-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και τώρα που το ξαναβλέπω, το URBAN ούτε σε πεζοδρόμιο δεν θα μπορεί να ανέβει...
Είναι τόσο μπροστά το εν λόγω όχημα (καθότι Τoyota βεβαίως) που είναι έτοιμο για την εποχή που τα πεζοδρόμια θα είναι χαμηλά.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και τώρα που το ξαναβλέπω, το URBAN ούτε σε πεζοδρόμιο δεν θα μπορεί να ανέβει...
Είναι τόσο μπροστά το εν λόγω όχημα (καθότι Τoyota βεβαίως) που είναι έτοιμο για την εποχή που τα πεζοδρόμια θα είναι χαμηλά.
Χαμηλωμένα πεζοδρόμια με ελατήρια EIBACH ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάποια είναι λίγο τσιμπημένα, όπως το yaris, το aygo (λιγότερο) ή το RAV4 αλλά γενικά οι τιμές τους για αυτό που συνολικά αγοράζεις είναι πολύ καλές.Γιατί Auris και Avensis είναι φθηνά?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Κάποια είναι λίγο τσιμπημένα, όπως το yaris, το aygo (λιγότερο) ή το RAV4 αλλά γενικά οι τιμές τους για αυτό που συνολικά αγοράζεις είναι πολύ καλές.
Γιατί Auris και Avensis είναι φθηνά?
Στα πλαίσια του ανταγωνισμού τους είναι.
Στις κατηγορίες τους υπάρχουν άλλα υπερτιμημένα αλλά αυτά δεν είναι.@Storm και στην πραγματικότητα το ύψος του απο το έδαφος δεν είναι πολύ μεγάλο. Οριακά για κροσσοβεράκι το λες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@Storm και στην πραγματικότητα το ύψος του απο το έδαφος δεν είναι πολύ μεγάλο. Οριακά για κροσσοβεράκι το λες.
Το φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι. Αν κρίνω και από το Soul που έχω δει στο δρόμο και εκείνο δεν μου έδωσε την εντύπωση για κροσόβερ.
Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι το Urban Cruiser μου αρέσει πολύ. Ειδικά η εξωτερική σχεδίαση. Αλλά και εσωτερικά δεν με χαλάει. Όμορφο χωρίς να είναι πολύ συντηρητικό.
Εντύπωση μου έχει κάνει το μεγάλο πορτμπαγκάζ (314 λίτρα και 388 με τα καθίσματα όρθια!)
Και από ότι λένε χωράει άνετα 5 άτομα.
Και αυτά σε αυτοκίνητο 3,9 μέτρα!...
Με κινητήρα 1300 κυβικά και 100 αλογάκια ... Μια χαρά το βρίσκω για Ελλάδα. Τα κάνει όλα και οικονομικά και συμφέρει.Ιδιαίτερα αρνητικό, οι τιμές του. Ιδιαίτερα υψηλές.
-
Οταν σε λιγα χρονια θα οδηγειτε κατι αναλογο με το ουρμπαν, δηλαδη ισως αλλη μαρκα ,τοτε να δω τι θα λετε?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάποια είναι λίγο τσιμπημένα, όπως το yaris, το aygo (λιγότερο) ή το RAV4 αλλά γενικά οι τιμές τους για αυτό που συνολικά αγοράζεις είναι πολύ καλές.
Γιατί Auris και Avensis είναι φθηνά?
Στα πλαίσια του ανταγωνισμού τους είναι.
Στις κατηγορίες τους υπάρχουν άλλα υπερτιμημένα αλλά αυτά δεν είναι.@Storm και στην πραγματικότητα το ύψος του απο το έδαφος δεν είναι πολύ μεγάλο. Οριακά για κροσσοβεράκι το λες.
Ενδεικτικά, στο τελευταίο τεύχος του Autocar, έχει συγκριτικό Αuris 1.33, Leon 1.2 tsi, Citroen C4 1.4 Vti. Τιμές 17.380, 15.790, 16440. Χοντρικά +1000 ευρώ από το C4 και +2000 από το Leon. Είναι φθηνό?
-
Αισθητικά προτιμώ το Soul πάντως. Πιο μοντέρνο και -μάλλον- και καλύτερα μηχανικά.
Με τις προδιαγραφές του αν το είχες πάντως μετα το 207 ... μελαγχολία και καταθλιψη θα είχες τωρα!
Θα μπορούσε να είναι σ' αυτή την τιμή τουλάχιστον 1,6.Ο χρήστης MJT έγραψε:
Οταν σε λιγα χρονια θα οδηγειτε κατι αναλογο με το ουρμπαν, δηλαδη ισως αλλη μαρκα ,τοτε να δω τι θα λετε?Η Toyota εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει ότι σε τετοιες κατηγορίες (Crossover, SUV, σκληροτραχηλα 4κίνητα) τα καταφέρνει παραπάνω απο καλά. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν κάνει και ... 'πατατες'. Περισσότερο με ενοχλεί που πλασσαρε στην Ευρώπη και σε ακριβή τιμή ένα 'ψευτικο', φτηνιάρικο και άσχημο αυτοκίνητο αμερικανικών προδιαγραφών παρα τα όποια συγκεκριμένα τεχνικά και μηχανικά χαρακτηριστικά του. Εξάλλου ο 1,3 και στο Yaris και στο IQ κλπ έχει δείξει ότι είναι σύγχρονος.
@harisnikolop με την πολιτική των εταιριών με τις εκπτώσεις και τις προσφορές ο τιμοκαταλογος είναι ενδεικτικός αλλά δεν είναι πάντα ακριβής. Κάποια στιγμή είδα 19000κάτι το Avensis όταν με τα ίδια λεφτά -και σε προσφορά- η VW έδινε το προηγούμενο Passat για να ξεστοκάρει.
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Οταν σε λιγα χρονια θα οδηγειτε κατι αναλογο με το ουρμπαν, δηλαδη ισως αλλη μαρκα ,τοτε να δω τι θα λετε?Η μιση Ελλάδα οδηγεί κάτι ανάλογο με το 'ουρμπαν', ένα supermini είναι, είναι όσο καινοτόμο και όσο SUV είναι και ένα renault clio.
Πολύ κουραστικοί όλοι οι αυτόκλητοι ταλιμπάν
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αισθητικά προτιμώ το Soul πάντως. Πιο μοντέρνο και -μάλλον- και καλύτερα μηχανικά.
Με τις προδιαγραφές του αν το είχες πάντως μετα το 207 ... μελαγχολία και καταθλιψη θα είχες τωρα!
Θα μπορούσε να είναι σ' αυτή την τιμή τουλάχιστον 1,6.Οταν σε λιγα χρονια θα οδηγειτε κατι αναλογο με το ουρμπαν, δηλαδη ισως αλλη μαρκα ,τοτε να δω τι θα λετε?
Η Toyota εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει ότι σε τετοιες κατηγορίες (Crossover, SUV, σκληροτραχηλα 4κίνητα) τα καταφέρνει παραπάνω απο καλά. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν κάνει και ... 'πατατες'. Περισσότερο με ενοχλεί που πλασσαρε στην Ευρώπη και σε ακριβή τιμή ένα 'ψευτικο', φτηνιάρικο και άσχημο αυτοκίνητο αμερικανικών προδιαγραφών παρα τα όποια συγκεκριμένα τεχνικά και μηχανικά χαρακτηριστικά του. Εξάλλου ο 1,3 και στο Yaris και στο IQ κλπ έχει δείξει ότι είναι σύγχρονος.
@harisnikolop με την πολιτική των εταιριών με τις εκπτώσεις και τις προσφορές ο τιμοκαταλογος είναι ενδεικτικός αλλά δεν είναι πάντα ακριβής. Κάποια στιγμή είδα 19000κάτι το Avensis όταν με τα ίδια λεφτά -και σε προσφορά- η VW έδινε το προηγούμενο Passat για να ξεστοκάρει.
Καλά αυτό είναι σίγουρο.Όταν ψάχνεσαι έντονα, και κατά συνέπεια πέρνεις σβάρνα τις αντιπροσωπείες, βρίσκεις καλές προσφορές και που σίγουρα δεν τις κάνουν όλες οι εταιρείες.
-
Ο καθενας αγοραζει και οδηγει και αναλογα με τις αναγκες του και αναλογαμε τις οικονομικες-φορολογικες αλχημειες της καθε κυβερνησης!!!!
Ξερω καμποσους που θελανε να ειναι γρηγοροι και ελληναρες και τωρα εχουν 'τακαρει' τα impreza τους και τα rally τους.
Ειρηνη ημειν αποδεχτειτε τα προσοντα του Urban. -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Οταν σε λιγα χρονια θα οδηγειτε κατι αναλογο με το ουρμπαν, δηλαδη ισως αλλη μαρκα ,τοτε να δω τι θα λετε?Γιατί μας καταριέσαι έτσι;
Πολλοί από εμάς δεν θα οδηγούμε τέτοια κουτιά!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Με τις προδιαγραφές του αν το είχες πάντως μετα το 207 ... μελαγχολία και καταθλιψη θα είχες τωρα! Θα μπορούσε να είναι σ' αυτή την τιμή τουλάχιστον 1,6.Γιατί το λες αυτό;
Θεωρείς πως με το 207 είμαι μέσα στην τρελή χαρά;
Αν κρίνω από τη μορφή της ζωής μου, το 207 ήταν ιδιαίτερα υπερβολική αγορά.
Το 207 από πέρισυ τον Ιούνιο έχει μπει σε αχρηστία.
Το βγάζω βόλτα (σαν να είναι σκυλάκι) για μισή ώρα κάθε βδομάδα.
Το έχω τρία χρόνια και ακόμα ταξίδι δεν έχει πάει και αμφιβάλλω αν θα πάει ποτέ με ιδιοκτήτη εμένα.
Κάποια στιγμή θα το σπρώξω χωρίς να το πάρετε είδηση εδώ...υ.γ. Το Soul που το έχω δει δυο-τρεις φορές σε λευκό και σε μπεζ είναι μαύρο χάλι. Σαν το Berlingo είναι. Γενικά αυτό το στυλ σχεδίασης (Soul, Roomster, Yeti) μου θυμίζουν Fiat Fiorino, Citroen Berligo και Seat Inca.
Το τελευταίο το είχα δύο χρόναι και έκανα επαγγελματικά ταξίδια. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θεωρείς πως με το 207 είμαι μέσα στην τρελή χαρά;Απ' ότι φαίνεται μάλλον όχι. Γενικά όμως το GT είναι αρκετά αξιόλογο.
Πέρα απο το όποιο προσωπικό 'ταίριασμα' κατόχου αυτοκινήτου ... μια κοινή λογική σίγουρα δεν δέχεται ευκολα τέτοιου είδους 'down...grading'.
Παθών πριν λίγο καιρό για 2 χρόνια σε κάτι τέτοιο ... εντελώς αψυχολόγητο το βρίσκω τωρα που 'θεραπεύτηκα' εν μέρει! -
οταν πριν περιπου μια δεκαετια, η κατοχη αρκετων κυβικων περιξ των 2λιτρων ηταν αρκετα πιο εφικτη, ενα αμαξι με 1.33 μοτερ θα ειχε λιγοτερη καλη εμπορικη επιτυχια. ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα ομως ο συνδυασμος αυτος με μικρο αμαξωμα, αξιοπιστια, 6ετη εγγυηση, την τιμη της βενζινης στο.. μισο απο οτι ειναι τωρα και τα ρεστα του δινουν σαφως καλυτερες προσδοκιες. ολα αυτα σε γενικα πλαισια βεβαια για να μην παρεξηγηθω.
-
Κάτι έχουμε παραλείψει:
3 αστέρια στα crash tests? Σε αυτοκίνητο του 2010;Εδώ στην 147 του 2000 αναφερόταν ως αρνητικό... Και δεν συγκρίνονται ως αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θεωρείς πως με το 207 είμαι μέσα στην τρελή χαρά;
Απ' ότι φαίνεται μάλλον όχι. Γενικά όμως το GT είναι αρκετά αξιόλογο.
Πέρα απο το όποιο προσωπικό 'ταίριασμα' κατόχου αυτοκινήτου ... μια κοινή λογική σίγουρα δεν δέχεται ευκολα τέτοιου είδους 'down...grading'.
Παθών πριν λίγο καιρό για 2 χρόνια σε κάτι τέτοιο ... εντελώς αψυχολόγητο το βρίσκω τωρα που 'θεραπεύτηκα' εν μέρει!Με ποιο αυτοκίνητο ήσουν παθών εσύ;
Φίλε cosneo όποιο αυτοκίνητο και αν είναι, αν δεν σε 'τσιγκλάει' να το οδηγήσεις τότε άστα-βράστα.
Εγώ μόνο με δύο αυτοκίνητα είχα αυτή την αίσθηση. Όλα τα υπόλοιπα απλά κάλυπταν την καθημερινότητα.
Κάπως έτσι βλέπω και το URBAN CRUISER αλλά και την επόμενη αγορά μου.
Ίσα-ίσα να υπάρχει ένα 'κουτί με ρόδες' για εκείνη τη στιγμή που θα χρειαστεί αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με ποιο αυτοκίνητο ήσουν παθών εσύ;αλλά το Suzuki Splash.
Φίλε cosneo όποιο αυτοκίνητο και αν είναι, αν δεν σε 'τσιγκλάει' να το οδηγήσεις τότε άστα-βράστα.
Εγώ μόνο με δύο αυτοκίνητα είχα αυτή την αίσθηση. Όλα τα υπόλοιπα απλά κάλυπταν την καθημερινότητα.
Ίσα-ίσα να υπάρχει ένα 'κουτί με ρόδες' για εκείνη τη στιγμή που θα χρειαστεί αυτοκίνητο.Εδώ (στις δύο υπογραμμισμένες προτάσεις) μάλλον υπάρχει μια εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αλλά το Suzuki Splash.Το Splash; Ένα αυτοκίνητο πόλης. Νομίζω ότι για την πόλη είναι μία χαρά. Για την καθημερινότητα.
Ίσα-ίσα να υπάρχει ένα 'κουτί με ρόδες' για εκείνη τη στιγμή που θα χρειαστεί αυτοκίνητο.Εδώ (στις δύο υπογραμμισμένες προτάσεις) μάλλον υπάρχει μια εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση!
Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου και το άλλο.
Τι να το κάνεις ένα αυτοκίνητο που σε 'τσιγκλάει', όταν π.χ. δεν θα το χρησιμοποιείς καθόλου;
Το βρίσκεις νορμάλ π.χ. να κάνεις βόλτες ή ταξίδια μόνος;
Εγώ πάντως δεν μπορώ. Οπότε το αυτοκίνητο παραμένει 'νεκρό' στο γκαράζ.Σε μία τέτοια περίπτωση προτιμώ ένα φτηνό 'κουτί με ρόδες', να καλύπτει μία ανάγκη 4τροχου και ας είναι και Yugo...και ας κάθεται στο γκαράζ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
αλλά το Suzuki Splash.
Το Splash; Ένα αυτοκίνητο πόλης. Νομίζω ότι για την πόλη είναι μία χαρά. Για την καθημερινότητα.
Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου και το άλλο.
Τι να το κάνεις ένα αυτοκίνητο που σε 'τσιγκλάει', όταν π.χ. δεν θα το χρησιμοποιείς καθόλου;
Το βρίσκεις νορμάλ π.χ. να κάνεις βόλτες ή ταξίδια μόνος;
Εγώ πάντως δεν μπορώ. Οπότε το αυτοκίνητο παραμένει 'νεκρό' στο γκαράζ.Σε μία τέτοια περίπτωση προτιμώ ένα φτηνό 'κουτί με ρόδες', να καλύπτει μία ανάγκη 4τροχου και ας είναι και Yugo...και ας κάθεται στο γκαράζ.
Κάνουμε ανταλλαγή αυτοκινήτων;
Toyota Urban Cruiser