-
Λοιπόν...
Ο αδερφός μου αγόρασε μια 20άρα με Tv tuner.Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να γράφει ό,τι βλέπει από την TV?
Δοκίμασε κάποια αλλά δεν αναγνώριζαν το tv tuner.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Λοιπόν...
Ο αδερφός μου αγόρασε μια 20άρα με Tv tuner.Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να γράφει ό,τι βλέπει από την TV?
Και ουτε θα το αναγνωρισουν ποτε...! Τηλεοραση αγορασε, αρα θελει DVD RECORDER. Για να εβλεπαν τα προγραμματα tv tuner.. θα επρεπε να ηταν εξαρτημα του PC και οχι αυτονομη συσκευη.
-
μαμάει η 226bw
-
Με βάζεις σε σκέψεις τώρα.. ( )
EDIT: Καλορίζική κιόλας , ξεχάστηκα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μαμάει η 226bwμεγειά η wide...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λοιπόν...
Και ουτε θα το αναγνωρισουν ποτε...! Τηλεοραση αγορασε, αρα θελει DVD RECORDER. Για να εβλεπαν τα προγραμματα tv tuner.. θα επρεπε να ηταν εξαρτημα του PC και οχι αυτονομη συσκευη.
δεν περνάει μέσα από το pc το σήμα της TV?
-
Αν το 'αγόρασε μια 20άρα με Tv tuner' σημαίνει ότι η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο tv tuner που δουλεύει και χωρίς PC, προφανώς όχι.
Αν σημαίνει ότι αγόρασε μια 20άρα και ένα tv tuner για το PC, προφανώς ναι.Εφόσον ισχύει το πρώτο, δεν μπορεί να γράψει στο σκληρό του υπολογιστή τίποτα. Εφόσον ισχύει το δεύτερο, το tv tuner λογικά θα έχει δικό του λογισμικό για εγγραφή προγράμματος στο σκληρό.
-
το 1ο ισχύει οπότε δεν μπορεί.
-
αν η οθόνη είναι και τηλεόραση τότε λογικά θα έχει έξοδο εικόνας/ήχου είτε μέσω scart ή rca, και τα συνδέεις στην είσοδο του tv tuner σου σα να γράφεις δλδ από εξωτερική πηγή
-
Ήρθε μήνυμα στο YAHOO, το οποίο δεν κατάφερα να διαβάσω (ήρθε 'γιαπωνέζικο')
Έκανα όλες τις διαδικασίες με browser Mozilla (επιλογή όλων, προβολή και κωδικοποίηση χαρακτήρων ) αλλά δεν το διάβασα.
To άνοιξα με Internet Explorer πάλι τίποτα.
Υπάρχει λύση? -
ΘΑ ΕΊΝΑΙ SPAM......
ΠΡΟΣΕΧΕ........ -
Αν είναι σε html, απίθανο βέβαια, αλλά αν είναι, τα επιλέγεις όλα τα αντιγράφεις στο notepad, βάζοντας σαν tags:
** **** κείμενο****** και το σώζεις ως: ονομα_αρχείου.html και το ανοίγεις με firefox.
Πιο πιθανό είναι να έχει κάνει λάθος στην κωδικοποίηση ο αποστολέας. -
kostakis
είναι το δεύτερο θέμα που ανοίγεις, ενώ υπάρχει αντίστοιχο για να ρωτήσεις αυτό που θέλεις!Λίγη αναζήτηση, δεν βλάπτει.
-
ένα ελαφρύ απλό firewall έχει να προτείνεις κάποιος;
όχι το Comodo και το Pc tools.
Το Webroot (η εταιρεία που βγάζει το πολύ καλό Spysweeper) τι λέει;
http://www.webroot.com/En_US/consumer-p ... ewall.html
είναι και free.
-
τα visualizations στο winamp pro τα σπάνε
-
για κάποιο λόγο ο mediaplayer classic (με το klite codec pack) στο laptop μου δείχνει τους υπότιτλους αλαμπουρνέζικα. Εβαλα στο options/subtitles arial για παράδειγμα με greek στο Script και greek(161) στο μενού από κάτω αλλά τίποτα.
τι έπαθε τώρα που το χρειάζομαι για το ταξίδι...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
για κάποιο λόγο ο mediaplayer classic (με το klite codec pack) στο laptop μου δείχνει τους υπότιτλους αλαμπουρνέζικα. Εβαλα στο options/subtitles arial για παράδειγμα με greek στο Script και greek(161) στο μενού από κάτω αλλά τίποτα.τι έπαθε τώρα που το χρειάζομαι για το ταξίδι...
VLC .- απο http://www.portableapps.com
απορω τι φορτωνετε τα Windows με ενα τονο codecs/players και μετα αρχιζουν τα χαζα... -
Xo Xo Xo
ωραίο αυτό το portable apps...
-
Στα καλά καθούμενα κι ενώ μου κρασάρισε το Flight Simulator 2004 στον desktop υπολογιστή (P4@2.8GHz, 1.5GB RAM, Radeon X850XT 256 MB DDR3, 120GB IDE, XP Professional SP2) πήγα να ανοίξω ένα error report που το σύστημα δημιουργεί αυτόματα. Καθώς πάω να ανοίξω νέο παράθυρο με τη σύνοψη του error report, κολλάει το μικρό παράθυρο...Ctrl+Alt+Del δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, οπότε κάνω hardware reset κι εκεί βλέπω ότι στην πρώτη οθόνη, μετά την εμφάνιση του τύπου επεξεργαστή στη γραμμή Memory test δεν υπήρχε το ποσό της RAM (1.5GB) αλλά κενό, ενώ συνάμα το σύστημα δε συνέχιζε για το φόρτωμα των Windows...
Μετά από 2-3 λεπτά εμφανίστηκε η υπόλοιπη αρχική οθόνη με τα λοιπά στοιχεία (συσκευές IDE, ποσότητα RAM κλπ) και εκκίνησε κανονικά. Σε επανεκκίνηση μου έκανε πάλι τα ίδια ακριβώς αλλά τελικά ξεκίναγε. Θεωρώντας πως ίσως κάτι παίχτηκε με τα memory DIMMs άνοιξα το κουτί και πειραματίστηκα αφαιρώντας τα και βάζοντας άλλα των 256ΜΒ που είχα εφεδρικά. Η ίδια κατάσταση δυστυχώς: Το σύστημα αργεί αρκετά να προσπεράσει το memory test (2-3 λεπτά αντί 1 δευτερόλεπτο κανονικά), αλλά μετά εκκινεί κανονικά...Έκανα και clear CMOS με το σχετικό jumper μπας και γίνει κάτι αλλά ουδέν...Το σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί ακριβώς όπως περιέγραψα...Να υποθέσω ότι πάω σιγά σιγά για πλήρη αχρήστευση της Motherboard ελέω προβλήματος memory controller πχ, και κατά συνέπεια για παροπλισμό του τωρινού PC μου; -
Eνας φιλος μου προτεινε: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906288
καμμια γνωμη?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]