Ο χρήστης Pierre Boulanger έγραψε:
Μεγάλη συζήτηση άνοιξε η ερώτηση μου.. Και είμαι σε διακοπές προσπαθώντας να γράψω την γνώμη μου από κινητό. Εγώ ούτε με ιστορικές πινακίδες θέλω να μπλέξω ούτε με ομοσπονδίες ούτε με τίποτα. Ένα DS θέλω να πάρω και να μπορώ να το απολαμβάνω κάθε Σαββατοκύριακο. Να τον βάζω μπροστά, να μυρίζω το μοτεράκι του, να κάθομαι στον θρόνο του, να πάω για ένα καφέ με την κοπέλα ή μόνος μου απολαμβάνοντας το μεγαλείο του. Και εδώ ξεκινάει να εμπλέκεται το πορνείο που λέγεται Ελληνικό κράτος και μου λέει χωρίς καμία διάκριση, Θέλεις να έχεις DS? Θα πληρώσεις 660 ευρώ τον χρόνο σήμα και καλά να μπορούσα να βρω μια εδώ στην Ελλάδα να σου τα δώσω. Θέλω να εισάγω μια γιατί εδώ είναι κοτέτσια ή σαν τις μούρες αυτών που της έχουν ζητώντας να αναστήσω τους προγόνους τους για να την πουλήσουν. Δεύτερη λύση να φέρω μια από έξω. Δεν γίνεται γιατί θα χρειαστώ 15.ΟΟΟ για τον εκτελωνισμό μόνο. Οπότε τι επιλογές έχω? Να βράζω στο ζουμί μου καταριώντας τα μοσχάρια που δεν έχουν προβλέψει μια φιλικότερη διαδικασία ή να κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι εκμεταλευόμενος την απουσία κράτους, να το φέρω από έξω βάζοντας του ιστορικές και γράφοντας στα @@ μου τους κανονισμούς και αν πετύχω κανένα να με φωτογραφίζει να κατεύω κάτω και να του ισοπεδώσω την μούρη. Ούτε αυτό μπορώ να κάνω δυστυχώς γιατί δεν μου πάει. Σε αυτή την φάση είμαι τόσο καιρό τώρα και θλίβομαι που ζω σε κράτος που κυβερνάνε καραφλομουστακαλοσαπιοκοιλιάδες που στερούν την χαρά από τόσους ανθρώπους.
Στην Αυστρία αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσονται, με μια πινακίδα μπορείς να έχεις 3 αυτοκίνητα κάνοντας 230 ώρες τον χρόνο με το καθένα.
Αι στιχτιρ
Και αυτό, Κύριοι, λέγεται μαιευτική μέθοδος διδασκαλίας! Είδες, Pierre μου που τα ήξερες από πρώτο χέρι;
Βρες ένα ρημάδι, λοιπόν, από εδώ και πάρ'το για να έχεις την άδεια, βρές ένα καλο απ'έξω, κόψ'το, γδύσ'το και ντύσε το ρημάδι. Αυτό θέλουν αυτό παίρνουν εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια. Και φάε 3 χιλιάρικα για να φτιάξεις το ρημάδι και 660 στη μάπα κάθε χρόνο και μη λες τίποτα γιατί και πάλι είσαι προνομιούχος που δεν έχει τεκμήριο.
Αυτά αν θέλεις να είσαι νόμιμος και όλοι οι άλλοι (ντέτεκτιβ, στουρνάρες, μήτσουλες με δίλιτρα, λέσχες που πάλι θα στα πάρουν για να σου δώσουν την απαλλαγή κλπ κλπ) χαρούμενοι!
Και βέβαια, οι καραφλομουστακαλοσαπιοκοιλιάδες που κυβερνάνε σου στερούν τη χαρά ποικιλοτρόπως (το ιστορικό είναι εντελώς ασήμαντο σε σχέση με τα άλλα 'καλά' που αφειδώς μας προσφέρουν).