-
Τελικα υπαρχει καποιος που αγορασε το urban cruiser και αν ναι, να μας πει τις εντυπωσεις του?
Αξιζει τελικα για αγορα η ειναι ακριβο?
Ποια η αποστασγ του απο το εδαφος? -
Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς όλο και λιγοστεύουν αυτοί που διαθέτουν λεφτά για πέταμα...
20000 euro.
1,33 cc. -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Τελικα υπαρχει καποιος που αγορασε το urban cruiser και αν ναι, να μας πει τις εντυπωσεις του?
Ποια η αποστασγ του απο το εδαφος?Ποιος να παρει αυτη την μ λ κι ;
-
Κι εγώ αυτήν την απορία είχα, γι' αυτό και μπήκα στο topic
-
Μα κανεις?
Λετε καλυτερο το opel meriva? -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Ποια η αποστασγ του απο το εδαφος?Στο ground clearance τα 140 mm δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ή παραπάνω απο οποιοδήποτε αυτοκίνητου και παραείναι αδιάφορο για τόσα λεφτά.
-
16 εκ. νομίζω είναι η απόσταση από το έδαφος.Είναι προφανώς πανάκριβο αλλά γενικά μου αρέσει η ιδέα του ελαφρώς ψηλού οχήματος,αρκετά πρακτικού στο εσωτερικό και με λίγο καλύτερους χώρους από ένα supermini.To 1.33cc στις μέρες που ζούμε δεν είναι μειονέκτημα.Τα 18 χιλιάρικα αρχική τιμή μάλλον είναι...Θα περίμενα να το αγοράσει κάποιος μόνο από καπρίτσιο.Άσε που όπως πάει το πράγμα θα είναι από τα 'σπάνια πουλιά' στους δρόμους.
-
Μια χαρά είναι το Urban Cruiser, απλώς έπρεπε να κοστίζει πολύ λιγότερο. Στις ΗΠΑ το ScionxD με πολύ καλύτερο εξοπλισμό από το Urban Cruiser (και 1.8 κινητήρα) κοστίζει ~2χιλ (δολλάρια) περισσότερο από το yaris (με 1.5 κινητήρα). Αν κόστιζε και εδώ ~1000 ευρώ περισσότερο από το yaris θα πούλαγε μια χαρά.
-
+1 γενικα πολυ υπερτιμολογιμενα τα ΤΟΥΟΤΑ στη χωρα μας .
-
Ακριβά πάντα μόνο τα Yaris και τωρα και αυτό ήταν. Τα υπόλοιπα τους δεν ξεφευγαν ποτε του ανταγωνισμού.
-
Κάποια είναι λίγο τσιμπημένα, όπως το yaris, το aygo (λιγότερο) ή το RAV4 αλλά γενικά οι τιμές τους για αυτό που συνολικά αγοράζεις είναι πολύ καλές.
-
Ειδα ενα σημερα στη γειτονια μου!!!
Πολυ ωραιο το μωβ χρωμα και ενδιαφερον σχεδιο...
Καλυτερο κινητηρα να ειχε.. -
Ο καθένας χρεώνει όσο πιο πολύ τον παίρνει να κάνει κάτι τέτοιο, και η Τουότα δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα.
-
Θα ηθελα να υπενθυμισω οτι το smart, οντας μονο διθεσιο μαλλον ειναι το ποιο ακριβο αυτοκινητο γι αυτο που παρεχει!!!
Ενω πισω δεν παει και το IQ της toyota απλα εχει καλυτερους χωρους!!Εγω θα ηθελα να ρωτησω και να κανω μια σφιγμομετρηση, ποσοι απο εσας θα το αγοραζαν αν ειχαν τα λεφτα ή θα σκεφτοτανε να παρουν κατι αλλο?
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Θα ηθελα να υπενθυμισω οτι το smart, οντας μονο διθεσιο μαλλον ειναι το ποιο ακριβο αυτοκινητο γι αυτο που παρεχει!!!
Ενω πισω δεν παει και το IQ της toyota απλα εχει καλυτερους χωρους!!Εγω θα ηθελα να ρωτησω και να κανω μια σφιγμομετρηση, ποσοι απο εσας θα το αγοραζαν αν ειχαν τα λεφτα ή θα σκεφτοτανε να παρουν κατι αλλο?
Ευχαριστω!Για το Urban Cruiser μιλάμε; Μα δεν έχει ούτε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα! Για να μην πω για τα 3 αστέρια...
-
Μα φιλε μου δεν ρχει συγκριτικο γιατι ειναι μοναδικο!
Γιατι ειναι TOYOTA!
Γιατι ειναι SUV!
Γιατι ειναι οικονομικο!
Γιατι παλι η ΤΟΥΟΤΑ θα σας δειξει τον δρομο!! -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Μα φιλε μου δεν ρχει συγκριτικο γιατι ειναι μοναδικο!
Γιατι ειναι TOYOTA!
Γιατι ειναι SUV!
Γιατι ειναι οικονομικο!
Γιατι παλι η ΤΟΥΟΤΑ θα σας δειξει τον δρομο!!Αφου δεν εχει συγκριτικο,τοτε γιατι ρωτας αν θα παιρναμε κατι αλλο.?
Σιγα την μεκα της αυτοκινησης ο κουβας -
Για πες μας την δικη σου Μεκκα?
Φιλε μου οταν η TOYOTA εβγαλε το RAV4 ολοι το κοιτουσατε και το ζηλευατε, αλλα κανεις δεν ειχε το θαρρος να πει ενα καλο λογο!!!
Τωρα παλι προσπαθει να δειξει το μελλον αλλα παλι βρισκει αντιστασεις.
Σιγουρα ειναι ακριβουτσικο, αλλα οχι και τετοια περιφρονηση. Ειναι προσβολη να λες ενα TOYOTA κουβα, ισως μονο επειδη δεν εχεις οδηγησει ή αποκτησει ποτε σου.
Παντως για να κλεισω σιγουρα ειναι ποιο πολυτελειας και αξιοπιστο απο τα δικα σου γερμανικα. -
Πατε καλα που βριζεται αυτο το απαυγασμα της αυτοκινησης??? Μαλλον δεν ξερετε οτι η Toyota ειναι το ΤΟΠ της αυτοκινησης! Δεν χαλαει, ειναι οικονομικο, εχει ενα βαρυγδουπο ονομα, και αλλα πολλα και απο την ζηλεια σας το λετε κουβα??? Θα πεσει φωτια να σας καψει .
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Για πες μας την δικη σου Μεκκα?
Φιλε μου οταν η TOYOTA εβγαλε το RAV4 ολοι το κοιτουσατε και το ζηλευατε, αλλα κανεις δεν ειχε το θαρρος να πει ενα καλο λογο!!!
Τωρα παλι προσπαθει να δειξει το μελλον αλλα παλι βρισκει αντιστασεις.
Σιγουρα ειναι ακριβουτσικο, αλλα οχι και τετοια περιφρονηση. Ειναι προσβολη να λες ενα TOYOTA κουβα, ισως μονο επειδη δεν εχεις οδηγησει ή αποκτησει ποτε σου.
Παντως για να κλεισω σιγουρα ειναι ποιο πολυτελειας και αξιοπιστο απο τα δικα σου γερμανικα.Δεν μπορεί. Μας τρολλάρεις...
Toyota Urban Cruiser