-
να μας πεις, ομως, τι αποφασισε!
-
...και να βάλεις και το πρώτο σου ποστάρισμα μέσα ...
-
Εγώ για αυτοκίνητο - προίκα θα πρότεινα ένα Γιούγκο. Πραγματικά, θα έχει προίκα για πάντα( + ότι ΔΕΝ θα αναγκαστεί να το μοιραστεί με τον γαμβρό/ δώσει στον ανήρ αν τυχόν και χωρίσουν... αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τα βίτσια του άλλου...).
Γιούγκο μπορεί κανείς να βρει πολλά και αρκετά εύκολα, άσε που η τιμή του θα αρχίζει και με 3[βάλτε τη λέξη που θέλετε]...(αν θα ακολουθούν μηδενικά τον αριθμό '3', δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά).
Ανταλλακτικά, δόξα τον άγιο Γιούγκοσλαβ, μπορεί να βρει χίλια-δυό διάσπαρτα στην εξοχή (άρα τζάμπα)στους βόρειους γείτονές μας.Βέβαια, μια αρκετά ενδιαφέρουσα εναλλακτική θα ήταν να πάρει ένα ποδήλατο για την ίδια(άσε που γυμνάζει και σε δύσκολα σημεία...) και να κάνει δώρο την προίκα στον εαυτό της ώστε να έχει να 'μπει' σε κανένα γεροκομείο της προκοπής, όταν έρθει η ώρα, γιατί με τα σαϊνια που μας κυβερνάνε, αν περιμένει να ζήσει με τη σύνταξη (ή αν θα πάρει καν) δύσκολα τα πράγματα...
-
Ρε παιδιά αν θέλει να παντρευτεί η κοπέλα Αλβανό ζεν πρεμιέ (βλέπε Φραν) τότε οπωσδήποτε τζηπ...
Ακούστε και το Ρουλάκι που κάτι παραπάνω ξέρει... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
γιατι δεν κοιταει κανα ΕΟΣ?
+1 για το EOS (έως πότε? )
Πότε πήγαμε σε φωτογραφικές μηχανές Canon;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
πουλαω μια 300 με 28-90.οτι πρεπει για οικογενειακες φωτογραφιες!
-
Ας πάρει μια Citroen C4 Picasso στην κορυφαία έκδοση. Μεγάλοι χώροι και τρελή πρακτικότητα. Είναι επίσης και το μοναδικό πολυμορφικό που έχει κάτι να δείξει εμφανισιακά...
Το πρόβλημα είναι ότι, ΕΙΔΙΚΑ αν πάρει τη Grand Picasso, θα είναι σα να'χει βάλει επιγραφή 'ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ;' και μάλιστα με κόκκινα νέον.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
πουλαω μια 300 με 28-90.οτι πρεπει για οικογενειακες φωτογραφιες!
[offtopic]
Στον πατέρα μου έδωσα την παλιά μου Nikon F65 με 50άρη 1.8 και 28-80, όταν πήρα FM3A με Zeiss ZF Planar 1,4/50, 85/1,4, Distagon 2,8/25 και Voigtlander Macro Apo-Lanthar 125/2.5.
[/offtopic]
-
μεχρι στιγμης ξεχώρισαν τα Eos και Α3
αυτά τωρα τι κάνουν από αξιοπιστία??γιατί και αυτό την νοιάζει
κανενας που τα ξερει καλύτερα? -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Thanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.Ποια από τις δύο που ήρθαν μαζί σου είναι;
Αμάξι για προίκα: 530i
(το παίρνει με έκπτωση; κυκλοφόρησε και η νέα τετρακύλινδρη 520)Αυτό είναι αμάξι, να το πάρει ο γαμπρός να πάει στα μπουζούκια να τον βάλουν να παρκάρει μπροστά στο μαγαζί (με την Οκτάβιά σου θα τον βάλουν 2η σειρά).
-
Λοιπόν, έχω μια καλύτερη ιδέα από όλους τους προηγούμενους!
Αυτή τη στιγμή και γω είμαι στο ψάξιμο με ακριβώς το ίδιο μπάτζετ (30-35Κ) με λίγο διαφορετικές προτεραιότητες βέβαια....
Οπότε προτείνω το εξής:
Μου τη γνωρίζεις, και άμα γουσταριζόμαστε και κάνουμε κονέ , ενώνουμε τα μπάτζετ μας (=60-70Κ) και παίρνουμε ένα εβο για
οικογενειακό ..:twisted:.. και κανα δυο σμαρτ για την πόλη με τα ρέστα....Υπόσχομαι να της το δίνω να το οδηγάει......
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Thanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.Πρέπει να εγγραφεί πρώτα. Αφού το κάνει, ας συστηθεί. Υπάρχουν αρκετοί προικοθ....ελεύθεροι νέοι στο φόρουμ.
-
Αν παρει την 159 (αλλη μια αποψη.. ) μπορουμε να βγουμε και για καφε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Thanks everybody.
Θα της δοθεί λινκ προς την παρούσα συζήτηση.Πρέπει να εγγραφεί πρώτα. Αφού το κάνει, ας συστηθεί. Υπάρχουν αρκετοί προικοθ....ελεύθεροι νέοι στο φόρουμ.
Κρύβε λόγια...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Επιτρέπεται να πει τη γνώμη της και μία γυναίκα;
Η Lexus IS είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή (ίσως η καλύτερη στην κατηγορία της), με την οποία σίγουρα θα ξεχωρίζει και ακόμα και στην εκδοση 2.5 classic έχει έναν αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, όμως η τιμή της υπερβαίνει το όριο και έτσι την καθιστά σχεδόν απαγορευτική, αφού ανέρχεται στα 38 χιλιάρικα.Τέλος μία αρκετά φτηνή πρόταση είναι η καινούρια Toyota Corolla.
σε παντρεύομαι
-
Tι πέφτουλας θεέ μου
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tι πέφτουλας θεέ μουΔεν έχει μια ...κόκκινη;
-
MINI COOPER S ....... θα την κανει πολυ πιο ομορφη
-
MINI COOPER S ....... θα την κανει πολυ πιο ομορφη
Aυτοκίνητο-προίκα για νεαρή εργαζόμενη, στα 30Κ Εuro