-
Άνοιξα τον TOSHIBA μου και διαπίστωσα πανευτυχής ότι έχει 2 θέσεις μνήμης με μόνο τη μία πιασμένη με ένα DIMM του 1 GB. Επομένως μπορώ να του βάλω άλλο ένα DIMM του 1 GB γιατί τα Vista το χρειάζονται.
Ο τύπος της μνήμης μου είναι ο ακόλουθος (βάσει του PC Wizard):
General Information : M1 (Bank 0 ) : 1024 MB - SODIMM Information SPD EEPROM (M1) : Manufacturer : Samsung Part Number : M4 70T2953CZ3-CD5 Serial Number : 724D9E3F Type : DDR2-SDRAM PC2-4300 (266 MHz) - [DDR2-533] Format : SO-DIMM (67,6 x 3) Size : 1024 MB (2 ranks, 4 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 8 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture : Week 7 of 2007 Supported Frequencies : 200 MHz, 266 MHz, 266 MHz CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 5 clocks @266 MHz RAS to CAS (tRCD) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 4 clocks @266 MHz RAS Precharge (tRP) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 4 clocks @266 MHz Cycle Time (tRAS) : 8 clocks @200 MHz, 11 clocks @266 MHz, 11 clocks @266 MHz Min TRC : 11 clocks @200 MHz, 15 clocks @266 MHz, 15 clocks @266 MHz Memory Controller Information : Memory Controller : System Memory Location : Mainboard Error Correction Capability : No Number of connectors : 2 Max. Module Size : 2048 KB
Στο eshopκαι στο πλαίσιο βρίσκω αντί για 4300 μόνο 5300. Μπορώ να βάλω από τις παραπάνω χωρίς προβλήματα;
-
Ναι, οι μνήμες είναι προς τα κάτω συμβατές, οπότε θα δουλέψουν και τα 2 dimms στη συχνότητα του αργότερου.
-
ΟΚ, ευχαριστώ.
-
Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να παρακάμπτει τα passwords σε προστατευμένο αρχείο .rar;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να παρακάμπτει τα passwords σε προστατευμένο αρχείο .rar;Με μέθοδο brute force υπάρχουν μερικά με χαρακτηριστικά ονόματα (π.χ. rar password recovery ή κάπως έτσι), αλλά αν είναι πάνω από 4 - 5 χαρακτήρες το password (το ξέρεις το μήκος του, ναι; ) δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με μέθοδο brute force υπάρχουν μερικά με χαρακτηριστικά ονόματα (π.χ. rar password recovery ή κάπως έτσι), αλλά αν είναι πάνω από 4 - 5 χαρακτήρες το password (το ξέρεις το μήκος του, ναι; ) δεν έχει νόημα.Εξαρτάται, αν μαζευτούν αρκετοί και αναλάβουν κομμάτια συνδυασμών ίσως γίνει κάτι.
Επίσης, θα βοηθήσει πολύ αν θυμάται στο περίπου τη μορφή του password... (τι μήκος έχει, τι χαρακτήρες έχουν χρησιμοποιηθεί - πεζά/κεφαλαία/αριθμοί/ειδικοί χαρακτήρες)_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Με μέθοδο brute force υπάρχουν μερικά με χαρακτηριστικά ονόματα (π.χ. rar password recovery ή κάπως έτσι), αλλά αν είναι πάνω από 4 - 5 χαρακτήρες το password (το ξέρεις το μήκος του, ναι; ) δεν έχει νόημα.
Εξαρτάται, αν μαζευτούν αρκετοί και αναλάβουν κομμάτια συνδυασμών ίσως γίνει κάτι.
Επίσης, θα βοηθήσει πολύ αν θυμάται στο περίπου τη μορφή του password... (τι μήκος έχει, τι χαρακτήρες έχουν χρησιμοποιηθεί - πεζά/κεφαλαία/αριθμοί/ειδικοί χαρακτήρες)_
Παίδες, ευχαριστώ πολύ, αλλά δε βλέπω να βγάζω άκρη, γιατί το προγραμματάκι ζητάει αρκετές ώρες για να εξαντλήσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Το password δεν το ήξερα ποτέ, οπότε αποκλείεται να το θυμηθώ
-
-
Ποιο από τα 3?
Για να μοιράζω wireless μέσα στο σπίτι με ενδιαφέρει, οπότε θα χρησιμοποιηθεί καθαρά ως access point.. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με n σε αυτά τα λεφτά, θα με ενδιέφερε..παντως η εταιρεια Linksys εχει πολυ καλα προιοντα, εγω εχω σαν ρουτερ το Linksys WAG354....πολυ καλο.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Ποιο από τα 3?
Για να μοιράζω wireless μέσα στο σπίτι με ενδιαφέρει, οπότε θα χρησιμοποιηθεί καθαρά ως access point.. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με n σε αυτά τα λεφτά, θα με ενδιέφερε..παντως η εταιρεια Linksys εχει πολυ καλα προιοντα, εγω εχω σαν ρουτερ το Linksys WAG354....πολυ καλο.....
I seriously doubt that!
-
Ξερει κανεις κανενα προγραμμα για να κανω cut/split αρχεια flv?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ποιο από τα 3?
I seriously doubt that!
και θα συμφωνησω, τουλαχιστον για το 354.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ποιο από τα 3?
I seriously doubt that!
και θα συμφωνησω, τουλαχιστον για το 354.
Παρομοιως..... το 354 μας το πλασαρε η forthnet με το πακέτο της. Ειναι απλό, εισαγωγικό σχεδόν μοντέλο με firmware που έχει να αναβαθμιστεί από τον καιρό της Ολυμπιάδας......... Αν πας για Linksys προτίμησε μεγαλυτερα μοντέλα.
-
Πάντως πλην της έλλειψης on/off διακόπτη, εγώ δεν έχω να του καταλογίσω τίποτα κακό. 3ος χρόνος και λειτουργεί μια χαρά ακόμα σε φουλ ρυθμούς.
-
δεν έχει on/off ?
-
Πολλά router δεν έχουν on/off
-
και;
μαλακία είναι η έλλειψή του.
-
Δεν αντιλέγω... απλά έτσι είναι
-
Kάποιο εύκολο στη χρήση id3 tag editor;
Το winamp τα βλέπει ως read only -