-
Με την ευκαιρία.
Το SE V600i του υιού, ένα ωραίο πρωί αποφάσισε ότι βαρέθηκε και άρχισε να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Για να σβήσει έβγαζες τη μπαταρία. Μεταφέρεται κατεπειγόντως στο τοπικό Γερμανό ο οποίος ζητά 30ε για να το φτιάξει. Μετά απο 10 ημέρες λέει ότι δεν μπορεί και πρέπει να το στείλει στο σερβις. Το σέρβις απαντά μετά απο 3 εβδομάδες ότι απαιτείται αλλαγή πλακέτας με κόστος 200ε.
Γλυτώνω παρατρίχα το εγκεφαλικό, βάζω το τούβλο στην άκρη και δίνω στον υιό ένα κουτί χαρτομάντηλα καθώς είχε δουλέψει ένα καλοκαίρι για να το αγοράσει.
Προχθές αποφασίζω να το κοιτάξω και γώ. Να μην τα πολυλογούμε, σήμερα το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά, δεν ειναι πλέον vodafοne live, αν και επειδή δεν έχω βρει firmware με ελληνικά μενού, γράφει μόνο τα μηνύματα σε ελληνικά.Ηθικό δίδαγμα.
Μη τα πετάτε με τη μία. Αν δε κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα, ας φωνάξει. Τιμαί λογικαί -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Kάποιο εύκολο στη χρήση id3 tag editor;
Το winamp τα βλέπει ως read onlyTo mp3tag ειναι καλουτσικο και αρκετα απλο
http://www.mp3tag.de/en/Εγω χρησιμοποιω το Godfather. Ειναι λιγο πιο δυσκολο στη λογικη του, αλλα πολυ καλο οταν το μαθεις. Το εχει κανει και ΕΛληνας.
http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... ther.shtmlΚαι τα 2 ειναι free.
θενκ γιου!
-
σήμερα αγόρασα αυτό το bt hfree.
πολύ μικρό, πρακτικό και βολικό χωρίς άγκιστρο (καλό για μένα που φορώ γυαλιά) με πολύ καλή αυτονομία. Το προτείνω σε όσους ψάχνονται.
42 ευραίους.
Samsung Bluetooth Ακουστικό WEP-200 TINY ΑΣΠΡΟ
μήκος μόνο 4 εκατοστά και βάρος μόνο 10 γραμμάρια
4 ώρες αυτονομία ομιλίας και 100 ώρες αναμονής -
Έχει φορτιστή αυτοκινητου?
-
γιατί ποιό έχει;
έχει μόνο Φορτιστή ταξιδίου.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
γιατί ποιό έχει;έχει μόνο Φορτιστή ταξιδίου.
Μου έκαναν δώρο ένα Bluetrek M2
http://www.bluetrek.com/products/m2/index.htm
που έχει.
-
Ποια κινητά τηλέφωνα παίζουν σε στερεοφωνικά ΒΤ ακουστικά; Όλα τα καινούρια τηλέφωνα;
-
αυτά που υποστηρίζουν το A2DP
A2DP is designed to transfer a 2-channel stereo audio stream, like music from an MP3 player, to a headset or car radio.
-
H σειρά W της Sony-Ericsson, τα Raz-R της Motorola, η σειρά N της Νokia,..... για τις άλλες μάρκες δεν ξέρω.
-
Χτές βράδυ τέλειωσα το πρότζεκτ 'Dream PC'...
Μπήκαν 4 giga ram, μια 8800GT 512MB με χάλκινη ψύκτρα της Zalman, 2 WD Raptors 74άρηδες σε RAID 0, ενας Seagate 750άρης και ενα τροφοδοτικό OCZ ModXstream 780W.
Παρατηρήσεις:
Οι Ράπτορς απλα τα σπάνε, τρελά sustained transfer rates και άψογο random access, το HD Tach χτύπησε μπιέλα...
Η 8800 με την ψύκτρα της Zalman είναι idle στους 30 βαθμούς και σε τρελό gaming (Crysis) φτάνει τους 46... Με την στόκ ψύκτρα χτυπάς άνετα 80άρια...
Βολικό το modular PSU της OCZ...
Όσον αφορά τον Seagate, το φοβάμαι το θέμα... Γενικά έχω άσχημες εντυπώσεις απο αυτη την εταιρία και τον τελευταίο καιρό τα έχουνε κάνει μπάχαλο με τους εξωτερικούς σκληρούς τους...
Ο 750άρης μου σε τυχαία χρονικά διαστήματα κάνει το γνωστο φρικιαστικό 'κλικ-βζζ' που κανονικά υποδηλώνει επικείμενο θάνατο του drive... Θα δώ πως θα παει και ίσως τον στείλω πίσω για να πάρω κανέναν WD...
Ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς XP 64bit? Τι παίζει με drivers κλπ, υπάρχει ακόμα έλλειψη?
-
Οι Έλληνες φοιτητές της επαρχίας δεν έχουνε να φάνε και ο κύριος βάζει 2 raptor σε raid. Απαράδεκτα πράγματα.
Watercooling είναι το επόμενο βήμα..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς XP 64bit? Τι παίζει με drivers κλπ, υπάρχει ακόμα έλλειψη?
Μεγειά
Αυτά χρησιμοποιώ, μια χαρά είναι και αν θές να βλέπεις τα 4γβ μνημης ή xp 64 ή suse 10.3 64 ( ή ότι άλλη 64βιτη γεύση θέλεις), τα 32βιτα δεν τη βλέπουν ολόκληρη. Οδηγοί υπάρχουν για τα περισσότερα, αλλά όχι για όλα. Αν θές δε να τρέχεις 16βιτα προγράμματα, ξέχνα το.
Πάντα εχω 1 spare με 32βιτα, για το κινητό κλπ κλπ. -
Χτές βράδυ τέλειωσα το πρότζεκτ 'Dream PC'...Μπήκαν 4 giga ram, μια 8800GT 512MB με χάλκινη ψύκτρα της Zalman, 2 WD Raptors 74άρηδες σε RAID 0, ενας Seagate 750άρης και ενα τροφοδοτικό OCZ ModXstream 780W.
Δεν ανεβάζεις και κανένα Pi 1M να δούμε πως πάς;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι Έλληνες φοιτητές της επαρχίας δεν έχουνε να φάνε και ο κύριος βάζει 2 raptor σε raid. Απαράδεκτα πράγματα.Watercooling είναι το επόμενο βήμα..
Τόσο καιρό την εβγαζα με 2 πιτόγυρα τη μέρα για να μαζέψω λεφτά...
@famas: Με default clocks (Intel E6850 @ 3.06GHz), Pi 1M σε 16 sec.
@geolib: Όντως τα 32μπιτα βλέπουν 3,25 giga μνήμης.
Ερώτηση: Πέρα απο το θέμα των drivers, θα υπάρχει πρόβλημα με 32μπιτες εφαρμογές στα 64bit XP? Απο ταχύτητα τι λένε;
-
Ερώτηση: Πέρα απο το θέμα των drivers, θα υπάρχει πρόβλημα με 32μπιτες εφαρμογές στα 64bit XP? Απο ταχύτητα τι λένε;
Κοίτα, γενικά οι περισσότερες εφαρμογές είναι 32βιτες (όρα οφις) και θαπρεπε να τρέχουν. Έλα όμως που κάποιοι πανέξυπνοι κάνουν hardwired έλεγχο του λειτουργικού και αν δεν βρουν αυτό που περιμένουν, δεν τρέχουν οι εφαρμογές.
Γενικά πάντως δεν έχω ιδιαίτερες δυσκολίες.
Απο ταχύτητα τώρα: Μπορείς να τρέχεις πάνω απο 2 32βιτες εφαρμογές χωρίς ορατή πτώση ταχύτητας. Τρέχεις 64βιτες εφαρμογές, κυρίως υπολογιστικού περιεχομένου, πολύ γρηγορότερα.
Προσωπικα, δεν κάνω συστηματικά τίποτα απο τα 2. Απλώς η λογική μου είναι, αφου η κμε είναι 64βιτη γιατί όχι και το λειτουργικό -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Κοίτα, γενικά οι περισσότερες εφαρμογές είναι 32βιτες (όρα οφις) και θαπρεπε να τρέχουν. Έλα όμως που κάποιοι πανέξυπνοι κάνουν hardwired έλεγχο του λειτουργικού και αν δεν βρουν αυτό που περιμένουν, δεν τρέχουν οι εφαρμογές.
Γενικά πάντως δεν έχω ιδιαίτερες δυσκολίες.
Απο ταχύτητα τώρα: Μπορείς να τρέχεις πάνω απο 2 32βιτες εφαρμογές χωρίς ορατή πτώση ταχύτητας. Τρέχεις 64βιτες εφαρμογές, κυρίως υπολογιστικού περιεχομένου, πολύ γρηγορότερα.
Προσωπικα, δεν κάνω συστηματικά τίποτα απο τα 2. Απλώς η λογική μου είναι, **αφου η κμε είναι 64βιτη γιατί όχι και το λειτουργικό **Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.
Θα δούμε, μάλλον θα παίξει λύση dual ή triple boot...
-
Πρόταση: α) Κράτα το κάθε λειτουργικό σε διαφορετικό δίσκο
β) Το καθένα να αγνοεί την ύπαρξη των άλλων κατά την εγκατάστασή τουΆντε και καλό βόλι
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Πρόταση:
α) Κράτα το κάθε λειτουργικό σε διαφορετικό δίσκο
β) Το καθένα να αγνοεί την ύπαρξη των άλλων κατά την εγκατάστασή τουΆντε και καλό βόλι
+1.000. ... .000
Αν του βαλεις Window sVista Χ64, πριν την εγκατασταση ξηλωνεις τον δισκο με τα ΧΡ....
Αλλιως δεν θα δουλεψει τιποτα!!!
Εγω βαριωμουν να αποσυνδεσω τους δυο Raptor και αναγκαστικα να κανω 2 φορες φορματ. Ενα στα sVista κ ενα στα ΧΡ!
Αλλα με RAID Stripping... μαμει!!!!!!Ασχετο...
Ψαχνω ανταλλακτικα για το Fujitsu-Siemens Amilo M3438G
Οθωνη WUXGA 17'
-ενα pixel μου σπαει τα νευρα
Πληκτρολογιο
-τα πληκτρα εχουν τα μαυρα τους τα χαλια
Λαμακια, βιδακια και θικη για δευτερο HD... RAID (0/1) functionalityΚαι θα πεταει το μιχανημα!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καμιά ιδέα γιατί το wireless δουλεύει, αλλά δεν δίνει Internet? (filesharing & DHCP παίζουν κανονικά)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καμιά ιδέα γιατί το wireless δουλεύει, αλλά δεν δίνει Internet? (filesharing & DHCP παίζουν κανονικά)παρε μακ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]