-
value4money
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eνας φιλος μου προτεινε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906288καμμια γνωμη?
Κοιτα.....
Ειναι σκυλια!
Ειχα παρει ενα το 2002 και μ εβγαλε χωρις προβλημα μεχρι το 2005 που πηρα απο την δουλεια μου ενα Amilo M3438G το οποιο μεχρι σημερα δεν εχει βγαλει κιχ.
Αλλα.... Εχουν ενα προβλημα με την ΜΟΒΟ.Σε κομματια απο την ιδια σειρα, σε αλλα το βγαζει, σε αλλα οχι.
Στα καλα καθουμενα καθυστερουν και κολανε για κανα δευτερολεπτο, χωρις λογο.
Γνωμη μου ειναι να παρεις απο Multirama η Πλαισιο ενα μιχανακι απο αυτα που φτιαχνεις μονος σου.
-Βαζεις οτι θες
-Υποστιριξη
-Αναβαθμησεις hardware
-Δεν τα στελνουν Πολωνια, Ουγγαρια, Ζιμπαμπουε για το σερβις... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ένα ελαφρύ απλό firewall έχει να προτείνεις κάποιος;όχι το Comodo και το Pc tools.
Το Webroot (η εταιρεία που βγάζει το πολύ καλό Spysweeper) τι λέει;
http://www.webroot.com/En_US/consumer-p ... ewall.html
είναι και free.
Outpost
Zone Alarm
Sunbelt KerioTo Comodo θεωρειται απο τα κορυφαια ομως, γιατι το αποκλειεις?
Το Webroot μαλλον αδιαφορο ειναι... -
ούτε βδομάδα έχει κλείσει η οθόνη και έκαψε pixel
τι κάνουμε τώρα?edit: βασικά κολλημένο κόκκινο είναι και όχι καμμένο, διάβασα πως μπορεί να ξεκολλήσει μόνο του
-
Αν δεν είναι LG, θα πρέπει να το ανεχθείς.
-
γιατί τι παραπάνω έχει η LG? 0-pixel ισχύει μέχρι τις 19ρες, όχι παραπάνω. Αναφέρομαι στην Samsung 226BW
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορούμε να 'αγοράσουμε' αυτό το update?http://rapidshare.com/files/80888194/Wi ... 6.msu.html
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
πού μπορούμε να 'αγοράσουμε' αυτό το update?
http://rapidshare.com/files/80888194/Wi ... 6.msu.html
ωραίος
ελπίζω να μπορεί να παίξει τώρα στα vista θα το δοκιμάσω μετά να σαι καλά
-
-
dmitspan
έχεις δίκιο, δεν ήξερα ότι είναι ως τις 19'. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάντως, εκτός από το να δοκιμάσεις να πιέσεις ελαφρά (να 'χαϊδέψεις') το κοκκινισμένο pixel μπας και στρώσει. Αν και ενδέχεται να ξαναεμφανιστεί αργότερα, ακόμα κι αν φτιάξει με την πίεση. -
Νομίζω ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί προγραμματάκι το οποίο εναλλάσσει πολύ γρήγορα εικόνες με αποτέλεσμα να ξεκολά το Pixel. Το έχουν δοκιμάσει αρκετοί και μάλιστα με επιτυχία. Νομίζω αξίζει μια προσπάθεια να το βρεις.
-
το JScreen Fix? το έβαλα 1-2 ώρες αλλά τπτ. θα το βάλω και όλο το βράδυ για να δούμε
-
Πότε άλλαξε η πολιτική της LG με τις ανω των 19 ιντσών οθόνες???
Εχω μια 21 ιντσών εδω και 4 χρόνια και θυμάμαι καθαρά στους όρους της εγγύησης πως αναγράφει οτι ισχύει το 0-pixel guarantee...
-
δε ξέρω αλλά όλοι αυτό λέγανε τώρα που έψαχνα
-
δεν έχει DOA βρείτε μου ένα τρόπο να κάψω κι άλλα pixels
-
ποσα πιξελ θες καμενα, δηλαδη, για να σου την αλλαξουν??
-
Σκέφτομαι να αγοράσω μια ψηφιακή μηχανή. Κατά 99% πάω για την SONY T70 μιας και παλαιότερα είχα την Τ1 και και με κάλυπτε. 226
-
πηρα χθες HDD για το xbox 360! Επιτελους - ειπα - μπορω να δω το x-box live και να κατεβασω καποια αυτοκινητα που εχω σαν bonus απο το forza motorsport...
Για 40 λεπτα προσπαθουσα να ρυθμισω τον λογαριασμο.. και δωσε windows live id για να μπεις και να 'σου να εχω ξεχασει το συνθηματικο.. και δωστου να το βρισκω και να προχωραμε.. με το που προχωραμε, τσουπ! μου λεει, ξερεις, για τις τοπικες ρυθμισεις που εχεις βαλει, το xbox live ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο! οχι ρε γαμωτο, τι απατη! παω να αλλαξω τις ρυθμισεις του λογαριασμου μου.. τα καταφερνω και απο ελλαδα, πολιτογραφουμαι αμερικανος πολιτης.. ολα οκ.. περασαμε και αυτο το εμποδιο.. ουφ!
προχωραμε παρακατω!
ΠΛΗΡΗ διευθυνση για να προχωρησεις.. τι να βαλεις? εκει κολλησαμε... καποια στιγμη το παρατησα και ξεκινησα να παιζω μονος μου... lotus exige αγωνιστικη, golf v gti και slr με βοηθησαν να περασω καποιες πιστες.. τουλαχιστον τωρα σωζεται η 'προοδος' μου και δε ξεκιναω απο την αρχη καθε φορα (γλυτωσαμε τα deja vu και διπλοτσεκαρα οτι το matrix δεν εχει προβλημα!).
Δηλαδη απιστευτο φακελωμα κανει και η microsoft.. ευτυχως βρηκα διευθυνση του μπαρμπα απο το γιου ες και θα δω - επιτελους - τι σκατα γινεται! .. βρε τι παθαμε! -
τι το θελες το ΧΒΟΧ...
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ένα ελαφρύ απλό firewall έχει να προτείνεις κάποιος;
όχι το Comodo και το Pc tools.
Το Webroot (η εταιρεία που βγάζει το πολύ καλό Spysweeper) τι λέει;
http://www.webroot.com/En_US/consumer-p ... ewall.html
είναι και free.
Outpost
Zone Alarm
Sunbelt KerioTo Comodo θεωρειται απο τα κορυφαια ομως, γιατι το αποκλειεις?
Το Webroot μαλλον αδιαφορο ειναι...οutpost=επι πληρωμή
ZA=διάβασα πολλά παράπονα για αυτό στα φόρα
Kerio=το είχα και ήταν βαρύδι...μου καθυστερούσε το σέρφιγκ αποδεδειγμένατο comodo καλό αλλά ΣΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ @@ ...έλεος δηλ πας να κάνεις κάτι τσουπ παραθυράκι. Και δεν μειώνεται το κακό...Επίσης πολύ δύσχρηστο στο να το σετάρεις. Η 3 που κυκλοφορεί τώρα απογοήτευσε πολύ κόσμο και τον έκανε να μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που έφυγε από την 2.4
το Webroot είναι συμπαθητικό και διακριτικό. Ελαφρύ δεν σε πρήζει, σου παρέχει αυτά που πρέπει να σου παρέχει.
ούτως ή άλλως έχω και του router. Αυτό το ήθελα μόνο για να τσεκάρει και τα εξερχόμενα πακετάκια...
-
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι κάνει αυτό το Silverlight της MS?
Λειτουργικό είναι ή browser?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]