-
07 11 07
Ένας Γάλλος καταγωγής α λα Σαρκοζί
Ένας Γερμανός
Ένας Λιβανέζος που ζεί κι εργάζεται στο Βουκουρέστι
Δυο Σλοβένοι
Ένας Ρουμάνος
Ένας Έλληνας
Αντροπαρέα σε Λιβανέζικο εστιατόριο, στο Βουκουρέστι
Έτρωγαν κι έπιναν (μπύρες, ουίσκι, τσάι, καφέ, κρασί, όλα μαζί κι εναλλάξ από το πρωί). Ακούγονταν αστεία, ακούγονταν και σοβαρά
Έξω απ' το ξενοδοχείο / εστιατόριο, μια Bentley Brooklands με ύφος μπλαζέ έκανε πως δεν έβλεπε δυο Range Rover, ένα ML, ένα G-class, ένα XC90, κάτι άθλια Χ και δυο Land Cruiser αραγμένα κοντά της. Πληβείοι δίπλα σε μια Λαίδη. Ιεροσυλία...
Ένα από τα αμέτρητα Dacia Logan By Renault ταξί, μας γύρισε 'σπίτι'Γουστάρω τη σύντροφό μου, τη βρίσκω με τα παιδιά μου, έχω τη δυνατότητα να βλέπω (έστω μία τόσο) πέρα απ' τη μύτη μου.
Ναι, η ζωή έχει σταθεί καλή μαζί μου. Μου έχωσε νωρίς δυο σφαλιάρες, μην πάρω κι αέρα, αλλά ναι! Σε γενικές γραμμές είναι καλή μαζί μου. Μέχρι σήμερα, that is, ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη.
Τουλάχιστον όχι σύντομα... -
07 11 07
Ένας Γερμανός
Δυο Σλοβένοι
Ένας Ρουμάνος
Ένας Έλληνας
Έτρωγαν κι έπιναν (μπύρες, ουίσκι, τσάι, καφέ, κρασί, όλα μαζί κι εναλλάξ από το πρωί). Ακούγονταν αστεία, ακούγονταν και σοβαρά
Έξω απ' το ξενοδοχείο / εστιατόριο, μια Bentley Brooklands με ύφος μπλαζέ έκανε πως δεν έβλεπε δυο Range Rover, ένα ML, ένα G-class, ένα XC90, κάτι άθλια Χ και δυο Land Cruiser αραγμένα κοντά της. Πληβείοι δίπλα σε μια Λαίδη. Ιεροσυλία...
Ένα από τα αμέτρητα Dacia Logan By Renault ταξί, μας γύρισε 'σπίτι'Γουστάρω τη σύντροφό μου, τη βρίσκω με τα παιδιά μου, έχω τη δυνατότητα να βλέπω (έστω μία τόσο) πέρα απ' τη μύτη μου.
Ναι, η ζωή έχει σταθεί καλή μαζί μου. Μου έχωσε νωρίς δυο σφαλιάρες, μην πάρω κι αέρα, αλλά ναι! Σε γενικές γραμμές είναι καλή μαζί μου. Μέχρι σήμερα, that is, ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη.
07 11 07
Ένας Γερμανός
Δυο Σλοβένοι
Ένας Ρουμάνος
Ένας Έλληνας
Άντρες... Αιώνια παιδιά, λένε ότι είναι. Αιώνιοι εαυτούληδες, μήπως;
Θέλουν γυναίκες, που πήγαν οι γυναίκες, γιατί δεν μπορούν να βρουν γυναίκες, ....
Ξέρουν τι θέλουν; Μπααααα. Τις θέλουν μικρές, ωραίες, με μέση δαχτυλίδι, πισινό αχλάδι, στήθος λεμόνι, μάγουλο βερύκοκο. Κι αν παντρευτούν καμία που δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι σίγουροι ότι της έχουν κάνει χάρη. Και μαζεύονται, όταν μαζευτούν, στο σπίτι, πετάνε τ' άπλυτα όπου βρουν, διαλύουν την κουζίνα, κατουράνε το (κι όχι απλά στο) μπάνιο. Και ψάχνουν, μόνιμα, για γκόμενα.
Την θέλουν, λένε, χαδιάρα. Αν ξέρει από αυτοκίνητα, πολιτική ή οικονομία κόβουν ρόδα μυρωμένα. Τρομάζουν, μάλλον. Πρέπει να τους μιλάς χαδιάρικα, με νάζι και σκέρτσο. Αν δεν, τότε έχεις, λένε, πρόβλημα και τρέχουν.Συνεχίζεται...
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Άντρες... Αιώνια παιδιά, λένε ότι είναι. Αιώνιοι εαυτούληδες, μήπως;
Θέλουν γυναίκες, που πήγαν οι γυναίκες, γιατί δεν μπορούν να βρουν γυναίκες, ....
Ξέρουν τι θέλουν; Μπααααα. Τις θέλουν μικρές, ωραίες, με μέση δαχτυλίδι, πισινό αχλάδι, στήθος λεμόνι, μάγουλο βερύκοκο. Κι αν παντρευτούν καμία που δεν είναι ακριβώς έτσι, είναι σίγουροι ότι της έχουν κάνει χάρη. Και μαζεύονται, όταν μαζευτούν, στο σπίτι, πετάνε τ' άπλυτα όπου βρουν, διαλύουν την κουζίνα, κατουράνε το (κι όχι απλά στο) μπάνιο. Και ψάχνουν, μόνιμα, για γκόμενα.
Την θέλουν, λένε, χαδιάρα. Αν ξέρει από αυτοκίνητα, πολιτική ή οικονομία κόβουν ρόδα μυρωμένα. Τρομάζουν, μάλλον. Πρέπει να τους μιλάς χαδιάρικα, με νάζι και σκέρτσο. Αν δεν, τότε έχεις, λένε, πρόβλημα και τρέχουν.Συνεχίζεται...
Οκ Ελίζα σωστά μιλάς, την έχεις πάρει χαμπάρι την δουλειά.. Αλλα βοήθα ρε κορίτσι μου, τι ζητάνε οι γυναίκες; η αλλοιώς τι θα έπρεπε να ψάχνουν οι άντρες; Κάμε το καλό... .... (και ρίξ το στο γυαλό..)
-
Δεν το αφήνουμε καλύτερα το θεματάκι του ανθρώπου άδειο από κλισέ 'τι θέλουν οι γυναίκες'; Στην τελική η απάντηση είναι η ίδια και για τα δύο φύλα: όλοι θέλουν ό,τι μπορεί να φτάσει το χέρι τους (ή ο κώλος τους, ανάλογα πως το βλέπει κανείς ή πόσο ματαιόδοξος είναι...).
Για να καταθέσω κι εγώ το μονόλογό μου:
Είναι η πρώτη φορά που για 10 μέρες δουλεψα τόσο πολύ, αλλά το ευχαριστήθηκα ακόμη περισσότερο. Μ' αρέσει η νέα μου δουλειά πάρα μα παρα πολύ και έχω την εντύπωση πως έχω πέσει και σε πολύ καλή εταιρεία και ανθρώπους.
(αιώνιος εαυτούλης ναι! )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βασικα κανεις ενα κοπο να μου εξηγησεις το θεμα του τοπικου που ανοιξε ο κυριος Ηλιας; Ειναι γενικο,η καταλαβα λαθος και κανω βλακεια;Μάλλον γράφουμε κάτι που θέλουμε, όμως δεν ανοίγουμε διάλογο γι αυτό.
-
-
θα παρω μια R6 και να πανε ολοι να μαμηθουν
-
γιατι ο κοσμος ειναι τοσο ενοχλητικος κ πρηζει γεννητικα οργανα;
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οκ Ελίζα σωστά μιλάς, την έχεις πάρει χαμπάρι την δουλειά.. Αλλα βοήθα ρε κορίτσι μου, τι ζητάνε οι γυναίκες;
Σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες που έχουν γίνει θέλουν ο άντρας να είναι:
-Μορφομένος
-Γιατρός ή γενικώς να έχει μια καλή δουλειά
-Όμορφος
-Να'χει σπίτι
-Να'χει εξωχικό
-Να'χει ωραίο αμάξι αλλά να μην τρέχεικαι πάνω απ' όλα...
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ[/b]
-
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ
Είχα όνειρα που κάηκαν σε μια στιγμή...και άλλα που τα καψα εγώ ο ίδιος μονάχα για να δω το χρώμα του καπνού τους. Έχω όνειρα που τα αποφεύγω και άλλα που ξυπνάνε μόνο όταν... οι αντιστάσεις πέφτουν. Αυτό που φανταζόμουν δεν είναι, μα αυτό που θέλω θα συμβεί.
Δεν έχω ιδέα για τι μιλάω, μα εσύ με καταλαβαίνεις. Πάντα με καταλάβαινες. Εγώ... απλά δεν μπορώ. Όλες οι στιγμές είναι δικές μου μα καμία δεν μου ανήκει...όπως και εσύ.
Θυμάμαι πάντα την νεφέλη που μας επισκέπτηκε ένα βράδυ. Λέω δεν μπορεί κάτι θα σημαίνει, κάτι θα σήμαινε... κάτι θα σημάνει.Και ζω τις ίδιες μέρες, τις ίδιες σκέψεις ξανά και ξανά... χωρίς να δω κάτι ουσιαστικό, χωρίς κάτι καινούργιο. Τα πρόσωπα, οι χώροι, οι αριθμοί...αλλάζουν, μα όλα είναι τόσο γαμημένα ίδια. Χωρίς απολύτως κανένα νόημα.
Έχω ανάψει φωτιά σήμερα πάλι. Στις φλόγες βλέπω το προσωπό σου. Πίνω μια γουλιά ρακί, Θα την παλέψω και σήμερα...κάπως, όπως κάθε μέρα τόσες μέρες. -
toyotaman
ωραίο. -
σε 5 σειρές...
οι γυναίκες θέλουν:
α) 'φερράρι',
β) 'παλαμάρι'
γ) α+βεπίσης γ>α>β.
-
Μα τοσο καιρο να μην μπορω να βρω πληροφοριες απο ατομα που να εχουν οδηγησει το lada 110... ουτε πολλά τεστ, ουτε στοιχεια για ανταλλακτικα, καταναλωση, αξιοπιστια.... Μπηκα σε ενα ταξί Λαντα 110 ειχε 600000χιλ+ 'ολα τελεια' μου ειπε, προφανως δεν ηθελε να το συζητησει. Καταναλωση εντος πολης 400 χιλιομετρα με 25 ευρω... να το πιστεψω; Δεν το πιστευω
Οι γυναικες τα θελουν ολα....και ακομη παραπανω, εγω ασπρη Πόρσε κάμπριο δεν διαθετω για να ερθω κατω απο το μπαλκονι τους, να τις παρω να παμε να ζησουμε σε βιλα στην Εκαλη, Λάντα 2015 άσπρο εγκρινω και εαν τους αρεσει...
-
Σίγουρα έχετε καταλάβει τι παίζεται σε αυτό το θέμα;
Τα 'άνδρες vs. γυναίκες', το chat κλπ κλπ, στα θέματα που ήδη έχουμε ανοιχτά για τέτοιες συζητήσεις παίδες. Plz δηλαδή.
-
ηρθε .... αλλά μου χτυπησανε το αριστερο φτερο πληρωσα και 250 ευρω.
-
*Μονολογος την περασμενη Παρασκευη σε καφετερια-στεκι-του-*TF
Θελω...Τι θελω....
Πισωκινητο, με δυνατο μοτερ, σε καλη κατασταση, χωρις ηλεκτρονικα, 2 μπακετ, κλουβι, κρανος, μπαλακλαβα, γαντια και συμμετοχη για το drift gp...
Να βαλω τουρμακι η κομπρεσσορα;;;
Μαλλον κομπρεσσορα να τραβαει απο χαμηλα....
Τις Μπεμπες, τις ξεχναμε γιατι δεν μ αρεσουν....
Τα Ιαπωνικα μου σπανε τα νευρα και δεν μ αρεσουν....
Τα Αμερικανακια αμα σπασουν, χρεοκωπησες...
Τροπετακι smart roadster με μοτερ V8 απο καμια αμερικανια....
Μπα... Μονο σουζα θα πηγαινει αυτο....
Απο celica tsport;;;;
....Δεν ειναι κακη ιδεα
....Αλλα!
....Πως θα πισουμε τον MadMax να μου το δωσει;;;;
Και πες οτι τον επεισα....
....Ποιος το πληρωνει ομως
....Και ποιος το φτιαχνει;;;
Ασε καλυτερα....
Πω.... τι πατος ειναι αυτος!!!
Που εμεινα;;;
Α...ναι! smart roadster με μοτερ απο celica tsport....
Μπα οχι!
Ενα Μερκ ν-ετιας....
Με διλιτρο και πανω μοτερακι...
Με σωστες επεμβασεις θα βγαλει αρκετα αλογα.
Αναρτιση, σειριακο και διαφορικο και βουρ!!!
Ωπ! ηρθε η κρεπουλα μου -
Από νωρίς έχω ξυπνήσει. Τι ξυπνήσει, που δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Το εργαλείο καλορυθμισμένο και πλυμένο. Πιέσεις στα λάστιχα, check τα υδραυλικά, και αφού παίξω λίγο με το αμορτισερ το φορτώνω στη σχάρα.
Στο δρόμο τρώω κανα 2 μπανάνες και λίγα ξερά φρούτα. Θα είναι δύσκολος αγώνας μας έχουν προειδοποιήσει. 30κμ εκ των οποίων τα περισσότερα δυσκολη ανηφόρα. Η σαλαμίνα έχει πολύ καλές διαδρομές, αλλά δεν αστιεύεται.Με τα πολλά φτάνω στο πέραμα και μπαίνω στην παντόφλα. Μέσα, διάφορα αυτοκίνητα με πολλά καλά και μη ποδήλατα. Βρίσκω γνωστούς από άλλους αγώνες, κάνουμε πλάκα. Σε ολα τα πρόσωπα μπορείς να δακρίνεις ένα μικρό άγχος...
Γραμμή εκκίνησης. Από το μεγάφωνο ακούγονται τελευταίες συμβουλές ενώ ο Νίκος φωνάζει από πίσω 'Ηλία, φύγε χαλαρά, παίζει ανηφόρα στο 2ο κμ με μεγάλη διάρκεια'. Συγκεντρώνομαι, θέλω να τερματίσω και αυτόν τον αγώνα. Τρία, δύο ένα, και το μπαμ της εκκίνησης είναι γεγονός. Ξεκινάω και κατηφορίζω προς την παραλία. Το μόνο που ακούω είναι οι τροχοί μας να σκίζουν τα νεροφαγώματα. Τα περνάω χωρίς ιδιαιτερο πρόβλημα και πιάνουν οι ανηφόρες. Τελειώνω την 1η σκασμένος, ακολουθεί η 2η μετά από κατάβαση μέσω μιας αντιπυρικής που γλύστραγε και αναγκάστηκα να πάω μέσα από τα χόρτα. Άλλη μια ανηφόρα την οποία διαεχεται ανηφορικό μονοπατι. Φτάνω στην κορυφή,και ξεκινάω για το τελευταίο σκέλος που δεν είναι άλλο από την κατάβαση μέσα από τεχνικά μονοπάτια.
Πίσω μου ένας να φωνάζει να φύγω από τη μέση. Δεν τον αφήνω, το παίρνω πατριωτικά. Πεταλάρω πιο γρήγορα, διαλέγω άλλα πατήματα (ενώ παράλληλα σκέφτομαι ότι μια ατυχία εδώ θα με στείλει στο....ΚΑΤ) και συνεχίζω. Πέτρα που την περνάω από δεξιά., λ΄κγα φρένα για να στρίψω πάνω στο μπερμάκι, πετάλι, ξανά φρένα, κατηφόρα, λούκι που τερματίζει η ανάρτηση, ξανά πάνω ενώ συνεχίζω να ακούω τους τροχούς του πίσω μου να είναι κοντά μου. Όχι δεν θα περάσει πάω πιο γρήγορα, δεν πρέπει. Οι κορδέλες του τερματισμού είναι στα 300 μέτρα, πρέπει όμως να κάνω κάτι εσάκια πιο πριν. Ακούω φωνές φίλων που έχουν τερματίσει ' Πάρε γραμμές και τον έχεις', 'Πετάλι και πίσω φρένο μόνο' φωνάζει και ο Λουκάς που πήγε πολύ καλά αυτή τη φορά...
Πέφτω κάτω ξερός και από πάνω μου μαζεύονται οι φίλοι. Δεν πήγα καλά σε αυτόν τον αγώνα. Δεν έκανα καλό χρόνο ούτε πέρασα πολύ κόσμο. Αλλά τουλάχιστον, έφερα τον εαυτό μου στα όρια του, γέμισα το αίμα μου αδρεναλίνη και χάραξα πάνω σε εμένα και τα λάστιχά μου με λάσπη πολύ έντονες στιγμές.
-
Αυτοκίνητα ... Όπως όλα σε τούτη τη ζωή, όταν έχεις δυνάμεις δεν έχεις οικονομική δυνατότητα κι όταν έχεις οικονομική δυνατότητα δεν έχεις πιά αρκετές δυνάμεις. Σε κάθε δε περίπτωση, δεν θα έχεις ποτέ αρκετό Χρόνο.
Βλέπω παιδιά καμιά φορά αραχτά στην τηλεόραση και τρελαίνομαι: Σηκωθείτε ρε, τσακωθείτε, πηδήξτε, σπάστε, διαβάστε, παίξτε, κάντε ό, τι θέλετε αλλά μη χάνετε χρόνο. Κανείς ποτέ δεν θα σας χαρίσει ή έστω δανείσει ούτε δευτερόλεπτο. Ούτε θα είστε πάλι ποτέ παιδιά...
Παναγιώτα, φυλάξου: Δεν σε βλέπω καλά απόψε.
-
Ρώτησα καρμπυρατερά πόσο θα κοστίσει για να μου καθαρίσει το καρμπυρατέρ στο λάντα... 'να υπολογιζεις ενα κατοσταρικο τουλαχιστον' μου φαίνετε ό,τι ζητάνε όσα τους λείπουν
-
Ο χρήστης ladokrator έγραψε:
Ρώτησα καρμπυρατερά πόσο θα κοστίσει για να μου καθαρίσει το καρμπυρατέρ στο λάντα... 'να υπολογιζεις ενα κατοσταρικο τουλαχιστον' μου φαίνετε ό,τι ζητάνε όσα τους λείπουνΑυτός είναι διάλογος.
Μονόλογοι ...