-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
εντάξει με τα χιλιόμετρα συντήρησης,άντε να βρεις άκρη,σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνετε.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3433013/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3831319/
πες τε μου τώρα ποιος λογικός άνθρωπος θα πάει γαμπρός η νύφη στην εκκλησία χωρίς η 280 να διαθέτει ένα A/C.
Φυσικά αντιλαμβάνεσαι ότι αν τους τσακώσουν στα πράσσα το λιγότερο από τα προβλήματα που θα έχουν θα είναι οι πινακίδες, έτσι;
Και τα δύο είναι κούκλες πάντως (αν και το ΜΒ έχει άλλο μοτέρ). -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3433013/
Και τα δύο είναι κούκλες πάντως (αν και το ΜΒ έχει άλλο μοτέρ).
Και οι 3 (με το κόκκινο φορεματάκι)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3433013/
Και τα δύο είναι κούκλες πάντως (αν και το ΜΒ έχει άλλο μοτέρ).
Και οι 3 (με το κόκκινο φορεματάκι)
-
ένα θα πω! ΕΥΓΕ!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
άντε να ρίξω και εγώ λίγο λαδάκι στην φωτιά.
εχτές το απόγευμα βρισκόμουν στο Ελ.Βενιζέλος για φωτογράφηση ενός 747 που θα έπιανε πρώτη φορά Ελλάδα,ακούω θόρυβο από ψιλοτρυπια εξάτμιση γυρίζω και βλέπω 450 με πινακίδες ΙΟ να αδειάζει επιβάτες και αποσκευές και να φεύγει σαν κυνηγημένος.
εντάξει λέω ο άνθρωπος κάνει χιλιόμετρα συντήρησης και μια μεταφορά ατόμων και αποσκευών,σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου.δηλαδη το ενδεχομενο να επρεπε οπωσδηποτε να παει στο αεροδρομιο και τελευταια στιγμη επαθε ζημια το καθημερινο του αυτοκινητο, το αποκλειουμε ε?
Και εφυγε σαν κυνηγημενος γιατι ειχε αργησει λογω αυτου, παλι οχι ε?Αυτό είναι κακή χρήση lef! Να πάρει ένα ταξί.
Το να μένει στη Γλυφάδα και να είπε στο μπάρμπα άσε να σε πάω εγώ με το 450 (και ας κάψω 8 φορές παραπάνω από το γκολφ) για να ξεμουδιάσει λίγο που έχει να πάρει 2 βδομαδες μπρος αφου ούτως ή άλλως θα το έβγαζα, όμως όχι...
Φυσικά, αυτό που βλέπεις εσύ είναι το ίδιο. Ο πρώτος όμως εκμεταλλεύεται φτηνή εναλλακτική ενώ ο δεύτερος είναι χομπίστας.και αν εκει που μενει δεν εχει ταξι? (οπως εδω που μενω εγω?)
και αν, και αν, και αν............................................
Μπορω να σου βρω 50 λογους να σου δικαιολογησω αυτη την πραξη
Μπορεις να μου βρεις αλλους 50 για να χαρακτηριστει αδικαιολογητη
Εφοσον δεν νοιαζονται οι ομοσπονδιες οι οποιες αν μας παρουν τις πινακιδες θα βαλουν πρωτες λουκετο και φυτοζωουν, με το να σχολιαζουμε καθε φορα ενα αυτοκινητο που ειδαμε στον δρομο δεν καταφερνουμε κατι, ναι το εκανα και εγω αλλα τελικα νομιζω πως ειναι λαθος.
Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα νομιζω οτι απλα παιρνει ενα τηλεφωνο στην ελπα φιλπα εοοε και αναφερει το περιστατικο, πλεον με το να γραφτει εδω ειναι προιον συζητησης καφενειου που προσωπικα πλεον εχω βαρεθει και να το διαβαζω οπως και καμποσοι αλλοι εδω μεσα.
Προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει το 'μιτρίο' (Μ3) σε χαμελαιοντί πορτοκαλι με 19αρες και πινακιδες εοοε που ειδα πρωτη μουρη σε ενα καφε της Καλαματας το Πασχα παρα ο ιδιοκτητης της 450.Ο δευτερος εχει δικαιολογιες που μπορει να εχουν βαση, ο πρωτος ειναι ομως αδικαιολογητος. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Προς Cosmo Mike, pro crossaro, D-Jet:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Κadett D, αλλά με αυτούς που αμέσως μόλις συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο, σκοτώνονται να 'το κάνουν ιστορικό'...για προφανείς λόγους.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το αυτοκίνητο για το οποίο γίνεται η κουβέντα δεν είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
Είμαι επίσης εξίσου σίγουρος ότι αν επρόκειτο για Kadett B (ας πούμε) η κουβέντα δεν θα είχε καν αρχίσει.Άγγελε εγώ προσωπικά έχω μεγάλο πρόβλημα με τα kadett D γιατί είχα βαρεθεί να σπρώχνω του πατέρα μου...
(Made in Greece παρακαλώ με το μαύρο μοτέρ).Όπως και να χει προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω αυτοκίνητα με ιστορικές πινακίδες που να είναι τόσο νέα.
-
Μεγάλη συζήτηση άνοιξε η ερώτηση μου.. Και είμαι σε διακοπές προσπαθώντας να γράψω την γνώμη μου από κινητό. Εγώ ούτε με ιστορικές πινακίδες θέλω να μπλέξω ούτε με ομοσπονδίες ούτε με τίποτα. Ένα DS θέλω να πάρω και να μπορώ να το απολαμβάνω κάθε Σαββατοκύριακο. Να τον βάζω μπροστά, να μυρίζω το μοτεράκι του, να κάθομαι στον θρόνο του, να πάω για ένα καφέ με την κοπέλα ή μόνος μου απολαμβάνοντας το μεγαλείο του. Και εδώ ξεκινάει να εμπλέκεται το πορνείο που λέγεται Ελληνικό κράτος και μου λέει χωρίς καμία διάκριση, Θέλεις να έχεις DS? Θα πληρώσεις 660 ευρώ τον χρόνο σήμα και καλά να μπορούσα να βρω μια εδώ στην Ελλάδα να σου τα δώσω. Θέλω να εισάγω μια γιατί εδώ είναι κοτέτσια ή σαν τις μούρες αυτών που της έχουν ζητώντας να αναστήσω τους προγόνους τους για να την πουλήσουν. Δεύτερη λύση να φέρω μια από έξω. Δεν γίνεται γιατί θα χρειαστώ 15.ΟΟΟ για τον εκτελωνισμό μόνο. Οπότε τι επιλογές έχω? Να βράζω στο ζουμί μου καταριώντας τα μοσχάρια που δεν έχουν προβλέψει μια φιλικότερη διαδικασία ή να κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι εκμεταλευόμενος την απουσία κράτους, να το φέρω από έξω βάζοντας του ιστορικές και γράφοντας στα @@ μου τους κανονισμούς και αν πετύχω κανένα να με φωτογραφίζει να κατεύω κάτω και να του ισοπεδώσω την μούρη. Ούτε αυτό μπορώ να κάνω δυστυχώς γιατί δεν μου πάει. Σε αυτή την φάση είμαι τόσο καιρό τώρα και θλίβομαι που ζω σε κράτος που κυβερνάνε καραφλομουστακαλοσαπιοκοιλιάδες που στερούν την χαρά από τόσους ανθρώπους.
Στην Αυστρία αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσονται, με μια πινακίδα μπορείς να έχεις 3 αυτοκίνητα κάνοντας 230 ώρες τον χρόνο με το καθένα.
Αι στιχτιρ -
Ο χρήστης Pierre Boulanger έγραψε:
Μεγάλη συζήτηση άνοιξε η ερώτηση μου.. Και είμαι σε διακοπές προσπαθώντας να γράψω την γνώμη μου από κινητό. Εγώ ούτε με ιστορικές πινακίδες θέλω να μπλέξω ούτε με ομοσπονδίες ούτε με τίποτα. Ένα DS θέλω να πάρω και να μπορώ να το απολαμβάνω κάθε Σαββατοκύριακο. Να τον βάζω μπροστά, να μυρίζω το μοτεράκι του, να κάθομαι στον θρόνο του, να πάω για ένα καφέ με την κοπέλα ή μόνος μου απολαμβάνοντας το μεγαλείο του. Και εδώ ξεκινάει να εμπλέκεται το πορνείο που λέγεται Ελληνικό κράτος και μου λέει χωρίς καμία διάκριση, Θέλεις να έχεις DS? Θα πληρώσεις 660 ευρώ τον χρόνο σήμα και καλά να μπορούσα να βρω μια εδώ στην Ελλάδα να σου τα δώσω. Θέλω να εισάγω μια γιατί εδώ είναι κοτέτσια ή σαν τις μούρες αυτών που της έχουν ζητώντας να αναστήσω τους προγόνους τους για να την πουλήσουν. Δεύτερη λύση να φέρω μια από έξω. Δεν γίνεται γιατί θα χρειαστώ 15.ΟΟΟ για τον εκτελωνισμό μόνο. Οπότε τι επιλογές έχω? Να βράζω στο ζουμί μου καταριώντας τα μοσχάρια που δεν έχουν προβλέψει μια φιλικότερη διαδικασία ή να κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι εκμεταλευόμενος την απουσία κράτους, να το φέρω από έξω βάζοντας του ιστορικές και γράφοντας στα @@ μου τους κανονισμούς και αν πετύχω κανένα να με φωτογραφίζει να κατεύω κάτω και να του ισοπεδώσω την μούρη. Ούτε αυτό μπορώ να κάνω δυστυχώς γιατί δεν μου πάει. Σε αυτή την φάση είμαι τόσο καιρό τώρα και θλίβομαι που ζω σε κράτος που κυβερνάνε καραφλομουστακαλοσαπιοκοιλιάδες που στερούν την χαρά από τόσους ανθρώπους.Στην Αυστρία αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσονται, με μια πινακίδα μπορείς να έχεις 3 αυτοκίνητα κάνοντας 230 ώρες τον χρόνο με το καθένα.
Αι στιχτιρΚαι αυτό, Κύριοι, λέγεται μαιευτική μέθοδος διδασκαλίας! Είδες, Pierre μου που τα ήξερες από πρώτο χέρι;
Βρες ένα ρημάδι, λοιπόν, από εδώ και πάρ'το για να έχεις την άδεια, βρές ένα καλο απ'έξω, κόψ'το, γδύσ'το και ντύσε το ρημάδι. Αυτό θέλουν αυτό παίρνουν εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια. Και φάε 3 χιλιάρικα για να φτιάξεις το ρημάδι και 660 στη μάπα κάθε χρόνο και μη λες τίποτα γιατί και πάλι είσαι προνομιούχος που δεν έχει τεκμήριο.Αυτά αν θέλεις να είσαι νόμιμος και όλοι οι άλλοι (ντέτεκτιβ, στουρνάρες, μήτσουλες με δίλιτρα, λέσχες που πάλι θα στα πάρουν για να σου δώσουν την απαλλαγή κλπ κλπ) χαρούμενοι!
Και βέβαια, οι καραφλομουστακαλοσαπιοκοιλιάδες που κυβερνάνε σου στερούν τη χαρά ποικιλοτρόπως (το ιστορικό είναι εντελώς ασήμαντο σε σχέση με τα άλλα 'καλά' που αφειδώς μας προσφέρουν).
-
Στην Αυστρία αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσσονται, με μια πινακίδα μπορείς να έχεις 3 αυτοκίνητα κάνοντας 230 ώρες τον χρόνο με το καθένα.Επ! Αυτό έχει ενδιαφέρον! Πώς τις μετράνε τις ώρες;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και τα δύο είναι κούκλες πάντως (αν και το ΜΒ έχει άλλο μοτέρ).H BETA δεν είναι κούκλα. Έχει λάθος μάσκα και καπό (είναι 1300 α΄ γενιάς και φοράει μάσκα και καπό β΄ γενιάς / μετά τη 2000), χάλια ταπετσαρία και είναι αρκετά σηκωμένη πίσω.
Η χρήση αμφοτέρων, δε, με κάνει έξαλλο. -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Στην Αυστρία αυτά τα αυτοκίνητα απαλλάσσονται, με μια πινακίδα μπορείς να έχεις 3 αυτοκίνητα κάνοντας 230 ώρες τον χρόνο με το καθένα.
Επ! Αυτό έχει ενδιαφέρον! Πώς τις μετράνε τις ώρες;
Αυτό ρώτησα και εγώ.. Μου χαμογέλασε ο ξάδελφος και μου είπε απλά πως δεν μετράει κανένας. Έχουν ένα σαν βιβλιαράκι μέσα στο αυτοκίνητο που πρέπει να συμπληρωθεί πριν ξεκινήσεις με το πόσα χλμ είχε και την ακριβή ώρα. Αν σε σταματήσουν και έχεις ξεχάσει να το σημειώσεις σου κάνουν σύσταση απλά! Με τέτοιο κράτος χαίρεσαι να υπακούς. Σε κράτος εχθρό σαν το δικό μας χαίρεσαι όταν παρανομείς. Πάντως τον ξάδελφο μου 2 φορές τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο και τις 2 φορές απλά φωτογραφήθηκαν με την DS και έφυγαν!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βρες ένα ρημάδι, λοιπόν, από εδώ και πάρ'το για να έχεις την άδεια, βρές ένα καλο απ'έξω, κόψ'το, γδύσ'το και ντύσε το ρημάδι.
Αααααααα να αγιάσεις D-Jet μου. Αυτό θα κάνω να είσαι σίγουρος. Μόνο που πολύ νομοταγής μου βγήκες.. Μιας και είμαι λιγότερο από σένα έλεγα μήπως παραλείψω το βήμα κόψε γδύσε
Κάτι πιο απλό έχω στο νου μου.... -
Βρες ένα ρημάδι, λοιπόν, από εδώ και πάρ'το για να έχεις την άδεια, βρές ένα καλο απ'έξω, κόψ'το, γδύσ'το και ντύσε το ρημάδι.
Αααααααα να αγιάσεις D-Jet μου. Αυτό θα κάνω να είσαι σίγουρος. Μόνο που πολύ νομοταγής μου βγήκες.. Μιας και είμαι λιγότερο από σένα έλεγα μήπως παραλείψω το βήμα κόψε γδύσε
Κάτι πιο απλό έχω στο νου μου....Μην το κάνεις... δεν αξίζει για κανένα αμάξι στον κόσμο να σε κρατάνε 5 μάστορες από τα @@... καλύτερα νόμιμα ντύσε γδύσε να ευχαριστιέσαι και τη βόλτα σου παντού και πάντα.
Όσο για το βιβλιαράκι 'έπεσα από τα σύννεφα'. Ρε πως το σκεφτήκανε αυτό... Να, για αυτό εμείς δεν πάμε μπροστά, που να το φανταστούμε τέτοιο σύστημα (που μεταξύ μας και μόνο τα χιλιόμετρα να γράφεις, αν βάλεις μια μέση, ξέρω'γω 40 χ.α.ω θα σου βγάλει και τις ώρες... έχει πολλή σημασία αν είναι 220 ή 240; ).
-
Eλάτε ρε παιδιά που θα βάλουν σε Έλληνα βιβλιαράκι να το γράφει....
Έχει γράψει κανείς δελτίο αποστολής χειρόγραφο στο παρελθόν?
Τότε που η ώρα ξεκίναγε απο 11,15 γινόταν 11,45 μετά 14,45 Τρία σε ένα... Μην πω και για το 3,15 - 3,45 - 8,45 και 18,45
Για να μην πω και για καλλιγράφους που το 3 ειδικά το έκαναν ότι νούμερο ήθελες εντός απο 1και 4 ... και να μην πω για τιμολόγια που τους έλειπαν απο δύο μηδενικά και όταν τους σταμάταγε έλεγχος τα προσέθεταν...αν όμως δεν τους σταματούσε (το πιο πιθανον) τότε έκαναν 250 χλμ με φορτηγό για να παραδώσουν ένα φορτίο αξίας 1000 δραχμών -
κατ' αρχήν να ζητήσω συγνώμη για την παρέμβαση ως μη ιστορικός - ακόμα τέλος πάντων...
αλλά μήπως αναγάγετε το θέμα σε μεγαλύτερο από ότι είναι συν το ότι αυτή η 'αναμόχλευση' του θέματος κάνει πιο πολύ κακό πάρα καλό???
Ζω σε μια από τις 'καρδιές' του Ιστορικού αυτοκινήτου ( Γέρακας ) και ποτέ δεν έχω συναντήσει 'παρανομών' αυτοκίνητο με την έννοια που όλοι λέτε ...
ναι οκ έχω ένα φίλο - γείτονα με jag ο οποίος κάθε βραδάκι πάει στο περίπτερο για τσιγάρα έτσι για να την 'βγάλει βόλτα', ή σε ένα συγκεκριμένο... βενζινάδικο για πλύσιμο κ.λ.π. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
αλλά μήπως αναγάγετε το θέμα σε μεγαλύτερο από ότι είναι συν το ότι αυτή η 'αναμόχλευση' του θέματος κάνει πιο πολύ κακό πάρα καλό???
Ο 'μη ιστορικός' μίλησε ορθότερα από όλους, σκεφτείτε αυτό που έγραψε.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Προς Cosmo Mike, pro crossaro, D-Jet:
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Κadett D, αλλά με αυτούς που αμέσως μόλις συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο, σκοτώνονται να 'το κάνουν ιστορικό'...για προφανείς λόγους.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το αυτοκίνητο για το οποίο γίνεται η κουβέντα δεν είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
Είμαι επίσης εξίσου σίγουρος ότι αν επρόκειτο για Kadett B (ας πούμε) η κουβέντα δεν θα είχε καν αρχίσει.επειδη το εφερε ο διαολος και εχω kadett 30ετιας...και χτυπησατε ευαισθητες χορδες..
ΝΑΙ θα ηθελα να το κανω με ιστορικες πινακιδες για εναν και μονο λογο...αν ο καφρος που δεν το σεβαστει και το χτυπησει λεγοντας σιγα το αμαξι και ο ασφαλιστης που θα πει 'αντε παρε 300 και μην το πεις ουτε του παπα' ..να του τριψω το πιστοποιητικο ιστορικοτητας στην μουρη και να του πω 'πλερωσε και φτιαχτο...'
ΔΕΝ το κανω επειδη τοτε θα κυκλοφορει μονο ΣΟΥΚΟΥ...
ευτυχως που υπαρχει και το πιστοποιητικο με τις κρατικες πινακιδες και αυτο θα κανω οταν το σουλουπωσω λιγακι...
(cosmomike ισχυουν ακομα αυτα που μου ειχες πει καποτε ετσι;;)μαγκες και καφροι υπαρχουν και με 'μερτσεντες' οπως ειδαμε λιγες δημοσιευσεις πριν...υπαρχουν και με Λαντα
οποτε ο ρατσισμος απεναντι στο 'ασημο αμαξακι' ειναι δειγμα και αγενειας και 'αγραμματοσυνης'...
μιλωντας και γενικα και συγκεκριμενα...οταν χτες μονο πληρωσα για μικροπραγματα 100 ευρω στην opel classic parts, εχοντας φαει την Φρατζη χωρις αποτελεσμα...
οταν βαζω 250 τα Μισελεν 13αρια και οχι τα Τσανγκ Ταηρς με 70 ...
ΟΤΑΝ...οταν...
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ.... -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ΟΤΑΝ...οταν...
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ....Χωρίς διάθεση παρεξήγησης ..ο σεβασμός κερδίζεται...δεν απαιτήται!
Σκέψου τι αντιμετώπισα όταν εμφανιστηκα στην ΦΙΛΠΑ το 2000 με DATSUN 28ετίας....Κοντέψαν να πεθάνουν!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
ΟΤΑΝ...οταν...
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ....Χωρίς διάθεση παρεξήγησης ..ο σεβασμός κερδίζεται...δεν απαιτήται!
Σκέψου τι αντιμετώπισα όταν εμφανιστηκα στην ΦΙΛΠΑ το 2000 με DATSUN 28ετίας....Κοντέψαν να πεθάνουν!!
ακριβως οταν εχεις κανει τα ΟΤΑΝ....
τοτε αν δεν σου τον δωσουν τον παιρνεις μονος σου!!!...... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
έχει πολλή σημασία αν είναι 220 ή 240; .Είναι τελείως τυπικό. Αλλά είναι αυτό που έγραψα πιο πριν. Σου αρέσει να σέβεσαι σε τέτοιες κοινωνίες τους νόμους. Γιατί το κράτος είναι φίλος όχι εχθρός σιχαμένος όπως εδώ.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες