Jun 24, 2015, 11:54 AM

Το συγκεκριμενο θεμα στο οποιο μπηκες αλεξιπτωτιστης και φαινεται...αφορα ερωτησεις σχετικα με την εκδοση πινακιδων, ΟΧΙ τη κουβεντα που ανοιξες..γενικα εχεις μια ταση να ερμηνευεις ,να πιστευεις και να νομιζεις..ρηματα που συστηματικα χρησιμοποιεις στα ποστ και οχι μονο σ αυτο το θεμα, αλλα και π.χ. στο θεμα με τα τελη κυκλοφοριας.. πριν νομισεις, πιστεψεις ,ερμηνεψεις ΦΡΟΝΤΙΣΕ να μαθεις και να ΡΩΤΗΣΕΙΣ ανθρωπους που πραγματικα ξερουν. Εγω ανηκω στο χωρο χωρις μαλιστα να κατεχω ιστορικο οποτε πιο αντικειμενικες απαντησεις δε γινεται να σου δωσω γιατι δεν εχω να χασω και τιποτα! συνεχιζεις ομως να μην χαμπαριαζεις...

Εκτος απο κουραστικος δηλαδη εισαι και ασχετος πανω στο θεμα αλλα αποψη θελεις να εχεις..ε δε γινεται ρε φιλαρακι.. Το οτι σ ενοχλουν οι ιστορικες ,γιατι αυτο βγαζει η γκρινια σου παρα κατι αλλο..., ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, αποψη σου.. Κι εγω σου λεω οτι το πορσικο βγηκε βολτα 2 τη νυχτα με το γκομενακι στο δεξι μπαγκετ (σιγα μη σε ρωτησει ποτε θα κυκλοφορησει και αυτη που γ@μ@ει!!!! ) γιατι 3 ωρες παιδευοταν να φτιαξει κατι και το δοκιμαζε.. και πριν αρχισεις να ερμηνευεις παλι.. το πιθανοτερο να ειχε και αδεια απο τη λεσχη. Εχω βγει εγω ο ιδιος συνεπιβατης βολτα για 3-4 χιλιομετρα μεσα στα Μεγαρα βραδυ με citroen GS '78 με ιστορικες για να δοκιμασουμε το καρμπιρατερ που μολις ειχε καθαριστει.. αν σ ενοχλει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ,νομιμοτατο ειναι.. Παρανομο ειναι να το περναμε και να γραφαμε 200km ταξιδακι μεχρι τη Πατρα,εκδρομη.

Και στη τελικη αφου ισχυριζεσαι οτι οι αλλοι ειναι ελληναραδες και οχι εσυ να παρεις την αστυνομια τηλεφωνο και απο κοντα τη λεσχη της οποιας πινακιδες φοραει να ζητησουν εκεινοι εξηγησεις.. αυτο ειναι το σωστο και το δικαιωμα σου.. και οποιος βλεπει το στραβο ή ακομα και το υποψηφιο στραβο και δε πραττει αναλογα τοτε ειναι ΚΑΙ εκεινος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...