο οικογενειακό, τουλάχιστον που να κάνει και για οικογενειακό.
Η ίδια αν και γουστάρει BMW-1, διαπίστωσε ότι δεν επαρκούν οι χώροι.Μιλάμε μόνο για καινούργιο, αφορολόγητο από εξωτερικό (οι ελληνικές τιμές είναι ενδεικτικές) - αλλιώς θα της είχα ήδη δώσει την τετρακίνητη Οκτάβιά μου, να 'χει να με θυμάται με τα εγγονάκια της.
Εγώ της πρότεινα Α3 Sportback, 1,8 τούρμπο για φθηνό ή 2,0 τούρμπο τετρακίνητο για 'και τέλοςςςς'.
-
-
Δεν ξύνει το μουνί της
Από αυτό και μόνο θα πρότεινα MX5...
Μικρό, οικονομικό, μουράτο και με αρκετά κάτω από 30 χήνες έχει και γκάζι και ικανοποιητικότατο εξοπλισμό.
Αν από την άλλη θέλει οπωσδήποτε κάτι με χώρους τότε Α3 δαγκωτό. -
Για Lexus ΙS τι λες? Κουκλα ειναι και παιζει γυρω στα 35.
-
εγω πάντως θα πρότεινα Rx-8 αλλα ένας φίλος μου που το χει του εχει σπάσει τα νευρα γιατι καιει οσο ενα τρίλιτρο και εχει επιδόσεις διλιτρου απο χωρους όμως μια χαρά είναι
το A3 απο αξιοπιστια πως τα πάει???
-
Να παρει SUV που ειναι in και συμπληρωνει καταλληλα κ το ζμπορ δι8εσιο γκαμπριο του ανδρος.
-
Όχι SUVλακεία... ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.
Ας πάρει ένα Volvo C30 που βασίζεται σε καλό δάπεδο κι είναι και ντιζαϊνάτο.
-
Δε χωραει τα καροτσακια/κουβαδακια των μωρων ομως.
-
Ας πάρει το Bravo 1.4 T-Jet 150... Μια χαρά κουκλί είναι. Και χώρους έχει. Αλλιώς, αν θέλει κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ας πάρει μια Citroen C5 δίλιτρη, που έχει αρκετά μεγάλους χώρους.
Υ.Γ. Το Fiat 126 που οδηγούσε κάποτε η μάνα μου πώς χώραγε τρία άτομα κι αποσκευές;
-
Bravo; Δεν μας είπε όμως πόσα κιλά είναι η κοπέλα. Θα την αντέξουν τα φρένα;
-
Δεν έχω ξαναδεί πιο ξεκάρφωτες προτάσεις
Χωρίς παρεξήγηση, εννοώ απλά ότι διαφέρουν πολύ μεταξύ τους...
-
Ένα full εξοπλισμένο Golf GT DSG
-
Γυναικα και μεγαλο (μακρυ) αυτοκινητο δε μου καθησε ποτε καλα. Προτιμω Α3 2.0 βεβαιως βεβαιως...
-
Α3 Sportback, 1,8 Τ και τέλος...
Το 2-λιτρο δε νομίζω ότι αξίζει για κάποιον που δε 'χρειάζεται' τα άλογα. Μια χαρά ασφαλή προσπεράσματα θα κάνει και το 1,8 Τ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν έχω ξαναδεί πιο ξεκάρφωτες προτάσειςΧωρίς παρεξήγηση, εννοώ απλά ότι διαφέρουν πολύ μεταξύ τους...
Μιλαμε για γυναικα, οποτε ολα μεσα ειναι.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν έχω ξαναδεί πιο ξεκάρφωτες προτάσεις+1
A3 απο μένα αν βγαίνει ακόμη ο 2.0 FSI...
όχι turbo! αξιοπιστία λέμε -
Να παντρευτεί έναν πλούσιο που δεν ενδιαφέρεται για προίκες άλλά για την ίδια και να της πάρει μετά αυτός δώρο μία Maserati...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...Εγώ της πρότεινα Α3 Sportback, 1,8 τούρμπο για φθηνό ή 2,0 τούρμπο τετρακίνητο για 'και τέλοςςςς'.Και πολύ καλά έκανες!
Εγώ θα της πρότεινα να δει και το Α4 Avant. -
Ενα S3?
Τα εχει ολα..
Διαφορετικα, ενα Golf GTI, ειναι ενα εκπληκτικο all around αυτοκινητο...
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro